Hopp til innhold Hopp til innhold

Se Siggen i musikkstudio

Av Patricia Clayford
3 måneder siden

Husker dere at Siggen hadde en drøm om å skrive en låt til MGPjr!? Hun ble ikke finalist, men hun fikk spille inn låta si «Trenger en enhjørning» i Nidaros Studio – der årets finalister har spilt inn sine bidrag. Hele låta hennes får du høre i løpet av sommeren.

Se flere klipp fra MGPjr her!

 

MGPjr-finalistene overtok også vår snapkonto da de var i musikkstudio, se resultatet under.

Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

 1. Beundrer
  De er superflinke!!
 2. Nora
  Dere er sikkelig kule og flinke😝😝
 3. Nora
  Dere er sikkelig kule og gode syngere😝😝
 4. Sara
  Gode syngere og dere er flinke
 5. isak
  wow alle er best
 6. Selma 8
  Jeg gleder meg til og se de❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
 7. Selma
  Det er råkult!!
 8. Segada
  Gleder meg til finalen!
 9. Thea
  Jeg er en fin
 10. Lina
  Sangen din siggen var super ultra mega kul jeg har meldt meg på mgpjr 2 ganger men ble ikke med jeg skjønner ikke hvordan alle dere klarer og lage så bra sanger håper på tilbake melding kompliment eller tips😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻!!!!!!!!!!!!!!! Hjertelig hilsen Lina Marie Lohne🙂
 11. Lina
  wow sangen din siggen var rå kul jeg har meldt meg på mgpjr to ganger men har aldri blitt med jeg skjønner ikke hvordan alle dere klarer og lage så mange bra sanger jeg elsker alle sangene deres håper på svar kompliment eller tips til og lage en bra sang hjertelig hilsen lina😍😍😍😍😍