Det er andre i dette huset

161014-0810-Det-er-andre-i-dette-huset

Nå har jeg lyst til å dø. Det som skjedde var at jeg skulle dusje, også brukte Veronica så sykt lang tid på badet, noe som irriterer meg for vi har snakka om det før, at hun bruker altfor lang tid. Så jeg hamra på baderomsdøra og ropte sånn: "Bli ferdig!" Men hun gadd ikke å svare en gang, så da banka jeg enda hardere og skrek: Hallo! Det er faktisk andre i dette huset også! Og da ble endelig dusjen skrudd av der inne, og jeg var fornøyd, men plutselig hørte jeg Veronicas stemme BAK meg, og hun bare: Hvem er det du skriker til? Og i det samme gikk døra til badet opp og ut kom JOHANNES! Han hadde bare et håndkle på seg, og jeg hadde ikke sminke på en gang og håret mitt sto til alle kanter og det eneste jeg klarte å si var: Unnskyld, jeg trodde det var Veronica. Men han svarte ikke, han bare trampet rett forbi oss og virket ganske irritert, og jeg hadde lyst til å dø. Det var jo ikke meningen å skrike til HAN.

I rommet ved siden av

151014-2215-I-rommet-ved-siden-av

Johannes, eller Jono, som er en av de kuleste i niende på skolen min, har flyttet inn hos oss. Jeg har ikke snakket så mye med han da, for de kom i sta og han måtte ut igjen med en gang. Og da han kom hjem for en halvtime siden gikk han bare rett og la seg. Jeg måtte fortelle det til Emilie fordi hun synes at han er så kjekk. Hun fikk helt sjokk, og det skjønner jeg, for det er jo ganske rart at Jono i 9D ligger og sover på rommet ved siden av meg, akkurat nå.

Tips til SANDheten

1410141955-Tips-til-SANDheten

Selv om jeg har slettet alle bildene på SANDheten bare fortsetter det å komme tips i innboksen. Og jeg klarer ikke la være å lese dem. Det er mest hat da. Folk som er sure for at SANDheten har sletta alle bildene og sånn, men det har også kommet inn noen bilder fra festen i helgen. Blant annet et av hun Julie i klemmegjengen, hun som hadde festen. Hun ser ganske sliten ut, og jeg lurer på om hun kanskje er litt full, for det går rykter om at det var øl på den festen. Jeg overhørte en samtale på jentedoen i dag. Eller jeg smuglyttet egentlig. For jeg satt i en dobås, mens klemmegjengen sto og sminket seg foran speilet, og da begynte de å snakke om festen. Jeg lyttet egentlig bare fordi jeg ville høre om hun Julie sa noe om Julian, men det gjorde hun ikke. Hun snakket om en annen gutt hun hadde klina med på festen. Så jeg tok feil angående det at det var noe mellom henne og Julian.

Men det er en ting som er veldig rart. Og det er at det tipset med bildet av Julie på do er sendt av Isabell i klemmegjengen. Og jeg trodde de var bestevenninner. Eller i hvert fall veldig god venninner. Det virket i hvert fall sånn da de sminket seg på do i dag.

Lola

131014-1505-Lola

I helgen, mens vi var på telttur, har det vært fest hos en av niendeklassejentene. Så i dag, da vi kom på skolen, var det skikkelig rar stemning. Eller ikke rar, men alle på skolen var plutselig bestevenner. Utenom oss fire. Daniel, Marius og Julian hadde plutselig blitt venn med niendeklassejentene i klemmegjengen liksom?! Det virket som om hun Julie flørtet litt med Julian. Eller ikke flørtet, men det var litt rar stemning. Som om det hadde skjedd noe mellom dem. Jeg skal ikke si helt sikkert at det HAR det. Men jeg stoler ikke på Julian. Jeg vet om ting han har gjort som ikke Maya vet om en gang.

Noen andre som plutselig var blitt venner var Lola og Hedwig. Men det synes jeg er bra. For jeg og Lola var bestevenner før, men så droppet jeg henne. Jeg gjorde det fordi hun var slem og gjorde ganske syke ting. Men jeg har hatt ganske dårlig samvittighet for det allikevel. For det som er med Lola er at hun egentlig er snill innerst inne, og jeg synes det er bra at hun ikke er alene.