Møt Herman og Gabriella!

Møt Herman og Gabriella!

De er skuespillere i den nye serien Stikk!

Lurer du på hvordan det er å være skuespiller? Vi har møtt Herman og Gabriella som spiller hovedrollene i den nye TV-serien Stikk!

Her forteller de om serien og gode råd til deg som har lyst til å bli skuespiller:

Stikk! starter på NRK Super lørdag 10. september klokka 18:35.

Les om serien og se utdrag her:

Molly er tolv år og i ferd med å flytte inn hos nye fosterforeldre. Hun har bodd i flere fosterhjem tidligere, men det har aldri gått særlig bra. I den nye klassen treffer hun Truls. Truls har en helt annen bakgrunn enn Molly. Han spiller cello og skal delta i Klassiske Talenter.

Til tross for at de er forskjellige blir Truls og Molly venner. Men det er ikke alle i klassen som er like vennlig innstilt til Molly.

Stikk! passer best for deg som er eldre enn 7 år.

Få med deg første episode av Stikk! på NRK Super lørdag 10. september klokka 18:35.

Del din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Selena

  Hei, jeg lurer på hva ekte navnet til han Molly skiller penger til heter! Å jeg lurer på hvorfor Roger røyker, hvor gammel er han?

 2. Kristine

  Hvorfor kommer det ikke flere serier? :( Har dere sletta de?
  Jeg får lizm ikke sett det her ;)
  Denne TV-serien er eller var veldig gøy! <3
  Kunne ønske det kom flere! <3

 3. Amalie

  syykt stilig serie!!!
  elsker den dere er veldig kule skuespillere!
  jeg har vanskelig med å vente helt til neste lørdag.
  så kjekke og søte <3

 4. emma

  hei jeg elsker seriene dem er det beste tv programa jeg noen gan har sett molly du er rå stilig jeg syns du er kul men jeg ble skikelig red når Ebbe kvelte deg :) Hilsen Emma :) :)

 5. Fatimah

  Ser på stikk!Det er driit kult!Møtte deg Gabriella på en skole!Du var omriget!xD Spurte selv om autografxD fikk:DPluss du var drit pen den dagen!:DHeram du er kjekk!xDDet har du sikkert hørt før daxD

 6. Eline

  jeg bare eeeelsker serien stikk er 13 år og går på teaterskole og liker det godt, skulle ønske jeg fikk en stor sjanse til å vise hva jeg kan ;)

 7. Julie

  Herman du er joo drit fin og kjekk <3 Og Gabriella du er utrolig flink til og spille skuespill !! Eg og går på skuespill.. har ein drømm om og fåå vere meed på film eller noe men vet ikkje kor eg skal liksom spørr og sont ... skal vertfall fortsette meed det for det er utroligt gøyt <3 <3 :D

 8. Mari

  Kan dere ikke sende stikk episodene flere ganger i uka!:D jeg gleder meg sånn til neste, men det er lenge til!:P
  PS: Herman er KJEKKK!!!!<3<3<3

 9. Maren

  Jæ skjjennnnder aille folka frå serien!!! Jeg har møtt Justin B. og alle de folka der, asså!! Bare så dere vet det ;;;DP jeg er 14 år asså, ikke 9, som mange av dere sikkert kommer til å foreslå. Jeg får 6er på alle stilene mine ;DDD Vær så snill, alle dere der ute under 12 år. Lær dere å skrive riktig! ... og ikke lyg hele tiden ...

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 23 04 70 00

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen