Se MIAs avskjed med fansen

Se MIAs avskjed med fansen

Lørdag tok MIA-jentene farvel foran en kinosal full av fans. Se avskjedsintervjuet her!

Denne lørdagen er det slutt på MIA. De tre MIA-jentene takker for seg etter fem sesonger med gråt, latter, forelskelse og intriger. Avskjeden fant sted på Klingenberg Kino i Oslo, der alle som har deltatt som skuespillere kom for å delta.

Se intervjuet med MIA, Jenny og Karl-Magnus:

Over 700 av de mange fans MIA har hadde kommet for å se på showet. Først spilte Bendik Giske Trio to sanger, "True Colors" og "Paper Planes". Så kom Marie, Iben og Alexandra på scenen til stor jubel og applaus fra salen. Programleder i Fin fredag, Kristine Magnesen intervjuet jentene om hvordan det har vært å spille i MIA, og hvordan det blir nå som serien er over.

Se hele avslutningsshowet:

Etter hvert kom Aurora og Olav inn på scenen, de som spiller Jenny og Karl-Magnus. Karl-Magnus spøkte litt med at han var skuffet over at ingen av jentene var blitt forelsket i ham under innspillingene. Til slutt sang alle som har deltatt i MIA gjennom de fem sesongene MIAs Song som allsang.

Mange av de frammøtte blant fansen hadde malt eller skrevet MIA i pannen

Del din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Eline

  Jeg har sett noen av videoene nå og jeg ville ikke at dere skulle slutte!!!Jeg følte at vi var ekte venner! Jeg har sett Aurora en gang og Ovidia to ganger!! Jeg stod til og med rett ved siden av henne på t-banen på 17. mai!!!Synd at dere ikke kunne spille mia lenger!!

 2. Eline

  jeg får ikke se noen av videoene .. :s ;(
  men domt at dere skal slutte, kommer til å savne dere veldig ♥

 3. sadie

  NÆÆÆÆIIIIIII IKKE GJØR DET FOR F.... IKKE SLUTT DERE VAR SÅ INNMARI GODE TIL Å SPILLE FILMEN DERES :((

 4. Hanne

  Hei:) elsker dere! Hvorfor må det slutte?
  hvorfor må dere være så stor?
  Kommer hele sesong fem film?

  JEG SAVNER DERE!

 5. synna

  åååååååååååååååå må dere slute ? det er så kjekt å sjå på det va det beste ungdommserien med masse drama og kjærlighet å masse andre ting i på nrksuper <3 eg elsker mia <3 kommer til å savne dere ;( I LOVE MIA <3<3<3<3<3<3<3

 6. Malin

  Det er såååååå TRIST eg ELSKEt mia episodene håper det kommer mere serier siden først var det Sara så var det Mia håper det kommer mer :)

 7. Celine #1 mia

  Kommer til å savne dere sinsykt mye .gråter nå for at dere ikke skal være mer mia :( Håper dere for en fin sommer hhilsen fan #1 Celine <3

 8. MIA fan som heter MIA ♥

  Vil ikke at MIA skal slutte :( Har følgt med helt fra begynnelsen, og jeg digger MIA ♥. Jeg vil savne og gå innpå MIA nettsiden hver dag... Men jeg viste jo at det måtte tatt slutt en eller annen gang :) Jeg kommer VIRKELIG til og savne MIA ♥

 9. Bianca

  Hei! 😀 Jeg har plakater av dere som jeg har skrevet ut fra pc`en 😀
  Og jeg har dere som bakrunn og skjermlås på mobilen 😀
  Og bakrunsbilde på pc`en 😀 Jeg har en stoor tavle som jeg har skrevet MIA på. Og skuespillerene Olivia, Celine og Ovidia.
  Jeg er en stor MIA fan, og vil ALLTID være det!
  Jeg vet jeg har skrevet cirka tre kommentarer her 😉 Men jeg kan bare ikke få sagt nok hvor mye MIA har betydd for meg! Alle bloggene og videoene. Vi har alle sett hvordan man går fra barn til ungdom. Jeg syntes det er veldig dumt og trist at MIA slutter nå. Men jeg kommer ALDRI til å glemme dere! Hilsen Bianca :)

 10. Pernille+ mia = sant

  Jeg får tårer i øynene mine :( ikke slutt mie! jeg trenger dere! jeg har grått med mia ledd med mia og nå er det slutt! Jeg klarer meg ikke uten mia! jeg kommer til og dø!

 11. Thea Marie

  Kjempe gøy å se MIA-maraton med MIAJENTENE. Så veldig trist at MIA er ferdig:( Men jeg har jo sett alt fra start til slutt! Og jeg kommer til å savne alt sammen egentlig. Digger dere. LYKKE TIL VIDERE! Dere er KJEMPE kule.<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!!!!!!!

 12. SINNSYKT DUMT:-(

  jeg var i Ålesund...
  Det var SINNSYKT dumt da:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

  HÅÅÅPER DE ER MED I NOEN NYE SERIER :-) DET ER JO LOV Å HÅPE :-)

 13. Bianca

  Jeg har alltid hatt lyst til å møte dere! Og jeg håper på at en dag så gjør jeg det. Den ene kommentaren hun leste opp var fra meg :)

 14. Bianca

  Hun leste opp kommentaren min! 😀 Hehe<3
  Jeg kommer til å savne MIA så utrolig mye!! <3
  Jeg er en stor fan, og kommer alltid til å være det!
  Klem fra Bianca :)

 15. Camilla

  Jeg kommer til og savne dere som bare det,håper dere kommer igjen min drøm om dere er at jeg kunne vært med dere og blitt deres venner, det føles på en måte at vi er venner alle sammen,sellom dere bare spiller inn MIA kommer til og savne hele MIA og alle dere skuespillerene :'( Kunne skrive mye mere om at jeg kommer til og savne dere,men jeg orker ikke jeg litt sånn at jeg kommer til og savne dere så :/ <3 tusen takk for at dere har gjort dette det har gjort meg så glad! <3

 16. Kaja

  jeg begynner nesten og gråte, hvorfor må det slutte nå? mia er det beste nrksuper-programmet ever!!!!kos dere masse i sommer. olivia, jeg håper du blir kjempegod i fotball. ovidia, jeg håper du fortsetter og være så genial, kul og morsom du har vært og celine, håper du får en herlig sommer med dit gode humør og fine instilling på alt! jeg kommer aldri til og glemme den magien dere har skapt gjennom 2 og et halvt år! kos dere videre og ikke glem, at dere alltid har en plass i hjertene til alle vi seere!! har blitt glad i dere!

 17. Elise

  Det er utrolig trist at dere skal slutte. Jeg har sett ver eneste serie av dere. Jeg likte programet<3 det var det jeg så på ver uke kommer til og savne MIA!!!! :(

 18. Erle

  Hei! Jeg er kjempe glad i MIA, det er utrolig trist at det er slutt! MIA har liksom vært en del av livet mitt, jeg har fått tanker om hvordan livet faktisk kan gå. ....Jeg har vært igjennom mye av det jeg har sett og opplevd. Når jeg har sett på filmen har jeg grått, jeg har ledd, jeg har rett og slett hatt utrolig mange føleser! Jeg kommer til og savne dere masse og kommer til og se videone om og om igjen!!!
  Klem Erle<3

 19. Fanny elisabeth

  NNNEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dere kan ikke slutte nå:( ;( men dere har i hvertfall hvert flinke 😉

 20. Aurora

  Jeg og bestevennene mine var der.
  Og jeg synes "Lukas", er så kjeeekk <3

  #Om du ser dette "Lukas", var det jeg å bestevennene mine som ropte på deg! Og du vinka til oss, da du gikk av scenen! <3

  1. Anonym

   Han så denne kommentaren! 😉 Sendte han meld. på fb (måtte bare :P)
   Han svarte kort da men.."hehe" skrev han 😀

   Koselig at så mange er keene på han <3

 21. silje

  dere har vært et stort idol for meg og venner, Kunne ønske dere kunne fortsette for evig og alltid. hilsen MEG. love u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 22. Martine

  Hei
  jeg syntes det har vært supergøy!! å gå til pc fordig det har kommet en ny episode men nå er det slutten jeg kommer til å savne Marie Iben og Aleksandra. Dere har grått,led,hatt kjærlighetsor dere har vært uvenner, venner.
  Jeg ELSKER dere!!!!!!!!!!!
  muss muss <3<3<3<3<3<3<3<3 fra Martine

 23. Jeanette :)

  Det har vært fantastisk å se på MIA! 😀
  Kommer til å savne det :(

  Og noe av det jeg kommer til å savne mest er jo dere, Marie, Iben og Alexandra :")

  Håper dere leser dette, for dere er kjempe flinke skuspillere! Og jeg ser opp til dere! 😉

  Jeg elsker å skuspille sammen med bestevennen min! 😀
  Det er kjempe gøy og jeg liker å "føle" meg inn i rollen ^^
  DIGGER dere så mye <33 😀

  Klemmer Jeanette :]

 24. Miss Bieber !

  Neeeeeeeeeeeeei det kan ikke være over nå !
  Kommer til og savne dere masse !
  Vet dere om det kommer en annen serie her på nrksupers nettside ?

 25. sara

  jeg hadde kreft i 2 år deres serie Mia gjore meg fris å rask jeg er i top for jeg var på kinon i dag fikk klem av verdens kjekeste luckas. jeg kommer til å savne draman latter og de søte ansiktene deres.

 26. vilde

  Nei nå er det over jeg var på kinon i dag å koste meg kjempe mye med dere jeg fikk bilde autograf når jeg dro hjem gråt jeg inni meg å tenkte jeg kommer til å savne de søte og pene ansiktene deres.
  Love you MIA!!!!!!!!!!!!!1

 27. Mariann

  Hei dere her sitter jeg og gråter fordi dere skal slutte men håper det går bra med dere framover jeg er stor fan av dere og vile dratt ditt men fikk ikke ditt jeg ønsker dere en God Sommer :) Hilsen Mariann <3

 28. Maria

  Hei Mia jeg kommer til å savne der så sykt jeg ser på dere hvær dag venter på nye og nye videoer men det kommer det ikke kommer til å gråte vis deg ikke kommer noen flere i deg helletatt Elsker dere dere er best <3

  Maria 10 år

 29. Anonym

  Har følt med mye, denne serien er den beste som jeg har sett. Lykke til videre i filmbransjen deres. Håper det blir fler MIA episoder senere.

 30. Katrine

  Hei jeg kommer til og savne MIA kjempemye!!! Jeg elsker MIA og er en kjempestor fan av dere!!! Det er kjempebra at det endte godt:) Jeg var på kinoen og såg dere. Kunne ønsket MIA fortsetta. Jeg ligner kansje mest på Iben(sån som hun var før når hun gikk i 6 og 7 klasse og litt nå og) Kommer alltid til å huske dere. Det følest som om vi er venner siden jeg er så stor fan. Elsker MIA(DERE)!!!PS.jeg gråt når det skulle slutte selv om jeg vet at det må slutte en gang.Det er så bra at alle er venner. Håper jeg møter dere en annen gang. Hadet:)

 31. Mari

  savner dere allerede dere er så flinke til og være skuespillere dere er retogslett mit i blinken til det :-), og lurer på hva jeg skal gjøre nå såm jeg ikke har dere og se på..... kan dere legge ut autografene deres på nette så vi kan skrive det ut, jeg har veldig lyst på auton deres :-) GOD SOMMER hilsen Mari

 32. fatima

  jeg elsker dere mia men kunne ikke komme pga broren min hadde brylup ida så mamma og pappa sa at jeg ikke kunne komme men jeg digger dere fotsatt og jeg so maria i justin bieber konserten men hvorfor hvar dere ikke med

  1. i love mia

   det er ingen som heter Maria i MIA!!! mente du Marie? Jeg så celine og olivia. ikke Ovidia!! hvor var hun hen?

   I LOVE MIA<3<3<3<3<

 33. hedda

  hei mia

  kunne ønske dere lagde flere episoder av mia

  mia
  jeg er stør fann av dere alle tre !!!!!!!!!!

 34. hedda

  buhhh

  er mia åver nå kunne ønske det var mere

  mia er best ingen protest !!!!!!1
  dere er suppre jenter

  mia handler om så mye :
  venskap
  uvenner
  kjærlighet
  + mye merer

  det er så moro å se på selom det ikke kommer flere episoder kommer jeg til å se på mia for det selom jeg har set epsiodene mangen manger vil jeg se dem igjen
  trist at det ikke er mere mia
  kommer til å svane at det kommer nye episoder vær eneste uke
  og jeg kommer til å svane dere

  dere er så kule hilsen hedda

 35. marte

  jeg digger dere ! <3 dere er akkurat som meg og mine venner ! jeg kommer til å savne dere sykt ! håper dere får det kjempe fint sammen ! <3
  klem

 36. Grethe Marie O.

  Hey, er så utrolig trist at dere slutter! kommer til å savne dere! Men var utrolig gøy på avslutningen i dag! Fikk blilde med de som spiller: Pelle, Karl-Magnus, Markus og Lukas! 😀 Beste dagen! Dere er best! <3<3

 37. Felicia Josefine

  Mia, ikke slutt! Og jeg har sett alle sesongene 3 ganger , og de er som om jeg ikke har sett dem hver gang jeg ser dem.

  Kommer til å savne å se nye episoder hver uke ♥

  Klem Felicia ♥ feliciajosefine.blogg.no

 38. En som savner MIA

  Jeg savner dere allerede!
  Jeg klarer med ikke uten MIA.
  Et spørsmål: Kommer det noe nytt etter Sommeren?

 39. anna

  neiiii ikke slutt nå!!! men siden dere slutter så lurte jeg på om det kommer noe annet i steden for mia???

 40. Kristine

  Jeg elsker MIA, det er så dumt at detmermslutt... Syntes det var en erfekt slutt men dumt likevel:) jeg digger dere !!

 41. sissi

  jeg komer til å savne dere kjempe masse og jeg kommer til å se alle episodene fra sesong 1 til sesong 5! elsker dere å kommer til å savne dere fælt ELSKER MIA!!!!!!!!!!!!!!

 42. siri

  ver så snill eller det kunne ha vært kjekt om dokke kunne lage eit blogg, sånn at vi kan følge.

  sånn at vi kan lese

 43. anonymet

  kunne ha ønske alle dokke komme i eit nytt serie med fire venner f.eks. alex,iben, og marie, og jenny
  jima

 44. sandra

  det var slutten for den gangen.<3<3<3<3<3
  elsker eppisodene deres.skal for sette og se på eppeisodene

 45. sandra

  jeg kommer til og savne mia. jeg skal tenke på det masse. og jeg skal se eppisodene på nyt. jeg ønska dere kune lage flere eppisoder. jeg skal tenke på det masse. dere må ha en fin sommer alle sammen om har vert med i mia. takk for alt dere har jort for oss.

 46. agnete

  kommer til og savne og sette meg med dataen etter slisome skole dag. eg kjener meg kjempe lik mia på grunn av nesten alle dei tingene har hent med meg og vennene mine uten om å bli på kjørt

 47. beate

  hei mia<3 savner dere ksikkelig jeg sulle ønske at dere kunne lage en til episode til<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<

 48. benedicte

  kommer til å savne dere så veldig dere er som søstere for meg sykt glad i dere i love you <3<3<3 kommer alldri til å glemme dere noen sinne ! <3<3<33<3:):):)

 49. JULIE IDA OG JEAN-MONIQUE

  hei jeg er hun med wow genser og henne lille er min søster hun på andre siden er min venn jean-monique

 50. TARA

  Nei,ovidia,celine,olivia ikke slutt med MIA<3!!!!
  Dere har forandret hele livet mitt!
  jeg pleide og komme hjem etter skolen uten og gjøre noe aent enn lekser!
  men Det føles ut som at dere er mine kule venner!
  har sett alle videone og lest allt på bloggene
  nesten alle i klassen min ser på dere bortset fra gutter og 8 jenter men resten ser alt:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LOVE MIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOMER TIL Å SAVNE DERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 51. henriette anita

  Jeg liker at dere slutter fårdi iben og alexandra og marie ødelegger får meg !!! jeg ser på nettjenter og det vil jeg se på hele tiden ikke snakk om men ikke stykt ment men dere er veldig gode fårdi :) gode spillere ..

 52. Marie Iben Alex

  neeeiiiiiiiiiiiiiiiii jeg husker nesten et halvt år etter at dere startet så sa noen av vennene mine bare sån her så dere den nye videoen av mia i dag. og jeg bare hæ hva er det . så når jeg kom hjem. skrudde jeg på pceen med en gang, og gikk inn på det. og da så jeg kanskje ti videoer og så gikk jeg og drakk litt. og jeg sa til å med til pappa at jeg var syk så jeg ikke kunne dra på hip hop bare for å se alle episodene. og gjett da jeg så alle sammen. det er så utrolig dumt hvis dere slutter. dere gir meg råd på en måte. jeg har noen ganger et likt liv som dere. og når dere slutter blir det som en verden i det mørke. jeg elsker dere alle sammen og takk for alle råd. jeg håper jeg kommer til å møte dere en gang hilsen deres verdens største fan nr1.

 53. Mia

  Hva skal jeg gjøre når noe jeg er avhengi av forsvinner! Kommer til å savne dere alle!
  Dere er forbildene mine ♥
  Klem Mia
  Det beste var at jeg heter Mia ♥

 54. mia fan

  kommer til og savne mia.det er den beste serien jeg har sett mia er best love mia hilsen en stor mia fan

 55. Teresa

  da er det slutt men opp med humøre det kommer en annen ny serie så da ser vi på den men jeg kommer aldri til å glemme Sara og MIA

 56. anisa

  vis mia er ferdig for livet er jeg også ferdig for livet uten dere er det ikke vits og søke nksuper.no men ønsket jeg kunne møte dere på ekte noe jeg drømt om å gjøe men men

 57. Anonym

  Heisann! Jeg har fulgt med på hele MIA, og tidligere på Sara. Jeg lurer på om det kommer en ny serie til høsten? Og i såfall, når er det audition? Jeg har utrolig lyst til å være med, og håper det blir flere programmer uansett!

  Hadde blitt glad for svar!

  1. Jeg

   ja,jeg og men det burde være litt mere for eldre ungdommer i 15-18 års aldern eller noe 😉
   PS:jeg var der idag :-)

 58. Mariell

  Jeg kommer til å savne dere så sykt mye nå når dere slutter hva ska jeg ellers gjøre på pc-en min?

  1. søtere enn deg

   emmm..? chatte med vennene dine å spille dataspill?
   herregud azz..
   hva skal jeg ellers gjøre på pc-en min liksom? 😀 herregud

 59. Lise

  Neeei ! I love mia for alltid. En gang må det ta slutt. Men uansett så får vi se positivt på det. Mange år med gode minner takket være mia. Nå kommer jeg ikke til og være på dataen så fordi jeg har ikke mia å se på :(((( Neida, men lykke til videre i livet og fortsett med skuespill for det er dere super til !
  En hjertelig klemmete stor hilsen fra Lise ! <3

  1. jos s a

   Glad i dere !!! Mia var et såå kult program! Men nå er det slutt alt gikk så fort tiden raste
   og jeg er kjempe fornøyd med serien!!!!!
   😀 God sommer

 60. Mathilde

  Åååh!
  MIA kan ikke slutte nå.
  Kan dere ikke ivartfall sende alle eppisodene på nrksuper nett-tv?
  Må dere slutte?
  Jeg har sett alle eppisodene!
  Kommer til å savne dere!!!!!!!!!!
  Jeg er kjempefan av dere!!!!!!!!!
  Hilsen Mathilde

 61. Aini

  Å NEEEI! Slutter dere nå?! Har det vært den siste episoden? Da sluttet dere på en rar måte 😉 Ikke vondt ment....♥♥♥

  1. Kaja Åsheim Moe

   De sluttet jo med at alle var blitt venner,og at alt gikk bra,og at de hadde en koselig fest,og at Marie endelig ble sammen med Karl-Magnus,hva var rart med det..? :p

  2. ♥MIA♥

   hvorfor lager dere ikke nye episoder?????
   åssen går det med alex og jenny??
   er de kjærester fårtsatt??

 62. Julie ^^

  Jeg er så lei meg for at Mia er slutt :( Jeg har fulgt med på det siden det starta og det har vært veldig lærerikt og fint for ungdommen og se på. Jeg fikk ikke dratt på dette kinostykke og er veldig lei meg :( Håper det kommer noe annet som er like bra som mia og kanskje bedre?
  Takk for at dere har lagd et så fint program :)

  Julie :)

 63. Annonym

  Skulle så GJERNE GJERNE x 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000 og mer... Hvert der!!!
  Men bor i Gjøvik... Så fikk ikke være der. Det var kjempe synd.:(:(:(:(:(:(:(:(:( uansett skulle jeg på en bursdag jeg ikke hadde lyst til å være i!!!
  Kjempe fan! Kan dere ikke lage en film der hele MIA serien er i ett??
  Det hadde vært best!
  100000000000000000 x 1000000000000000000000000000000000 klemmer fra verdens største MIA fan!!<3<3<3<3
  LOVE UUUUUUUUUUUUU<3

 64. meeg..

