Foto: NRK

Spill Superia offline

Savner du Superia? Da har vi gode nyheter, for nå er det mulig å laste ned Superia og spille offline.

NRK kan ikke yte support eller bistå med eventuelle problemer da Superia er et arkivert produkt, men offline-versjonen er nå frigitt for spilling for de som ønsker å gjenoppleve spillet. Du kan gå rundt som før, spille de fleste spillene og lage ting i de fleste studioene.

LAST NED SUPERIA HER, lagre og åpne fila. Du kan få en del advarsler, men fila er helt trygg.

Du skal nå få en snarvei på skrivebordet som starter spillet. Merk at det vil være noen feil i spillet og noen funksjoner er utilgjengelige siden spillet er offline. Superia støtter også kun PC, på Mac må man evt kjøre en emulator.

Her kan du også se Superia ta farvel, musikkvideoen Dobbelthopp, og hele serien i nett-tv!

Superias siste video

Superias siste reise(Klikk for å se video)

Dobbelthopp (musikkvideo)

Når var Superia online?

Spillet ble lansert i januar 2009 etter vel et halvt år testing med begrenset antall spillere. TV-serien Superia startet høsten 2009 og var ferdig sommeren 2010. Nyttår samme år var spillet Superia fullt utforsket av spillerne. Alle områder ble åpnet, Krokkstein ble bekjempet, og Superia fikk fred.

Spillet Superia ble avsluttet våren 2011, og er først nå i 2016 tilgjengelig i en offline versjon, dels ved hjelp av ivrige publikummere. Du finner navnene deres under "info" når du starter spillet. Takk for innsatsen og engasjementet for Superia :)

Her kan du se hele tv-serien i NRK Supers nett-tv.

Takk for den fantastiske reisen!

Legg igjen en kommentar