Foto: NRK

Få din Lillepri-figur på TV!

Til høsten kommer en ny runde med Lillepri, og du kan være med. I alle fall som papp-artist. I fjor fikk det populære showet inn over 1200 durull-figurer, og nå trenger de nye. Noen av figurene blir Lillepri-finalister som synger på scenen, andre blir korister eller publikummere i salen. Sender du inn, er sjansen uansett stor for at du får et glimt av figuren din på TV!

Se bildene: Slik kan en Lillepri-figur se ut

Slik lager du papp-artist til Lillepri

1. Lag en figur av kjernen fra en dorull. Til hode kan du bruke en vatt-ball eller noe annet rundt, og armer kan for eksempel lages av piperensere. Bruk fantasien - lag noe rocka, noe stilig, noe søtt, noe rart! Se eksempler på fine dorulldukker her.

2. VIKTIG: For å være med, du registrere dukken og hvem som har laget den på nett før du sender inn. Da får du et registreringsnummer du skriver ned og legger ved i posten. Registreringsskjema finner du her: Registrering av Lillepri-figur.

3. Pakk figuren ordentlig inn, slik at den ikke blir ødelagt i posten. Putt den for eksempel inn i en tom melkekartong eller annen emballasje.

4. Send pakken sammen med registreringsnummeret (punkt 2) til:
NRK Super
Lillepri RB32
Postboks 8500 Majorstuen
0340 Oslo

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar