Foto: NTB scanpix

3 kule sanger til nyttårsaften!

Skal du danse inn det nye året? Her er 3 låter som passer ekstra godt til å feire et helt nytt år. 


Foto: NTB scanpix

Hva passer vel bedre enn en låt om fyrverkeri. Katy Perry sin fem år gamle hit er fortsatt en sang mange forbinder med nyttårsaften. Det er lenge siden Katy Perry ga ut ny musikk, men det gjør fint lite når man kan kose seg med gamle slagere.


Foto: NTB scanpix

ABBA er kanskje en popgruppe du har hørt om. Det har ihvertfall foreldrene dine. De gjorde stor suksess for nesten 40 år siden, og har flere kjente sanger som "Mamma Mia" og "Dancing Queen". I følge strømmetjenesten Spotify, er "Happy New Year" En av de låtene som blir spilt mest på nyttårsaften. Kanskje du også skal putte denne gamle sangen i din spilleliste?


Foto: Presse Tune Park Management

Laurent, Sander og Alex slapp i år sin første plate, og har opplevd stor suksess i 2015. Som en liten nyttårsgave, har de på sitt nye album en låt som handler om nyttårsaften. Der teller gutta ned til det nye året, som sikkert blir spennende for boybandet fra Bergen.


I Skolefri Live og på Radio Super kan du høre masse musikk hele tiden! Har du tips til noen andre kule sanger som kan passe til nyttårsaften? Skriv det inn i kommentarfeltet under.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar