Gjøre Julian sjalu?

Gjore-julian-sjalu1

Hallooooo!

Vi har selvfølgelig ikke sovet så mye i natt - vi har bare tulla og holdt på. Og så har vi funnet på noe lurt. Eller det var Emilie som fant på det. Og det er at jeg skal prøve å gjøre Julian SJALU sånn at han skjønner at det er meg han burde være sammen med. Vi har snakka så mye om det at jeg nesten tror det er en misforståelse at han er blitt sammen med Thea. Det er jo meg han liker. Håper jeg.

Ok. Så planen er at jeg på skolen i morgen skal late som jeg HAR en kjæreste og så skal jeg liksom snakke med på-lat-kjæresten min på telefonen sånn at Julian blir sjalu.

Tror dere det virker?
Gjore-julian-sjalu2
Gjore-julian-sjalu3
Gjore-julian-sjalu4
Gjore-julian-sjalu5
Gjore-julian-sjalu6

Regler for kommentering

Din e-postadresse vil ikke vises. Obligatoriske felt er merket med *

  1. nei ikke gjør det dere er så dumme vis dere gjør det spesielt maya vis julian vil være med thea burde han få lov til det det er dumt at dere tenker og gjøre han sjalu,

  1. Jeg synes hun prøver for hardt bare si det til han, fleste gutter liker ærlighet

  1. Kan alle som skriver første kommentar slutte med det?? Det er så teit!!

 1. Jentedigger

  Yeah!! Første kommentar<3

  Jeg synes bare du burde snakke med Julian om det! Det kan jo ikke være så ille! For hvis du late snakker med "kjæresten" din så vil jo bare Julian tro at du er opptatt og hvert fall ikke spørre om det!

  Elsker jenter

  1. Powerpuff

   Alle har forskjellige meninger.
   Men jeg synes det var en bra plan! For, det kan kanskje være han ble sammen med Thea for å gjøre hun sjalu. Og hvis dere ser den videoen som heter "Jenter etter påske", så kan man se at på slutten at Maya og Julian kysser. Så kanskje han liker egentlig Maya?

  1. Smiley :)

   De kan ikke legge ut videoer i helgene. I så fall, hva skal de legge videoer av. De er jo ikke på skolen i helgene.

  1. Jeg
   Jeg gleder meg til vær episode !! Elsker jenter! Utrolig bra dramaserie !!!

 2. Dere/du kan prøve.. Lykke til og håper at det funker <3
  Så bra at dere har det bra sammen.
  -Cecilie <3

 3. KarolineBieber

  Kult!:-) Jeg vet ikke... Men er jeg første kommentar??:-)<3 ELSKER JENTER!!!!!!<3<3<3<3

 4. liker ikke ideen om å gjøre han sjalu. Han kan vel fritt velge hvem han vil være sammen med uten at dere legger dere oppi det. Er de sammen så er de sammen.

  1. Selina 13år

   Enig, jeg synes faktisk det er jentene som begynner å bli slem/ond i steden får hedwig å Thea! Ikke bra...

  2. Så sant! Jeg er helt enig og tror den planen kommer til å gjøre det verre egentlig :/

  1. Even, så klart!❤love in the air! Men kanskje litt frekk plan?

 5. KarolineBieber

  ehhh.. dere bestemmer HELT selv, men jeg syntes dere burde la Julian være sammen med Thea, også kan du/Maya finne en annen!! IKKE FOR Å VÆRE SLEM!!!!!<3 ELSKER JENTER!!!!!<3<3<3<3<3<3<3

  1. funny girl

   første kommentar er jo lissom den som skrev først kommentar til innlegget, og dessuten så er det ikke noe morsomt dere som skriver det. Skjønner ikke poenget! (ikke vondt ment assa :)

 6. Hehe, Jeg vet ikke om det er en så god ide da. men dere får vel prøve, hvis han ikke går på den så får dere vel bare finne på noe annet. det glir vel morsomt å se hvordan det går!
  Hilsen Sandra

 7. Hei! Du må ikke våre for sikker på at han liker deg, jeg synes du har hatt en vanskelig tid å jeg skjønner du er trist og a er det bra og ha venner. Finn på oe morsomt ha det gøy å lev livet. Julian bestemmer ikke over livet ditt. Deg er det jo du som gjør. Ditt liv dine meninger

 8. anonym om thea og julian

  kjære maya nå må du bare gå bort til thea og lure henne med og si julian liker deg ikke og til julian må du si at thea ikke liker ham også slår de opp så spør du mhan om sammen tada

 9. Jeg tror at den planen ikke funker han liker Thea.
  DU burde ikke gjøre det for jeg tror ikke han blir sjalu eller noe sånt for han liker Thea og for de er sammen. Ikke prøv og ta fra Thea Julian for da kan det vær det blir veldig til krangling. PS: LEGG UT VIDEOER!!!!!

 10. Heste-Jenta

  Lol? "For det er jo meg han liker" fy søren? Vis han liker deg, hadde han spurt deg IKKE Thea?

  1. Nå synes jeg du var slem heste-jenta..
   Det er ikke ditt problem..

 11. Hei jeg liker Jenter men jeg syntes at d er en veldig dorlig ide .. pgr av at om Julian<3 liker Thea så bryr han seg ikke om deg du kunne sikkert vert samme med den populæreste men tviler på at han byttter mening . Men jeg syntes du burde si til Julian sånn :( Julian grunnen for at jeg ikke
  ba Thea bli sammen med deg var pgr av at jeg liker deg ) men ikke prøv og øddelege for Thea hun liker hn og har kanskje vert like forelska som deg og du hadde ikke vert glad om THEA ødelag for deg '!!!!!!!!!

 12. Det virker kanskje ikke helt:(

  J
  JE
  JEN
  JENT
  JENTE
  JENTER
  JENTE
  JENT
  JEN
  JE
  J
  L
  LO
  LOV
  LOVE
  LOV
  LO
  L
  Y
  YO
  YOU
  YO
  Y
  Princess

 13. bare pass på at mobilen din ikke ringer, mens du snakker med "kjæresten" din. Da blir det vel en ny førsteplass på flaulisten din!

 14. Han kommer til å spøre om du og kjæresten din og Thea og Julian skal møtes. så IKKE gjør det!!!!!!!!!!

 15. Jeg tror ikke du burde det... Kanskje du skal snakke med han om det eller faktisk snakke med Thea? Jeg vet dere ikke er gode venner men det kan jo faktisk hende at det hjelper...

  Hilsen en superstor fan!

 16. Herregud !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Julian må få bestemme selv hvem han vil være sammen med...
  Han syntes bare du er en god venn MAYA !!!! Dere er bare teite når dere shiller dem !!!
  Men ikke får og være slem !!!
  PS Elsker Jenter <3<3<3<3<3<3<3<3<3

 17. ja gjør det gutta blir altig salu akurat som at de sier at de hater justin bieber men det er enkelig fordi justin har flere jenter etter seg!

 18. Nei,kan dere ikke heller bare si at Thea ikk liker deg også bar er sammen med deg får de hun vil ha oppmerksomhet også sier sikker Julian at han ikke vil bli sammen med Thea lenger og heller spør deg

 19. huh? man kan ikke bare si at julian er forelsket i deg! han er med thea fordi han like henne. bare glem julian og fin en annen han liker noen andre !

 20. Du det er ikke noe lurt han kan plutselig begynne å spørre om han å sånn så vet du ikke hva du skal si så ikke lat som at du har kjæreste ok?! Det er det beste rådet til deg fra meg!

 21. Ææ...Det er jo ikke dere så skal bestemme hvem Julian skal like ikke for å vere frekk men han kan jo bestemme de selv.. Men jeg synst ikke dere skal gjøre det :/ Men det blir spennende.. Hehe
  Jeg synst dere er litt frekke med Thea(jeg vet jenter er skuespill) Men liksom Julian liker sikkert ikke bare deg..

 22. kuuuuuult!!!!!!

  tror det funker gleder meg til a se hva som kjer!!!!
  elsker dereeeeeee JENTER!!!!!!!

  J
  JE
  JEN
  JENT
  JENTE
  JENTER
  JENTE
  JENT
  JEN
  JE
  J

  HILSEN ADELE

 23. Kjønner du ikke.
  Han valgte Thea ikke deg
  Du må kjønne det
  Det virker som om at du er desperat
  Du kommer til å feile

 24. Jeg tror nok han bare er sammen med Thea fordi de han pleier å være med synes hun er kulere enn maya , siden i en av de første episodene sa jo han at han likte maya , men så sa de guttene at hun ikke var kul eller noe sånt , så han har bare blitt sammen med henne fordi de andre sa det :)

 25. Det funker sikkert kjempebra, men husk å slå mobilen på lydløs, i tilfelle den skulle ringe når du "ringer til kjæresten din". Lykke til♥

 26. Nei!
  Du kommer til å drite deg skikkelig ut!
  Dårligste plan EVER!
  Det kan bli skikkelig pinlig!

  Julian å Thea passer jo åssså sammen da ♥

 27. Jeg tror den planen ikke kommer til å funke, og at alt bare kommer til å bli bare tull og rot til slutt, dere bør ikke gjøre det, syns jeg!

 28. Jeg tipper at når Maya liksom snakker med "kjæresten" sin på mobilen, så ringer mobilen hennes... Rett foran Julian og alle andre!

 29. Det syns jeg virkelig ikke du burde gjøre
  De gjør alltid sånt på filmer og da blir det bare en katastofe
  Liksom tenk vis Julian spør masse spørsmål om "kjæresten" din og sånt
  Og han synes jo at du er så kul så kansje han spør om dere skal gå på kino eller noe sånt alle fire

 30. negativ jente

  IKKE gjør det han er sammen med thea og det kommer til og ende opp med at du blir nøtt til å ta med deg kjæresten din et sted!!!

 31. nei det er ikkje sikkert kansje det bare er lurt og la han vere til han spør deg ikkje sant.og thea og julian er vel ikkje så forelska at du må kysse ver time.

 32. Maya det bilde som dere/du hadde tegnet var ikke snillt!Pga det var jo ikke Thea sin skyld at Julian spurte henne og var forelset i henne!Så dere må tenke dere om neste gang!Stor fan av jenter!Jeg synes det er veldig gøy å se på og lese :- )

 33. Maya!han kommer bare til å spørre om dere 3/4 skal finne på noe sammen så dere/du må ikke gjøre det!Jeg tror det er det som kommer til å skje pga jeg følger med på jenter hvert eneste minutt så stol på meg!!

 34. seriøst,Nei ikke gjør det! nå som den første løgnen din er borte anbefaler jeg deg på det sterkeste å ikke lyve mere. ikke gjør det! :)

 35. Nei ikke gjør det Maya! Da vil han bli sur på deg fordi han finner ut at du lata som! Det skjer jo alltid i sånne serier! Du burde heller spørre han om hvordan det går i forholdet og sjekke om han liker deg!!!!

 36. Hei jeg er ikke sikker på at det er en så god i det...

  Ps: Til de som lager jenter nå:
  Lagde dere mia før?
  Hvis ja ,så har jeg veldig lyst til å se mia videoene om og om igjen ,men nå er det ikke en kattegori som heter video og da må jeg lete etter videoene hele tiden .... Er det mulig å lage en kattegori video ? Takk :)

 37. Smiley :)

  Det kan nok virke, men vis dere blir sammen en gang kan det jo hende at han blir litt sur fordi at du lata som du hadde kjæreste. Men uansett,lykke til!

 38. jeg tror det enkelig ikke virker det kan jo henne han spør hve det er å hvor han bor og slik og du kan jo ikke lyve igen til han for det lovfte du jo han'!!!

 39. det blir verre maya! Du må være deg selv
  ikke sant? Julian likte thea men hun hadde ikke kjæreste

 40. nr 1. kanskje litt dumt å si at Julian liker deg og ikke Thea, jeg mener Thea har vel ikke gjort deg noe!?
  nr 2. dere mobber faktisk når dere tegner en sånn stygg tegning av Thea!! jeg synes faktisk Thea virker ganske snill.
  nr 3. ikke si at Julian burde bli sammen med deg og ikke Thea, for det bestemmer ikke du!

  dette er ikke for å virke slem! jeg liker denne serien jeg! så ikke kritiser meg. det er bare det at det blir for dumt å si at Julian liker deg best og at du må få han sjalu, Thea fortjener det jo ikke! du vil vel ikke virke selvopptatt eller bli oppfattet som en diva...
  lykke til videre!
  tips: for å få en gutt så må du bevise at det er du som fortjener ham! og hvis du tenker deg litt om, finner du kanskje ut av at han ikke var den rette, eller at noen andre fortjener ham mer!
  klem fra meg ♥

 41. nei det fungerer ikke det blir bare trøbbel !!! du roter det uansett til ikke gjør det !!!
  hvis du vil bli sammen med han må du være deg selv !

 42. Hahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahah ........

  Dere jenter som skriver dette tror vel ikke dette er ekte? For dette er jenter som har gått på audiens for å være med på dette!

 43. Ikke gjør det!!!!! Tenk hvis du roter det til........ Men uansett gjør det siden da blir det spennende!!!

 44. Jeg er ikke helt sikker på at det funker:(
  Han kommer sikkert til å spørre hva han heter og sånne ting!!

 45. Jeg er ikke helt sikker på at det funker:(
  Han kommer sikkert til å spørre hva han heter og sånne ting!!
  Men jeg har ikke sagt at det ikke funker!

 46. Jeg er ikke helt sikker på at det funker:(
  Han kommer sikkert til å spørre hva han heter og sånne ting!!
  Men jeg har ikke sagt at det ikke funker!
  Elsker serien!

 47. Jenter er bra :-)

  Hei!
  Kan dere ikke gjøre noe annet?
  Det pleier alltid å ende i en katastrofe når dere planlegger noe.
  Tenk om du bare får Julian til å like deg mindre? Og at han tror du bare er rar?

 48. Hei,jeg tror ikke det komme til å virke,fordi hvis Julian er forelsket i Maya hadde jo han spørt ho!!

  Men jeg er på Maya sitt side ikke på Thea!!

  Men i såfall lykke til <33

  MVH: Mari 11 år

 49. Cassandra

  Skru av lyden på mobilen mens du ringer da, skjer jo i alle serier at noen ringer mens en later som om en har en samtale

 50. Jeg tror jeg vet hva som skjer, jeg bare vet det! Julian hører om"Kjæresten" din og inviterer "dere" på fest. Men du har ingen kjæreste så du tar med Even istedenfor med på festen. Også må dere "kysse" siden dere er "kjærester". Gleder meg til videoen. Har HELT sikkert rett!

 51. Hei jenter.Jeg synes dere skal ladet være sånn,kansje han liker henne og henne han.Dere må forstå at dere ikke kan få alt verden uansett hvor mye man prøver.Sorry ass men det der kommer ikke til og funke ,det er egentli litt slemt.

 52. Jeg tror du prøver for hardt gutter liker enkele jenter som et ærlige ikke jug det kommer ikke til og funke
  Julian på 12 år :)

 53. da er du enormt egoistisk, lær deg noe som heter respekt i såfall, dere lærer bort helt feil ting til unge barn her. skjerpings.

 54. fan jenter

  det ser sånn ut at dere har hatt det morsomt men ikke gjør sånn at du har en annen kjæreste tenk om noen ringer deg på telefonen da blir det dritt flaut ikke gjør det maya stol på meg

 55. Elise sier

  Neiiii ikke gjør det!!!! Maya du kan få problemer igjen!!! Og da kommer du til å bli skikkelig lei deg!!!! Så ikke gjør det!

 56. Stol på meg

  Hei, jeg skal bare gi deg et tips IKKE GJØR DET!!
  Jeg har prøvd det før og det funket IKKE !
  Forresten det er jo en grunn til at han er sammen med Thea........fordi han ELSKER henne............<3

 57. Maya, slutt! Emilie og Shirin slutt dere å! (Kan ikke si at Tora skal slutte hun er ikke så mye med på det), men kan dere ikke forstå at Julian liker Thea og ikke deg Maya. Han bestemmer selv hvem han skal være sammen med. Det er flere gutter der ute, Maya. Det er bare idiotiske ideer dere kommer opp med, og det ødelegger alt sammen. Julian kommer ikke til å ha tillit til deg Maya hvisker juger til han. Respekter at Julian liker en annen!

 58. ja å det som kommer til å skje er at når du later som du snakker med late -kjæresten din så ringer mobilen. Jeg ville ikke ha latet som jeg har kjæreste når jeg ikke har det , det blir bare for dumt. men lykke til da ;)

 59. Ja!!!! det MÅ du gjøre!!
  Jeg vet ikke om jeg hadde turt det selv fordi vi har så mange frekke gutter som prøver å drite oss ut hele tiden, og gjør oss skikkelig flaue.:-(( Men de tørr jo ikke å vise seg med en jente en gang de mener vi er så "ukule"...men jeg har hvert alene med en, en annen gang og da var han jo KJEMPESNILL!!!!!!!! det er litt rart... Men tilbake til Maya..Jeg synes i hvertfall at hun burde gjøre det!! :D

 60. LEG UT VIDIOER I KVARDAGEN!! GREIT AT DET ER INLEGG I HELGO.. MEN PRØV VIDIOER MEST MULIGG :D PLIZZ!!!!! EI VEKA VAR DET BARE INNLEG.. GJETT KVA EG SYNST DÅ? BOORING!!

 61. Nei ikke gjør det hvis Julian liker deg hadde han spurt deg ikke Thea det kommer til og skje noe om du prøver og late som om du har kjæreste Julian blir ikke sjalu fordi han er sammen med Thea

 62. ja sikkert men jeg fikk kjereste på fredag etter skolen eh kommer til og bli så fløu på skolen i mårgen

 63. Dere tror virkelig at det vil funke? Julian liker Thea og de er jo sammen allerede, så ... Tror ikke det vil funke ...

 64. jeg tror ikke det vil hjelpe å gjøre Julian sjalu. Lyving gjør det bare verre synes nå jeg.

 65. Det kan funke! Men pass på at mobilen din ikke ringer! Men du kan si at han er i utlandet derfor kan han ikke møte Julian hvis han spør om å møte ham! LYKKE TIL!!!!
  Emma!!

  1. du skrev ikke forste komentar!
   hahahahahaha!!!!!!!

   langt i fra!!

 66. Jeg tror det som kommer til å skje vidre er at Når du snakker med " liksom kjæresten din" sier Julian har du kjæreste , Maja : ja Julian : kult kan ikke du ta med han på festen min i morgen eller noe sånt .Maja : ok Julian : kult,fint . Og det som skjer da er at Even blir den "liksom kjæresten din da"
  :-)

 67. Jjeenntteerr

  Jeg vet ikke helt han kommer nok til å spør om dere vil bli med ut så har du ingen så må du finne en som kan "late" som om dere er kjærester kommer ikke til å gå bra:-( Men lykke til;-) håper på det beste med du og Julian:-D<3<3

 68. Du burde kanskje ikke gjøre det fordi han kommer til å spørre om dere kan møtes eller om du vil ta han med på en fest eller noe sånt:-( Hvist Julian er sammen med Thea så ikke bry deg mere om han:-) finn deg en annen;-) (kanskje Even vet ikke helt) men håper på det beste da...<3<3

 69. eh... hvor skal jeg begynne,. jo.. jeg syns lzm at ja.. Mia var 100 ganger bedre! Å at denne serien er mer barnslig... for Lizm d de skrev nå var vel jah... vanskelig og forklare egentlig... :/

 70. Men hvis Thea eller Julian ser bloggen hva gjør du da?? Fordi du har jo lagd en rar tegning av henne❤

 71. Nei, det er ikke lurt i det hele tatt!
  Han liker jo ikke deg, jeg tror han ville bli venn med deg, sånn at det ikke var så rart og spørre om du kunne spørre for Thea for han. (Jeg vet det ikke skjedde)
  Men, det kan jo henne dette ikke stemmer da.

 72. Lurt! Men for det er en ting du mååå huske, ha mobilen på lydløs :-) Eller så kan du bare oppdatere den flauelista med en eneste gang, haha... "Da jeg latet som jeg snakket i mobilen, med kjæresten min. forran Julian, og mamma ringte meg mens jeg liksom snakket" Ikke særlig lurt? Uansett, lykke til! :-D

 73. Kjære, kjære Maya. Kanskje du bør tenke på å fjerne din egen sjalusi før du utsetter Julian for det samme? Syns du det er så ålreit å føle på sjalusi selv, at han er verdt dette? Gir overhode ingen mening lillevenn. Hvis du vil Julian alt godt, bør du kanskje respektere valgene han tar?

 74. Hanna den som hjelper folk som blir mobba

  det hvar en god ide men den beste ideen er og si det rett ut...

 75. MOII E KEWL!

  Jeg synes det er en dårlig ide, du skjønner det er Juliuan som vil gjøre henne SJALU!!!

 76. Jenter-fan

  Jeg syns det bare er dumt p g a: 1)han liker Thea, å da har han rett til å være sammen med hun¨.
  2)finner han ut at du prøver å gjøre han sjalu blir han bare sint på deg!.
  det er selvsagt dumt at du ikke får Julian Maja, men han har rett til å elske en annen:)

 77. Det er kjempe frekt!! Julian liker Thea ikke deg Maya !
  Hvorfor kan du ikke bare la dem være kjærester du kan jo vell finne noen andre!!
  Julian og Thea liker værandre og det synes jeg att du burde respektere og ikke ødelegge
  forholdet !!! Og den tegningen av Thea hva var det vitsen for ?? Thea har ikke gjort noe , Nå er det dere som er slemme

 78. Julie marie

  Jeg vil si at det er en dårlig ide. Du husker sist gang hva som skjedde da du løy til julian. Hvis jeg var deg, hadde jeg sagt hva jeg følte til ham.

 79. Love girls

  Jeg tror egentlig ikke at det funker fordi hvorfor skulle han ha spurt Thea hvis han ikke likte henne bedre enn deg, hvis han likte deg ville han jo spurt deg istedenfor!! Men jeg skjønner at han vil bli sammen med deg når dere blir sammen ;-)

 80. Nei!!!!! Ikke gjør det! Dette ender bare helt galt! Du kommer til å li ferska, også kommer nesten alle til å synes du er helt rar og gal! IKKE gjør det!

 81. Dere er litt slemme mot Thea. Du sa jo ikke noe fint om hun, og hun kan jo bli sammen med hvem hun vil liksom. Hun vet jo ikke at du er forelska i Julian. Syntes at du Maya bare tenker på deg selv.

 82. Jeg syntes dere burde fortsette og prøve. Hvis du liker Julian så send en venn bort for å spørre. Kanskje han tillogmed dumper Thea fordi han liker Maya bedre. Prøv dere fram og se hva som skjer.

  PS: Jeg føler akkurat det samma som deg Maya,det er en gutt jeg liker men jeg tør ikke spørre, han har nemlig en kjæreste

 83. Nei det tror jeg ikke. Det kan komme menge spørsmål til deg om hvem han er og hvor han bor og sånne ting.

 84. Hei, kan du ikke bare prøve å flørte med en annen gutt foran øynene til Julian?
  Si til han andre gutten at han er søt og morsom ogsånn :*
  Lykke til søta<3

 85. Jeg elsker at dere gjør bildene "uklare" for da ser det mer ekte ut. Jeg kan tenke meg mer at det skjer selv om det ikke gjør det ;-)

 86. Jeg synes du skal prøve å gjør Julian sjalu kanskje vis han blir det så slår han opp med Thea å blir sammen med maya