Knust

14.04.12 Knust

Nå skjønner jeg for første gang hva knust hjerte betyr. For det er akkurat sånn det kjennes ut, som at noen har knust hjertet inni brystet. Og det som er aller vondest er at Johanne var verdens snilleste og søteste person. Det var nesten lettere med Jenny som liksom skulle være så tøff. ...De kommer sikkert aldri til å slå opp.

Markus kom inn på rommet og så at jeg gråt, også klarte jeg ikke å finne opp en god løgn, så jeg fortalte alt. Han prøvde så godt han kunne å trøste meg, og sa at kjærlighetssorg alltid går over. Uansett hvor lyst jeg har til å tro på ham, så hjalp det lite. Jeg vil bare gjemme meg under dyna og bli der resten av livet.

227 kommentarer til “Knust”

 1. stakkars :(

  • marie da!
   jeg er heelt sikker på at de ikke er sammen 😉

   • Eg er enig me dæ :)

   • jeg er ikke helt sikker på at de ikke er sammen men jeg tror at de ikke er der fordi på kinoen på videoen undercover så hviska johanne noe til karl-magnus og da tror jeg marie trodde at de kyssa

  • Ja, stakkars deg jeg tror de ikke er sammen

  • stakkars søte deg! jeg har vært oppii det samme...bare da var det jenta som sa att hun ble forelska i han gutten jeg likse og så løy hun bare...og det har hun gjort 2 ganger nå og det samme er med deg bare det er sant!

 2. tralala

 3. Første kommentar!

 4. stakkars deg marie, men bare tenk at alle slår opp i blant jeg har troen på deg.

 5. Tid leger alle sår.

 6. De er ikke kjæraster første komentar

 7. Marie forstår deg har hatt kjærlighetssorg selv men tro på Markus han har rett

 8. dakar:(

 9. Nååååååååååååå

 10. uff da :( marie du må ikke tenke sånn, de kommer ikke til å være sammen for alltid! stå på!

 11. jeg forstår deg ,men bare tro på Markus det er sant det går over

 12. SÅ Trsit da men hvordan vet du at de er sammen

 13. rampetøys sier 14. april, 2012, kl. 13:08

  rampetøys

 14. Hunder er kule! sier 14. april, 2012, kl. 13:09

  Hei Marie! Jeg har ikke opplevd kjærlighets sorg men det høres veldig veldig trist ut!!Dette var ikke så trøstene ord men jeg håper det går bra med deg<3<3<3!

  • Hunder er kule? Ja de er kule. Men når man har kjærlighetssorg er at hele hjertet ditt er knust og og føler at hjertet aldri blir grodd igjen, og ser på kjærlighetsfilmer. Sånn er kjærlighetssorg. Når man tenker at hjertet er knust og føler at det aldri blir bygd opp igjen. Men Marie, det finnes altså mange nydelig gutter som er lik Karl- Magnus sikkert!

   • trllolololololo sier 14. april, 2012, kl. 23:13

    heregud hu skal ikke være rundbrener hellller da gå fra en gutt til en aen !!!! hu skal gjøre det hun heller vil. maria er en fantastisk jente og jeg tror kansje karl.magnus prøvvver og få deg skkkjjjjalllluuu uanset men du ! du skal gjøre det du følller for <3 <3 <3 :) mhv jente som har hat kjærlighet sorg før <3 <3 <3 ikke la gutter styre livet dit

 15. Marie da.. Ikke tenk sånn. Det er sikkert at han ikke e sammen med Johanne! Men hvis dere blir ordientlig venner, skjønner hun at du elsker Karl- Magnus.
  Ps: Hjertet kan bli grodd igjen vet du 😉

  • Marie da.. Ikke tenk sånn. Det er sikkert at han ikke e sammen med Johanne! Men hvis dere blir ordientlig venner, skjønner hun at du elsker Karl- Magnus.
   Ps: Hjertet kan bli grodd igjen vet du

 16. Håper det ikke skjer med meg, men det gjør det sikkert engang :'(

  • Det har du jammen meg rett i Anna! At et hjerte blir knust i 1000 biter av en du elsket.. Kjærlighetsorg :( Det er helt forferdelig..

 17. Sofie :))) sier 14. april, 2012, kl. 13:17

  Marie, jeg vet akkurat hvordan du føler deg og jeg vet også at hvis du gjemmer deg under dyna eller ikke vil gjøre noe annet enn og tenke på KM så kommer ingenting til og bli bedre. Snakk ut om det til Iben og Alexandra fortell hvordan de kan hjelpe deg!
  Tenk at: nå kan ingenting bli værre, så nå må ting bare bli bedre!

 18. Mona Elise sier 14. april, 2012, kl. 13:22

  D går kanskje over, og kanskje ikke. Men livet r urettferdig♥ Venn deg til d vennen. Jeg har aldri hatt kjærlighetssorg før, men jeg kommer nok til å få d n gang. D r masse som er kjempeurettferdig sånn som de fattige og sulter og er tørste, så tørste at de drikker tiss. Men så urettferdig har ikke du Marie. Du vil heller har kjærlighetssorg n å sultne. D vil hvertfall jeg...Tror jeg... Bare tenk deg om. Glad i deg.

 19. Selv om du har kjærlighetssorg kan du ikke stenge verden ute. Det er mange andre fisk i havet som er bedre enn karl-magnus. Du må bare gi deg selv en sjangse å finne noe annet å tenke på en gutter også plutselig så er det en annen gutt som er bedre eller kanskje når karl-magnus og johanne ikke er sammen lenger at dere blir sammen. Du får bare vente å se for du får flere sjangser i livet;)
  PS: elsker MIA!!!

 20. søte sonel sier 14. april, 2012, kl. 13:27

  1 kommentar det var synd marie men det kan henne at det ikke er sammen bare at det er kusiner eller noe ps.chvil ha mere videor

 21. jeg vat akurat va du menner jeg har også akuratt dette er nesten første gang jeg ser lys på 5 dager jeg har skulka skolen tilome:'(

 22. Hei Marie,!
  Når jeg så den videoen begynnte jeg å gråte!
  Da jeg så den og leste innleget ditt fikk meg da til å tenke på en fyr jeg var sammen med.! Jeg var utrolig glad i han:) Men så var han sammen med en annen og slo opp med meg! Da var hjerte mitt helt knust! Det er et år siden i dag og jeg tenker på han hele tiden og ser han veldig mye i det siste.. Men prøv og ikke gi opp Marie!
  Jeg heier på deg!
  1000 klemer fra en som synes synd på deg!

 23. Marie ikke gi opp !!! Har dualdri hørt på Justin Bieber?!? NEVER SAY NEVER <3 Bare dra ut å ha det gøy ikke få en gutt til å ødelegge for deg .. Hvis du virkelig liker han gir du deg ikke... Hvis hva du e god for !!

  • haha, hører på NEVER SAY NEVER nå.... Men hu har sikkert hørt den siden hu hadde på seg en Justin Bieber t-skjorte på det derre band innleget 😉 😛

   • Belieber og Directioner sier 15. april, 2012, kl. 10:52

    OMG Mia! Skjerp deg litt! Never say never? Hva er galt med det egentlig? La Elisabeth være en Belieber! Og hun hjelper Marie med kjærlighetsorg. Marie føler at hjertet aldri blir grodd igjen. Da mener Elisabeth never say never!

 24. Si det til Karl- Magnus, at du liker han.

 25. jeg har også knust hjerte. For han jeg er forelska i behandler meg så sinnsykt dårlig og likevel er jeg forelska i han. skulle ønske jeg kunne sove for alltid.

 26. stakkas deg,jeg har også sett verdens vakreste person men jeg er redd jeg aldri treffer han mer:/

 27. Han slår sikkert opp med johanne men du må ikke lige under dune resten av live da kan ikke se at du er forelsket i han

 28. Stakkars deg! Men broren din har rett, det kommer til å gå over<3 😀

 29. stakar deg marie du forsjener han du er en super person glad i deg love mia 1 kommentar

 30. Hei Mia dere er supre jeg digger dette proggramet pliss lag flere videoer det er så gøy og se på dere 3 jenter er mine innlings jenter glad i dere alle hadde vært supert om jeg kunne treft dere. Drømmer om dere nesten vær dag dere er de beste LOVE MIA <3 :) Forset med den gode jobben deres super super glad i og se på og jeg kunne hat set på vær dag foresten det gjør jeg jo :) Dere er de beste skuespillerene jeg vet om åå er så glad i dere!! :-)

 31. Han har rett, kjærlighetsorg går over! Han valgte å være med Johanne, men det betyr ikke at du ikke er en kjempe søt og kjempe snill jente. Kar-Magnus må skjønne det en dag! Du finner den rette en dag og han kommer til å elske deg for den du er!

 32. Hei!
  Jeg har også hatt kjærlighets sorg!
  Jeg gråt og gråt og gråt!
  Det verste var at det var min første kjærlighet, men jeg fikk noen gode tips fra mamma og mormor.
  Det var først etter et halvt år før jeg fant ut at det finnes andre gutter som er mye kjekkere,søtere, snillere og mer omtenksom.
  Du greier deg<3

 33. Silje Marie sier 14. april, 2012, kl. 14:04

  kjærlighetsorg er skikkelig tungt.
  prøv å tenk på noko annet kansje det hjelper.
  digger mia!!
  lag FLERE supre innlegg!!

 34. Jeg syns skikkelig synd på deg, Marie. Jeg hadde det akkurat sånn i går, bare litt annerledes.
  Jeg var sammen med en gutt jeg har likt siden 2.klasse og jeg var kjempe glad og forelsket. Han ville holde forholdet hemmelig, så ingen visste det, men jeg måtte bare si det til bestevennen min og en annen venninde.Vi var ikke sammen så lenge, men det føltes ut som om vi hadde vært sammen i evigheter. Plutselig hadde en annen jente planer om å spørre han. Han hadde nok vært litt forelsket i henne også for han svarte ja til henne. Jeg var sammen med han IMENS hun og han var sammen. Jeg så at de var så snille mot hverandre og ikke holdt det hemmelig når de var sammen. Jeg ble helt knust. Vi hadde gym når det skjedde, så jeg klarte virkelig ikke å holde meg.. Jeg begynnte å gråte og gikk inn i garderoben sammen med de to vennindene mine. Jeg tenkte at livet var over og at jeg var så dum! Etter gymmen og jeg var ferdig med å gråte, gikk jeg alene for å snakke med han. "Så du er sammen med Nora nå?" - sa jeg. Han bare "Ehm, ja." Han så litt trist å glad ut på samme tid. "Åja!" - sa jeg. Så sa han "Kan vi ikke heller bli sammen en annen gang?" Jeg sa det var greit, og jeg gikk. Selvfølgelig var ikke det greit, jeg vil jo ikke være sammen med en som egentlig liker en annen. Jeg har fortsatt kjærlighetssorg og kommer nok til å ha det en stund.

  Jeg føler med deg Marie. <3

 35. Kjærlighetssorg er ikke noe gøy. Det er dumt at du ikke fortalte til Karl-Magnus før han fikk seg kjæreste at du liker han, men jeg synes du fortsatt burde snakke med han om det. Jeg tror han kommer til å forstå, og kanskje en vakker dag er det dere to. ♥

 36. jeg forstår deg, det gjør veldig vont med knust hjerte

 37. du overdriver litt omg....

  • Belieber og Directioner sier 15. april, 2012, kl. 11:00

   Silje, Marie overdriver ikke! Marie har et knust hjerte i 1000 biter og aldri hatt kjærlighetsorg! Tenk over det Silje..

 38. første komentar
  stakars

 39. trøsteren sier 14. april, 2012, kl. 14:33

  stakkars deg Marie :( eg føle på meg at du komme t og finna ein som e mye bedre viss ikke må du bare si til ham hva du føler da kan det være at han skjønner at han har blitt sammen med feil jente 😀 lykke til med og finne ut av hva du kan gjøre :)

 40. Det går ann og dø av kjærighetssorg!! det er helt sant!!!!

 41. Off, stakar deg Marie! :( Jeg vet hvordan kjerlighetssorg er! Du føler deg kanskje stygg, teit og uviktig. Men tro meg du er en kjempe søt og grei jente! Og råkul! 😉 :)
  Men du har jo Iben og Alexandra! :) Og det er jeg veldig glad for! :) Alt kommer til å gå bra! Tro meg! <33 :)
  Hilsen en stoor MIA fan!<3 😀

 42. du kan ikke ligge unner dynen for altid kom deg ut og fårttel hva du føler

 43. Duuu? stakkars deg , men det er jo ikke heeelt sikkert at de er sammen da...? han har jo ikke sagt det, og vist de ikke er i et forhold på facebook?? det kan jo være at det bare er kusina hans eller noe som er på besøk, også at de ikke har sett hverandre på lenge ..? ikke ta sorgene på forskudd marie! :)) det er fortsatt en sjans.. neste gang du møter han burde du si noe sånn som: "du hun derre johanne.. er hun..? " sånn at han sier "åja, hun er kusina mi!" eller i verstefall sier han kanskje "hun er kjæresten min" STÅ PÅ jeg vet hvor vanskelig det er så se den du liker, like en annen! tro meg!! 😛

 44. stakkars stakkars deg marie! Hun Johanne virka veldig snill.. men du er mye kulere og søtere enn henne. ikkje gjøm deg bort bare på grunn av henne reis deg opp og prøv og ikke tenke såå mye på det :( jeg skjønner att det kan bli vanskelig men.. uff.... stakkars deg ikke en litt god følelse dette her! jeg føler såå med deg håper att ting endrer seg :)
  klemz <3

 45. Du har tydigvis veldig kjærlighetssorg dakar<3 Men tenk på FRAMTIDEN! :-) Og ikke tenk på det triste jeg tipper han ble sammen med henne for å gjøre deg sjalu 😀

 46. staker du det kan vere at han prøver å gjør deg sjalu og du kan late som om du har en kjæreste så vis han spør om hva han heter si : noen som du ikke kjener.

 47. Du bør ikke gjemme deg. Du kan heller tenke på at Johanne er kjempeheldig som har KM. Og dere kan fortsatt være venner, du kan jo også alltids være hans hemmelige beundrer, eller noe sånt. Ikke gi opp Marie! Men heldigvis, så kan dere bli sammen en annen dag! Jeg tror at han egentlig liker deg, men tror ikke at du gjør det, så ikke gi opp!

 48. Sarah-Kristine sier 14. april, 2012, kl. 14:58

  Jeg vet åssen du har det, skjedde det samme med meg for et halvt år siden, men jeg kom over det og har gått videre<3 Jeg trur du kommer til å tale det og bli sammen med han en gang! Ikke gi opp!!!

 49. ikke vær sur Marie det går bra.<3 dere er flinke .du og Iben og Alexandr

 50. kjærlihetsorg er ikke godt

 51. ååå karl-magnus er såå snill <3
  men stakkars deg :(

 52. MIA-elsker sier 14. april, 2012, kl. 15:13

  Huff da. Stakkars deg!

 53. Det er sikkert bare kusinen hans eller noe

 54. Marie, nå synest jeg virkelig synd på deg ..<3 ! Men husk dette: '' I krig og kjærlighet er alt lovt <3 '' Men prøv kom deg ut litt , vær med de 2 gode bff 'ene dine som du er så heldig som har <3

  (Ps: vist jeg vinner så vil ikke jeg IKKE har t-skjorte 😉 )

 55. Det var domt marie! :(
  men markus var snill som
  som skulle trøste og gi deg en
  hjelpene hand! elsker MIA!!! 😀

 56. hvem er morten?

 57. Lars Bilstad Johnsgaard sier 14. april, 2012, kl. 16:01

  First

 58. stakkars deg maria <3 ditt første knust hjerte .
  det kommer til å gå over..... det tror jeg og de kommer sikkert til å slå opp og
  den dom skal slå opp med hverandre er karl magnus har kommer til å forstå at han elser feil jente han liker sikkert deg <3<3<3<3<3
  jeg har vært foreslket i noen før også og han har også knust hjerte mitt så
  slapp av litt.... glem karl magnus i et øyeblikk så fort de er O V E R så spør han deg:)
  jeg er en stor fan av MIA! jeg ser på mia hele tiden. det lærer meg noe .
  ps: jeg håper dere blir så fort som mulig sammen<3 dere passer å sykt bra SAMMEN<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 detter er foreste min første kommentar<3
  E L S K E R M I A ! !! ! ! ! ! ! !! !
  HILSEN DEN MEST BESTE FANEN AV MIA ! GLAD I DERE ! ikke være lei siden det går over .............. <3

 59. opp å hopp å finn på noe !Du kan vær med alex og Iben eller teine eller komme i 14 års bursdagen min i dag! :)

 60. Jeg tror at han kommr ti å like deg !

 61. stakkars deg..... men jeg tror at du og karl magnus blir sammen av en grunn!!!! 😀

 62. daaakaaaar!! :(

 63. Åse Maria sier 14. april, 2012, kl. 16:34

  Stakkars deg asså

 64. jeg kjenner ikke hvordan det er og ha kjælighets sorg men synes synd på deg du må tenke på noe annet selvom det er vanskelig går det over og du er pen så du kommer til og få deg en kjæreste snart...!!! ..........lover:)

 65. Dere har ikke vært sammen, og du har kjærlighetssorg ?

 66. kjerlighetssorg er vondt. Spessielt hvis man elsker en person. Men det går over hvis man tenker på noe annent :)

 67. stakkar men du må bare si det du føler til karl-magnus det kan henne at han ville gjøre deg sjalu med johanne kom igjen marie du er tøff

 68. ååååååå stakkers deg:(
  fikk kjæreste i går og gruer meg til vi skal slå opp
  håper det aldrid sjer!!

 69. Marie da
  Ikke vær lei deg

 70. Marie da!
  det årner seg nok til slutt skal du se, men kjønner godt hvordan du har det.

 71. Lol Marie ta deg sammen. Dette blir bare flaut!!!

 72. En Posetiv Jente sier 14. april, 2012, kl. 17:12

  Du må ikke hvere lei deg, prøv heller og tenke på det positive. han blir sikkert snart ledig igjen, opp med humøre....

 73. kjærligheten er urettferdig.

 74. anikken panikken sier 14. april, 2012, kl. 17:13

  kan ikke Jenny komme tibake snart?? Så kan hun og Alex bli sammen....
  pliiiizzz??? det hadde vært såååååååååå gøy om de var kjærester!!!!!!!!!!!!!

 75. Åhh, nå synes jeg virkelig synd på deg, Marie! :-(

 76. Sajjar dg<<'3

 77. skjønner godt hvordan du har det marie):det er helt sant det markus sier det forsvinner til slutt(;

 78. stakas deg Marie håper du blir bedere jeg har ikke kjælihet sorg men jeg er syk
  bra at du sa de til broren din
  ps.stor fæn av MIA og har set deg før på premiære av døtslekene i oslo

 79. Stakkar deg skulle ønske jeg kunne si at jeg vet hvordan det kjennes men det gjør jeg ikke men jeg tror i hvert fall ikke at det hjelper å ligge i senga for restan av livet ditt. Husk at de som hvirkelig er ment for hverandre finner hverandre uansett

 80. STAKARS deg Marie håper du snat føler deg bedre<3<3<3<3<3

 81. håpløs romantiker sier 14. april, 2012, kl. 17:46

  </3 :(( det er alt jeg kan si...

  Stakkars Marie! årrrh, MIA-team, dette kan dere ikke mene! de er nødt til å bare være venner eller i slekt eller noe, Johanne og Karl-Magnus! Som om det ikke var ille nok da han ble sammen med Jenny.... Sorry for at jeg virker hysterisk, men Marie og Karl-Magnus er det absolutte perfekte paret, og jeg orker ikke å se flere hindere for det...

 82. ikke bra, men ho Johanna ho er sikkert kusina eller venn av han.. alle bruker og ha besøk når det er påskeferie ;D

  Det går marie HAN ER SIKKERT IKKE I LAG MED JOHANNA!

 83. Tenk positivt! Det er en gutt der ute som vil vente på deg, og være den rette for deg. Ikke la dette stoppe deg, du vil alltid finne en som er bedre enn Karl Magnus. Holdt hodet hevet :-) Alt vil ordne seg til slutt, hvis ikke er det ikke slutten ♥

 84. synd! haha

 85. Stakkar Marie ♥ Jeg var akkurat som Marie en gang jeg likte en gutt som het Bastian vi var gode venner han kom til meg vær eneste dag <3 Men så fant jeg ut at han var sammen med en annen som het Andrea.De dagene etter det var hjertet mitt helt knust men nå gar det fint ☺ MIA jeg elsker dere plis legg ut kjempe mye nye vidoer og innlegg. Noen av videone må være leenger holder på og KLIKKE helt når videon er slutt men da gleder jeg meg veldig til neste dag.

 86. marie, det kanskje litt vanskelig å tenke posetivt men prøv. Ikke bare ligg under dyna. Vær den sterke jenta du er! Ikke tenk på KM, du kan heller være med Alex og Iben nå som dere er venner. Det vil ordne seg Marie.
  PS. ELSKER MIA!!!

 87. Hei, Marie <3

  Du må ikke tenke sånn, han mente det sikkert ikke.
  Jeg tror han LIKER deg.
  Du er UTROLIG pen.
  Det kommer du ALLTID til å være.
  Du må ikke stoppe kjærligheten..
  M+M= 4EVER, om det var Markus han het da-.
  Uansett..Marie, du som er så KUL!
  Jeg tror det er MANGE 1000 andre som liker deg..
  Lykke til, på neste kjærestejakt!!!! <3

  Du finner den rette,bare vent å se :)

  M=Marie, I=Iben,A=Alexandera/Alex som dere kaller henne!! <3
  Dere er BEST!!!!!! <33 ÅÅoo, ønsker meg MIA t-shorte!! <333 :)

  I-LOVE-MIA-4-EVER

  Hade godt!!

 88. Så synd, Marie ♥ Men det blir bedre etter hvert !! Jeg har hadt kjærlighetssorg 2 ganger, og jeg var heeeelt knust, så jeg hvet hvordan du har det. Men du må høre på Marcus, han har ett, og han har jo også hadt kjærlighetssorg.

 89. :O åj, stakars deg... men er dere venner fortsatt da?

 90. Dont cry
  Be strong
  Just smile
  and move on

  Ps: Vil IKKE ha t-skjorte hvis jeg vinner, har alt for mange alerede:)

 91. Jeg tror at de ikke er kjærester i det hele tatt! Men uansett, hør på Markus, han har rett! Senere kommer du til å tenke "åhh, tenk at jeg kastet bort tiden min på han".

  Det går over Marie! Bare vent! STÅ PÅ KJÆRLIGHETEN, DU GREIER DET OM DU VIL!

 92. bra da

 93. jeg leste en gang en bok om en jente som kjøpte en ny gulfisk hver ganag hun fik et knust hjerte

 94. det er ikke cool hehe

 95. Stakkar deg God Bedring : )

 96. AMALIE,ANETTE OG FRANCISCA sier 14. april, 2012, kl. 19:33

  JEG HAR OPP LEVD DET SAMME SOM DEG. TENK PÅ NOE ANENT SÅ GÅR DET NOKK BRA 8)

 97. Men Marie jeg synes veldig synt på deg akkuratt nå men du husk at kjærlighet sorg går over.Du må bare tro på deg selv Marie,Fordi jeg tror dette bare er en fase en men prøv å glem alt å begynne på eller hva,Du kan jo spørre hvordan du skal komme deg videre til Iben og Alexandra. Men husk at vi alle er her får å støtte deg og væe med deg ikke sant?

 98. Karl mangnus er ikke kjerest med johanne han betalor ho for at du skal bli salu<3

 99. I dag så er det akkurat tre år siden lillesøsteren min Johanne døde så når jeg leste de tre første linjene var det akkurat som om du beskrev hva jeg følte da.... og nå.
  Og jeg skjønner jo at å miste noen som du er veldig glad i er verre en at en person du er forelsket i er tatt av en annen. Jeg vet også at det ikke går ann å sammenligne det, men du har jo KM fortsatt som venn, kansje det var ment at dere bare skulle være venner.. jeg kan jo aldri få søsteren min tilbake ... men du kan få han tilbake. Poenget er at du burde ta vare på det vennskapet dere har for du vet aldri hva du har før du mister det..

 100. samma her hjertet mitt er knus en jente som er dum barnsnakker om meg tror dere jeg skal si det hun vet ikke at jeg vet det

 101. Føler så sinnsykt med deg, Marie!
  Det er helt forferdelig å se personen du liker like og gi oppmerksomhet til en annen.
  I feel lucky to be alive, because I didn't think that a person could live with a broken heart...
  Er helt betatt av en gutt som har vært skikkelig innpå meg i 2 måneder, også plutselig slutter han og går og holder på andre jenter, noe han også har gjort hele tiden. Jeg får lyst til å gråte, og jeg tør ikke se på han.

  You see that girl? She looks so happy, right? Telling jokes, smiling, having a great time and... Dying inside. She's hurt. And tired. Tired of all the drama, tired of not being good enough, tired of life. But she doesn't want to look dramatic, weak and attention seeking. So she keeps it all inside. Acts like everything's perfect but cries at night. So everybody thinks that she's the happiest person they know. That she has no problems and her life is perfect. If only they knew the truth....

  Vil også bare si at jeg digger MIA og det er kjempebra at dere har blitt venner igjen alle tre <3

 102. stakkars deg må være skipt :(

 103. idagustafson sier 14. april, 2012, kl. 20:02

  lol:))

 104. åhnei marie.....jeg har også kjærlighetssorg kjæresten min slo opp via mobil for to dager siden han hadde truffet en annen jente jeg har fortsatt veldig kjærlighetssorg og tror det aldri kommer til å gå over

 105. Marie, du må ikke være lei deg, jeg tror dere kommer til å bli sammen litt senere, det ser ut til at han liker deg, for han spurte jo på kinoen om hvor Marie var. Lykke til

 106. Hei Marie! Du må ikke gi opp uansett hva! Det er jo ikke sikkert at det er kjæresten hans, det kan hende at ALT er en misforståelse. Men hvis ikke fortell han hva du føler.
  I <3 MIA! 😀

 107. Ida svarer sier 14. april, 2012, kl. 20:42

  det går bra har hadt det sånn selv en gang i 4 klasse han jeg var forelska i og hun han var sammen med kysse rett foran trynet mitt men vi ble jo sammen og det er ille det vet jeg men det blir bedre du må bare prøve deg i vertfall går jo Johanne på en annen skole så du har større til å snakke ofte med Karl magnus bare si det han liker deg jeg lover deg!
  Hilsen:
  -Ida

 108. Naaaw:(((
  Jeg vil ikke bli knust av noen! Jeg skal ikke bli såå forelsket i en gutt at jeg vil gråte hletidne og sånt. Men kanskje det ikker er opp til meg?

  MEN STAKAR!

 109. Stakars deg Marie:)

 110. Jeg skjønner deg , Marie. Jeg har hatt den samme følelsen. Måtte lyve. Men jeg har en perfekt løsning! Du kan gå på senteret og spise is med den personen du stoler mest på og snakke om det! Eller dra noen andre steder MEN! Ikke alene. Ikke med den du stoler minst på.. Du må ha med den personen du stoler mest på uansett hvor du skal. Jeg dro og kjøpte is med en venn som heter Zual fra Albania. Hun trøstet ikke meg men jeg fikk ut den triste følelsen. Jeg har en annen nå! Men han er en raring..haha.. og jeg er bare 10 år gammel!

 111. hanna susann sier 14. april, 2012, kl. 21:00

  Stakkars deg Marie!
  Men Markus er ikkje det storebroren din?
  Men lykke til!

 112. Hello ! Stakkars deg men kjærlighet kommer og kjærlighet går så isteden for å vente så lenge på at han skal slå opp så kan du nyte det livet du har og kansje finne en ny gutt som er bedre en han;)

 113. Heo Marie jeg vet hvordan du har det jeg har det også nå jeg spurte den gutten jeg har vært forelsket i kjempe lenge og han sa NEI nå sitter jeg og gråter:'(

 114. stakkars deg men du kommer til og bli sammen med han til slutt marie 😉

 115. Stakkars :-(

 116. Jeg er sikker på at hvis du forteller km hva du føler, kommer han sikkert til å velge deg. Og hvis han ikke gjør det kan dere jo være venner, ikke sant. For det er bettre at dere er sammen som venner enn ikke i det heile tatt

 117. Stakkars deg Marie :( men kanskje det ikke er kjæresten hans bare ei i familien eller en venn av han :) men vist ikke så vet jeg hvordan du har det :I

 118. Det går nok bra til slutt skal du se!<3<3
  Hvem vet om de er sammen!<3<3
  Han har oppført seg som om han var forelsket i deg!<3<3
  Kanskje han slår opp med Johanne for å bli samman med deg!<3<3
  Jeg skjønner at du har det fælt men prøv, vet det er vannesklig å ikke tenke så mye pådet!<3<3

 119. Marie går det bra eller men du jeg tror de bare tuller

 120. Jeg tror ikke de er sammen, fordi for det første: Han sa at han skulle ut med VENNER.
  For det andre: Når Karl-Magnus hilste på Alex og Ibem så sa han sånnn: Men er Marie her:-)
  Så du kommer 100% sikkert til og bli sammen med han(L)
  PS: Har troen på deg Marie du er en veldig grei jente:-)

 121. Er det så ille at en gutt ikke er sammen med deg der og da? Ok, så liker han deg ikke. Men det er ikke din feil at han er så blind og ikke ser at du er mye pennere og snillere enn Johanne. Han er ikke noe å grine for. Jeg vet at han kommer tilbake. Til det skjer må du bare ha det gøy med Alex og Iben, nå som dere er venner alle 3 😀 krysser fingrene for at amor kommer til deg og KM ♥

 122. Jeg tror ikke de er sammen, de er sikkert bare veldig gode venner

 123. Jeg syntes at du burde si det du føler til KM!!
  stakar deg :(

 124. Egentlig så var dere jo ikke mer enn venner, og KM har aldri sagt at han liker deg... kanskje ser han bare på deg som en venn og så har du trodd at dere hadde noe på gang. Bare fordi dere tuller og ler sammen betyr det ikke at han vil være kjæresten din. Det er dumt av deg å bli sjalu, iogmed at du og KM ikke hadde noe ordentlig på gang utenom bittelitt uskyldig flørting. Det er tydelig at du ikke har hatt kjæreste før!

