Hvem er DIN drømmegjest?

Hvem er DIN drømmegjest?

Fin fredag vil gjerne ha forslag til kjente personer du ønsker som gjester i studio.

Fra høsten av er Fin Fredag tilbake med nye programmer. Vi vil fortsatt gi deg den beste starten på helgen, og det med de gjestene DU aller helst vil se på NRK Super.

Så fortell oss hvem som er din favoritt-artist, skuespiller, idretts-stjerne, politiker, musiker, komiker, kokk, tegneserietegner, forfatter, ja egentlig hvemsomhelst du kunne tenke deg å se på tv. Så skal vi sende Kristine dit for å lage gøyale programmer for deg.

Vi skal selvfølgelig fortsette å gi gjestene våre noen uvanlige og morsomme utfordringer, så du kan godt skrive hva du vil se drømmegjesten din gjøre også. Send inn forslagene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Del din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. JB

  Justin Bieber seff han er jo så god til og synge å danse<3 spør han på Twitter eller no der svarer han, han har svart ein venn av meg<3 i'm a Belieber

 2. Amanda

  Det hadde vært kult om dere fikk med disse:
  * Erik og Kriss <3
  * Karpe Diem <3
  * Emire og Lillebror <3

  Tusen Takk for at jeg kunne dele mine forslag :D

 3. En mega fan.

  Hva med Leonardo DiCaprio? Jeg vet han er vanskelig og få tak i siden han er international , men kan dere ikke prøve likevel????

 4. Justin Bieber

  Me! had to put everything you have written, I do not! Translator ♥ Did Selena Gomez get left she's my girl

  JB

 5. Tora Sofie

  Hei! Hadde vært morsomt om dere ville ta med Trude Mostue eller Silje som vant farmen for noen år siden og er sammen med Gaute Grøtta grav. Hilsen MEG:P:P:P

 6. kamilla

  jeg vet at dette er vanskelig å gjøre, men jeg ville så gjerne likt og ha Selena Gomez på besøk. Dette er ikke så vanskelig å få takk i så jeg lurte på om Malin Reitan og jeg kunne komme, jeg vil gjerne møte henne.

  men Malin Reitan er mitt forbilde jeg er hennes største fan og jeg liker sangene hennes... la henne komme.

  Malin Reitan!!!<3

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 23 04 70 00

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen