Det eneste riktige

Jeg må snakke med Lola om Marius. Fortelle henne at jeg er forelska i han og at han har spurt meg. Det er det eneste riktige å gjøre.

070414-1830-Det-eneste-riktige

Marius har spurt meg

060514-1530-Marius-har-spurt-meg

Marius har spurt meg. Om å bli sammen. Og jeg klarte ikke svare noenting. Jeg visste ikke hva jeg skulle si for plutselig bare sto han på rommet mitt.

Jeg er forelska i Marius, men jeg har en avtale med Lola.

Hva skal jeg gjøre?

Har ikke svart Marius

070414-1347-Har-ikke-svart-Marius

Jeg turte ikke svare på den smsen fra Marius i går. Jeg prøvde skikkelig hardt å komme på et bra svar, men alt ble bare teit. Og i dag har jeg unngått han hele dagen på skolen. Han prøvde å prate med meg to ganger. Først da jeg gikk forbi han nede i kantina i storefri, (da sa han sånn: Tora!), men jeg bare lot som at jeg ikke hørte han, og fortsatte å prate med Lola om utkledningsfesten til Emilie. Og så etterpå, i naturfagen, da hele klassen skulle ut og samle vårtegn, sa han: «Hei, kan jeg prate med deg?» Men akkurat da hysjet Martin og sa at alle måtte følge med på blåveisknoppen Li-Yu hadde funnet.
Jeg vet ikke helt hva han hadde tenkt til å si, men han vil sikkert spørre om den smsen, og jeg aner ikke hva jeg skal svare.
Jeg vil ikke fortelle han om gutteavtalen. For akkurat nå virker den litt barnslig.

Var den til meg?

060414-1655-Var-den-til-meg

NEI! NEI! NEI!! Jeg har sendt meldingen feil!!! Jeg skulle sende til Maya og Emilie, men så sendte jeg til MARIUS!!! HVA GJØR JEG NÅ!?