Calvin Harris, Rihanna, The Fooo Conspiacy og Margaret

Foto: AFP + skjermdump fra Facebook

Stem frem Ukas Nye Låt!

Forrige uke stemte dere fram "Ingen er sånn som du" med Dj-duoen Innertier.
Nå er det ny uke med tre nye sanger, hvilken liker du best? Lytt og stem på din favoritt.

Hvilken sang blir denne ukas låt?

Polsk artist, Margaret, Cool me Down

Skjermdump fra YouTube

Polske Margaret er nyankommen i musikkverdenen. Hun blander pop, elektro-pop og reggae fusion, noe som hun helt klart har fått til så langt. Hun har en særegen og ultratøff stemme. Hun stilte i den polske MGP 2016 og endte som nummer to. Vi får håpe på at "Cool Me Down" er en i rekka vi får høre fra Margaret!


Foto: AFP

Kjæresten til popstjernen Taylor Swift, britiske Calvin Harris, en av verdens største og mestselgende DJer, har hyret inn megasuperstjernen Rihanna på sin ferske singel. Sangene hennes rangerer blant verdens mestselgende singler gjennom tidene, slik som for eksempel "Umbrella", "Diamonds" og "Work"
Når man smelter sammen to superstjerner som Harris og Rihanna får man låta "This Is What you Came for".


Foto AFP

Nok et boyband har dukket opp - denne gangen fra Sverige. Med singelen "Summer Love" håper tenåringsgruppa på å erobre verden. Gruppen ble satt i sammen i 2013, og strømmes mer en noe annet boyband i Sverige. Da får vi se om The Fooo Conspiracy oppfyller sitt eget ønske og klarer å erobre resten verden med "Summer Love".

I Skolefri Live, hver mandag til fredag klokken 14, kan du høre disse låtene og mange mange flere. Har du tips til noen andre kule låter? Skriv det inn i kommentarfeltet under.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar