Newton

Over 900 gode forslag til prosjektet mitt

Line Jansrud (Foto: NRK)

 

Være trønder i 10 dager, synge istedet for å snakke, eller gå rundt og klemme fremmede folk? Takk for mange morsomme forslag!

 

Over jul skal jeg bestemme meg for et nytt prosjekt som skal ta enten 3, 5 eller 10 dager. Jeg velger antakelig noe som jeg kan teste ut vitenskapelig. Kanskje velger jeg ditt forslag?

 

Nå har vi fått inn nok forslag, og jeg sier takk for det store engasjementet.

Neste trinn er å bestemme meg for prosjekt.  

Du får lese mer her på nettsiden vår om hvordan dette utvikler seg.  

Vil du se de over 900 forslagene, klikk  her.

 

 

Her er et lite utdrag fra kommentarfeltet:

Være våken over flere dager, bo ute i naturen, klare seg uten strøm, uten penger, bare spise søppelmat, bare spise frukt, bare spise McDonalds-mat, ikke snakke, bo hos en fremmed, ikke vaske seg, ikke pusse tennene, bruke de samme klærne, snakke bare engelsk, sitte i rullestol, leve som et dyr, skifte jobb, ha samme tyggegummien i 10 dager, eller sitte foran dataen og bare se på NRK Super hele dagen!

Dere har virkelig god fantasi, og jeg syns det er utrolig stas med så mange tilbakemeldinger.

Hilsen Line.