NRK Super
Foto: NRK

Slik deler du bilder med Julemorgen

Det er tre måter å dele bilder med oss i Julemorgen:

1. Send bildet på en MMS med kodeord «nrkjulemorgen» til 1987(kr 1).
2. Last det opp på nettsidene våre - da kan du bruke skjemaet som ligger på siden eller i bunnen av denne artikkelen. Du kan også dra bildet inn i nettleseren hvis du bruker en pc.
3. Du kan bruke hashtag #NRKjulemorgen på Instagram.

Ved at du sende bilder til NRK Super eller deler bilder med #nrkjulemorgen på Instagram gir du NRK rett til å publisere bildet på TV og på nett.

Vi vil at du sender dine julebilder til oss, men noen ganger kan det hende at vi må moderere bort bildet hvis det er noe vi ikke kan vise frem. Vi kan dessverre ikke vise bilder av ansikter fordi vi ikke vet om både de som vises på bildet og deres foreldre/foresatte har godkjent at bildene vises på NRK Super.

OBS: du må ha tatt bildet selv. Det er ikke lov å kopiere andres bilder.

Hvis du bruker Instagram:
Bildene du deler med oss lagres ikke hos NRK og hvis du sletter bildet som du har merket med #nrkjulemorgen fra Instagram, vil det også bli fjernet fra våre sider. Hvis du har privat bruker vil ikke bildet synes på NRK Super. Da kan du heller bruke MMS eller opplasting.

Hvis du ser et bilde som du ikke ønsker vi skal vise på våre sider, så kan du sende en epost til julemorgen@nrk.no, så skal vi fjerne det så fort vi kan.

Denne siden er ikke sponset eller administrert av andre enn NRK. Bildestrømmen benytter blant annet Instagrams åpne API, men er ikke sponset eller sertifisert av Instagram.

[SOMEGallery id="5295f41eb0c807f57b0000ef" formbox="1" startmatrix="18" appendmatrix="3,3,3,3" keyword="nrkjulemorgen" keywordEncrypted="iASxKv7mg7K6wk3YQD4yMA==" moderation=1 linktitle="Mer informasjon" linkurl="http://nrksuper.no/super/blog/slik-deler-du-bilder-med-julemorgen/" ]

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?