Se MIAs avskjed med fansen

Se MIAs avskjed med fansen

Lørdag tok MIA-jentene farvel foran en kinosal full av fans. Se avskjedsintervjuet her!

Denne lørdagen er det slutt på MIA. De tre MIA-jentene takker for seg etter fem sesonger med gråt, latter, forelskelse og intriger. Avskjeden fant sted på Klingenberg Kino i Oslo, der alle som har deltatt som skuespillere kom for å delta.

Se intervjuet med MIA, Jenny og Karl-Magnus:

Over 700 av de mange fans MIA har hadde kommet for å se på showet. Først spilte Bendik Giske Trio to sanger, "True Colors" og "Paper Planes". Så kom Marie, Iben og Alexandra på scenen til stor jubel og applaus fra salen. Programleder i Fin fredag, Kristine Magnesen intervjuet jentene om hvordan det har vært å spille i MIA, og hvordan det blir nå som serien er over.

Se hele avslutningsshowet:

Etter hvert kom Aurora og Olav inn på scenen, de som spiller Jenny og Karl-Magnus. Karl-Magnus spøkte litt med at han var skuffet over at ingen av jentene var blitt forelsket i ham under innspillingene. Til slutt sang alle som har deltatt i MIA gjennom de fem sesongene MIAs Song som allsang.

Mange av de frammøtte blant fansen hadde malt eller skrevet MIA i pannen

Del din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Eline

  Jeg har sett noen av videoene nå og jeg ville ikke at dere skulle slutte!!!Jeg følte at vi var ekte venner! Jeg har sett Aurora en gang og Ovidia to ganger!! Jeg stod til og med rett ved siden av henne på t-banen på 17. mai!!!Synd at dere ikke kunne spille mia lenger!!

 2. Hanne

  Hei:) elsker dere! Hvorfor må det slutte?
  hvorfor må dere være så stor?
  Kommer hele sesong fem film?

  JEG SAVNER DERE!

 3. synna

  åååååååååååååååå må dere slute ? det er så kjekt å sjå på det va det beste ungdommserien med masse drama og kjærlighet å masse andre ting i på nrksuper <3 eg elsker mia <3 kommer til å savne dere ;( I LOVE MIA <3<3<3<3<3<3<3

 4. Malin

  Det er såååååå TRIST eg ELSKEt mia episodene håper det kommer mere serier siden først var det Sara så var det Mia håper det kommer mer :)

 5. Celine #1 mia

  Kommer til å savne dere sinsykt mye .gråter nå for at dere ikke skal være mer mia :( Håper dere for en fin sommer hhilsen fan #1 Celine <3

 6. MIA fan som heter MIA ♥

  Vil ikke at MIA skal slutte :( Har følgt med helt fra begynnelsen, og jeg digger MIA ♥. Jeg vil savne og gå innpå MIA nettsiden hver dag... Men jeg viste jo at det måtte tatt slutt en eller annen gang :) Jeg kommer VIRKELIG til og savne MIA ♥

 7. Bianca

  Hei! :D Jeg har plakater av dere som jeg har skrevet ut fra pc`en :D
  Og jeg har dere som bakrunn og skjermlås på mobilen :D
  Og bakrunsbilde på pc`en :D Jeg har en stoor tavle som jeg har skrevet MIA på. Og skuespillerene Olivia, Celine og Ovidia.
  Jeg er en stor MIA fan, og vil ALLTID være det!
  Jeg vet jeg har skrevet cirka tre kommentarer her ;) Men jeg kan bare ikke få sagt nok hvor mye MIA har betydd for meg! Alle bloggene og videoene. Vi har alle sett hvordan man går fra barn til ungdom. Jeg syntes det er veldig dumt og trist at MIA slutter nå. Men jeg kommer ALDRI til å glemme dere! Hilsen Bianca :)

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 23 04 70 00

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen