Foto: NTB scanpix

Stem på ukas beste nye låt!

Tre nye sanger, men hvilken liker du best? Her kan du stemme frem ukas beste nye låt.

Forrige uke var det Selena Gomez som vant avstemningen med hennes nye låt "Me & The Rhythm".Her er ukas tre nye låter. Nederst kan du stemme på den du liker best, og på Radio Super kan du høre disse sangene og flere i Skolefri fra klokken 13 - 18:30 hver dag!

Something in the Way You Move - Ellie Goulding

Ellie GouldingSangen "Love me like You do" er en av årets største sanger, og nå er Ellie Goulding fra England ute med ny sang. Hun har tidligere sluppet sangen "On My Mind" for bare noen uker tilbake, men er altså så raus at hun gir oss enda en sang å nynne på. "Something in the Way You Move" er fra Ellie's nye album som kommer ut 6. november. Det er bare å glede seg!

Better When I'm Dancin' - Meghan Trainor

Meghan TrainorAmerikanske Meghan Trainor har fått både store og små til å synge "All About That Bass" og "Lips Are Movin". Til den nye filmen "Snoopy og Charlie Brown: Knøttene-Filmen" som kommer til Norge 4. desember har hun laget en helt ny låt som kanskje får deg til å danse.

Perfect - One Direction

One Direction musikksakDet har vært mye snakk om gutta i One Direction det siste året. Skal de ta pause? Skal de ikke lage mer musikk? Går det bra uten Zayn? Det virker som om boybandet klarer seg fint, og de slipper sin nye plate 13. november. De har nå gitt fansen en fin smakebit med låten "Perfect".

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?


Har du tips til andre kule sanger? Skriv det inn i kommentarfeltet under!

Legg igjen en kommentar