 125. Verdens STØRSTE fan sier 14. april, 2012, kl. 22:26

  Det er jo ikke sikkert de er sammen da Marie kanskje de bare er gode venner og at alle de andre trodde de avr sammen ( de kyssa jo ikke) ....
  Og du er MYE kulere en Johanne og om de er sammen kjønner jeg ikke hvorfor han heller vile bl sammen med henne en deg <3 Foresten ELSKER MIA <3

 126. Stakkars deg, Marie!

 127. sånn har jeg og det .Jeg slo opp med kjæresten min men vi missforstod hverandre så jeg spurte han om vi skulle bli sammen i gjen og da sa han nei for han var så knust at han var redd og bli slåttopp med i gjen eeeeeeeelllllllssssssssskkkkkkkkkeeeeeeeerrrrrrrr ddddddddeeeeeeeerrrrrrreeeeee MMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAA som =m=marie i=iben a=alexandra

 128. Hei Marie!
  De jentene som sa at det er bare og glemme KM hviste jo ikke 100%
  at han var sammen med Johanne!
  Så jeg syntes at du burde prøve deg på han.
  Og hva mer kan gå galt!+ at det var jo fredag den 13 og det er det ikke nå,
  så spør han!

 129. Jeg bare spør....Liker du Justin Bieber?
  Han har jo lagd en sang som heter NEVER SAY NEVER!! Den er jo nesten spesielt laget til deg!
  Men ikke la Johanne ødelegge deg du er bedre en det'!!

 130. Stakkars marie! :(

  • Hei! det kan jo henne de er i familie sammen eller er søsken....

  • Livet går videre og det gjør det også for KM, kanskje kjærlighetssorgen din går over, og kanskje KM finner ut at det egentlig er deg han liker.Det har ikke skjed så mye bra for deg i det siste så jeg er sikker på at det skjer noe snart, kanskje KM spørr deg fordi Johanne bare var en venn, eller kusine. Han spurte jo om du også var der... Virket som om han ville vite hvor du var.....
   Du finner sikkert snart ut at du er bedre enn det der, du er smartere enn å ligge unner dyna resten av livet, du er penere enn å bli sammen med KM

   Hilsen meg <3

 131. jeg har også hatt det ille noen ganger. da sier alltid mamma til meg : De må bli verre før det blir bedre <3 Tro meg det er sant :)

 132. Lol bli støre kom igjen man deg opp

 133. Knust hjerte er der od da det værste på hele jorden. Du føler deg liten og svak. Men når du kommer deg på bena igjen, så legger du det bak deg og blir stærkere. Jeg vet hvordan det føles og ja det er ikke lett. Men gled deg på hans veine og finn noen som setter pris på det du har å by på!! Du er rå tøff Marie

 134. Årh, vet akkurat hvordan du har det! Opplevde omtrent det samme idag, du er ikke den eneste som har det vanskelig, det ordner seg nok :) Sikker på at han inderst inne liker deg best. håper det går bra med deg :)

 135. Hei! jeg er knust jeg og! :( ikke gøy! :C

 136. Aleksandra sier 15. april, 2012, kl. 01:39

  Stakkars deg Marie har hatt det samme som du har nå du fortjener han mye mer

 137. Jeg har også kjærlighetssorg nå..
  Jeg føler at jeg skyver den gutten jeg elsker mer enn alle andre gutter unna meg, og han skyver meg unna han.

  Det er grusomt, hver gang jeg ser han holder jeg på å bryte sammen, når jeg tenker på han også, og jeg har bare lyst til å falle sammen i tårer og dø.

 138. stakkars marie på neste band øving kan du jo snakke om kinoen og da snakker han mere om johanne . lykke til vennen

 139. be går bra marie

 140. Maren Lovise sier 15. april, 2012, kl. 08:47

  Stakkars!
  Har hatt det sånn før :(
  Vet hvordan det føles!

 141. Ensomikkevilhatskjorte sier 15. april, 2012, kl. 08:52

  Ånei! Kjærlighet er en av livets største gleder, men også en av livets største sorger. Kjærlighet er vanskelig å takle og noen ganger kan man føle seg elendig for kjærligheten. Men selv om det er vannskelig å forstå vil du nok finne en annen. Eller kanskje det var noe av personligheten Johanne har sjult for deg, og hun egentlig ikke bare er søt og snill. Kanskje de slår opp en gang, og da er det fin tur?

 142. Ja nå vet jeg hva å være knust er:-)

 143. Stakkar deg det er nokk forferdelig å være deg nå stakkars stakkars deg...

 144. Og være knust er noe av det tungste som finnes i verden.. Jeg har vært våken i hele natt.. fordi eg var redd for og miste kjæresten.. Og nå har jeg di værste tanker.. Eg har vært så dom mot han, og tror aldri han kommer til og tilgi meg igjenn:( Eg elsker han så mye..og tror aldri det kommer til og bli meg og han, så vær forsiktig..

 145. marie du ikke vær så trist de er ikke sammen 😛

 146. STAKKAR MARIE DET KOMMER TIL Å ÅRNE SEG KANSKJE DE FAKTIS IKKE ER SAMMEN AT DE SKAL BARE LURE DEG.

 147. Såså ♥ det ordener seg! ♥ Du kommer til og bli sammen med Karl Magnus uten tvil! Han liker deg.. Tenk om di ikke er sammen! HAN har vell ikke sagt noe om at di er sammen? det er jo bare vennene dine som gjør. Detta har jeg opplevd også. Det ordner seg til slutt, Marie, Vent så skal du få se 😉

 148. STAKKARS DEG MARIE !!! :-(

 149. Maria! (Super Mia fan!) sier 15. april, 2012, kl. 10:11

  Stå på Marie! Du må tenke på at Johanne er kjempe heldig som får vere sammen med Karl Magnus! Å frykt ikke! Jeg er sikkert på at snart ordner alt seg! Bare vent! Å i mens du venter vet jeg at Iben og Alexsandra vil støtte deg! Å for å vere ærlig er jeg sikker på at Johanne bare er en god venn eller slektning! De er sikkert ikke sammen! Jeg bare vet det! Så stå på videre Marie å ikke gi opp! <3

 150. stakar deg Marie,men sånt bare sjer og du kan ikke gjøre noe med det. Du kommer til og opp leve dette mange gang ganger,men du må prøve og gleme han en stund helt til han er ledig,kansje dere kan bli samme når han er ledig,hvem hvet kansje det ikke passer samme med han og Johanne.

 151. Marie da♥ Jeg tror han liker deg på en måte.. Og kanskje han ikke liker Johanne så god og kanskje dem bare blir sammen litt, jeg tror han liker deg veldig, han spurte jo etter det da dere var på kino♥ Men kjærlighetssorg er aldri godt, men det går over, og hvis ikke dem slår opp, så finner du nok SNART en ny som er den rette for deg og da har du heeelt glemt han, neida, men jeg tror han liker deg Marie♥
  Men ikke prøv å inponer han, han liker deg akurat som den DU er♥

 152. Åh Marie da! Uff. Skjønner hvordan du har det. Kjærlighetssorg gjør vondt, men vi kommer oss over det. Karl-Magnus er ikke den rette typen for deg Marie. Han fortjener ikke dine tårer. Det du kan gjøre nå, er å spise litt is og sjokolade eller kanskje se en film og komme på andre tanker. Det hjelper litt. Kjærligheten kommer og den går og tiden leger alle sår. Kjære deg Marie. Det kommer til å gå over etter hvert. <3

 153. stakkars deg men dere må legge ut flere vidioer

 154. stakar søte deg! <3 du er så følsom , du kan heller bli forelsket i noen andre <3 men det er dine førelser !!! :-*

 155. Han spurte etter deg Marie! Jeg vedder på at det kanskje er søskenbarn elrn! Du må bare si at du liker han likevel.. tro meg! ♥

  PS. Diiiiiiigger MIA utroliiiig myeee! ♥

  Hilsen en som har vært igjennom det samme!

 156. Kjenner meg så mye igjen, jeg forstår deg 110% prosent. Jeg har vært der, og gjort det. Bare at den jenta, gutten jeg likte var sammen med var bestevennina mi.

 157. FLOTT DET DA :(

 158. Marie dere er jeg er helt sikkert at kåre-magnus liker deg♥,alle liker deg:) !!!!!!!!!!!!!!!!

  Stakkar deg,hjerte ditt er knust, DUMME JOHANNA

 159. jeg tror at det egentlig bare er kusina eller noe sånt,uansett så finner du enten en bedre eller så blir dere nok sammen:)

 160. jeg hadde knust hjerte en gang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 161. du må ikke tenke sånn det er bedere og leve livet enn og ligge under senga og tro det at livet ikke kan gå videre det gjør alltid det du må ikke la deg stoppe av en jente som er snill og hyggelig det er ikke sikkert at de er sammen en gang du må ikke tro på alle rykter

 162. Jeg nekter og tro at de der to er sammen. Men, fortell han likevel at du liker han. Jeg tror han liker deg og.Og hvis du sier det, så er jeg ganske sikker på at han fortelle deg det samme.
  Hu Johanne gikk ikke på skolen deres engang? Jada, jeg skjønner at folk som bor langt vekke fra hverandre kan være sammen. Men dere er jo bare 13/14 også da.

  Fortell ham det. Jeg er ganske sikker på at alt går fint, og ikke at han vil si det til alle, og at du blir mobbet f.eks. Jeg tror alt går bra!

 163. Stakkars deg Marie.... Jeg vet ogsen du har det:) det var en gang jeg var forelska i en i klassen. Men ingen fikk vite hvem det var for nesten alle var forelska i han! Men når jeg hadde tenkt og spørre fikk jeg vite at han var sammen med en annen jeg ble utrolig lei meg. Men når det hadde gått en stund fant jeg en gutt som var forelska i meg. Så til slutt gjorde venninna mi at han gjorde at vi ble sammen. Marie jeg vet at dere blir sammen for du er utrolig pen håper du får det fint. Jeg har troen på deg.

  P.S: jeg digger Mia❤

 164. Maria ikke bli lei deg ? Jeg hvet at du kommer til å bli sammen med han

 165. marie jei vet d er vanskelig men du må kome dej videre!
  jei tror at vist du tar dei sammen så kan du klare å få han intrisert i dei!

 166. Stakkar deg marie.. :( Eg har det akkurat sann eg og.. :( Det er ein gutt i klassen som eg liker så godt. Eg tenker på han så masse. I timen ser eg på han, og når han snurr seg, ser eg bare rett ned.. Eg er heilt knust eg og.. :'( Eg har så lyst å spør han om vi skal bli sammen, men eg er så redd han sier nei. Vist han sier nei, vil eg bare sitte heim under dyna og late som om eg er luft, for han er ein så spesiell gutt. Eg håper på at det ordner seg med deg og Karl-Magnus :)

 167. vilde-willl-willam sier 15. april, 2012, kl. 16:17

  dee er sammmen alle sier det

 168. Kanskje du burde si at du liker han, det kan jo hende at han ble sammen med Johanne siden han trodde du ikke likte han

 169. Karl-Magnus kommer aldri til å slå opp med Johanne

 170. jeg synes at du skal svar hilsen abdirisak

 171. Herregud, stakkars deg, Marie!! Jeg hadde gledet meg skikkelig til at dere skulle bli sammen!! Men, det finnes jo flere fisk i havet 😉 Stå på!
  Glad i deg :)

  PS: Elsker bloggen din!! ♥

 172. Det er sånt Når mann er frelsket i en mann elsker men så vett du ikke når du skal spør han men 1 som er helt sant Du må aldri la noen andre komme i veie for deg det er du så skal spøre 1 om å bli sammen før nen andre gjør det helt sant :) <3

 173. Så søtt at du sier det til broren din!! Jeg har ikke hatt kjærlighet sorg ennå, jeg gruer meg til det. Hilsen Mia fan

 174. Kan godt hende? Er ikke engang sikkert de er sammen.
  Jeg kjenner følelsen, den er fæl. Men slapp av, du kommer over han til slutt.

 175. miriam love mia sier 15. april, 2012, kl. 20:29

  du du må ikke vennte så lenge marie..... du motte si det litt før så hadde dere vært perfekte par <3 men nå må du ikke være lei dg jeg hvet at du har det helt grusomt i mia da men ikke gi opp d kommer hellt sikkert til og slå opp du har vennene dine og de er viktigst ikke han men forstår det emn du og han<3 dere vil bli sammen ....
  men nor de slår opp så må du kynde deg til og si det du føler og det kan være at de er bar bff son somm du alex og iben klem miria love mia

 176. STAKKAR MARIE DA!!DET BLIR SIKKERT BEDRE DET LOVER JEG!!!

  • Åå jeg hadde det sånn jeg å for noen dager siden men du må bare være stærk å komme deg over det etter vært men det som er bra det er at jo flere ganger du blir knust jo nermere er du den virklige kjærligheten kansje ikke du og Karl-Magnus var skapt for hverandre men det er bra at du har venner og en bror som kan støtte deg:) lykke til;)

 177. Hvis det er til noe hjelp, så er det jo ikke sikkert at de er kjærester, KM introduserte henne jo bare som "Johanne"... Hun kan jo like godt være ei kusine eller bare en god venn :) alt andre sier behøver ikke alltid være 100% sant og noen kan jo ha misforstått...

 178. Vilja A.N. sier 16. april, 2012, kl. 10:52

  Marie...
  Jeg vet at hjerte sorg kan på en måte drepe insiden av deg jeg har også hatt det og det gjør utrolig vondt.
  Men jeg tror han liker deg... Å desuten er du en sterk jente dette klarer du!
  Jeg har stor tro på deg Marie!

 179. Du må snakke med noen om det og da kan det henne hvis du snakker men alex at hun røper det meg moren sin og hvis du snakker med iben så vil iben kanskje fortelle deg hva som skjedde på festen til patric(k) du burde snakke med noen om det<3
  elsker mia<3

 180. off då :( jeg og var forelsket veldigt i en gutt ,han likte ikke mg, bare så venn .mn det hente at bestevinnina mi fikk han :( nå har eg verdens beste kjereste <3 ,Marie du finner en mye bedre enn karl magnus det låver jeg deg lykke te videre <3 hilsen mg 😉

 181. Stakkars deg! At det går ann han burde kjønt det! Kjærlihetssorg is NOT funny!!!!!
  Jeg synes sykt synd på deg!!!!!

 182. Marie, det kommer til å gå helt fint! Men bare gråt, for etter sorgen kommer lykken! Hadde vi ikke hatt sorg, hvordan kunne vi da lære oss mot og tålmodighet?
  Det kommer til å bli bra igjen, jeg lover! <33

 183. hoff stakkars

 184. Marie, Johanne er bare en venn håper vi! det ser jo ut som KM er forelska i deg.. Bare ha troen. Du trenger ikke å bry deg om johanne bare si det rett ut : Karl-Magnus, jeg liker deg! ikke bry deg om johanne !

 185. Stakkars Marie det går over :( håper du intresserer deg i en annen eller kansje det skjer noe med forholdet til Karl-Magnus og Johanne, så har du sjansen på å få Karl-Magnus:)

  PS:Elske MIA(M=Marie I=Iben A=Alexandra) =)

 186. Hei ELSKER MIA dere er KJEMPE gode suespillere og jeg har SÅ lyst til å møte dere jeg går på teater selv men jeg blir nok ALDRI så flinke som dere hvordan får dere det til å se så ekte ut?Det er akkurat som om dere virkelig ER Iben,Alexandra og Marie. Elsker mia<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 187. Marie da:( Det ordner seg helt sikkert! Det er ikke sikkert di er sammen engang;) men isåfall hvis di er det så er det MANGE fisk i havet:D Jeg er helt sikker på at du kommer til å finne din livs store kjærlighet! Du er kjempesøt og det er sikkertmange gutter som liker deg:) Jeg synes ihvertfall du er supersøt!!:) Du fortjener det aller beste, og det kommer sikkert snart til å skje!:)
  Lykke til videre da søta! Klem meg!:)

 188. :( Stakker :(

 189. Jeg har det på samme måte akkurat nå, idag da på skolen så var jeg så lei meg over at den gutten jeg liker sa til noen andre folk at han ikke likte meg og jeg var helt KNUST, så læreren trodde jeg var dårlig så hun sendte meg hjem og jeg har ALDRI hatt sorg, før nå da; (

  • Jeg er bombesikker på at han liker deg!!!!!!!!!!! han blir bare sammen med andre for at han skal bevise for deg at han er vert deg 😉
   jeg er sikker på at han snart kommer til å spørre deg :) :) <3

 190. Stakkars...

 191. Du trenger ikke syte over alt og alle vær nu bare fornøyd med det du har, ikke la en dum gutt ødelegge ditt liv

 192. ikke vær lei deg han ombestemmer seg sikkert en dag også vil han inse at han var sammen med feil jente.

 193. Kjærlighetssorg ungen sier 20. april, 2012, kl. 15:18

  Jeg kjønner henne , jeg har kjærlighet sorg fordi kjæresten min slo opp fordi jeg var litt skuffet over at han må være så ekkel å rampete, å vi som skulle være sammen i over to år ! Skal på fest i morgen å der er han !! :-(

 194. stakkars deg marie:(!!

 • Hva mener du?

  Hvor gammel er du?

  Vis resultater

  Laster ... Laster ...
 • Last ned

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 230 47 000

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen