Foto: NTB scanpix

Hør tre nye hits!

Tre nye sanger som har gjort seg populære denne uka. Hvilken liker du best?

Forrige uke var det One Direction med sin låt "Perfect" som stakk av med seieren.Denne uka er det Sval, Justin Bieber og Adele som kjemper om å vinne tittelen "Ukas beste låt". 
Avstemningen finner du nederst. 


Foto: NTB scanpix

Det er lenge siden vi har hørt noe nytt fra britiske Adele. Hennes nye låt "Hello" klatret rett til topps på den norske Spotify-lista, og har fått masse skryt av musikkanmeldere. Adele kommer med et nytt album den 20. november. Det heter "25". Hun har tidligere gitt ut to album, "19" og "21". Tittelene på albumene Adele gir ut er rett og slett hvor gammel hun er.


Foto: Warner Music Norway

Sval sin forrige låt "To År Tilbake" har blitt spilt masse på Radio Super, og kanskje blir hennes nye låt like populær. Kjærlighet er tema i sangen "Mellom Oss" som er en av flere låter fra hennes første album som kommer en gang i 2016.


Foto: NTB scanpix

"Hvor er du nå?" og "Hva mener du?" er navnene på de to tidligere singlene til Justin Bieber. Nå vil han si unnskyld med sin nyeste sang "Sorry", men hvem er det han sier det til? Mange mener at Justin sin nye sang, som allerede har blitt superpopulær, handler om ekskjæresten Selena Gomez. Selv om det ikke er bekreftet vet vi to ting:
1. Justin Bieber har nok en gang laget en hit-låt.
2. Det er aldri for sent å si unnskyld.


Har du tips til andre kule låter? Skriv det inn i kommentarfeltet under, og hør masse kul musikk i Skolefri på Radio Super. 

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar