Foto: NRK

Fra Svingen til scenen

Nå er det ti år siden de spilte inn Jul i Svingen. For flere av dem var rollene i julekalenderen starten på et liv hvor skuespill er viktig. Yvonn, Sebastian og Ina går på dramalinja på Hartvig Nissen videregående skole i Oslo.

Se årets julekalender Jul i Svingen på nett og mobil HER!

skuespillere-m-navn

Sebastian «Nure» Warholm (18):
– Jeg har forandra meg ganske mye, så det er ikke så mange som kjenner meg igjen på gata.

Sebastian hadde også en rolle dramaserien Himmelblå, der han spilte Robin i tre sesonger. I tillegg har han blant annet spilt i kortfilmer. Nå er det mest skolerevyer han bruker skuespillerkreftene sine på. Sebastian er fast bestemt på å få seg jobb som skuespiller, regissør eller noe som har med det å gjøre

– Jeg vet det er vanskelig, men jeg har lyst til å prøve meg.

Ina «Åsa» Svenningdal (17):
– Jeg holder fortsatt på med teater og slikt, og nå spiller jeg revy sammen med Sebastian. Tidligere har Ina også vært skuespiller I NRK Supers Megafon, og hun har stått på scenen i Les Misérables, og i Annie. Ina forteller at hun ser for seg en framtid som skuespiller, enten på teater, TV eller i film.

Yvonne «Akaya» Johnsrud:
– Jeg går sammen med «Nure» og «Åsa» på dramalinja, og det blir mye teater på skolen. Tidligere gikk «Linus»der også,(Jacob Borgen), så vi er en liten «Linus-gjeng» samla der.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar