MGPjr

Takk for bidragene!

MGPjr-redaksjonen er kjempefornøyd med over 500 innsendte bidrag.

MGPjr-redaksjonen har nå gått gjennom alle bidragene som har kommet inn. En opptelling viser at det er hele 500 barn og unge fra hele landet som har sendt inn. Etter å ha lyttet på alle bidragene er det ingen tvil om at det er masse flotte sanger og fine stemmer.

Det som skjer framover nå er at redaksjonen og en storjury skal bestemme seg hvilke som er de 25 beste sangene. Disse går videre til sangaudition, der de får framføre sangen sin live foran en jury. Audition er i overgangen februar/mars. Til slutt har juryen den vanskelige jobben med å finne ut hvilke 10 av audition-deltakerne som får bli årets MGPjr-finalister. Disse ti blir avslørt i slutten av mars.

Alle som har sendt inn bidrag vil motta brev i posten med litt informasjon. De som går videre til audition vil få egen beskjed om dette. De som ikke har hørt fra oss innen fredag 22. februar, har dessverre ikke kommet videre til sangaudition. Da er det nye muligheter til å prøve seg neste år!

Også i år skal vi ha dansere som blir valgt ut på danseaudition. Denne blir sannsynligvis i slutten av mai, men nærmere informasjon kommer. Påmelding til danseaudition starter rett etter påske, så følg med her på nettsidene.

Del din mening!