  Kjenner at jeg blir lei meg allerede.Kommer til å savne alt med Mia,kommer til å savne å se på dere . Kommer til å savne smilet,latteren alt med der! Dere er noen flotte jenter og ikke minst heldige som fikk lov til å være med på en sånn serie.Har sett alle episodene følgt med på alle de årene, nå er det bare så utrolig trist å tenke på at jeg ikke kan se på dere mer.Håper dere lager en ny serie! og håper dere er besvenner for alltid <3 Lykke til med livet videre , dere er best.

 65. STØRSTE MIA FAN Thea

  Dere kan ikke slutte det har vært i så mange år men så bra dere har gjort det dere kan ikke slutte!!!!:(men jeg skjønner hvis det blir for mye jeg vet hvor mye jobb det er

 66. MIA FANS

  VI KOMMER TIL Å SAVNE DERE
  WE LOVE MIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 67. Josephine

  Så trist at mia skal slutte :( Og foresten så plis gi epost adressen min til Olav (Karl Magnus) Han er SICK kjekk <3333333 O Hilsen en som alltid har digget Olav <3333333

 68. Matilde

  Dette var en trist dag. Mia<3. Jeg har fulgt med veldig lenge siden den første episoden som het Alex. Som ble irritert fordi hun begynte på havnebakken. Så ringte hun moren sin å sa det og moren ble litt fortvilet. Å det var helt uakspeltabelt. Jeg er glad for at det ble sånn. Så ble det ånn det ble. Husker når iben så på Æker og sa oi og de eneste hun kjente var pelle og alex. Så begynte Marie i klassen så var det noen konflikter mellom dem. Men nå er de venner igjen heldigvis <3 noen stjerner er født <3 Kommer til og savne de for alltid (snufs) hade Mia savner dere allerede

 69. sarah

  hvor er vidioen herregud jeg kommer til og savne dere !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  i love mia!!!!!!!!

  hilsen største mia fan!!!!!!

 70. Ida Cecilie

  Jeg elsker dere i Mia og gjort hva som helst for at dere kunne fortsette. Marie er et super geni og virker som ei grei jente
  Iben er ei super søt jente som elsker gutter og til sist har vi
  Aleksandra du er kjempe kul og ei som tørr å være seg selv.
  Men jeg har et spørsmål til dere hvordan var det å kysse kollegane deres ?

 71. en som håper dere begynner etter sommeren

  Neeei, skal dere slutte?! Pliss ikke slutt, jeg elsker mia, jeg kommer til å se alle episodene om og om igjen! <3 plissss ikke slutt!
  vist dere skal slutte så skal dere vite at jeg elsker seriene <3
  hilsen en trist jente som håper dere ikke skal slutte <3
  håper dere begynner igjen etter sommeren <3!

 72. Madeleine (mia's største fan)

  ELSKER DERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<333333333333333333333333333333333333333333

 73. Sara ELSKER MIA! ♥

  Skal ikke de som ser på nrksuper (nett TV) få se alle episodene, sånn som de i kinosalen ?;(

 74. Thea

  Hjelp, dere hjalp meg.Pliss kom tilbake savner dere! <333
  Det jeg kommer til å savne er:
  Drama,Karlmagnus og marie,jenny og alexsandra og iben å broren til marie :c

 75. Astrid:)

  i miss you!! darma sang latter gråt!!!! dere er best<3<3 føler at dere er vennene mine<<3<3 dere er best! 😀 stå på jenter!!! lykke til i 9.klasse!!!
  klemzzzzzzzz Astrid FAN N.1<3<3<3

 76. Klara og Johanne

  ÅÅ, gråt nesten jeg;)
  Utrolig koselig å ha fulgt med på serien. Har sett alle episodene...
  Vi er veldig fan av serien og nå som det er nesten slutt, så tenker vi at vi må få oss et liv utenom MIA, trist:P

  STOOR KLEM FRA BEGGE<3

 77. amina

  hallo! dere kan jo ikke bare sende intervjuet på nett!! hva med oss som ikke fikk billetter til kinoen og må se på nett?!?

  1. Anonym

   Hva er det du snakker om? hva skulle de ellers gjort om de ikke sendte intervjuet på nettet? sender de ikke filmen på nettet, så kan du/man jo se alle episodene fra sesong 5 for det er jo det filmen er! Bare måtte forklare litt for deg jenta :)

 78. Julie ♥

  er det ferdig alt?! Nei!!!!!! Herreguuuuud, jeg føler meg helt tom innvendig, jeg kommer til å savne dem ♥ Dette er den beste serien jeg noen gang har sett! Jeg har fulgt med siden de begynte, og jeg er like gammel som dem, så det føles som om jeg har vokst opp med dem alle tre! ♥
  Jeg kommer til å savne MIA ♥♥

 79. Josephine

  Love it <333 dere er såååååå flinke, jeg kommer til å savne og se på Mia <3 Forsten så er Olav (karl Magnus) Suuuuuuper kjekk, skulle gjerne ha møtt han i virkeligheten. Håper alle dere fortsetter og være venner selvom mia slutter.

  Hilsen en som alltid har digget mia, og som aldri kommer til og glemme dere <3333

 80. Marta ;D

  HÅPER DERE SER DETTE!! Har noen av dere blogg? Hvis dere har det, så må dere gi det til oss slik at vi kan følge dere! Om dere ikke ha, hver så snill, lag dere♥ Elsker MIA, føles som om jeg kjenner dere ^^

 81. marimor

  nå er det over :( lurer på hvordan dere har det nå, liksom......jah hade håper jeg ser dere en gang!

 82. Ingeborg

  Jeg har sett alt, og ser på det nå! Dere er råe! Ikke slutt:-(
  PS. LUKAS, DU ER SÅÅ SØT! ♥♥

 83. Stine

  Jeg kommer til å savne dere, det føles som at vi har kjent hverandre i flere år! Ikke slutt, hver så snill :(

 84. Johanne

  Åh, jeg som håpet på at Alex og Jenny ble sammen..
  Men, er sikker på at det kommer noe bra etter MIA, før dette var det jo Sara som slutta.. Menmen, elsker MIA :DD

 85. Inger

  Elsker MIA kjempegøy program ! Maren på Nærsnes kjenner Celine/Iben og eg er familie med Maren 😀 :) men domt at MIA skal slutte :(

 86. Nathalie,15♥

  I WILL EVER MISS MARIE,IBEN & ALEX♥
  MARIE: DU ER DRIIT MORSOM!
  IBEN: DU ER MEGA PEN!
  ALEX: DU ER KJEMPE SNILL!

 87. Jeanett

  jeg får ikke til å se direktesendingen hvorfor ikke klokken er 11:30 nå ?

  sender dere det seinere også i reprise eller?

 88. ingrid

  super kult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  håper det kommer mere sånne kule serier!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  hilsen en super mia fan!

 89. Oda Benedikte

  NEI, IKKE SLUTT!!! KOMMER TIL Å SAVNE MIA, DERE ER JO KJEMPE FLINKE SKUESPILLERE!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3

 90. Celina

  Hei :)
  Min største drøm er og bli skuespiler! Men jeg bor desverre i Rogaland og lurte på om det var mulghet for meg og bli skuespiller på NrkSuper selvom jeg bor langt vekke? :/
  Håper på svar! Klem Celina ♥

 91. Cecilie

  Vi elsker dere MIA, vi kommer aldri til å glemme dere. Dere er dypt inne i hjertene våre. Det er dere jeg alltid har gledet meg til å komme meg hjem fra skolen til. Dere gjør hverdagene enklere for oss.. Tusen takk <3

  Vi elsker dere!

 92. Solveig

  Kva heiter den sangen som blei spilt?
  Den var i episoden på taket å sjukehuset med Alex og Jenny.
  Please sei det viss du veit!!

 93. MIA FAN!

  Kjempe dumt at dere skal slutte, men gleder meg til avskjedsforestillingen!!<3
  Jeg ELSKER MIA!!<3<3<3<3

 94. Madelen

  Neiii!!! Ikke slutt! Jeg har ikke ett liv uten MIA!!!!!! Jeg har faktisk begynt med videoblogger selv!! ELSKER DERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 95. Sara

  Åååå ikke slutt! Jeg leser dere fast hver dag!
  Hverdagen kommer til å bli sååå mye kjedeligere når dere slutter! Dere er kjempe kule og pene og ikke minst flinke!
  Fortsett med å være skuespillere i andre filmer eller progrem da! Alle kommer til å savne dere!

 96. Ingeborg

  jeg synes det er veldig trist at mia skal slutte. jeg synes mia er så gøy. og morsomt. jeg har sett hver episode i mia og alle er bra.trist at det slutter azz.

 97. Ingeborg

  jeg synes det er veldig trist at mia skal slutte. jeg synes mia er så gøy. og morsomt. jeg har sett hver episode i mia og alle er bra.trist at det slutter azz

 98. jannicke

  eg siter her med popcorn og brus og vventer på mia måtte gå på butikken først og kjøpe då GLEDER MEG MASSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEE!<3

 99. Fiona

  Neeeeeei!!!! Jeg kommer til og se alle episodene av MIA på nytt! Men er det noen som vet om det kommer noe annet.. som Sara , Mia osv...

 100. Julia.T

  IKKE SLUTT MIA FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Jeg er en så stor fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 101. Bård Andre. Jeg elsker MIA

  Nei dere kan ikke slutte for jeg synes på en måte året går fortere når det er MIA. Jeg kommer i vertfall til å savne dere veldig veldig veldig mye...I love MIA forever<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3. Men det har vært fint å bli kjent med dere :)

 102. kine

  dere må ikke slutte dere e de eneste jeg liker dere støtet meg på en måte men nå må dere slutte;( ;(

 103. lolis

  jeg haner ikke hva som kjer på mia er iben dø for en tv falt på henner på henne det sa noen til meg og så på disney xd onei jeg avslørte hva som kommer til å sje TULLA

 104. Sanne

  HAR SISTE EPISODE VÆRT???
  hvis det er dette verdens teiteste serie NOEN GANG!har ingen ending hvis det......................

  1. Mia fan number 1

   Holdt kjeft! Mia er VERDENS BESTE serie uansett hva du sier! Du har nå gjort mange mia fans sinte!

 105. triste marimor :(

  NÅ! nå griner jeg! og jeg griner ikke ofte skal jeg si deg!! men nå griner jeg! jeg har i det minste lyst på et minne! har prøvd å få "ukas kommentar" i mange mange månder!

 106. Elise

  MIA dere eier Iben du er kul Alexadra du er peen og Marie du er super peen♥ Skulle ønske dere hadde sensong 6,7,8,9,10 osv 😛 Elsker MIA og kommer til og se på de gamle igjen og igjen♥
  10000 klemmer fra ne STOR FAN AV MIA!!!!!!!!

