Påskemorgen trenger påskepynt

Påskemorgen trenger påskepynt

Kanskje du har en påskekylling liggende? Hjelp Carina og Geir med å pynte opp.

Her har du oversikt over hva som skjer i Påskemorgen

Gult er den nordiske påskefargen, i andre land brukes andre farger, som lilla, fiolett og lyse grønt. Men her i landet er det altså bare solens farge, gul som gjelder, solens og eggets og kyllingenes farge.

Uansett, har du noe du synes er fint å pynte med til Påskemorgen blir Geir og Carina glade om du sender inn din spesielle påskepynt. Kanskje du får se din påskepynt på TV.

Send inn påskepynt før den 9. april til:
Påskemorgen
NRK
9291 Tromsø

Husk å merke påskepynten med navn og alder.

Husk å se Påskemorgen hver dag i påsken på NRK Super kl. 7.30 og 10.00!

Del din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Helene

  Helene 6 år viste svaret på konkurransen, men morfar 64,5 år var opptatt med å steke bacon og Helene fikk ikke lov till å svare. Nå er hun litt lei seg.

 2. angelica

  påske morgen vist dyret er en gutt kan den hete odin å vist det er en jente kan den hete oda fra angelica på 8 år bor i narvik

 3. elise

  dere er kule dere må hjelpe meg om noe. Her kommer det jeg er fan av justin bieber men det domme er at jeg ikke har billetter hvordan får jeg hvet dere om han kommmer på alsagn på grensen det var snakk om det hjelp men<3

 4. emira

  hei kjære nrk jeg vet ikke vordan man sender brev og tegninger til nrk og fantorangen kan dere hjelpe meg,
  til påske morgen.:D =D.............................................

 5. Samuel

  åååååå !!!! No må vi vente et år før d blir PÅSKEMORGEN igjen!! Det va så gøy å se på. Eg håpe det er CARINA og GEIR som e programmlederan til neste år !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. banan

   Ja eg må stå opp halv syv viss eg ska rekka påskemorgen.Kim har clash of clans på Ipoden sin eller ipaden sin eller iphohen alle må laste ned det spele :-)

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 23 04 70 00

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen