Lillepri-figurer hos fotografen

Lillepri-figurer hos fotografen

Denne uka skal noen av papp-artistene fotograferes. Se så fint de har pyntet seg!

Over 200 barn over hele Norge har allerede sendt inn sin dorull-figur til Lillepri. Høstens store show blir fullt av supre papp-artister!

Lag og send inn din egen Lillepri-figur!

Disse dagene møter en del av de innsendte figurene opp hos fotografen for å bli tatt bilde av. Om ikke så lenge kommer det nemlig et stort bildegalleri med alle sammen. Men allerede nå kan du kikke på noen av de som har vært på fotografering. Ser du din figur der?

Del din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Leona

    LILLEPRI ER SUPERT!!!spenende også men mest SUPERT!!! jeg ser på lillepri hver fredag. Jeg og pappan min. Jeg og Anna skal lage en figur til lillepri. Vi har lagd 4 figurer . Jeg liker alle figurene som har blitt sent inn i lillepri 2012 heide jeg på KISSI KISSI LOVE!!!!!!!!

  2. Anna

    SUPERKULT! Jeg elsker lillepri! Jeg skal sende inn figurene mine med vennen min Leona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Minni

    Enig m Molly - det må da være mulig å sette inn bilde av flere/alle figurene.....? Mange spente barn som ønsker å se figuren sin avbildet...

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 23 04 70 00

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen