- Sesong 3 -

Klare til fest!

050614-1707-Klare-til-fest-1

Marius er her og hjelper meg å gjøre i stand til festen i morgen!! Jeg gleder meg kjempemye!
Nå skal vi lage spilleliste! Selv om Even har spurt om å få være DJ. Jeg sa at det var greit at han var det, men tenker det er det best å lage en ekstra spilleliste. (For Even er jo litt rar, og han liker litt rare ting)

Uansett, er det noen som har forslag til bra sanger?

050614-1707-Klare-til-fest2

Ungdomskolen

050614-1332-Ungdomskolen

Tenk at vi begynner på ungdomskolen etter sommeren. Før pleide jeg å grue meg skikkelig, men det har gått over. Det har skjedd så mye det siste året at jeg tenker at ungdomskolen i hvert fall ikke kan bli verre enn det. Haha! Dessuten. Det er jo samme skole. Men jeg gruer meg litt til å få ny klasse. For selv om vi ikke alltid er bestevenner med alle i klassen, har vi skikkelig bra miljø. Vi kan ikke velge hvem vi skal komme i klasse med på ungdomskolen, men i dag fikk vi utdelt sånne lapper også skulle vi ønske oss én som vi vil gå i klasse med. Og den personen pleier man som regel å havne med, da. Uansett. Jeg har jo TRE bestevenninner, eller hun ene er i Marokko så da blir det TO. Det er jo umulig å velge mellom de to, men vi fant opp et smart system sånn at alle tre kommer sammen: Jeg valgte Emile, Emilie valgte Maya, og Maya valgte meg. På den måten så MÅ alle tre komme sammen. Smart?

Og etterpå så fortalte Marius at han hadde valgt meg, så da kanskje jeg kommer i klasse med han også! Er ikke det søtt? Jeg har verdens beste kjæreste. Han kommer til meg nå etterpå!

Kjære fine Tora

På søndag skrev jeg til Shirin for å høre om hun snart kommer hjem igjen, men jeg har ikke fått noe svar fra henne. Før i dag.

040614-1502-Kjaere-fine-Tora

Jeg ble skikkelig lei meg.

Et tegn

Nå logget jeg på facebook, og da hadde tanta mi lagt ut denne. (Hun er litt sånn kristen, og egentlig litt gal, men veldig snill da)

030614-1732-et-tegn

Det er kanskje teit… men det føltes litt som et tegn…

For min egen skyld

030614 1502 For min egen skyld

Maya synes at jeg burde tilgi Lola og Vanessa for det de gjorde. Hun sier at jeg ikke skal gjøre det for deres skyld, men for min egen skyld. Jeg spurte Marius hva han synes, fordi Lola lurte jo han også. Han sa bare at han ikke gadd å gå rundt å være sur på Lola, men at han heller ikke ville være venn med henne. Han sa at han ikke gadd å bry seg noe om henne. De fleste på skolen har fått vite om det Lola og Vanessa har gjort. Jeg har ikke gått rundt og sagt det til folk, men ryktet har bare spredd seg. Og alle synes det er skikkelig slemt, så de har blitt ganske upopulære. Noa (Han går jo i klassen dems) hadde fortalt Emilie at de andre jentene i D-klassen hadde sånn "Fryse-ut-Lola-og-Vanessa-kampanje", at de liksom ikke snakker med dem og sånn. Det synes jeg er skikkelig teit.
Maya sa at Vanessa ikke visste om brevet. Og når jeg tenker over det så virket faktisk Vanessa ganske sjokkert på doen der. Men jeg skjønner ikke hvorfor hun ikke sa noe. Kanskje hun følte hun måtte støtte Lola. De er jo tross alt bestevenner. Og hvis Emilie eller Maya hadde blitt avslørt på den måten, så hadde jeg jo støttet dem. Jeg hadde jo ikke gått imot dem, uansett hvor slemme de hadde vært.
Pappa Ragnar pleier alltid å si at når folk gjør skikkelig slemme ting så er det som regel fordi de ikke har det noe bra med seg selv. Jeg vet ikke.

Synes dere jeg burde prøve å tilgi dem?