 107. nadja

  blir hele den siste sesongen vist på nrk super snart, sånn som de andre sesongene har blitt vist??? (som en lang film)
  det håper jeg<3

 108. sissi

  åååååååååå det blir så trist når MIA er slutt jeg bruker å se på det hver eneste dag, men jeg håper virkelig at det kommer en annen serie som sånn da SARA sluttet kom MIA ja ja jeg elsker dere:
  IBEN <3333333333
  MARIE <3333333333
  ALEXANDRA <3333333333

 109. ida k

  nei, vær så snill ikke slutt!! har fulgt dere fra begynnelsen, har vært så sykt kult!! DERE ER DRIIT FLINKE!!

 110. Ingrid.F.R

  Dere er kjempeflinke alle tre!!♥ Kommer til å savne dere.
  Jeg l ikke at dere skal slutte:(
  Dere er bare best av alt jeg har sett til nå av.
  I love you Marie,Iben og Alex.
  ♥Klem fra meg♥

 111. Sofieh

  Jeg kommer til å savne dere masse<3Jeg er vant til at det kommer nye videoer hver uke, men sånn kommer det ikke til å være lenger;-( Nå må jeg sitte å se på de gamle videoene om og om igjen selv om de også er gøyale.... Jeg kunne ønske dere kunne holdt på mye lengere<3<3<3
  JEG KOMMER TIL Å SAVNE DERE MEST I HELE VERDEN PÅ EN LANG STUND FREM OVER<3(3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 112. Ingeborg

  Plis ikke slutt!! Dere er såå brae!! må bli et comeback til neste år da!! prøv å få dere nye jobber.. gleder meg til å se dere som skuespillere i andre filmer<3

  M I A 4 - E V E R Hva skjedde med det?? mia forever..

 113. JENNY

  jeg er kjempe lei meg nå nei!!! er det sluttt jeg elsker mia så mye jeg bare elsker alle sine personeligeheter det er det som er det beste med mia

 114. anita mias super fan

  NEIIIIIII ikke SLUTT. Dere er de beste i <3 mia dere kan ikke slutte kan ikke dere starte blogger og egent web show plizz jeg vis se mere til mia..... dere er kjempeflinke

 115. mejj

  mia MÅ ikke slutte!
  har følt med på vær eneste episode, sesong, "bogg" osv.
  det jeg prøver å si er at jeg vil ikke at det skal skje det samme med MIA som med sara!!!

  mia-fan nr.1!!!!

 116. ???

  Kommer til å savne MIA veldig :( Men kommer det en ny seire etter det? (Akkurat som MIA kom jo når SARA sluttet)
  Uansett var Olivia, Celine og Ovidia utrolig flinke skuespillere! Håper dere blir det i fremtiden ☺
  I ♥ MIA!

 117. Malin.

  Hvorfor direkte sending? Ville se den nå klokka 6 ikke klokka,-
  son cirka klokka 5på 11.
  Digger MIA det rule sykt!!! Alexandra,Iben og Marie dere er flinke til rollene deres.Synd at MIA slutter til neste år men det er gøy at MIA begynte.

  Hilsen Malin Sæland.

 118. Malene

  Gleder meg. Det er dumt at mia skal avsluttes.
  Men de kan ikke fortsette hele livet liksom.
  Skal uansett se mia på nettet i morgen!
  Og jeg håper at det kommer en helt ny serie etter mia.

  Klem Malene.

 119. hafsa

  hva med marie blir hun ikke sammen med karl-magnus? og hva faen med alexandra blir ikke hun sammen med jenny?
  wtf! ferdiig i morgen? å fy faen kommer til å savne dere sikkelig mye!
  hver dag da jeg kommer fra skolen sitter jeg og ser om at det har kommet noe nytt men neei der tar jeeg feil! :)
  kommer til å savne dere sikkelig mye det var bare dette som var best med nrk og elefant prinsessen som snart også tar slutt!vmen da dere slutter blir bare alt knust får meeg men håper det kommer noe lignende her da! håper det blir mye sånne men synd at jeg ikke får se på direkten pga jeg reiser klokka 11 om natta i dag til england! men håper di legger ut direkte sendingen her på forsiden til mandag for da er jeg tilbake!

 120. Amanda

  neiiiiiiiiiiiiiiiiiii dere MIA er jo så gøy ... pliiiiiiiiiis begynn sesog 6og 7 og8 og 9 og 10 osv ver så sniiiiiiiiiiill..... dere er kjempe flinke

 121. sania

  jeg syntes de burde forsette de har vært så flinke og kule. og iben jeg er såååå lei meg for at jeg skrev så mye dritt om deg jeg skulle aldri ha gjort det. jeg så ikke at jenny holdt på å splitte dere men jeg så hun på youngwood torsdag den 14.06.2012. jeg så at hun hadde en kjæreste. jeg syntes at dere er velidg kule og pene. jeg kommer til å savne dere og jeg håper at jeg får møtt dere en gang. hilsen sania.

 122. anne majjen

  herregud nu fikk jeg tårer i øynene mine..

  jeg kommer til å savne dere<33

  dere er forbildene mine spess seline <33

  digger dere M.I.A <3

 123. pia

  jeg har ikke lyst til at dere skal slutte.Kan dere ikke vær så snill og fortsette da jeg ser om det har kommet noen nye klipp hvær dag jo det kommer til og bli slutt nå

 124. elseker mia

  du husker sikkert sara, det ble slutt når ho slutta i 8 klsse, og sånn er det akkurat i mia og dem slutter med serien når dem slutter i 8 klasse:(

 125. MIA

  De skal ikke slutte, men når de begynte så ble det bestemt at det kom til å bli ca.5 sesonger det var MIA-jentene klar over hele tida at denne dagen måtte komme en gang. Jeg ELSKER serien å skulle ønske det ikke var slutt, men det er det nok. Mne når noe slutter begynner alltid noe nytt :)
  Ps: vet om en blogg som nesten er som MIA.
  -vogp.blogg.no

 126. Bianca

  Jeg syntes det er veldig dumt at MIA slutter nå!
  Men uansett om det er slutt, kommer jeg aldri til å glømme alle de triste, gøye og fine stundene i MIA!
  Jeg er en stoor MIA fan, og vil alltid være det! <3
  Hilsen Bianca :)

 127. Wilma

  Dette har vært en supert programm, virkelig!! kommer til og savne dere men, ikke vær så sure og sinte forr at MIA skal slutte. Tenk heller på de fine stundene med MIA-jentene på skjermen<3 Husk at denne nett-siden vil være her og at dere kan se dem hver dag 😉 men det blir rart og komme hjem fra skolen uten å glede seg til se på MIA! men trist blir det og håååper ikke denne episoden var den siste ! love from Wilma<3

 128. Hege Ovidia

  Det passer ikke å slutte sånn!!!

  MIA må fortsette.............................!!!!!!!!
  Er MIA sin STØRSTE FAN.ELSKER MIA. MIA er BEST!!! Jeg kan desverre ikke dra til Oslo på kino!!! men jeg skal se intervjuet på nettet!!! Fortsettelsen MÅ FØLGE............forsettelse følger.......................................................................enda mer................................ sesong 6..............................................................................................................................................sesong 7..............................................................................................................sesong 8...................................................................................................................................................sesong ni............................................................................................................sesong ti..........................................................................................................................................................................................................................................................sesong elleve
  ..........................................................................................................................................................................................................................................sesong tolv...........................................................................................................................................................................................................sesong tretten.................................................................................................................................sesong fjortis......slutt

 129. Jeg fra område i sør.

  Kan dere komme til Kristiansand eller Stavanger også?
  Får det er mange som bor her å det er så langt til Oslo! Kan dere da kan jeg love dere at det kommer dåbbelt så mange som i Oslo! Det er mange flere FAN her! :) Elsker dere MIA! Ikke slutt NÅ! :(

 130. MIA FAN!

  IKKE slutt!!! ILY MIA! :( :( :(
  Da må det komme en til serie som ligner MIA! :( :(
  Dere MÅ lage en genser der det står "I LOVE MIA" på! Å med deres autograf under "I LOVE MIA" Ps. Jeg er den som elsker MIA aller mest i hele verden!!!! <3<3<3<3xoxo Meeg som er FAN av MIA! <3

 131. N.J.

  Jeg gruer meg sikkelig til MIA er over :(:(:(
  Men jeg har et spørsmåal kommer det til og komme en ny nett serie ???

  Hilsen den nysjerrige jenta :)

 132. MIA-elskeren

  det er dumt at dere skal slutte å lage MIA vidjoe.
  jeg kommer til å savne det!!!!!!!!!!!
  skal taopp mia mååå bare se det!!!!!
  <3-lig hilsen MIA elskeren

 133. elsker MIA ig john cena

  åhh.. jeg elske rmia skjekker hver dag om det har kommet nye episoder!! skulle ønske jeg kunne ha komet på kino å sett!! menn er for langt unna.. elsker MIA kommer til å savne det sikkelig mye :(:(:(:(:(

 134. Vilde S.

  Nei! Hva med Marie og Karl-Magnus får vi ikke vite mer om dem? : - (
  Den forrige episoden var vel ikke den siste? ..

 135. hedda

  dere i mia såååååååååååååå
  kule

  er det moro og spille i mia det høres moro ut og vøre med i mia

 136. anna madeleine

  jeg elsker mia jeg vil ikke at mia skal slutte dere er veldig flinke til og spille jeg har ikke gåt glip av en episode

 137. Aurora

  Gleder meg. Det var synd men skal dere fortsette for jeg digger mia og det tror jeg andre gjør også. Men jeg har ett spørsmål til dere alle tre hva er: Hva er det dere er redd for?

  Klem Aurora

 138. En stor mia fan

  MIA kan ikke slutte nå.
  Jeg vil se mer av livet dems.
  Tror flere er med deg, enn hvor mange som lager mia kan motstå og lage flere videoer og blogger.

 139. aissatou

  kult ELSKER å se på MIA det rocker JEG ER EN STOR FAN AV MIA jeg liker alle i MIA rocker joho det er beste å se på MIA

 140. Jeaa

  Blir trist :(
  Kommer til å savne dere!!! :( <33333333
  Men er det noen som vet om det begynner noe annet her på nrk super når MIA har sluttet ? <3
  ILU MARIE , IBEN & ALEX ;))) <333

  1. pia

   eni dere kan bare ikke slutte det er så gøy da ødeleger dere alt for meg det er det gøyeste jeg hart sett på

  2. hemelig

   jeg elsker mia har samme problem som alex det er vanskelig vile vere sammen med en som er samme kjøn

  1. elseker mia

   du husker sikkert sara, det ble slutt når ho slutta i 8 klsse, og sånn er det akkurat i mia og dem slutter med serien når dem slutter i 8 klasse:( DET ER SÅ TRIST!!!!
   skulle ønseke dem fortsatte men det gjør de ikke

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 23 04 70 00

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen