Hopp til innhold Hopp til innhold

De beste flørtetriksene fra Norway Cup!

Av Magnus
3 måneder siden

Norway Cup er for lengst i gang, men fotballturneringen på Ekebergsletta i Oslo handler ikke bare om fotball! Det er tross alt også tid til masse flørting!

Hør fotballspillernes beste flørtetriks i videoen over!

Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

 1. mahad
  Heya heya heya lindrudfotboll lag
 2. xhlch
  Rhch
 3. Linda
  Jada
 4. Ane
  Hei, NRK super. Oppegård ble filmet da de viste noen feiringer til noen NRK folk. Jeg lurte på om det blir lagt ut på nettsiden. Jeg har sjekket nettsiden hver dag men det har ikke kommet ut. Hilsen En nysgjerrig person
  1. Daria Zoric
   Hei Ane, Ofte blir man filmet uten at det kommer på TV dessverre. Så da kan det hende at dette er en av gangen det har skjedd. D
 5. alma
  heia koll jenter 06😻😻
 6. Julie 02,er
  Jeg flørta så mye med noen gutter også blei jeg faktisk sammen med den ene.
 7. tulle tulle titti titt:)
  hei hei hei klokken er 19. 44
 8. unskyld for avbrytingen mhv lucas:)
  kuuuuuuuuuuuuult:)
 9. HEIhei
  Heihei
 10. Tale
  Heia Heia HERD
 11. fotball
  hahahaha, MORSOMT