Noe i natt

201114-0746-Noe-i-natt

Det skjedde noe i natt. Jeg våkna fordi mamma og Svein Olav drev og krangla inne på soverommet. Så skulle jeg hente vann, og så var Johannes også våken. Vi ble sittende og prate på stua, og han sa at han VET at jeg er SANDheten! Og han tok jo på seg skylda! Tenk at han gjorde det for meg! Og så ble vi liksom bare sittende og se på hverandre uten å si noe. Og så kom Veronica da, hun våkna også av kranglinga. Jeg måtte trøste henne litt, tror hun ble litt skremt av det, hun er ikke akkurat så vant til å høre voksne krangle. Men hun sovna igjen ganske fort heldigvis. Og så ble det stille inne hos mamma også, så de ble vel enige til slutt. Jeg ble liggende og tenke litt men så sovna jeg og. Johannes hadde allerede gått til skolen da jeg sto opp i dag.

Ylva er en sviker

191114-1805-Ylva-er-en-sviker

Veronica og Ylva er uvenner. Kjæresten til Veronica kyssa visst Ylva i forrige uke og da ble Veronica skikkelig lei seg og slo opp. Nå tror jeg de har krangla skikkelig og Veronica har sendt inn en slem melding om Ylva til sandheten. Jeg tror jeg bør hjelpe Veronica å rydde opp i det så de blir venner igjen. Kanskje jeg bør snakke med Maya?

Jeg jugde

171114-1900-Jeg-jugde

Jeg jugde til mamma i dag. I går tenkte jeg ganske mye på Johannes og planen vår for å ødelegge for foreldrene våre, og så fikk jeg en idé. Nemlig å ta ned klokka på stua, som mamma er så glad i, og si at det var Svein Olav som gjorde det fordi han ville henge opp en som passa bedre.  Jeg tenkte at det kom til å gjøre mamma fornærma, og det så ut som det funka veldig bra. Jeg tror ikke hun har fått snakket med han om det ennå, hun er fortsatt på jobb. Men jeg håper det gjør at hun blir mer usikker på om de passer sammen, kanskje hun blir sint på han også. Veronica kom inn og så at jeg tok ned klokka, men hun skjønte ikke hva jeg drev med, og så fikk jeg gjemt den uten at hun så det. Hun skjønte ikke helt hvorfor jeg sa til mamma at det var Svein Olav da, men jeg fikk henne med på å spille Candy Crush etterpå og da glemte hun alt sammen.