Jeg jugde

Jeg jugde

Uæææææ, jeg klarte ikke å si til Julian at det ikke blir noe fest.

På skolen i dag begynte han å spørre om hvor jeg bor og sånn. Og i stedet for å si at det ikke blir noe fest greide jeg å si adressen til EMILIE. Han virka så trist og så bare det glapp det ut av meg. Jeg måtte liksom si noe, så nå kommer han hjem til Emilie på fredag. Og hun vet det ikke enda!!!!

Jeg skal dra og snakke med henne nå.

Regler for kommentering

Din e-postadresse vil ikke vises. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Liloliloliloliloliloboooobbb

   Jeg liker denne serien, selv om det er 3 episode så er det veldig spennende og kult!:-) mvh ___________

  2. Skriver ikke navnet mitt offentelig

   Du som er Thea om du ikke har noe fint å si så ikke si det sellom det er komentarer men det er noe som kalles en hvot løyn.

 1. ♦♣♠♪♥♫Selin♫♥♪♠♣♦

  Ja si det til Emilie hun må få vite det!!!!!

  Hvorfor er videoene SÅ korte???? Men det er så spennende!!!!!!!!

  1. Jeg tror meningen er at de skal ligne på
   en blogg,eller no...

   Det var sånn i MIA og SARA også!<33

  2. Grunnen til at videoene er så korte, er fordi de vil vente med å sende episoder slik at folk vil følge med og vite hva som skjer videre! :)

  1. Eg syns synd på begge. Maya har rota seg opp i det å gjør det vere å vere. Mens Julian har begynt på ny sole å starter den med en løgn!
   Elsker Jenter! Det er bra hittil! Stå på Fra en som er i JB verden!<3

  1. me, my self and I !!!!

   Jeg synes jenter er bra!!!! Digger det

   Men er det så kult å ha første-kommentar?

   Dere skriver jo det selv om dere ikke har det!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. oobss...... men jort er jort men dt ordner sei<3 P.S i <3 serien:-*

  men vet ikke hvordan man ser videoan kan nån sei meg dt???

 3. Du kan spørre Emilie om festen kan være hos henne, og hvis hun sier nei, sier du bare til han nye gutte at festen er avlyst, men han tror jo at du bor der Emilie bor og tenk om han vil besøke deg...Stakkars deg, med andre ord!

 4. Jenter er bra, SHIT! vis det hadde sjed noe sånn på meg hadde jeg fåt PANIKK kasnkje tilome sakt adressen til Emilie i klassen;) men det pleier ikke å sje noe sant da:) det er bra. PERNILLE bra komentar:)

 5. Jenta bak dataskjermen....

  Hei :)
  Jeg var en fast seer av MIA og kommer nå til å bli fast seer av Jenter...
  Det var virkelig dumt av deg og juge... Men jeg skjønner jo hvorfor du løy... Jeg vet hvordan det er å være ny... Ikke såå kult...
  Men jeg må si... Du har greid å komme deg opp i trøbbel nå.... Lag en plan og si til han at festen blir hos Emilie... Luykke til :)

  Mvh
  Jenta bak dataskjermen...

 6. Det kommer til å gå bra!!:) du må bare fortele han at de ikke blir fest og at det ikke er der du bor!! Ville jeg ha gjort!!!! :D lykke til :D <3

 7. Oj det går sikkert bra ja. Men du kan jo prøve å si at søsteren din skal ha besøk så du kunne ikke ha det på fredag jeg vet det er vanskelig jeg å har opplevd det selv men si at han kan komme en annen dag å se på film eller noe sånt :) p.s vennen min syntes Julian er søt <3 hihi

 8. når er det episodene komme egentlig, hver gang jeg prøver å se en episoden så varer den ca:48 sekunder!! jeg blir helt gal!!!! nå begynner jeg å bli veldig sinna!!! jeg mener det. jeg skal klage på nrk super!!

  1. De varer i 2 min og 45 sek. Det er bra syns jeg! Hvis du må se en episode fort. Trenger du ikke og si i åtte min.... :)

 9. jeg syns du bør spøre emilie om det er greit om du kan ha festen hos hene og si til han gutten at du sa hvor festen skule være og sihvor din gate veg er

 10. Jeg synes du burde si ifra til emilie.Kanskje dere får lov til å ha festen hos henne.Det blir sikkert ikke så lett å si det , men gjør et forsøk.

  HILSEN EN JENTE SOM ELSKER DISSE NETTEPISODENE.( OG SKUESPILLERNE DA)

 11. Ååååå ! Dette er så spennende !<3 Kjempe gøy : D Får håpe du får sagt det til Emilie, og at du kankje sier til han Julian at f.eks at festen er avlyst x)
  Lykke til .... håper dette forslage funker for deg <2 :D

  MVH: Emma <3(stor fan)

 12. Hei! Du burde kankje ha spurt Emilie om lov til å ha festen før du sa til Julian adressen til Emilie. Men det går sikkert bra da!

  Hilsen Linea Eugenie!

 13. dette går nok bra, maya! bare si det til henne med en gang. kansje det ikke blir så verst likevel, en venn av deg. dessuten maya så sa ei jente noe av det som skulle skje!

 14. jo det er fornavne mitt

  Oi da!!Du burde si i fra til Emilie at du sa feil til Julian,også må du si til julian at det ikke blir noe fest alikavell.Også kan du avtale med en av venne dine at viss han spør vorfår så kommen vennene dine og sier at du må komme

 15. Du burde si det til Julian. Han vil aldri stole på deg hvis han kommer til Emilies hus.

  DIGGER JENTER!!!!!!

  Hilsen Mina og Madeleine!

 16. Ta det helt med ro Maya. Jeg er sikker på at klarer å ordne opp i dette. Du virker som en sterk og veldig positiv jente. Fortell Julian at du ikke kan ha fest likevel, og fortell Emilie at du brukte hennes adresse fordi du var stressa. Det ordner seg, bare vær ærlig med begge to. Husk; Ærlighet varer lengst.

 17. Hei! jeg skal bare si at dette er en KJEMPE bra serie!

  Men jeg syntes at Maya skulle ha sagt til Emilie at hun sa adressen hennes, og at hun burde fått lov til det før hun sa noe. Maya burde ikke ha jugd til Julian!
  Men alt ordner seg sikkert siden hun skal dra til Emilie å si det.

  Hilsen Linea Eugenie:)

 18. helt syyyyyyyyyykt hvorfor emilie sin adresse ? men hun kan bare si til søstra at de er nøtt til å stikke akkurat den kvelen

  1. ☼♥♦♣♠♪♥♫CELIN♫♥♪♠♣♥☼Love Leo♥

   JENTER! er sinnsykt bra! ALLE jenter i verden bør se på det, det eier! :D
   -Celin<3

 19. Det går nok bra. Si de neste dag. Viss han blir sur så er han ikke en god venn, Men viss han sjønner det så er han en ekte venn. Det kan du finne ut av nå. Viss du ikke sier det så sjønner jeg att han blir sur da. Men du kan jo spør om han vil være deg med hjem så kanskje det blir bedre av det :)

 20. Du burde virkelig si ifra at du kunde, eller si det til han på fredag, og fortelle at du liksom ble så nærvøs!!!!! :-)
  Men jeg lurer på hvor gamle dere er?
  Syntes serien er bra hittil,men jeg likte MIA bedre, men det kan jo hende at Jenter blir bedre etter hvert da!!!! Lykke til! <3

 21. Jenta bak iPaden

  HVIS dere har sett på den der 2 videoen så viser de jo at det BLIR fest HOS Emilie:)
  Ikke frekkt ment da:) fast seer av Mia :) og jenter:)

 22. du burde ikke juge for han, han er jo helt ny å kjenner ingen han vil sikkert tro du erter han.
  si at du var med på en lek med venninene dine forklar alt som kjedde

 23. Åå! Bare gå RETT bort til han i morgen å si "Festen blir flyttet til neste helg kl. 19.00. Håper du kan komme da!" Også forklar han grunnen. Han kan ikke bli lei seg, den blir bare flyttet. :-)

 24. En som ikke kan si navnet sitt!!:):)

  Det er drit bra program men det bør være lengere episoder. Også må det komme litt oftere!!:):) Er inne på siden vært andre minutt for å sjekke om det har kommet en ny episode.;) Elsker jenter

 25. Skriver ikke navnet mitt offentelig

  Nå er du i en tynn trå tror jeg men henne er jo vennen din så henne vil nok ikke bli sint på deg.
  Eller jeg HÅPER ikke henne blir sur på deg.

 26. Vil bare si at dere som legger ut slemme eller unøvendige kommentarer ikke trenger å legge ut noe! Visst dere mener noe stygt om serien, hvorfor ser dere på den da! Jenter teamet har sikkert jobbet veldig hardt med denne serien, og det er ikke noe vits i å si frekke ting. Visst dere ikke har noe fint å skrive, ikke skriv noe i det hele tatt! BTW: digger serien!

 27. Liker serien, men hvorfor går den ikke på tv?
  Hva heter han som spiller lillebroren til Emilie?
  Håper veldig på svar<3<3

  1. Det var leit kjærlighetsor er ikke gøy.Det var faktisk litt artig fest på video.Du burde bare si unnskyld til Julian:P:P

 28. Først bør du(Maja) kanskje sjekke om du får lovt av foreldrene dine, Før du avtaler med en gutt du ikke klarer å si nei til

  m v h __________

 29. Synes at d er dumt at Emilie skal bli hovedpersonen,d blir bare rart at d plutselig bare skal handle om henne,jeg lurer på hvordan maya kommer til å være