Newton

Like tøff som en toppidrettsutøver?

At Line er en tøff programleder har hun allerede bevist gjennom mange vågale påfunn i tidligere Newtonsendinger. Men den dama gir seg ikke. Denne gangen måler hun krefter med Kjetil Jansrud, Aksel Lund Svindal og resten av stjernene på alpinlandslaget gjennom fire knalltøffe treningsdager på Olympiatoppen i Oslo.

Line er en normal sprek mosjonist. Hennes fetter derimot, Kjetil Jansrud, er toppidrettsutøver i Super-G og utfor, og ikke minst: Han vant han OL-gull i Sotsji i 2014.

Hva kreves for å bli verdens beste i en idrett?  Hvor mye disiplin, svette og smerte må til for å bli så flink? Hvordan er arbeidsdagen til toppidrettsutøverne, og hva gjør de i fritiden sin? Hva skjer i kroppen når man belaster den med så enormt mye trening?

I Newton søndag den 28. september handler det om at Line drar til Oslo og henger seg på treningen til supergutta på alpinlandslaget. Vil hun klare å trene like lenge og like hardt som dem?

I morgen (tirsdag) til og med fredag denne uka legger vi ut videoblogger der Line filmer seg selv og forteller hvordan det går.

Nedenfor ser du en smakebit fra søndagens sending. I klippet ser du at Kjetil Jansrud gir Line, sin kusine, en oppstrammer fordi han syns hun prater for mye til kamera og dermed mister fokuset på treningen.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?