Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Ragnarok
Snømann i Ragnarok

Prøv Ragnaroks superpopulære snøballkrig


Profilbilde til Trine

Av Trine
1 uke siden


Har du prøvd Ragnarok? Det ganske ferske Minecraftspillet har pyntet seg til jul, og laget et helt nytt spill for vinteren: Snøballkrig. Som i det virkelige liv har hver spiller en stabel med snøballer, og det er om å gjøre å treffe hverandre. Snøballkrigen er superpopulær, og du kan teste den ved å koble til IP ragnarok.nrksuper.no på Minecraft på PC.

Sånn ser det ut når Ragnarok-huben har gjort seg klar for jul:

1

 

 

1

 

1

 

1

 

1

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.