STEM: Hvilken er din favoritt?

Her er tre låter jeg kan høre på nå som jeg må gjemme meg inne fra både julemaset og kulda. Da er det beste jeg vet å så opp seint i helgen og danse hjemme i pysjen til disse sangene!

Hvilken liker du best, og hva er dine topp 3 låter om dagen? Kom med dine favoritter i kommentarfeltet under!

Sia – Chandelier

– Sia er en artist fra Australia (hun som går med svær parykk og egentlig ikke vil være kjent). Hun er så sjukt flink til å synge, og hvis jeg prøver hardt nok klarer jeg å nå de høyeste tonene i denne sangen!

Lady Leshurr – Queen's Speech 4

– Lady Leshur er den kuleste dama jeg vet om, og hun er helt sjukt flink til å freestyle (rappe på sparket). Musikeren er fra England og ble kjent etter at hun vant en rappekonkurranse. Men det var først etter hun la ut videoer på YouTube og fikk masse views hun ble ordentlig kjent. ELSKER HENNE! <3

 Zara Larsson – Ain't My Fault

– Svenske Zara Larsson er skikkelig tøffing og har masse meninger! Også har hun laget sangen jeg har hatt på hjernen hele denne uka!

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar