Gjør som Øistein

Gjør som Øistein

Finn frem blyanter og ark, og lag juletegninger på skikkelig Øistein-vis!

Julen nærmer seg og det har Øistein fått med seg. Nå kan du lære enkle triks for å få til en morsom juletegning. Kanskje du kan bruke disse snømennene som julekort?

Øistein mener at alle kan lære seg å tegne, det gjelder bare å bruke fantasien! Hva med noen superkule reinsdyr som glitrende grener på juletreet?

Når du får skikkelig dreisen på det, kan du jo lage en kjempestor juletegning som du kan ramme inn og gi som julepresang? :)

Se Øisteins juletegnetips i nett-tv!

Del din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. BIRK

  Hei, jeg ser på Ønsteins blyant på nett tv men det blir ikke lyd har du svar på det? Jeg har sgrudd på lyden men det går ikke? MVH Birk.

  1. Hilde

   Hei Birk!

   Forsøk igjen på en annen nettleser, det bruker å hjelpe.
   Hvis du får bilde og ikke lyd, så må det ha noe med innstillinger på maskinen din å gjøre.

   Hilsen Hilde i NRK SUper

 2. katir

  jeg laget en sang til han jo jeg er også flink det er øy å teine super gøy kunsner er ikke flinker en ønstein ikesont hihi

 3. Kittyt

  Det kunne vert kult om du hadde tegna noen kuer som sang og hadde julenisseluer på seg jeg synes at du tegner fint

 4. Anonym

  Øystein er sikkert verdens mester til å tegne. Jeg greier ikke å tegne så bra og kult som Øystein jeg. Lære meg å tegne kult pliiiiiiiiiiiiiiiii.

 5. ariana

  hei jeg elsker dine teininger øistein de er geniale og kule. skulle ønske jeg var like flink som deg. jeg ser på øisteins julenlynt jeg lærer meg og teine av dit program. hilsen ariana

 6. Tegne er best

  Jeg elsker tegningene til Øisein dere burde sende Øisteins juleblyant/ tegneblyant oftere. Ford det er så gøy og lage det han lager. Jeg har til og med møtt han og da vant jeg en konkurans om beste tegning jeg kom på tredje og det var 7/100 som vant premie;-))

 7. jennifer

  du er den beste til og tegne kan du tegen en liten valp som siter på sledet til nissen med masse snø og jeg vet du greier det om du prøver!!!!!

 8. janne

  Kjære øystein kan du plis lære meg å tegne et pyntet juletre det ville jeg ha elsket <3-hilsen janne

 9. Juni

  Jeg synes egentlig ikke hane er så flink.
  Han tegner jo på en litt barnslig måte. Men noe er jo fint da:)

  1. Mi

   Du er så flink til å tenge og det er tanten min å men det er ikke jeg kan du vise meg vordan du jør det pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiissss!

 10. Vilde

  Du er god til å tegne, men hvor kan man finne episoder av hva du har tegnet? jeg sitter her klar med blyant,viskelær,Ark og farger.

 11. tanja

  Han er verdens beste tegnar.......
  Om han vinne eit mesterskap so forundre da ikkje meg!!!
  men hvis han hadde vert so snill å svara på nåken av kometaran so hadde da sikkert vert kjempegøy........
  hilsen ei som elsker Øystein`s blyant

 12. synne

  du er superflink til å tegne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   1. Emma

    aniso, det er ikke snakk om Julekongen her, det er snakk om Øystein, Han er bare så flink til å tegne!!

 13. marlene

  kan du lre meg å tegne et rudolf,en julenisse,og et morsommt juletre kan du det øynstein.du er så flink.og du er mester i å tegne.

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 23 04 70 00

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen