Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Ragnarok

Spill Ragnarok nå!


Profilbilde til Trine

Av Trine
2 måneder siden


Helt nytt Minecraft-spill, helt gratis!

 

For å spille kobler du til IP ragnarok.nrksuper.no på Minecraft på PC.

 

 

Ragnarok er et Minecraft-spill laget av FlippKlipp. Lørdag 14. oktober var det landskamp mellom Norge, Danmark og Finland – nå er serveren åpen for alle om vil spille!

I en mini-utgave av Ragnarok kan du spille på akkurat samme måte som Ruben, Helena og Emil gjorde mot Finland og Danmark på lørdag. Beskytt ditt eget tårn, angrip fienden og samle penger så du kan få bedre våpen og rustning enn dine motstandere!

 

I tillegg til vårt helt nye spill Ragnarok, kan du også utforske en helt ny og kjempestor overlevelsesverden. Her kan du sanke ressurser, grave etter diamanter og bygge ditt eget hus, sammen med venner. Hvis du heller liker å bygge i stor skala på din egen skyskraper eller lignende, passer kanskje vår kreative verden. Her starter du med absolutt alle blokker og en egen tomt der du kan bygge så mye du vil. Om du vil bygge et tre, en gruvesjakt, hinderløype eller noe annet kult, så er det opp til deg. Bare kreativiteten setter grenser der.

 

Ikke nok med det: Du kan også spille det populære spillet Byggekamp. Her får alle spillerne i oppgave å bygge et bestemt ord i kreativ modus. Etter noen minutter avsluttes byggingen, og man gir poeng til de forskjellige byggverkene. Den som får flest poeng av sine medspillere, vinner! Kanskje man skal prøve å bygge så ekte som mulig, eller heller noe ordentlig morsomt?

 

Den helt nye Minecraft-serveren er laget så du skal kunne ha det gøy med venner, men også med Youtubere! Vi planlegger å få flere norske Youtubere til å komme innom og spille og kanskje streame litt spill. Heng rundt på serveren, så kanskje du får muligheten til å spille med din favoritt-Youtuber!

Har du en god idé til noe kult vi kan ha på serveren? Vi tar gjerne i mot forslag, og vil høre fra deg hva du vil se mer av. Kommenter under på denne artikkelen, så kanskje vi velger akkurat din idé og lager drømmespillet ditt.

 

For å spille kobler du til ragnarok.nrksuper.no.

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.