Skall, skall ikke?

Skall, skall ikke?

Kanskje du skal se begge deler? Bli med de morsomme skilpaddene på eventyr!

Lalla og Franklin er to vidt forskjellige skilpadder. Lalla løper fort og bruker skallet sitt til alt annet enn et hus på ryggen, mens søte Franklin ser ut som skilpadder flest, og kan også være litt pysete. Men én ting har de til felles: nemlig gode venner!


Hun er tøff, rask, kreativ, morsom og med de rareste flettene du har sett! Lalla elsker å utforske naturen sammen med vennene sine, og bruker skallet sitt til helt andre ting enn det som er normalt. I denne episoden passer det for eksempel perfekt som et akebrett!

Se Lalla uten skall: "Under treet"

Franklin liker å vise at han er tøff, men de som kjenner han godt vet at han kan være litt pysete. Han er en god venn og liker å være lederen i gjengen, men det er ikke alltid han tar de rette valgene. Her er en episode som viser nettopp det!

Se Franklin og vennene: "Jordens dag"

Hva slags skilpaddetype er du?

Er du en tøff Lalla som kaster deg ut på alt, eller er du en mer forsiktig Franklin og liker å krype inn i skallet ditt når du blir redd?

Del din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. mina

    ja vel siden jeg er 12 så sier jeg at dette er ikke min type serier men jeg liker bare mia på nrksuper så så jeg ijenom og tryka på noe så bled det dette men siden alle som ser på dette er 4 år så jeg hatter dette jeg liker bare mia kan alle spillene bli mia og alle seriene som er her dett er bare tapere som ser å dette

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 23 04 70 00

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen