Bakomfilm: Verdens beste SFO

Bakomfilm: Verdens beste SFO

Møt Nico, Yosef, Johanne, Norah og Sofus fra Verden beste SFO.

Du har sikkert fått med deg Verdens beste SFO som vises på NRK Super. Her kan du få en titt bak kulissene og blant annet se skuespillerne i aksjon.

Se Nico snakker om Nico!

Se Yosef!

Se Johanne i aksjon!

Se Norah forklare om Norah!

Se Sofus fortelle om "klønete" Sofus!

Se alle episodene her: Verdens beste SFO

Del din mening

Din e-postadresse vil ikke vises. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Sier ikke!!!!!!

  Iben i MIA er søsteren min og det er helt sant jeg går i fjerde og hun går i 9 klasse jeg har til og med møt Olivia og Ovidia på ekte!!!! Jeg tuller ikke... ELSKER VERDENS BESTE SFO!!!!!!!

 2. Emilie

  nico er sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå kuuuuuuuliiiiiii.

 3. lisa

  johanna og sofuspasser så i lag nora og nico daa de er det pare men jeg liker en annen fyr han heter yosef for han er snill kul søt og ikke skefete har jeg nevnt snil og søt

 4. IDA

  jeg er johannes største fan. jeg elsker verdens beste sfo. navne mit er ida johanna. jeg vil veldig jerne se de på ekte. I LOVE VERDENS BESTE SFO

 5. SIV EILEEN

  DE ER SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BRA SERIE DERE SOM SYNEST DE ER TEIT DET SEIER DERE BARE FOR OG VERE TEITE SJØL HAHA .

  PS. EG SYNEST ALLE ER SØTE OG INGEN ER SØTEST HAHA HUKS ÅG LAGE VERDENS BESTE SFO 1234567891011121314151617181920 OG VIDERE HERILT TIL 1000

 6. henriette

  jeg synes verdens beste sfo er en morsom serie. håper det kommer flere sesonger, har sett sesong 1 og 2 flere ganger på rad. jeg liker johanne, fordi jeg elsker vertøy. skal bli bilmekaniker.:)

  1. Emiie

   ja jeg er helt enig med deg henriette jeg elsker også johanne jeg vil også bli bilmekaniker eller ihvertfall jobbe med verktøy f.eks. snekker.

 7. amanda turn

  hei jeg elsker verdens beste SFO kan dere ordne flere videoer eg liker johanne best fordig hun turner og turn er det beste jeg vet !!!! Å kan dere ordne flere videoer op turn på verden beste SFO???

 8. CARINA

  JEG ØNSKER AT DET KOMER FLERE NYE FILMER DET HAR KOMMET VERDENS BESTE SFO 2 MEN JEG VIL AT DET SKAL KOME EN I VERSEN BESTE SFO I 3 OGSÅ

 9. Martine

  Sofus Er Søtt Og Nora Er Teit Og Johanna Er Morsom Og Nico ER OGSÅ VELDIG SØTT...............??
  OG HAN ER KUL LOL! MEN HAN ER DET!!!!!!!!!!!!!!......??

  1. kristina

   Iben vagle er lillesæsteren min vi har katt og jeg går i syvede og hun går i tredje og tante metemarit er snil hun er krompinsesen og tanten vår vi har det bra i familien. :D

   1. tror ikke på deg!!!

    Særlig at du går i syvende og tror ikke på at du er lillesøsteren hennes det er i vartefall ikke sant.

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 23 04 70 00

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen