Bli med til Ponniskolen

Bli med til Ponniskolen

Nesten tusen problemponnier er meldt på, men bare åtte får være med i Ponniskolen.

Ponniskolen er en svensk realityserie, hvor åtte barn med hver sin ponni skal på to ukers intens rideleir. Ved hjelp av dyktige instruktører og hesteeksperter, jobber de for å forbedre sin ponnis problem.

Her kan du se Ponniskolen!

Ponnienes problem kan være alt fra bukking, til vegring i sprang, til biting på boksen.

Følg med på sessong to av denne superinteressante serien for hestegale.

Trykk her for å se Ponniskolen!

Del din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Martine

  Bra å ha egen hest ja jeg har en kaldblods hingst i oslo!<3
  den er veldig stresset for tiden men nå skal jeg gi den bort til en dame som heter trine!

 2. tiili

  elsker hester !!<3 har ikke hest men har hatt på for. æ rir sprang 😀 de bæste i hele værden e sprang æ har rid i 6 år no e æ 12 :) like å se på programe følle me på de 😀 <3<3<3

 3. Arezoo

  Hei ponniskolen... Jeg elsker programmet deres. Jeg har selv min egen kaldblodsponni som jeg har hatt mange problemer med i det siste. Han er alltid stressa på tur, nekter og gå i hengeren, står absolutt ikke stille når jeg skal stige på... Det er et stort problem, jeg bor i arendal og kunne virkelig trenge ponniskolens hjelp fordi hvis dette fortsetter blir han for sterk og farlig for meg og da må jeg nokk selge han.

  Hilsen meg og min ponni Caspian.

  PS: Elsker programmet deres og kunne virkelig trenge hjelp.

 4. MARIE

  jeg har en hest som hetter patrik han er litt sta men jeg har blitt hvant til det så men nå har beynt og løpe bort til andre hester ogflørte men de hoppene det er såå iriterene men men jeg har brøvd allt men ingenting hjelper men han lærer nok snart sikkert han skal snart i konkuranse håper vi vinner vi bleir og vinne men hvem vet om vi vinner vi skal konkurere mott de som er 5 år eldre det kommer til og bli en har kunkuranse han er en island hest som er helt brun søstren min har en hest som er gravid men hun er litt mindre så det er på en måtte min hest det er jeg som rir den møker ut av boksen ja og våkner 6 om mårgen og stelller men det blir deilg og slipe dem ut på beite har masse sauer nå har vi 40 lam og noen små cavalier valper som er 5 uker gammle om 1 uke må vi gi dem bort det er såå leit men det kommer snart ny!!!!!!!!!!

 5. mange hester

  æ har mange hæsta men favoritten min e han Diablo å han har vunne mye han e profesjonell i sprang og bestevennina mi e redd for alle æ har bortsett fra 1 som e veldig gammel men æ har lært ho å ri no men ho drar ikke på stevne for voksne fordi vi e litt for ung så en voksen jeg kjenner får bruke han på sprang, dressur han vinn nesten alltid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Kine

  Hei!
  har veldig lust til å vere med har ein hest som jeg har startet NM dressur med han men han er red nesten alt og pleier å stikke ver gang jeg ri stevne.
  hesten min hetter rico og er red alt er også vanskeleg å få på henger.

 7. Benedicte

  Jeg syntes dere klarer å takle alle hestene,ponnyene.men desvere kan jeg ikke bli med for jeg bor i nes komune.
  Og Lucas er suveren og ri.

  STOR KLEM FRA BENEDICTE

 8. Thea

  JJaaaaa!!!!! dere kan ikke gjette hvor glad jeg errrrr!!!!!
  endelig nyyy proonyskoollllle!!!!
  Elsker det!!!!!

 9. dyre elsker

  Elsker dyr har ikke hest eller ponni men jeg har : hund,katt,11 kaniner , 12 marsvin , 21 hamster 2 tarrantella , 43 rotter, 17 fugler

 10. Malene

  HeI! Jeg har veldig lyst, men det er bar at jeg bor i Kristiansand. Å det er langt til Sverige. Jeg har en Ponni, det er en islandshest, som ikke liker å gå på bane, pluss at det er vanskelig å få han på henger.

 11. Den mest Hestegalepå jord er MEG I

  Jeg har ein PoNnY han hete Brazze han er en brun valak, Æ å Brazze har vært sammen siden jeg kjøpte han for 5 år siden, og no e han 8 år, å han e litt redd for hunder da men han takler det bedre enn æ trudd. HeSt E bEsT assa hest betyr al i livet mitt ridd i 13 år å æ e 16. Ponni skolen eie <3<3<3<3<3<3<3<3<3

  HESSSSSST EEEE BESSSSSST, In my live means evrything HoRsE

 12. Hedda

  hei! jeg har veldig lyst men jeg bor i rygge så det er i sverige å da! er lissom det litt langt å kjøre !! men jeg har egen ponni i en kat 1! den er en liten sprangponni! og den blir fort stresset!

  1. Svar

   Vet du hva soM HJELPER mot en stresset hest ? Jeg har selv vært i den sitvasjonen med min hest ! Tilslutt tok jeg kontakt med min venn Selda hun er heste ekspert ! så sa hun .. Er du stersset over noe ? Føler du at hesten er stresset ? Hester er ikke så stressende som DU ! kansje tror ! Men du vil gjærne jobbe dem ? Ja!!!!!!! Men kansje du bare skal ri en laannge god tur og visst hesten blir redd la den det ! Men du må jo være litt tøff for hesten kan bli masse redd om den har forstått det som at den skal bli stresset ! Og visst du føler at vil ri litt på banen fordi det gikk greit på tur GJØR det men ikke stress hesten opp! Prøv og ri roilg og forsiktig! Hilsen Svar

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 23 04 70 00

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen