Bakomfilm: Verdens beste SFO

Bakomfilm: Verdens beste SFO

Møt Nico, Yosef, Johanne, Norah og Sofus fra Verden beste SFO.

Du har sikkert fått med deg Verdens beste SFO som vises på NRK Super. Her kan du få en titt bak kulissene og blant annet se skuespillerne i aksjon.

Se Nico snakker om Nico!

Se Yosef!

Se Johanne i aksjon!

Se Norah forklare om Norah!

Se Sofus fortelle om "klønete" Sofus!

Se alle episodene her: Verdens beste SFO

Del din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Tom alec

  Hei jeg har sit verdens beste sfo den er kjempe gøy.Jeg vet hva du heter iben vagle..hilsen tom alec..

 2. Sier ikke!!!!!!

  Iben i MIA er søsteren min og det er helt sant jeg går i fjerde og hun går i 9 klasse jeg har til og med møt Olivia og Ovidia på ekte!!!! Jeg tuller ikke... ELSKER VERDENS BESTE SFO!!!!!!!

 3. Emilie

  nico er sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå kuuuuuuuliiiiiii.

 4. hanna

  jeg liker verdens beste sfo sååååååååååååååååååååååå mye og ihvertfal norah ! <3

 5. lisa

  johanna og sofuspasser så i lag nora og nico daa de er det pare men jeg liker en annen fyr han heter yosef for han er snill kul søt og ikke skefete har jeg nevnt snil og søt

 6. IDA

  jeg er johannes største fan. jeg elsker verdens beste sfo. navne mit er ida johanna. jeg vil veldig jerne se de på ekte. I LOVE VERDENS BESTE SFO

 7. SIV EILEEN

  DE ER SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BRA SERIE DERE SOM SYNEST DE ER TEIT DET SEIER DERE BARE FOR OG VERE TEITE SJØL HAHA .

  PS. EG SYNEST ALLE ER SØTE OG INGEN ER SØTEST HAHA HUKS ÅG LAGE VERDENS BESTE SFO 1234567891011121314151617181920 OG VIDERE HERILT TIL 1000

 8. henriette

  jeg synes verdens beste sfo er en morsom serie. håper det kommer flere sesonger, har sett sesong 1 og 2 flere ganger på rad. jeg liker johanne, fordi jeg elsker vertøy. skal bli bilmekaniker.:)

  1. Emiie

   ja jeg er helt enig med deg henriette jeg elsker også johanne jeg vil også bli bilmekaniker eller ihvertfall jobbe med verktøy f.eks. snekker.

 9. amanda turn

  hei jeg elsker verdens beste SFO kan dere ordne flere videoer eg liker johanne best fordig hun turner og turn er det beste jeg vet !!!! Å kan dere ordne flere videoer op turn på verden beste SFO???

 10. CARINA

  JEG ØNSKER AT DET KOMER FLERE NYE FILMER DET HAR KOMMET VERDENS BESTE SFO 2 MEN JEG VIL AT DET SKAL KOME EN I VERSEN BESTE SFO I 3 OGSÅ

 11. Martine

  Sofus Er Søtt Og Nora Er Teit Og Johanna Er Morsom Og Nico ER OGSÅ VELDIG SØTT...............??
  OG HAN ER KUL LOL! MEN HAN ER DET!!!!!!!!!!!!!!......??

  1. kristina

   Iben vagle er lillesæsteren min vi har katt og jeg går i syvede og hun går i tredje og tante metemarit er snil hun er krompinsesen og tanten vår vi har det bra i familien. 😀

   1. tror ikke på deg!!!

    Særlig at du går i syvende og tror ikke på at du er lillesøsteren hennes det er i vartefall ikke sant.

 12. Miriam

  SYK BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En ting JEG ER DERES STØRSTE FAN"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 13. leah

  johanne er sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå søt og morsom

 14. marielle

  hei jeg elsker programmet deres.
  det er kjempe morsomt og kjempe gøyt
  jeg håper jeg ser dere i byen en dag hilsen marielle

 15. marielle

  hei jeg elsker programmet deres.
  det er kjempe morsomt og kjempe gøyt
  jeg håper jeg ser dere i byen en dag hilsen marielle løvhaug

 16. Anette

  ååå,dere er såå søte! =D
  Til Iben(Johanne): Har du msn? Jeg er 11 år og egentli snill :) Hadde vore kjekt om du hadde svart meg!
  PS:digg dette programme!

 17. Mathilde,Amalie,Johanne

  Hei det er Mathilde og Amalie og Johanne fra stokke vi er stor fan av verdens beste sfo.Og vi er 11 år. håper dere lager flere episoder. lykke til videre sees. <3<3<3<3<3<3

 18. Hannah sofie

  HEI DERE ER SUPRE OG YOSEF\luka ER VERDENS KJEKKESTE GUTT ELSKER DEG men kan jeg være med i en eller alle episodene jeg er snart 9 år.

 19. Silje

  Hei!
  Jeg ELSKER serien. Den er så bra! Dere er sååå gode til å spille!!! Men jeg ser at episodene forsvinner fra nettv. Hvorfor det? Det er jo en kjempebra serie!!! Jeg syntes at egenskapene til barna spilles utrolig bra!!! Kom med flere episoder!
  Det hadde vært så kult å bli kjent med dere!!!
  Hilsen Silje-stor fan!

 20. Emmi

  Heei SFO dokker e jo kjempe bra digge dokker veldig mye. Håper det kommer flere episoder til neste gang :) :) :)

 21. aulona

  hei :) jeg lurte på om jeg kunne bli med en episode av verdes beste SFO jeg hetter aulona pronaj jeg er 11 har bursdag denn 30 november plizz svar meg

 22. nina

  hei digger dokker men vill så gjerne se dokker igjen plis da kan ikke dokker lage en sesong til eller i det minnste vise serien på nrk super snurr det på nytt fordi jeg så ikke alle episodan og dem som ordner med nrk super viser ikke det no lengere jeg begynte og se litt i helga og det gikk fint men kofør ikke vise mere no lengere håper dokker kan lage nye serier eller vise den 1. på nytt jeg digger dokker og er mest fæn av jentene og sofus er jo en morsom gutt akurat som solveig jeg og ei som heter marlene dogger også sol og den beste replikken til solveig er sniffler det maling og er så gla i dokker plisssssssssssssssssssss lag en til serie i håp håper jeg at dokker gjør nokka mere av det jeg bvare elllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllsker dokker ppppppppppppppppppllllllllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssss hjertelig hilsen nina

 23. stine

  dette er kjempe morsåmt:) jeg har aldrid i mitt liv sett noe bedre <3 hilsen stine fra lillehammer! ett spørsmål, hvor kommer dere fra LILLEHAMMER eller?? :)

 24. emma

  så flinke alle sammen var jeg håper det kommer nye filmer av verdens beste sfo men for og være ærlig er faktisk yousef litt søt assa 😛

 25. victoria

  hunden min og jeg liker showet så mmmmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyyeeeeeeeee llllllllllaaaaaaaaaaaaaaggggggggggggggg fffffffffffffffffffffffffllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeerreeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeepppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssoooooooooooooooooodddddddddddddddddddddeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 26. victoria

  værså snill lag flere episoder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 27. Anonym

  Jeg ELSKER verdens beste sfo! Je lurer på hvorfor det ikke er flere episoder? <3<3<3<3<3<3 ♥♥♥

 28. Thyra Benita

  Hei jeg er en veldig veldig stor fan av Verdens beste sfo. Dere er verdens beste show syns ihvertfal jeg.Nico og Johanne er mine favoriter i showet.Jeg er en jente. og jeg går i 3 klase og jeg heter Thyra og jeg har noen venner som også liker showet deres hilsen T.

 29. anynom

  dere er alle veldig gode skuespillere :)
  søt serie. morsom,veldig morsom. :p
  jeg har en følelse av at alle dere kommer til å gjøre det bra i fremtiden og 😀 <3

  1. raidir H

   hva tror du ellers den er kjempe morsom det er en bakomfilm hva eller skal den være kjedelig når den heter bakomfil verdens beste SFO???

 30. martin

  det er kjempe morsomt å se på har en lillebror som er lei seg fordi det ikke kommer noen nye episoder kan dere lage flere

 31. vilde fredvik

  Dere er gode skuespillere.Jeg ser på hver eneste episode. De er skjempe gøye. vennelig hilsen vilde fredvik

 32. k f g

  hvor gammele er dere???
  dere er syykktt flinke til å lage serier læreren min syntes det var kjempe gøy da vi så på det i klassen hehe

 33. Rebekka

  Hei, eg heter Rebekka<3
  Eg elsker verdens beste SFO
  Lykke til alle sammen<3
  Johanne du e drit søt<3

 34. Evelin

  Dere må lage mye mer episodr med:verdens beste SFO
  Det er kjempegøy og eg har veldigt lust til og se mye mer!!!
  plizzzzz lag flere episoder

 35. Matilde

  Serien er bare super morsom og gøy å se på! 😀 Jeg håper at dere kan lage flere episoder. Sofus , du er min favoritt! <3

 36. cathrine

  jeg elsker verdens beste sfo det er dagens høyde punkt.Jeg ser det på dataen mange ganger . jeg håper det blir flere episoder av verdens beste sfo .

 37. Tuva Tøff :)

  jeg ville ha styret johanne hun er kul og river ting i stykker noen gang akkurat som meg jeg digger serien!!

 38. nina og julia

  dokker er kule alle sammen men jeg har 3 favoritter og det er norah johane og sofus jeg digger når dere sier 123 nå kommer en besjed jeg har en vennine som også vil si noe jeg skriver det nå hun sier at hun vet at helsesøsteren på sfo er jente ungen på jul på månetoppen og at hun heter ulrikke på ekte det var det jeg hadde og si hade hilsen nina og julia

 39. Madelen

  Hei:) Jeg håper at alle dere som er med i Verdens beste SFO leser dette ! Jeg heter Madelen og er snart 11år. Verdens beste SFO er det beste:) Johanne og Norah er de peneste og Sofus, Nico og Yosef er de kjekkeste:D!!... Jeg er litt forelsket i du som spiller Yosef. Men hvor gamle er dere? PS: Jeg kunne gjerne blitt med i Verdens beste SFO, hvis jeg fikk lov av dere da:D....

  1. mads h

   han som spller yosef går i klassen min
   hver gang vi ser på det i klasserommet sitter han og gjemmer seg i genseren

 40. elisabeth

  hei jeg synes nico er søt og det er yosef og sofus også. og norha og johanne er veldig kule .men lager dere flere episoder nå.hilsen elisabeth

 41. adelina

  jeg synes det er gøy at dere sier 123 nå kommer det en beskjed jeg liker alle sammen dere er så søte :) 😀

 42. adelina

  jeg synes dere skal lage flere serier jeg er veldig glad i verdens beste sfo
  jeg håper dere kan lage fler<3<3

 43. Fraol

  Dere er kule og morsome og jeg elsker dere.. Serr den første episode var best as xD Jah det var det xD

 44. Sindre

  de er heldige som for spille i en serie på tv ! men alle på skolen min sier du burde vere med på tv å spille der.

 45. Tora

  jeg skulle ønske at jeg kunne være sammen meddere i filmen.

  og Nico du er søt,kul og tøff og det er sofus OG josef også.

  Norah og johane dere er så kulE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 46. martha

  Det er verdens beste og morsomaste film\ serie eg ville vert på den alle i klassen ser på verdens beste SFO og eg går i 6 alle er veldig kule det er dumt at det er ferdig dere skulle lagt flere alle i klassen gjer den dere 123 her kommer ein beskjed den er veldig kul

 47. Ida

  Dere er kule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jeg digger dere! Serien var så bra!!!!!!!Johanne er så fin.Norah er kul.Kan dere lage flere episoder.Vær så snill!!!!!!!

 48. Øyvor

  Hei!

  Hvorfor lager dere ikke nye serier av Verdens beste SFO????
  Det var sååå bra serier!! Jeg likte Norah best, hun er nesten lik som meg, bare at jeg ikke lyver så mye 😉 Også var det morsomt og se på når Sofus skadet seg, selv om det ikke så serlig behagelig ut. Disse to var favorittene mine selv om jeg også likte Johanne, Yosef og Nico :D!!

 49. malin

  hei jeg syntes at yosef er veldig søt og det er sofus også jeg er deres største fan jeg vil møte dere og få en autograf hilsen malin:):)

 50. nina

  jeg digger serien jeg liker norah fordi hun er go til og lyve og sån jeg kunne ønske jeg var venn med norah på ekkte sofus er genial og johane er veldig kul kune ønske jeg kjente deg og josef og nico er liksom smart og red for alt det var det jeg hadde og si hade jeg digger dokker

 51. The Joker

  Yousef (Nico), du er best!!!! Det er fett å kjenne en som er med og spiller i en serie som "Verdens Beste SFO"!! Sees snart

 52. Emma marie

  Hei.
  Hvordan er det å spille inn filmen??
  Jeg å lile broren min er sikelig fan av dere. Vi siter i sofan å hålern på å leås i jel.Hahahaha

 53. IDA SOM LIKER VERDENS BESTE SFO

  dere er dritt kule dere er det beste programmet.... og det er sant dere er verdens beste sfo og SOFUS NORA JOHANNE OG YOSEF DERE ER DE KULESTE JEG HAR SETT NOEN GANG MEN FORRESTEN SOFUS JEG SYNS AT HUNDEN SKULLE HA SAKT UNNSKYLD FOR DET SÅ VONDT UT DET ER JEG HELT ENIG MED DEG MEN DET BLE JO VELDIG BRA TIL SLUTT I HVERT FALL... FORESSTEN JEG LER AV DERE ALLE SAMMEN I HVER EPISODE OG DET BURDE DERE HVERE GLADE FOR... KLEM IDA SOM ELSKER Å SE PÅ VERDENS BESTE SFO=SANT

 54. samira

  jeg elsker verdens beste sfo og jeg digger det og det er kult når de sier 123 nå kommer en beskjed. jeg synes at johanne er kjeme kul og yosef nora er litt morsom det samme med sofus og litt klønete nico er veldig søt jeg er litt forelska i han men vi kan ikke bli kjærester for jeg har en.

 55. julie

  hvor er nico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  jeg liker serien ikke slutt nå

 56. veronika

  jeg ligner mest på Norah for og si det son bare at jeg bare har en store-bror og sikkert eldre enn Norah

 57. melina

  elske programmet det er yndlingsprogrammet mitt ok niko er veldig søt men ikke slutt med serien plis

 58. Hedda

  Sofus er morsom og Johanne,
  Norah er kul, Yosef er smart!
  Men hvor er Nico eg savner han for han er den kuleste av gutta og søtest av gutta er forelska i Nico!!<333

 59. Hedda

  Jeg lurte på hvor dere spilte serien!
  Dette er en kjempe bra serie, Så jeg synest det er litt trist at dere ikke leger nye serier mer!
  Alle er så kule!
  Kan dere lage nye serier?morsomt men eg savner Nico!!!Eg er storfan av Verdens beste SFO!!Eg synest det er morsomt men det er jo bare 8 episoder.Kan ikke dere lege flere episoder Plizzzzzzzzzzzzz.Hvorforleger dere ikke nye episoderdet er så bra serie, kommer til og savne det!!Det er ynglingsprogrammet mitt på tv!Det er bra serie!Eg digger Verdens beste SFO så hvorfor slutter dere?

 60. Hedda

  Alle sammen er kule!!
  Men det er trist at dere ikke lager nye serier mer!
  Eg ersker når dere sier: 123 her kommer en besjed!=D
  Digger programet deres! Verdens beste SFO er ynglings programet mitt! Digger dere!

  1. Hedda

   Eg degger dei Sofus,Norah;johanne og Yosef!!!!
   Men eg har et spørsmål: Er det ikke en gutt til med i verdens beste SFO??????????????????????

   1. Hedda

    Eg digger dei: Sofus,Norah,Johanne og Yosef!!!!!
    Men er det ikke en gutt til med i verdens beste SFO???????
    Eg Digger alle!
    Eg elsker når dere sier : 123 Her kommer en besjed!!
    Men det er litt trist at dere ikke leger flere serier!
    Verdens beste SFO er ynglings programmet mitt!=D

 61. emilie

  Jeg syntes det er en veldeig morsom serie.
  Og jeg kunne ønske dere lagde flere.

  10000000000000 klemer fra emilie

 62. Jannicke

  hvorfor lager dere ikke flere episoder av verdens beste sfo?
  jeg og alle de andre ønsker at dere kan lage flere videoer det er morsomme filmer dere lager!

 63. nora

  jeg liker å se på at dere spiller filmer og dere er morsome vetfol nico han er sempe morsom han er tulete er han det er jo morsom norah lyver veldig mye johanne er veldig intest i vertøi og sofus skader seg mye og er red hilsen nora idris

 64. Ida Maria

  Hei dere er med i en veldig morsom serie!!!

  Men jeg lurte på om dere skal ha audition om en ny jente som alle guttene kan bli forelsket i så blir Norah veldig sjalu.
  Jenta kan hete Ida eller Sofie eller Nina.
  Hvis det blir audition skriv tilbake meldin.

 65. Jeg digger "verdens beste SFO"

  Jeg digger verdens beste SFO. Men det er dumt at dere ikke lager serier lenger.

 66. Moviestarplanet

  Verdens beste SFO er best!
  SFO er jo egentlig kjedelig men ikke denne SFO`en<3 😉
  Denne SFO`en hadde jeg ønsket og gått på...:)

  Hilsen Moviestarplanet

 67. christina

  det er såå gøy domt AT DERE IKKE SENDER NYE SERIER de er såå søte spesielt johanne ho e så søt

 68. Isabelle

  hei jeg lirer på om dere kan lage en ny serie som handler om vinteren og foresten er verdens beste sfo såå kult å det er såå dumt at dere ikke lager flere videor.

 69. laura

  jeg diger dene serien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  det var ganske lait at dere sluta å lage filmen
  klem laura 😉 :-) 😀

 70. Ingvild

  HEI! verdens beste SFO eg heiter ingvild og bor på sel! eg har set alle filmene... og eg syns det er domt at dere ikke lager flere serier!!!!!!!!!!!!!.........

 71. Idafilippa

  jeg elsker verdens beste SFO men det er syn det bare er på lørdager og søndager . Jeg og beste vennien min Tina elsker verdes beste SFO det er fordi vi hadde sed på reklamen da ville vi se på det ver dag

 72. celina

  kan dere ikke spille ny serie verså snill det er så gøy det som lurte på om jeg være med jeg celina

 73. celina

  hei jeg heter celina karlsen jeg elsker filmen om verdens beste SFO jeg bare lurer på om jeg kan få låv til og være med i verdens beste SFO? det ser gøy ut jeg er 9 år og blir 10 i july 26 2011. ps håper jeg kan

 74. synnee

  Jeg digger verdens beste SFO, jeg har sett alle episodene på nett-TV. Skal dere lage flere episoder??

 75. Elisabeth

  Første kometar.......
  det er gøy
  andre kometar
  dere sender det ikke mer
  treie kometar
  verdens beste sfo er døds kult

 76. Emilie

  jeg synes at verdens beste sfo er veldig veldig gøy men det er jo bare 8 episoder. jeg har sett alle episodene.

 77. Elisabeth

  Jeg elsker å se på verdens beste sfo men litt trist for at dere lager ikke flere episoder mer men jeg vil se mere episoder ellers ellers da ser jeg på verdens beste sfo ver dag men jeg vil si at Johanne er den morsomste og søteste på sfo og Norha er den fineste på sfo og jeg er enig med Norha nei jeg er ikke enig med Norha Nico og Josef lokter ikke tå fis

 78. Nina

  Ja jeg og synest det er trist at dere ikkje spiller inn nye serier siden eg har sett alle.
  Men ellers er det bra;-)

 79. susanne

  jeg elsker johanne og norah og sofus og yosef og nico siden allle er morsome og jeg skulle ønske at jeg fikk se dem på ordentlig

 80. pernilleogAina

  vi synes det er trist at ikke dere lager mer film dere er så sjønne dere er flinke vi vil gjerne møte dere

 81. helin

  norah sofus johanne og yosef forteller om seg selv men hva med niko solvei og cesilie dem har ikke sakt noe

 82. helin

  det er veldig gøy og se på verdens beste SFO :)
  men det er tist at det ikke varte lengere
  håper dere vil fortsete og lage vidoer av verdens beste SFO
  for det er veldig gøy :) 😉

 83. kamilla

  jeg elsker serien deres og det er litt dumt at dere ikke lager fler.jeg håper at dere lager flere episoder<3<3<3<3<3<3<3

 84. Madelen

  til Johanne.jeg synes at du er den godeste til å være skuespillere men hva heter du på ekte og etter navn?.

 85. malin

  dåke e veldig anderledes i virkligheten unntatt sofus han er jo litt sofus sjøl meg eg e stor fan av verdens beste sfo

 86. trine-sofie

  verdens beste sfo er dritkult men den siste episoden var ekkel og jeg syntes at johanne og nico sofus nora yosef var søte

 87. camilla 10 år

  det er lit rart at johanne/iben
  er så glad i verktøy men peller
  det fra varandre i menge av episodene
  står hun og holdet ting som hun
  har pelt fra varandre

  og norah er hun så lyvete i virkaligheten
  det er morsomt når hun lyver akkurat
  som om hun er super helmmelig spion
  i hakkebakkeskogen og onkelen jobber på
  kaffebar

 88. Marthe

  nåmen så søte eg elsker serien domt at dem ikke lager flere men dere er flinke dere er jo ikke så gamle heller

 89. mathias

  Yosef og Sofus er kule johanne er morsom norah er litt søt 😀 og solvei er syyyyyykt morsom nico er kul men jeg liker best Yosef

  1. andrean

   er det vanskelig og spille i en rolle og huske på alt det det er utrolig heia dere lag mere serier versåg snill dere er så morsome og se på stå på dere versåg versåg snill for meg lag mere serier i dag eler i morgen tilog med mamman min ser på det det er sprøt men det er io veldig veldig gøy masse klemer fra andrea.

 90. Martine :)

  Det er så dumt at de ikke kommer flere serier :( De må bare komme flere, alle i klassen min ser på de ! Pliiis nrksuper LAG FLERE !!!!

 91. Sebastian

  Dette er den beste serien jeg har sett noen gang.Så jeg håper dere begynner å lage nye,fordi det er en perfekt humorserie for hele familien.Vi følger med hele tiden. :-)

 92. mia

  bra, jeg elsker verdens beste SFO. og hvorfor kan det ikke fortsette, sellom det går på morningene??????

 93. Victoria

  Hva med Nico da?
  hvis alle har en bakomfilm om seg selv og om skuspilleren dem spiller hvorfor er ikke Nico's greie der da?

 94. Sanne

  Det sog ut som en bra serie det tror jeg det blir og med di brae barna som er med på verdens beste Sfo

   1. ASTRID

    Eg syntest det var morsomt og ekkelt da Norah spurte om hvordan man lager barn. Men eg håper dere kan lage flere episoder det var sååååååå gøy. Håper dere leser dette og di andre sine kommentarer

     1. MIA

      JEG LIKER SOFUS HAN ER KLØNETE OG MORSOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     2. Thea cahrlotte

      Jeg heter thea charlotte hansen jeg er 11 år og jeg syns du nico du er bare dritt søt jeg syns du er dritt kjekk JEG ELSKER DEG

 95. Markus

  Jeg vil ha nye serier av vedens beste SFO!

  Jeg synes det er så gøy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 96. Mari

  Men hvor er søte NICO da?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! for han og Jhanne,Sofus er søtest av alle<3<3<3<3<3

 97. Mille

  jeg synes dere er flinke til å spilleskuspill. Men spørsmålet var:
  hvordan kom dere inn i filmen eller lettere sakt da hva jordet sånn att dere ble med i serien.

 98. hanna marie

  ja, det er lit trist at dere ikke lager nye episoder for det er så morsomt å se på VERDENS BESTE SFO
  verdens beste sfo er best!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3,

 99. marthe

  skal dere lage nye serier mer jeg ønsker å bli med fordi jeg har altid ønsket å vere på TV

  dere kan få tak i meg på mob eller så kan dere svare her

  men jeg vill helst att dere svarer her

 100. Ingrid

  Når spilte dere serien? Det ser ut som dere spilte den i sommer. Også lurer jeg på hvor dere spilte serien. Hilsen Ingrid på ni år. 😀

 101. sigrid

  seriene deres er så morsome så jeg nesten bare må se på det . det er det kuleste programmet jeg noen gang har sett på. hade og ha en god helg

 102. maria

  heei eg og bestevennen minser på dette programme heiletia .eg sunst kansje johanne og josef er løgnast eg.

 103. verdens beste sfo fen

  Hei vedens beste SFO er det beste prugramet jeg vet om Jeg syntes at det er dumt at dere ikke lager flere cecilie Solveig Johanne Yoshef Nico Sofus Norah Dere er kjempe flinke Dragen syns jeg er morsom vaktmesteren er like morsom Dere er en kul snill gjeng
  Hilsen fen av dere

 104. Maria

  HÆ??!!!
  skal dere ikke lage flere serier??
  dere er sykt søte!!<3<3<3sofus<3nora<3nico<3josef<3johanne<3
  digger dere<3<3<3
  hilsen Maria

 105. Thea

  dere må lage nye serier eller så sprekker jeg :( jeg har også vært hemmelig super spion<33 hihi;)eller hva nora:)

 106. ingrid

  Haha sofus er morsom og kul sammtidig!!
  Norah er rar og jålete.
  Johanna er morsom da hun sier: jeg kan ikke røre en ting...
  Men det skader jo ikke om jeg rører en.... TANG!!

 107. Magnus

  Hviken by blir det spillt inn?Jeg synes at dere burde spille verdens beste sfo om vinteren og. så det er snø de kan leke i. Og da skal det være litt kalt ute.

  mvh Magnus

 108. Clara:):):););)

  jeg heter clara er 9 år og jeg liker veldig godt serien deres !! men det er domt at dere ikke lager flere!!!hilsen Clara

 109. Marita

  Eg synest alle er så søte.

  Og eg ser det på internet og på tv og dere er så morsome.

  sofus os johanne nora josef niko

 110. Mathias

  ha-ha! jeg hviste ikke at norha hadde sååååå mange søsken! og johanne! hun er morsom hun! og yosef! han er kul! og sofus! han er jo syyyyyyyyyyyyyyyynsykt klønete! han er ikek smart! det liker jeg!
  men hvor var nico egentlig? og cecilie? hvor var hun? men viktigst av allt: verdens beste sfo ruler! det eier! pwner alle! og sist men ikke minst! jeg owner!

 111. Anette

  Dere var kjempe godt til å spille inn de videoene og jeg liker å se på verdens beste sfo!!!!!!!!!!!!!!

 112. Johanne

  Dei var kul alle men eg syntes at dei kune vert lengre foreksempel at Johanne og Sofus og Norah sin video kunne vert litt lengre.
  Men eg diger Verdens beste SFO.
  Spesielt Johanne(Iben)

 113. Benjamin

  jeg syns alle er brae skuspilere det jeg syns er morsjomt er at sofus skader seg helle tiden og niko han tuller og yosef er smart. niko er beste skuspiller

 114. serine

  Dere er søte alle sammen jeg syntes det er dumt at det er slutt kan dere lage mer plissssss jeg elsker dere stor klem:-)

  PS: Stakkers deg sofus :-(

 115. ELISE

  Håpte det kunne vært mer episoder!
  "Verdens beste SFO" er bare BEST!!!!
  Lykke til med alt annet<3<3<3<3

 116. Line

  Så søte de er
  Og kommer det ikke snart flere episoder alle digger de, de eier.... Jeg vet ikke om noen som ikke liker serien 😀 Den er bare best!!! 😀

 117. Julie

  Det er trist at dere ikke lager flere serier jeg har så lyst til å blid med, selvom jeg vet det er hard arbeid.

 118. HMK

  hei jeg elsker verdens beste SFO <3 men jeg liker SOFUS han er veldi KLØNETE <3<3 takk for denne samtalen

 119. verdens beste sfo fan nr.1

  hei alle som som spiller i sfo jeg elsker denne komiserien den er veldig bra men jeg skjønner ikke helt hvorfor den slutta jeg har ventet på flere episoder en stund nå så jeg håper dere fortsetter verdens beste sfo det er virkelig VERDENS BESTE SFO!!!!!!!!!!

 120. linnea

  Hei jeg synes at alle barna på verdensbeste SFO er veldig søte og jeg syns at serien er veldig morsomt :)

 121. fasiha

  jeg synnes dere burde ha mere morsomme og tøysete episoder.
  nico er veldig morsom,norah er veldigkul,johanne er veldig søt, sofus er veldig klønete og hele serien er bare så best.

 122. Eugenie

  Fin film, men jeg synes den burde vært litt mer om hvor den er spilt inn og om lederen og sånt, men ellers var den veldig bra!

 123. Åsmund

  VerdensBesteSFO ruller ass!
  Det er helt best.
  Alle er liksom morsomme.
  Sofus er genial.
  Nå kommer alle VerdensBesteSFO episodene på tv igjen :)
  Jippi! :)
  Det er på Lørdag og Søndag.
  Det begynner klokken 10.45 på Lørdag.
  Jeg skal se det ass.

 124. alan

  Pliss lagg mere serier pliss. Jeg liker serien så jeg ser på samme video hele tiden nessen siden det ikke finner mer serier så jeg vil gjerne dere lager nye serier :)

 125. alan

  Det er verdens beste serie å er veldig morsomt. Jeg lurer på hvorfor dere ikke lagger mer serier. Skule ønske dere gjorde det fordi jeg liker veldig mye serien :)

 126. christina

  æ elske verdens beste sfo det e så morsomt:)æ liker spesiellt johannaXDho e bare rå kul....det e så domt at ikke det e flere episoda for tia:(så æ håper at det kommer flere episoda:):):)XD

 127. Marthe

  hei eg vil at verdens beste sfo ska fortsete en sssssssstttttttttttoooooooooooooorrrrrrrrrr kkkkkkkkkllllllllllleeeeeemmmmmmmmmmmm fffffffffrrrrrrrrrrraaaaaaaa marthe

 128. fredrik

  DRIT RÅT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EG ELSKER DE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 129. anne

  dere er utrolig morsom dere er jeg digger dere hun norah du er veldig flink dere andre er også det jeg ser på det i helgene.Det er veldig gøy håper dere koser dere nå

 130. Marthe

  hei alle doker må lage flere episoder jeg vil møtte dere men det er lant borte der i fra eg bor sont runt sørreisa i nord norge

 131. kaja

  verdens beste esefo er verdens beste serie. og helsesøsteren i den serien som heter døvigen er i familie til besteveninnden min! dere er veldig heldige barn som får vere med på dette programmet!

 132. Marthe

  hei eg ville at doker ska lag flere episoder
  .norah er den som lyve sofus er den som slår sei hele tiden og johane er den som er så søt alle er jo søt men johane er fin og søt stor klem fra maerthe[ ]

 133. melk

  kan dere plis lage flere serier av verdens beste sfo fordi det er verdens beste sfo å det er veldig morsomt.

 134. Thale

  jeg har vært stor fan av verdens beste sfo, men er det ikke veldig vanskelig og spille inn en film???????

 135. Kristine

  jeg synes det er en kjempe bra serie, jeg og lillebroren min pleide og se på det...... HVORFOR LAGER DERE IKKE FLERE SERIER!!!!?????

 136. amalie

  dere er kjempe gode til og spille verdens beste SFO det er jo knall kult men jeg vil at det skal fortsette

 137. mathilde

  hei alle dere dere har altid vert kule jeg mener på verdens beste sfo liker mest sofus å johanne å nora å niko mest solveig hilsen meg hils alle jeg er deres største fan ha de:-)

 138. angelica

  elsker verdens beste sfo:P
  d er værdns bæste seriexD
  nico er søtest hvor er Nico?
  håper det kommer nye episoder.
  hilsen meg....

 139. Johanne

  Kult Jeg liker serien den er kul men hvorfor er kke det mere serier Nico er veldig morsom når han tuller og Helsesøster er veldig slem håper dere lager mere serier Hilsen Johanne

 140. mia

  men hvorfor spiller dere ikke mer serie! eg digger dere og eg vil at dere skal lage mer serie!!!! klem den som digger dere!

 141. bamsemomsX)

  de er sååå søte alle sammen! jeg ELSKER den serien of\g de må lage en til!

  nico er søt<33333 hvorfor var ikke han filmet her mon tro??

 142. synne

  jeg har lyst å slute på sfo å byne på verdens beste sfo et spørsmål til sofus er det vont å slå seg jeg synes det var ekelt når dere lurte på om vordan man lager barn jeg synes det er ekelt når sofus får kniven melom terene hilsen synne

 143. martine å lise

  de lager mer serier jo men det blir senere kansje i sommer så begyner de å årne og forsten vi kjenner johanne så hu vet det

 144. JULIE.t j

  kan dere ikke lage flere ebisoder av verdens beste sfo for dere RULER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 145. Julie

  elsker verdens bste SFO kan nesten alle replikkene og de jentene i klassen eller noen av de liker også verdens beste SFO 😀

 146. Julie

  En ting vi fikk ikke sett Nico som pratet litt ....
  Kan dere lage flere serier ? det hadde vert gøy ...
  Men vi fikk se lite av de `se bak kulisene` kansje vi burde fått se litt mere OSV

 147. delina

  sofus er morsom fyr den er sempe sempe sempe bra jeg digger den skal dere ha flere serier da ? skulle ønske jeg var johanna men det er jeg ikke da

 148. Ida

  Hei alle Verdens beste sfo fans!!!!
  Jeg elsker Verdens beste SFO
  Johanne er så søt!!jeg liker Johanne best
  Klem Verdens største FAN av Verdens beste SFO

  1. julie

   det kan jo ikke bare slutte sånn at norah syntes at ungene bare stormer ut av moren sin mage.Det var dumt at det var slutt da

  1. victoria

   ååå dere er så heldige som får hvere med på det jeg synes jonas sofus er den søte og jeg synes dere e såååå brae skuspilere

  1. eirin

   verdens beste sfo eier dere burde lage flere vidioer asså jeg går inn vær dag og venter på at det skal komme nye og jeg ser de samme oppigjen og oppigjen asså serien eier

 149. karin

  jeg elsker verden beste sfo norah je nico je sofus je johanna je yosef je verden beste sfooooooooooo jeeeeeeeeee

  1. Elisabeth

   Johanne er søt.Josef er lur.Sofus er klønete.Nohra har mange i familien.Vaktmester er forelsket i dragen.Helse søster er en heks.Men hvor er nico skøye strekeren.hade en hilsen fra Eli.G.

 150. kulern

  hvorfor har dere slutte med Verdens Beste SFO det var sykt morsomt og kult jeg så på det hele tiden

 151. julie/marianne

  elsker verdens.................kan dere ikke fortsette med verdens...............ver så snill det hadde vert veldig bra for alle!

 152. Helene

  Jeg syns nico er søtest i serien men nora og johanne og er veldig søte , sofus er veldig glønete og yosef er ganske søt ! <3 Hilsen Helene 11 år !! <3

  1. Helene

   Heter du også Helene og er 11 år kult 😀
   Jeg synes Norah er så flink !!!
   Hun har jo så kul stil i serien borsett fra at hun lyver da.
   Johanne er også flink 😀

 153. amanda

  verdens beste SFO er morsomt men hvorfor viser dere det ikke lenger?
  og hvor er nico? Johanne er så søt

 154. maren

  Det er kult at dere vise ossen dem er på ordentlig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Men kan dere ken ta med Nico, Cesilie, Solvevei,Vaktmestern og helsesøster.

  1. Elisabeth

   Vis min bestevenn ser denne så glatulerer Silje men du har vert i Filepinene men du har kanje sett verdens beste sfo på filepinsk men jeg og Silje vi vil si hvor er Nico ps:vi vil ha mer episoder

  1. Nini

   Jeg Kjenner Nico på Ekte! 😀
   Vi går på Samme skole! Yeah!!!!
   Spøøør han! Hvis dere ikke tror dah?
   Vi er Faktisk Sammen (Kjæreste) 😀

   1. Clara:):):););)

    hei jeg heter clara og er det sant at du kjenner nico?? og er sammen med han?? han er jo kjempe søt!!<3<3<3<3og hvor mange år er nico???