Jenter: Sesong 5

Meg

Jeg heter Ylva og er 03er. Jeg er veldig glad i dyr men det går ikke an å ha dyr i bygården vår.  Vi bor ganske midt i Oslo, så jeg skjønner det litt.  Skolen min heter Sand, jeg går i  klasse 6c og jeg liker musikk, mat og helse og kunst og håndverk. Men for å være helt ærlig så liker jeg friminuttene best. Jeg bor sammen med mamma og pappa og jeg har tre søsken. Michael er eldst og har flytta hjemmefra , Hanna er fire ½ år eldre enn meg og Maya er 01er og går i 8. klasse på Sand. Maya og jeg deler rom, og hun er verdens beste storesøster.

Veronica

Aller, aller beste. Hun er verdens fineste person fordi hun er morsom og søt og snill og en veldig god venn som man alltid kan stole på. En gang da vi gikk i 4. så gikk vi fra skolens område uten lov og alle begynte å lete etter oss mens vi satt nede på Aker brygge og spiste is og glemte tiden helt og alle de voksne bare: Hvor er Ylva og Veronica? De ringte til foreldrene våre og alt. Etter det så fikk jeg egen telefon. Veronica har en storesøster som går i klassen til Maya – de er bestevenninner, de også, og Veronica og jeg liker å være sammen med dem noen ganger.

Maya

Jeg elsker henne. Vi krangler litt siden vi deler rom og sånn, men bortsett fra det med veganer (for jeg elsker hamburgere og vegetar-burgere er IKKE det samme) så har jeg lyst til å bli som henne fordi hun er skikkelig kul og sier det hun mener, også er hun en veldig god venn som alle liker. Hun har vært sammen med kjæresten sin siden  6. klasse, tror jeg. Jeg er litt misunnelig, eller ikke misunnelig da, men Julian er skikkelig søt og han er innmari forelsket i henne og det virker veldig fint å ha det sånn.

KLASSE 6 C

Dette er klassen min! C-klassen er den den kuleste klassen på trinnet synes jeg da. Det eneste som er teit er at det ikke er noen som er kjærester ennå. Det MÅ skje snart. Det beste er at jeg går i samme klasse som Veronica.

Antonio er litt sjenert og stille, men han er veldig snill. En gang da vi var på skitur hadde jeg glemt å ta med matpakke, og da fikk jeg halve brødskiva og masse kakao av Antonio! Han pleide å være masse sammen med Axel før.

Ziyan Margrethe sitter i elevrådet, og hun vet alltid hva som skjer på skolen. Ziyan er snill og hjelper alltid hvis noen synes det er vanskelige oppgaver.

Sigurd er søt og bytter på å være forelska i alle jentene i klassen, men han er ikke forelska så lenge om gangen da.

Elise er den smarteste i klassen, og hun spør alltid skikkelig vanskelige spørsmål. En gang hadde vi en vikar i mattetimen og sa bare «øh?» da Elise spurte om noe. Da måtte jeg le.

Amanda er morsom og tuller alltid når læreren ikke er i klasserommet, og noen ganger imiterer hun andre. Det er ikke slemt ment, men en gang stod læreren rett bak henne og hørte på. Da ble Amanda skikkelig flau!

Carmen er skikkelig søt. Hun smiler hele tiden og noen ganger snakker hun spansk, og det er så fint å høre på.

André er bestevennen til Axel. De to er alltid sammen og noen ganger tuller vi med at de er som et gammelt par som er gift. André er alltid blid og tuller tilbake, så det er bare gøy.

Josefine er flink til å synge. Hun har ikke gått så lenge på Sand, men jeg liker henne godt.

Sahil er snill og er flink til å si fine ting om folk. Han kan for eksempel se når noen har klipt seg på håret, også sier han i fra når noen har hatt en skikkelig bra presentasjon i klassen.

Mira har den morsomste latteren, og det er umulig å ikke le når Mira ler. Også er hun en sånn som kan snakke om hva som helst, hun synes ingenting er kjedelig.

Silje skal kanskje flytte, men det håper jeg ikke kommer til å skje fordi vi har gått i klasse med hverandre skikkelig lenge, og det hadde vært rart ha en klasse uten Silje i!

Ludvik spør om så mye rart, det er ganske gøy. Han kom inn i klassen i tredje klasse, han gikk i B-klassen før, og har fortsatt mange kamerater der.

Klara liker jeg kjempegodt. Noen synes hun er litt stille noen ganger, men det synes jeg bare er fint. Hun er flink til å holde hemmeligheter.

Thale er bestevenninnen til Carmen, de er mye sammen. Thale sier alltid i fra hvis det er noe, særlig hvis det er noen som blir urettferdig behandlet.

Gustav sier ikke så mye i klassen, men en gang jobbet vi i toer-grupper i Mat og Helse, og da var han skikkelig hyggelig og snakket masse. Tror han bare er litt sjenert.

Astrid er veldig søt, og jeg tror det er mange av guttene i 6C som synes det samme. Kanskje Astrid blir den første til å bli sammen med noen i klassen?

Leo er smart og det er alltid morsomt å være på samme gruppe som han. Dessuten elsker han Star Trek nesten like mye som meg!

Helene er litt stille, men det er fint å ha henne i klassen. Hvis noen er lei seg så får hun dem i godt i humør igjen.

Karoline er god på å fortelle og skrive historier, og jeg syntes alltid det er gøy å høre stilene hennes bli lest opp.

Axel er lillebroren til Emilie, som er bestevenn med storesøsteren min, Maya. Jeg kan ikke huske når vi møttes, for vi har kjent hverandre siden vi var små. Axel er morsom å være med, mange av jentene synes han er søt.

Veronica er min beste venninne! Hun er skikkelig snill og kul og er alltid med på å gjøre morsomme ting! Hun er også veldig fin å snakke med og stiller alltid opp hvis det er noe.

Sander er morsom. Han liker alltid å fortelle vitser, og noen ganger får jeg vondt i magen av å le så mye.

Ingrid er veldig smart, og er alltid den som rekker opp hånda først i klassen enda det er vanskelige spørsmål. Hun er en sånn som sier det hun mener og noen sier at hun kan være streng, men hun er veldig snill og hun husker alltid bursdagene til alle i klassen.

Martin er skikkelig musikkinteressert og pleier å nynne eller plystre høyt i klasserommet. Læreren sier alltid at det forstyrrer de andre, men jeg synes det er fint å høre på.

Ranya begynte i klassen vår i fjor, så jeg kjenner henne ikke så godt. Men jeg liker henne og det er fint å ha henne i klassen.