Foto: NRK

Lag perfekt turmat til påsken

Lag supergodt pinnebrød med en vri til hele familien.

Prøv deg på oppskriften fra Påskemorgen og Barnas restaurant.

Pinnebrød:

2 kopper mel
1 ts bakepulver
Litt salt
Vann

Bland alt det tørre, spe på med vann til deigen ikke er klissete.
Trill ut pølser av deigen, og surr den på en pinne.
Stek brødet over et bål til den har en fin brun farge.

Gresk-pinnebrød

Gresk variant av pinnebrød:

Fyll:
1 pakke spinat
1 blokk fetaost
2 sjalottløk
Mynte, dill, gressløk
2 ss olje

Hell kokende vann over spinaten og sjalottløken, press så ut alt vannet (pass på vannet ikke er så varmt at du brenner deg).
Bland alt sammen.

Ta litt pinnebrøddeig, press den så flat som du klarer. Ha litt av fyllet på deigen. Brett inn kantene over fyllet (du ser bare deigen, fyllet er inni). Pakk alt sammen inn i litt folie, og stek på bålet i 15 minutter.

Pass på at bålet ikke er for varmt, og husk å snu på pakken innimellom.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?