Galakseparken

Galakseparken

Utenomjordiske gjester skaper problemer for ungdommene i Galakseparken.

Del din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Kenny

  Har dere funnet fasiten på mitt spørsmål angåande hvorfor ikke galakseparken sesong 2 blir priotert framfor sesong 3 siden dere har vist sesong 1 før sommaren. Og hvorfor dere sender sesong 3 og ikke sesong 2 så si rett etter sesong1 har blitt vist?
  Hvorfor hoppte dere over sesong 2?

  1. Kristine M.

   Hei Kenny,

   Fasiten er at det hadde skjedd en feil med hvilken sesong som skulle vises. Den er nå rettet opp og sesong 2 går nå. Du kan se episode 2 og 3 fra kl. 14.50 i dag 23. juni. Takk for at du sa fra :)

   Vennlig hilsen Kristine i NRK Super

 2. Kenny

  Hei :-) Eg ser at galakseparken skal bli vist på tv fra mandag 22 juni. Mitt spørsmål er: er denne sesongen fra sesong 3? Det virker slik i følge en tv quide eg såg i. Hadde håpt på sesong 2 nå siden dere viste sesong 1 før sommaren. Hadde det ikke passt best med sesong 2 nå og heller vise sesong 3 til slutt siden det er den siste sesongen.
  Kan være at det kan ha støtt feil der eg såg da..
  Men har dere fasiten?
  Hilsen Kenny

  1. Kristine M.

   Hei Kenny,

   Vi kan ikke svare deg på dette nå i helgen, men skal prøve å finne det ut for deg på mandag. Ha en fin helg så lenge.

   Vennlig hilsen Kristine i NRK Super

 3. Kent Rune

  Hei :-) Kjekt dere viste repriser fra galakseparken sesong 1.
  Vet dere noe om at dere kommer til å vise sesong 2 også i nærmeste framtid på nett eller tv?
  Synd det ikke ble noe sesong 4 fra denne serien. Får krysse fingrene for det blir lagt mer av serien galakseparken fra Belgia :-)

  1. hilde

   Hei Kent Rune,
   Vi har alle tre sesongene, så sannsynligheten for å få sesong 2 er stor, men jeg skal sjekke med de som planlegger.
   Mvh
   HildeH i NRKSuper

 4. Kent Rune

  Hei på dere! Eg lurte bare litt på om galakseparken sesong 1 og 2 blir tilgjengelige på nrksuper på nett eller tv i nærmeste fremtid. Hadde vært kjekt å sett sesong 1 en gang til.
  Ser i tv guiden at galakseparken sesong 3 skal gå på nrksuper. Skal dere vise hele sesong 3 en gang til? :)
  Hadde vært kjempekjekt om dere ville vist fra sesong 1 til 3. Slik som er gjort før på nrksuper. Da viste dere sesong 1 og 2 på nett og tv.

  1. Elisabeth

   Sesong 3 kommer til å bli liggende en stund, og kanskje også sesong 2, men tviler på første sesong pga. rettigheter.

 5. Kent Rune

  Hei! Eg lurer litt på om dere vet når galakseparken sesong 3 kommer på tv?
  Vennlig hilsen: Kent Rune

 6. thanusika

  hei jeg elsker dere og dere er sirkelig gode skuespiller hei joss hei didi hei steff hei malene hei frida hei paula hopper jeg kan møtte dere og jeg vil gjerne bli med på galakseparken og jeg er 10 år lykke til videre

 7. Jenin

  Hei jeg liker og se på galakseparken men jeg lurer om vi kan se på episone1 om igjen fordi jeg har godt glip av den, eller om jeg kan se på den i nrk tv. håper jeg kan få se på den. jeg liker Steff, men jeg trur hun Robin som kom på galakseparken sesong 2 er exo30. Men veldig kul serie håper det kommer sesong3.
  Liker i galakseparken: Frida og steff,profesor Kumar

  Dem jeg hatter: kåre,Hans,Jacob,kristoffer

  jeg liker bungaloven til: Guttene

  1. Øyvind

   Supert at du liker Galakseparken :) Alle episodene vi har lov til å ha på nett ligger ute, så hvis du ikke finner den må du nok dessverre vente til den blir sendt på tv igjen. Episodene vises i 30 dager etter at de har vært sendt på tv.

 8. ayla

  jeg elsker galaxe parken men jeg vil gjerne se noen episoder fra galaxeparken sesong 1 hvordan får jeg det til

  1. Patricia

   Hei.
   Så fint at du liker serien, men NRK Super har nettbegrensninger på disse seriene slik at du ikke kan se dem når du vil på nett.

 9. Anna

  Jeg elsker galakseparken men jeg vet hvem som er romvesne. Men hvordan klarer dere og gjøre sån at øynene til folk lyser? Hilsen Anna vatne helgetun

 10. Anna

  Jeg synest galakseparken er veldig gøy.Men hvordan klarer dere og gjøre sån at øynene til Steff blir blåe. Men er Kåre en romvesen jeger? Hvorfor ble øynene til Kåre røde når øynene til Steff ble blåe? Hilsen Anna vatne helgetun

 11. Anna

  Galakseparken er gøy men jeg synest det er spennende og se om joss er et romvesen. Hvordan klarer dere og gjør sån at øynene til folk lyser?

 12. Fredrikke

  Dette er Jo kulere en alt jeg har aldri gått glipp av
  En episode.hva er det blå Steff har på knees sitt.

 13. Chul aron

  jeg elsker det man jeg gjik glip av episode 1 så jeg vil se den men det går ikke jeg vil se den plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz jeg er stor fæn plizzzzzzzzzzz plizzzzzzzzzzzzzzzzzzz jeg liker selig Frida og Didrik

 14. JULIE

  HEI JEG HETER JULIE STEFF OG FRIDA ER SÅ KULE DET VAR BRA AV DEG STEFF AT DU IKKE LOTT VENNE DINE GÅ FA GALAXYPARKEN.I LOVE YOU STEFF.GOD VENN FRIDA

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 23 04 70 00

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen