NRK Super | SARA
SARA

PINLIG OG LITT FINT

Det var faktisk ganske flaut på middagen da. Erlend var der allerede når vi kom, og han var skikkelig rar i starten. Først var han bare helt stille, og sa så vidt hei når vi kom inn i stua. Jeg ble ganske stressa og begynte å bable i vei om at jeg har begynt å spille gitar, og at jeg kommer til å bli popstjerne hvert øyeblikk!! Farmor mente det ville være veldig tøft hvis jeg ble popstjerne, og da satt Erlend liksom bare og himla med øynene. Utrolig pinlig.

Etterpå gikk vi ned på stranda bare vi to. Og da spurte Erlend plutselig om hvorfor jeg ikke hadde sagt noe om at jeg kom, og så sa han også at han hadde tenkt ganske mye på meg og sånn. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si, og sa noe om at jeg hadde glemt det, eller ikke rukket. Det ble bare stotring, og stemningen ble enda rarere.

Og så sa vi bare god natt. Nå får jeg sikkert ikke sove heller. ÆSJ!

Jeg håper ikke jeg ser han i morgen. Har mest lyst til å dra med en gang.

PS. Det var veldig koselig å se farmor og farfar da

Kommenter SARA her:

NÅ DRAR VI SNART

Vi drar til farmor og farfar om en time. Jeg både gleder og gruer meg på en gang.

I går var jeg og pappa bare hjemme. Først hadde vi tenkt å dra på kino, men så var det så lenge siden vi hadde snakka sammen at vi bare ble sittende å tulle og prate om alt mulig. Savner å ha pappa der hele tiden egentlig.

Han sa at han er trist for at han bor så langt unna, og at han skulle ønske at vi så hverandre oftere. Det skulle jeg også.

Må løpe nå, - skriver mer i kveld!!!!

Kommenter SARA her:

PÅ PLASS I STAVANGER

Pappa kom selvfølgelig for sent når han skulle hente meg på flyplassen da. Utrolig typisk han egentlig. Han hadde såklart blingsa på tidene, og trodde flyet først skulle komme en time seinere. Men det var sååååå fint å se han. Det var nesten sånn at jeg tenkte at han hadde forandra seg siden sommeren. Blitt tynnere liksom. Og det er jo ikke akkurat så lenge siden jeg så han heller. Det blir uansett fint å være her noen dager da. Pappa sa han hadde kjøpt inn ALT JEG LIKER av mat og drikke, og at jeg kan bestemme hva vi skal gjøre i kveld!!!!

I morgen skal vi nemlig ut til farmor og farfar. Vi skal overnatte der til onsdag, for da har pappa fri fra jobben. En ting som er litt flaut er at jeg ikke har sagt fra til Erlend at jeg kommer. Det skjedde jo så fort, og så har vi jo ikke snakka noe særlig sammen etter alt det som skjedde sist. Gruer meg nesten litt til å se han igjen. Og jeg vet at jeg kommer til å se han, for farmor har invitert han også på middag i morgen...

Kommenter SARA her:

PLUTSELIG SKAL JEG TIL STAVANGER

Jeg har jo høstferie i hele den uka som kommer nå, og egentlig skulle jeg bare være hjemme. Men da mamma og jeg spiste frokost i dag, sa hun plutselig at hun hadde avtalt med pappa at jeg skal reise til han. Jeg synes det er ganske dårlig at de bare har avtalt det uten å spørre meg først. Jeg sa først at det ikke passa så bra, men da sa mamma at pappa så veldig gjerne vil at jeg skal komme, og at det er lenge siden jeg har sett han og sånn. Det er jo ikke det at jeg ikke vil møte pappa, - jeg vil jo det, - men det passer jo VELDIG DÅRLIG nå når alt er sånn som det er med Minka og meg. Har forresten fortsatt ikke snakka med henne.

Når jeg spurte mamma om hvorfor jeg ikke bare kunne være her, sa hun at hun hadde blitt invitert med på en liten tur til Roma. EN LITEN TUR TIL ROMA????????? Med hvem da? En venn, sa hun bare da. Og så prøvde hun liksom å snakke det bort. Hvilken venn da? Nå må ikke du vite alt heller da, Sara. Sånn blir det denne gangen. URETTFERDIG

 

Gleder meg til å se pappa!

Kommenter SARA her:

JEG FÅR IKKE TAK I MINKA

Jeg har prøvd å få kontakt med Minka i hele dag. Jeg har til og med vært hjemme hos henne og ringt på. Men der var det ingen hjemme, eller det var hvert fall ingen som åpna. Jeg skjønner jo at Minka ble overraska over å se at Desireè var hjemme hos meg. Og jeg kan egentlig skjønne hvis hun synes det er helt fjernt at vi var sammen også, men hun så jo helt fortvila ut. Jeg er nesten litt redd for at det har skjedd noe, hvis dere skjønner. Minka har det jo ikke akkurat så lett hjemme, og jeg har jo sagt at hun bare må komme til meg og mamma hvis det er noe. Åhhhhhhhhhhh,- jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!!!!!!!!

Kommenter SARA her:

 

GUITARHERO!

Kommenter SARA her:
 

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 230 47 000

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen