MGPjr

Bussturen opp til årets leirskole!

Det var mye spenning og nervøsitet i minuttene før MGPjr-finalistene møttes for første gang. Men det tok ikke lange tiden før uroen var borte og stemningen ble ekstra stor da det ble annonsert at ikke bare skulle alle få høre sin egen ferdiginnspilte låt, men også øve inn årets felleslåt.

- Vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med alle de andre finalistene, var ofte å høre i løpet av bussturen. Og det tok ikke lang tid før alle snakket i munnen på hverandre og det var helt tydelig at de raskt ble en god og sammensveiset gjeng.

Se video fra bussturen

Dagen startet litt ulikt for hver og en finalist. Noen tok fly til Oslo, mens andre møttes på NRK. Sammen kjørte alle en 8 timers tur opp til Trondheim og Trøndertun. Der ble finalistene møtt av Sval, Markus og Martinus. Som senere på kvelden holdt en energifull mini-konsert. Dette til stor jubel fra finalistene. Etter konserten var det igjen tid for øving på felleslåten. Og de ulike delene av låten ble tildelt finalistene.

Vi kommer tilbake bilder fra leirskolen. Men først skal dere få se og høre finalistene selv blogge om opplevelsene så langt. Følg med videre!

Del din mening!