Løpsebrød

Løpsebrødet lager du ved å fylle flatbrød/ fiskebrød som barna laget i forrige episode. Se oppskrifta her.

Fyll til 8 personer:

2 store torskefilet med skinn
10 poteter
Meierismør
Bacon
Grovpepper

  1. Legg torskefiletene med skinnsiden ned og strø på grovsalt, skyll av etter 20 min.
  2. Del i serveringsstykker, kok opp vann i en kjele.
  3. Legg i fisken og skru ned varmen så det ikke koker, i 15 minutter
  4. Skrell og kok 10 poteter
  5. Stek bacon i små biter.

Smør godt med smør på 16 løpsebrød. Skjær en varm potet i skiver og legg den på løpsebrødet, deretter tar du opp et stykke av fisken fra vannet og trekker av skinnet og legger den oppå potetene. Strø over 1 ss bacon og ha over litt grovmalt pepper.

Brett inn kantene, snu brødet og legg det oppå det andre brødet.

Server!

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar