Nye Barne-tv-sider!

Du befinner deg nå på de nye sidene som primært er laget for barn mellom 2 og 7 år. I dette universet er målet at barna selv skal kunne navigere og bruke innholdet i et univers guidet av blant andre Kuraffen.

 

Tilbudet vil bli bygget ut fortløpende, og består i dag av ulike øyer med ulikt innhold og tjenester. På nett-tv-øya er det mulig å se om igjen et utvalg tv-programmer et stykke tilbake i tid som vi anbefaler for denne målgruppa. Vi har også en nettradio som gir deg direktelyd fra Radio Super, samt mulighet for å høre om igjen hørespill og enkeltprogrammer. Spill-øya inneholder en rekke ulike spill med ulik vanskelighetsgrad, hvor flere også har som mål å stimulere og utfordre barna til kunnskap og læring. Program-øya tilbyr mer helhetlige sider som er bygget på serier og merkevarer som er kjent fra tv-skjermen. Vi har også en egen tegne-øy hvor de minste kan skape sine egne kunstverk, og hvor de etter hvert vil bli mulig å sende inn tegninger til Barne-Tv.

 

Trykk på bildet under for nærmere forklaring på navigering og ikonene på forsiden eller hovedøya.

 

 

Snart kommer det også en "foreldreblogg" hvor vi fortløpende legger ut informasjon om hele programtilbudet vårt til denne målgruppa på alle plattformer. Her vil det goså være mulig å komme med spørsmål og komme i dialog med de ansvarlige i NRK Super.

 

Mvh Ken Håkegård
Prosjektleder nrksuper.no

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 230 47 000

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen