NRK Super | SARA
SARA

HVILKEN FILM SYNES DU ER DEN BESTE I SARA NOENSINNE?!!

Vi vil vite hvilken film du liker best av alle filmer som noen gang er laget i Sara! Skriv inn tittelen på din favorittfilm i kommentarfeltet under. Skriv også hvorfor du liker akkurat denne filmen så godt! Blant dere som svarer vil vi trekke ut to stykker som får Sara t-skjorte, Sara handlenett (veske) og Sara CD-singel (Amazing) i posten!! PS: Pass på å kommenter med riktig e-post adresse, slik at vi kan kontakte deg om du vinner.


1 160 kommentarer til “HVILKEN FILM SYNES DU ER DEN BESTE I SARA NOENSINNE?!!”

 1. jeg liker den på nyttårsaften!

 2. jeg liker "drar til Stvanger"

 3. den på nyttårsaften, helt klart. den var den beste:)

 4. Jeg liker best den som heter "De kommer ikke likevell"!

  😀

 5. Jeg liker den på nyttårsaften fordi sara tror at Thomas ikke liker henne lenger, men Maja. men så finner sara ut at meldingen var ikke til henne men til maja! Også kysser de :) Derfor liker jeg den best!!! men alle er drit brae da!!! FORTSET MED SARA sier bare jeg x) <33

 6. jeg liker best den da hun bløde igjennom

 7. eg liker nyttår saften bestt!!!! god nygård..........
  for di den er romantisk!!

  stor sara fan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Drar til stavanger !

 9. Jeg liker best:
  I kiosken
  Nyttårsaften
  :)

 10. Jeg har tenkt på det en stund, faktisk. Jeg tror det må bli "Alene", fordi det var så trist når Sara, Thomas og etter hvert Desirée hadde den store krangelen. Musikken i filmen og spenningen helt fram til da Thomas kom opp trappa var helt herlig! Også var det veldig koselig da begge unnskyldte seg. Det var så bra at de fikk ordna opp igjen. Begynte faktisk å gråte jeg. Ble ganske glad av den. Skuespillet er bra, også var det kult å få se "Ida". Dessuten er det ikke noen store feil i den filmen, sett bort i fra at Ole Petter måtte ta med seg sekken sin hjem da han var ferdig med sine scener. Shit happens.

  Det er veldig mange andre gode filmer også, men det var denne jeg tenkte på først da jeg så overskriften, og da betyr det vel at det er den jeg liker best. ;- )

 11. Jeg likte den som heter "Drar til stavanger" den var romantisk da Seb løp etter toget.. og den endte lykkelig.. det var såå romantisk

 12. Jeg likte best den "" Drar til Stavanger ""

  For det var så fint,, hun trudde Seb Hatet hun etter det hu sa til han. Men han kom løpenes, og det var for seint,,
  Men Sara stoppa toget. Det var søtt og skummelt,

  Jeg hadde aldri tørt å stoppe togetsånn det hadde vert alt for skummelt :S

  Men hun tørte det,,

 13. Jeg syntes at hun som skrev Mh. burde vinne hun hadde mange gode grunner til å velge den filmed 😀 xD

 14. Jeg likte Spaghetti best:)

 15. nyttåsaften

 16. drar til stavanger

 17. Jeg liker best '' Kjøpesenter ''.

  Jeg liker den fordi;
  Moren finner ut at hun ikke har penger på kortet sitt.
  Da blir Sara sur og sint og skuffet. Så møter hun på Minka, og blir kjent med henne. De blir veldig gode venner. :)

  Håper jeg vinner!!<3

  Ps! Sara er verdens beste serie !!!!!!! Dere må fortsette i 500 år til!!!!

 18. Jeg liker best ''Drar til Stavanger'' fordi hun finner ut at Sebastian fortsatt liker henne, å det trodde ikke hun 😉

  SARA ROCKER!

  S
  SA
  SAR
  SARA
  SARA R
  SARA RO
  SARA ROC
  SARA ROCK
  SARA ROCKE
  SARA ROCKER
  SARA ROCKER!
  SARA ROCKER
  SARA ROCKE
  SARA ROCK
  SARA ROC
  SARA RO
  SARA R
  SARA
  SAR
  SA
  S

 19. ikke la denne posten bli med i trekningen!!

  den beste filmen må være....

  jeg har tenkt meg om....

  og det blir.....

  "i dag tidlig klokka åtte" !!

  takk for meg

 20. godt nyttår

 21. jeg liker ``drar tiol stavanger best :)

 22. jeg liker: 'drar til stavanger' best!

 23. Jeg liker best den filmen med sosiallæreren.
  For det er ikke noe moro å bli mobbet, og Sara sier åsså ifra, selv om hun har gjort noe galt hun også. Men ihvertfal så blir det slutt på mobbingen..

 24. Jeg syns Alene var best, helt den samme grunnen som Mh skrev. Jeg begynte ikke helt å gråte men det var ikke lang unna:D<33 Digger sara <3333

 25. jeg liker så mange!jeg elsker sara!jeg synes at 'drar til stavanger' er en veldig god film! det betyr mye for meg om jeg vinner! jeg er så glad i sara!

 26. Jeg liker Nyttårsaften best fordi den var så romantisk da du og Thomas kyssa.
  Det var og mange andre brae, men denne var virkelig den beste :)
  Den var uforventet.
  Også ble det en musikk og raketter i bakrunnen.
  Det var så romantisk!

 27. "Drar Til Stavanger". :- )
  den var ganske bra, og jeg velger den ikke bare fordi de kyssa, men fordi den var koselig.. Og den viser litt andre ting enn bare den gode gamle skolen deres, skolegården eller hjemmet hos sara.. Den er variert ifh. til de andre ;- )
  - Anne Helene

 28. Jeg likte best "I kiosken", den er ganske treg i begynnelsen, men slutten er bare sååå skjønn! Elsker det! Og det er morsomt å se Sara, hvordan hun rett og slett glemmer seg helt ut og ikke klarer å tenke klart da hun skal gi pengene til damen i kassen :)) Må le hver gang jeg ser det, kjenner meg selv så godt igjen =)

  Må si at jeg virkelig digger Sara, er innpå hver dag, hver gang jeg logger meg inn på dataen for å se om det har kommet noe nytt !

  Klem.

 29. "På vei hjem fra skolen"
  Jeg synes denne var best fordi det var så uventet, det var selfølgelig trist at Thomas var forelsket i Deseree men på den måten ble det mye mer spennende og følge med.
  :)

 30. jeg liker 'drar til stavanger' aller best! det at hun trodde at seb hatet henne og at hun aldri kom til og snakke mer med ham ihjen synes jeg var trist, men så kom han! jeg ble så glad! det at vanessa hadde lyvd om at seb var veldig sur og sånn at han skjønnte det! jeg bare elsker den videoen! det skjer så mye der og sånn! jeg satt og tengte meg om litt og så på videoene istad!jeg så med en gang at jeg likte den best! det var min mening!

 31. drar til stavanger

 32. Æ like "Drar til Stavanger" best førdi ho Sara trudde at han ikke ville ha nåkka me ho å jøre. Og det at ho stoppa tog før å hør ka han sku si tel ho. Men e glad før at ho stoppa toget.

 33. drar til stavanger er best=)

 34. Jeg liker best nyttårsaften episoden !
  den er liksom så søt , for sara trur han ikke liker hun , så ringer desire for å si at hu har møtt maia og at den meldingen var til maia . det var kjempe bra av dere i redaksjonen å lage den episoden .. jeg har sett den over 50 ganger til sammen ! elsker den episoden .. så er det så søtt når de teller 10-9 ..... så på 0 så kysser han hun .det er kjempe søtt .. :)
  OG JEG ER EN KJEMPE STOR SARA FAAN!:)

 35. Jeg synes "drar til stavanger"

  Drar til stavanger:
  Den er veldig fin fordi da er sara litt lei seg, og jeg trodde hun ikke hadde penger nok når hun skulle betale, jeg ble litt redd for at hun ikke kunne dra allikevell, men så hadde hun nok penger likevell. det er en veldig fin musikk når hun sitter på toget og leser. Det blir kjempe spennende da Sebastian kommer løpende og sara trykker på nødstopp. Også er den så romantisk nå de kysser :) Jeg elsker denne filmen har sikkert sett den 1000 ganger til nå.

 36. Jeg likte best den Nå kommer Nora!
  Fordi de har det så gøy på den ;D
  OGså liker jeg fortsettelsen på den!

 37. Jeg liker alle med Sara og Thomas, for Thomas er kjempefin ;o domt e bor ein anna plass ;( KLEEM 😀

 38. THOMAS,e fin , men e bor desverre i Mosjøen

 39. jeg liker Nyttårsaften men syns mest Borte fra bråk er best får det er så fint når dem møtes å orienterløpp men Orienterløp likte jeg :)

 40. I kiosken

 41. Jeg liker "Drar til Stavanger" fordi da finner vi ut at Seb ikke er sur på Sara, og den beste scenen er når Sebastian løper etter toget!

 42. Jeg liker best '' det finnes ingen gud ''

  Jeg vet ikke hvorfor men jeg bare liker den!
  Har sett den sikkert 20-30 ganger!!
  .
  )

 43. "drar til stavanger" den er skikkelig søt, og jeg ble positivt overasket :)

 44. Jeg liker den derre " Vet dere hva som skjedde "
  da Sara og Desireè ble stengt i heisen ...
  Fordi da bli Sara og Desiree venner og den er morsom
  og det er artig og se på den for de blir venner og så er det liksom sånn at når jeg ser på de der og de nyeste vidioene så er det morson for atte det bli helt annet og se på selv om det er samme som spiller :):)
  Håper jeg vinner !
  SARA DU E BÆST !!!!!!!!
  DESIREE DU E BÆST !<33

 45. Jeg liker episoden som heter drar til Stavanger.
  Grunnen til at jeg liker den er fordi jeg synes den er så utrolig romantisk og spennende. Jeg skjønte jo at den ville ende godt, bare ikke sånn, men jeg ble kjempefornøyd med episoden, og ser frem til flere romantiske videoer av Sara og Theo Sebastian.
  Seb og Sara forever! <3

  Hilsen fra lille meg:)

 46. Jeg syns drar til Stavanger er den beste , får da får jo Sara vite at Alex liker henne veldig godt!!!<33
  Å det var jo veldig bra da!!!<3333
  Hilsen en Sara fan!!!!;- )))

 47. Hei

  Jeg liker best den siste filmen fra Fredag. Når Sara reiser til Stavanger. Det er veldig spennende i slutten, musikken gjør det spennende. Det kribler i magen liksom når jeg så Sebbe springe etter toget for Sara. Det er skikkelig kjærlighet. Derfor likte jeg den filmen best.

  Hilsen Hannah

 48. Jeg liker den derre "vet dere hva som skjedde" Når Sara treffer Desireè i heisen:) Jeg liker den fordi Sara blir venn med Desireè, og de var lissom uvenner før:( Men uansett, jeg liker den filmen best:)

 49. hei:) Sara-redaksjonen jeg likte best "drar til Stavanger" pga. det ente så fint og det hvar så romantisk da Seb. løp etter toget;P ... og at hu droppa og vere med pappaen sin for seb.sin skjyld . Sara er sikkert vedens beste kjereste:) klem en Super stor fan av sara:)

 50. Jeg liker:

  Sommeravslutning

  Jeg må i svømmehallen

  Bursdag og båttur!!!

  Sommeravslutning=fordi den er så morsom når når Katharina og Desireé skal synge fra Grease, og så synger de helt feil, og når de kommer ut fra klasserommet er det morsomt og høre når Katharina kjefter på Desireé+at Sara og Iselin var så flinke med det diktet! Kan diktet nesten utenat! PS: Denne har jeg sett kjempe mangen ganger! 😉
  Jeg må i svømmehallen= fordi Siv skryter sååå mye av seg selv, og Sara vil på fest, eg det er litt morsomt og Siv er så rar og morsom.

  Jeg må i svømmehallen= Den er morsom fordi at Siv skryter så innmari av seg selv, og Sara ville på fest og den er kjempe gøy, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare hvor gøy den er!

  Bursdag og båttur!!!=fordi den er litt morsom og kjempe gøy fordi at moren er bare såååååå positiv!

  Hilsen Gudrun <3

  PS: Hååååååååååper det er lov og ha flere favoritter her, og jeg har mange, men da ville siden blitt enda mer full!

 51. Jeg likte veldig godt den som heter "drar til stavanger"
  For det holdt jo på å bli veldig trist, også var det jo gøy å se på når Seb løp etter toget sånn at Sara stoppet det! Også endte det jo bra!

 52. Jeg likte siste år på barne skolen når sara interjuer katharina og eilif og iselin og de andre og drar til stavanger

 53. Jeg syns den filmen som heter "Drar til Stavanger". Det var så fint å se at alt ordnet seg mellom sara og sebastian. Filmingen før kysset ga hele videoen spenning, og da Sara stoppet toget for å møte Seb var bare kjempe søtt! Klem

 54. hei , jeg liker best den episoden da sara skulle dra til stavansger.
  "drar til stavanger" . Det er fordi den viser hvor glad man kan være i hverandre og hvor utrolig forelsket man kan være i en person , jeg syns det var en veldig søt sene , og det at sara stoppet toget å løp ut for å møte sebb ..- det var helt hærlig !
  og at hun ikke dro til stavanger men heller ville være med han . Jeg syns alle episodene til sara er bra .. men det er noe helt spessielt med denne. Den "på nytt års aften " eller "Nytt års aften " var også utrolig fin , men yndlingen blir " drar til stavanger".
  Og pluss at jeg kjenner meg litt igjen i den samme sitvasjonen , når det gjelder det med å være så forelsket at man kan gjøre alt for personen , ha en fortsatt fin da :) hilsen Anna J

 55. Jeg syns nyttårsaften var best ! : )

  var så koslig når de telte ned til rakettene, også kyssa Thomas Sara : ) det var så bra <3 :)

 56. -Vet dere hva som skjedde?

  Jeg likte den filmen best
  fordi Sara og Desireè ble
  venner.

 57. Jeg likte best de filmene når Sara og Des var på bandcamp,og da thomas og Sara ble uvenner og når des og sara var uvenner pga Thomas fordi da ble det litt spennende og Folk maste på nestefilm osv 😀

 58. Drar til stavanger :):)

 59. Dette var en vansklig oppgave ,det er veldig mange å velge mellom men syns den tilbakeblikk på thomas var best. Sangen var kjemmpe bra og og filmen var veldig bra. Jeg syns den var romantisk etter alle dei stundene me sara og thomas. Og sangen passet meget godt til. Du opplever alle dei romatiske øyblikkene på nytt!! I tillegg til alle øyblikkene fra tiden der dei var sammen. SØT!! Men syns den var best!

 60. jeg liker "spagetti" best .
  fordi jeg hater også når foreldre/steforeldre sier flaue ting , og prøver og være morsomt.
  men uansett kysset jo Thomas henne :-)))

 61. jeg syntes nyttårsaften var best. hu er lissom skikkelig lei seg for sms'en hu fikk og hu klarte ikke å gjøre lekser og klarte på en måte ikke å tenke på noe annet en Thomas. Og når hu årdner seg til nyttårsaften så ringer jo desirée og sier jo det at hun møtte Maja, og så mister hu dekning, så får Sara vite allt som har skjedd og sånt, og løper bort til Desirée og Thomas. og akkurat når di andre teller ned til null så kysser Sara og Thomas da! og det er så romantisk !!!!<3 begynte å se for meg, meg selv og han jeg liker og det får deg lissom til å tenke på den du liker!:D jeg bare elsker der dem kysser!!!!:)

 62. Drar til stavaner heilt klart. den ver best. Eg håpte det var noko sant som skulle skje.romantisk var den og

 63. jeg liker "Spagetti" best.
  forsi jeg hater også når foreldre/steforeldre er flaue og prøver å være morsom.
  men så var det veldig søtt da Thomas kysset henne.
  og snillt av ham å ikke bry seg om at hun bet han.

 64. hei. jeg liker den nyttårsaften best.fordi dere har tatt med når hun sminka sæ og når ho snakka i telefon med dess, ja det e masse æ kunna sakt tel den brae filmen, men det e bare litt vanskelig og forklar alt det som kjer i filmen men æ har iallefall sakt litt, det har vært mye lettar vis æ kun ha snakka i telefon, da sku æ ha sakt alt !. dere er super gode til og lage filmer :) hilsen camilla

 65. Drar til stavanger

 66. jeg liker "spagetti" best.
  fordi jeg hater også når foreldre/steforeldre er flaue og prøver å være morsom.
  og så kysset thomas henne etterpå og da bet sara han.
  men det var søtt av thomas at han ikke brydde seg.

 67. Jeg syntes "det finnes ingen gud" er den beste. Det var så bra spilt av skuespillerene og på slutten begynte jeg nesten å gråte og musikken til episoden var perfekt til slutten . alt virket så virkelig, man kunne ikke se at det bare var skuespill. :)

 68. Hei!
  Jeg syntes egentlig at Sara har mange fine filmer jeg har mange favoritt filmer men Nå er det nok "Drar til Stavanger." Ikke fordi det er den siste lang filmen, men fordi jeg liker den. Jeg har sett den mange ganger og den minner meg om en typisk bollywood kjærlighets film. Med tanken på at Sara har Skjel than ut, og angrer på det, også for hun ikke tak i han. også er det så søtt at han kommer løpende og prøver å løpe etter toget. og roper på sara. Han (seb) sier det så alvorlig på en måte, og at sara blir enda mer forelsket med han. Det var så bra at Sara stoppet toge, og gikk ut. (Meb synd at hun brukte så mye penger) Etter det er det jo ganske romantisk at sara kommer litt nærvøs ut og Seb smiler søtt itl henne, også kysser de. (ganske søtt og romantisk.) Jegsyntes det var fint at Moren til sara ringte og at da hun kjøpte biletten så snakketde. For det er litt kjedlig at det på enmåte det ikke skjer noe. Det er en veldig bra begynnelse syntes jeg.

  Det er en av mine favoritt filmer :)
  Hilsen en stoor Fan :]

 69. Heii=) jeg synes 'drar til stavanger' er best fordi den er så romantisk og først så virker ho så trist helt til Seb kommer å da blir ho så glad åsså ender allt så romantisk =)

  Hilsen en som ELSKER Sara<33 =)

 70. Jeg liker best "I kiosken" fordi den dagen hadde jeg en dårlig dag men etter å ha sett den, strålte jeg som en sol resten av dagen fordi jeg kjente meg igjen slik Sara hadde det i det klippet.

 71. Jeg syntes den på nyttårs aften, den er så utrolig nydelig =)

 72. Jeg synes Temadag med sosiallæreren" er den beste. De tok opp et sterkt tema, og akkurat under det temaet var mange sårbare; Sara brast ut i gråt, Katharina var lei seg og Desireé hadde skyldfølelse. Dessuten ble det vist en god måte på hvordan man kan løse mobbesaker. Det ble håndtert veldig bra. Den videoen er klart best.

 73. Likte den i deseber som heter: Gitarkameratene,den er bra! Når de nestenkysser og mora kommer inn : "Skal dere ha noe saft"? haha 😀 den er tidi!

 74. Jeg likte best "drar til Stavanger", fordi det er nesten som "nyttårsaften", de har helt like meninger og slikt.
  Og her må Sara kysse igjen, og denne gangen var det mer naturlig og ekte.
  Også fordi det skjer noen ganger det samme omigjen, med gutter altså.

 75. jeg likte "drar til stavanger" den var så fin ! jeg syns at akkurat denne filmen var veldig bra fordi alt ordnet seg mellom sara og sebastian , og jeg ble kjempe glad når de kysset ! <3 elsker sara ! <3

 76. Jeg synes "Drar til Stasvanger" er den beste filmen fordi den er sååååååå romantisk.
  Først syntes jeg det var bare trist det med at sara kjeftet på sebe men alt ornet ser og den sluttet bra <3<3
  spesielt når seb kommer springende langs toget <3 <3

  Hilsen stine <3
  Ps jeg elsker filmene og inleggene <3

 77. Jeg har mange favoritt filmer men må jeg velge en av dem så er det da du var på 17 mai,og da du var på leirskole, jeg syntes de filmenevar best fordi på 17 mai så klina du og seb<3: ) dere passer så godt sammen så var det den fine kjolen da ! men den jakka til det passet sammen.. Og på leiskolen så var det morsomt ser det ut som du fant deg en drit kjekk gutt som ikke var så langt unna deg og han støtter deg ser det ut som , og jeg likte den for dere fant på noe hele tiden foreksempel: der dere skulle finne post ,straffen 2 ,Katarina har blitt mye snillere mot Iselin og mot deg og dere vannt hus nissen ikke at den var så fin men dere vant :) . Dette er grunnen til jeg liker disse filmene men kunne ikke velge ut alle heller :(
  Jeg tror jeg er det største Sara fan på skolen etter jeg kommer hjem fra skolen setter jeg meg på Sara som nå ...
  Jeg elsker at det kommer ut tekster dette er dem beste siden som noen har funnet på !
  Men uasnett jeg håper jeg vinner! Vil ha alt med deg på har også laget botten's som jeg har på sekken min :) av deg,seb,katarina,desiree og Thomas :) har laget mye ubruklig liksom men ikke t-skjorte eller noe sånn ..
  Men jeg sier det igjen:
  Jeg håper jeg vinner ..
  Hilsen et stoooort Sara fan <3 Sara<3

 78. Nyttårsaften og alene<33

 79. Eg suns de når du va me på å ikkje laga ny E6
  ( når politiet tok deg: )

 80. JEG SYNS MENSEN I KLASSEN ER GØYEST

 81. "Drar til Stavanger", synes jeg er best for den begynner litt trist så er det skikkeligt morsomt når han løper etter, og så var det kult at hun turte å stoppe toget, og til slutt var det så romantisk og fint <3 😀

 82. Jeg likte best Nyttårsaften.
  Det var bare så søtt og romantisk.

  Jeg vil veldig gjerne vinne. :-)

  P.S. for jeg vinner nesten aldri noe. :-(

 83. Æ like den der DRAR TIL STAVANGER
  Fordi at Sara og Sebastian ble i lag :) <3
  De er så søte i lag 😉 <3

  Klæm fra: Jenta fra TROMS :)

 84. Drar til Stavanger!! Den er så romantisk !!!!!! :)

  Dessuten er Seb en bedre fyr enn Thomas x)

 85. Æ like den der DRAR TIL STAVANGER
  Fordi at Sara stoppet toget, pga. at Sebastian ropte på henne :) <3
  De er så søte sammens :) 😉 <3

  Klæm fra: Jenta fra TROMS :)

 86. Jeg liker best den " GODT NYTTÅR! " Der Thomas kysser Sara. Jeg håper Thomas skjerper seg, og blir sammen med henne igjen. Også liker jeg den " DRAR TIL STAVANGER" fordi Seb er egentlig litt mystisk og merkelig, men samtidig kjempesøt 😉 Jeg syntes Thomas og Sebastian er to skjønne godgutter!

 87. nyttårsaften x D thomas kommer og bare kysser henne med en gang.... ( ikkeakkuratmedengangda)

 88. Det må bli den som heter "Drar til Stavanger" Den er bare så fin med musikken og alt, det er nok den beste filmen som laget på Sara.

 89. Jeg synes Drar til Stavanger er den beste videoen 😀
  Jeg vet ikke hvorfor jeg liker den men Synes den er morsom xD

 90. Heeei ! <3
  Jeg liker best :

  Nyttårsaften , fordi den er veldig ¨romantisk¨ på en måte. Også er det en sååå fra avsluttning på den , det ser helt ekte ut. Fikk nesten tårer i øynene (':
  Kleeem Milla 😉

 91. Jeg synest filmen drar til stavanger att alt orndet seg mellom deg og seb og at han dro helt til togstasjoneb

 92. jeg liker pest serien (pubertet i klassen), for det er litt morsomt og se på nor sara blør igjennom buksa si "hehe" og pluss at det er litt gøy og se på den serien og da

 93. Med en gang jeg hørte overskriften tenkte jeg på "Drar til Stavanger" Den er så fin med musikken og at det blir bra igjen mellom Sara og Seb. Det er kanskje ikke den beste filmen laget på Sara men jeg synes det og alle har forskjellig mening.

 94. P.P.S og jeg liker: Film fra reunion.

 95. jeg likte drar til stavanger best for at den var så romantisk når seb løp etter toget og så stoppa sara toget for sebs skyld:)

 96. nyttårsaften er den beste

 97. Hei!
  Jeg likte best når hun skulle til stavanger, når Seb kom løpenes etter:) Så var det i tillegg så bra at han skjelte ut Vansessa på telefonen:)

 98. Drar til satvanger var helt klart den beste filmen , den var så søt, når sebasian kysset deg og det..

 99. Jeg syntes at sara blødde igjennom var best fordi da kommer det sikkert til å bli spenende sener tenkte jeg ; )

 100. Jeg liker Godt Nyttår best, fordi da blir alle venner igjen, og Thomas og Sara kysser! (Selv om sara passer best med Seb xD)

 101. JEg syns " i dag tildig klokka 8"
  Fordi det skjedde spenning og enklig så ble ikke han sur og sånt :)

 102. eg liker best den filmen i heisen når sara og desiree ble kjennt. den viser hvordan vennskap kan forandre seg og at du må bli kjennt med folk før du dømmer de...xD

 103. Jeg synes at den i svømmehallen var best....

 104. Hjelp ! Dette var det vanskligste dere kunne spurt om!
  Først må jeg bare si at jeg elsker Sara-bloggen, og det er nesten umulig å velge bare EN film.. Jeg bladde så vidt gjennom filmene og jeg har flere favoritter. Blandt annet: "Vet dere hva som skjedde.." (tror det var det den het) det var da når sara og desiree ble stengt inne i heisen. den var bare såå bra 😀 også var det den "Overnatte i skogen!", med minka og sara! osv. Men hvis jeg må velge en.. så må det nok bli "Drar til Stavanger"! Den er både trist, spennende og romantisk! hehe 😀 Seb er bare så søt!
  Hilsen meg^^

 105. Jeg synes den som heter "Gitarkameratene" best fordi moren til Sara maser ganske mye om alt mulig rart, og når Sara og Thomas holder på og kysse så kommer hun inn og avbryter alt sammen=)
  Det er den beste filmen!!

 106. Jeg synes at "17.mai" (Eller noe sånt) er best.

 107. Jeg synes "Drar til Stavanger" var helt klart best ! 😀
  Den var lissom så utrolig fint lagd :')
  Det med at han kom i siste liten og jah , jg syns den filmen var helt utrolig søt og fin .. Veldig trist at Sara skal slutte ! :((
  Håper jg vinner :)
  .
  PS. hva er det egentlig man vinner ? :)
  -
  Klem fra deres største fan :D<3

 108. Eller nyttårsaften <3

 109. jeg syns nyttårsaften filmen var best,fordi den var trist så ble den kjempe bra liksom <3 for dere kyssa <3( sara og thomas )<3
  Hilsen Malin <3

 110. Jeg synes den '' Thomas angrer'' er den beste, fordi dt var så synd på Thomas da Sara ikke ville tilgi han også at ho kasta gitaren ned. Jeg liker dt fordi jeg kunne funnet på å gjøre det selv. :) hilsen Meg 😀

 111. jeg liker best den "på cafe med seb"

 112. jeg liker den jeg drar til stavanger best, fordi den er liksom som en romantisk film. <3

 113. Jeg liker best den som heter “De kommer ikke likevell”! Det er fordi det er så morsomt når Des og Sara begynner å hyle. Også er det bare Thomas og han der andre som har tatt på seg maske! 😀 Også er det lixom da Sara må innrømme at hun var med Erlend i Stavanger. Også blir Thomas sur 😀

 114. Jeg har tenkt på da ei stond, faktisk. Eg tror det må bli “Alene”, fordi det var så trist når Sara, var alene hele tiden, Thomas og etter hvert Desirée hadde den store krangelen. Musikken i filmen og spenningen helt fram til da Thomas kom opp trappa var helt herlig! Også var det veldig koselig da begge unnskyldte seg. Det var så bra at de fikk ordna opp igjen. Begynte faktisk å gråte jeg. Ble ganske glad av den. Skuespillet er bra, også var det kult å få se “Ida”. Dessuten er det ikke noen store feil i den filmen, sett bort i fra at Ole Petter måtte ta med seg sekken sin hjem da han var ferdig med sine scener. Shit happens.

  Det er veldig mange andre gode filmer også, men det var denne jeg tenkte på først da jeg så overskriften, og da betyr det vel at det er den jeg liker best. ;- )

  Sara er bare best men digger,digger,digger alle filmene

 115. "Drar til stavanger" er best!

  (heter egenkli maja)

 116. Jeg likte "Drar til Stavanger" best, fordi det var så søtt da Sebastian løp etter toget ( :

 117. Jeg synes ( DRAR TIL STAVANGER ) fordi da blir Sara å Seb kjærester igjen og de ordner opp i det som har skjedd :):) <3

 118. jeg bare elsker episoden som heter ``gitarkameratene``.
  den er så søt , morsom, komisk og fin. den er veldig morsom når moren til sara kommer å forstyrer hele tiden. det er jo i den episoden de blir skikkelig forelska. <3

 119. jeg liker filmen: "Hva er det med Desirèe?" Da tar Sara med Desirèe og lille søstra med inn til seg. og Sara og Desirèe blir venner etter og ha vært bitrefiender. Og de er fortsatt venner, så viss sara ikke hadde tatt med desirèe inn den gangen, kanskje de ikke hadde vært venner nå....

 120. film fra reunion/ i kiosken likte jeg best. det var fordi sara på begge filmene tenkte sånn på sebb, også dukka han opp =)

 121. Jeg likte best den videon som heter "Dra til stavanger"

 122. Eg synest at dinna nor Sara skla reise til stavanger.
  Fordi da er det litt romantisk også er det søt av Sara at ho blir heime istedenfor å fare til faren sin.

  (Eg synest at Seb springer veldifort hehe)

 123. jeg tror jeg liker "Overnatte i skogen" best!
  den med sara og minka..!

 124. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O P S..... Skrv det samme som Mh. (Ps såg ikke på noen)

 125. Kan skrive på nytt!.

 126. Jeg liker best, drar til Stavanger, fordi da tror Sara at de liksom ikke er så gode venner lenger også løper Sebb etter henne for å få tak i henne og da blir liksom alt på en måte bra igjen da de kysser og sånn:)

 127. Jeg tror jeg liker best "Drar til Stavanger" For det var så romantisk ;*
  Klem fra en som ELSKER Sara !! <33333333

 128. "drar til stavanger" var utrolig bra!
  men så var det de filmene med thomas også da..

 129. Hei! 😀 jeg synes "jeg dro til Seb for og snakke" var vakrest :) Det var så virkelig og Sara spilte bra fordi det virket som om hun virkelig ville at han skulle forstå,og at det ikke bare var utseenet som teller. Sebastian synes jeg gjorde ett ganske godt inntrykk på meg,at han var forvirra og ikke helt skjønte hva Sara mente. Det var den første videoen jeg tebgte på da jeg så overskriften fordi det var en av de filmene jeg synes hadde mye forvirrendeheter og det skjer veldig ofte mellom kjærestepar. Hilsen en
  s
  sa
  sar
  sara
  sar
  sa
  s FAN!!! 😀 😀 😀 😀 😀 !

 130. Jeg liker best Nyttårsaften, fordi den er liksåm såå romantisk også synest jeg at Thomas er såå søt, og Sara tror jo at han liker Maja isteden for Sara, men det er jo omvendt.Også ringer jo Desirèe og forteller at Sara hadde fått feil melding, også går hun bort til Desirèe og Thomas også prøver hun og fortelle han at hun hadde missforstått og alt sånn, også kysser Thomas henne akkurat klokken 00.00 , og det var verdens nydeligste kyss ! :) Jeg ble misunnelig på Sara !

  Klemz <3

 131. CAFÈ MED SEB:):)

  Fordi den er så spennenede og at Sara spiller bra i den filmem

 132. jeg liker '' De kommer ikke alike vell '' fordi den er ganske fin og sånn . Men så sier Desireè at hunn fikk et hjerte plekter av Øystein men Sara sier lydløst nei men Desireè bare fortsetter da det er sikkeli dolig jort da . Så tror ikke Tomas på henne men Sara liker jo ikke Øystein så blir Sara sikkeli lei seg !

 133. Camilla: Hva skjer med å ta andres besvarelser da?

 134. Min yndlings film er: hjemme hos Desire.

  den er fra sesong 1.
  Syntes alle er bra men den liker jeg best.

 135. "drar til stavanger" likte jeg best, fordi det ble mye tull, men det viser at kjærlighet alltid seirer, at man må tro på selg selv og at man ikke må gi opp for da går det galt, møt frykten ikke løp fra den.jeg tror kanskje noen lærte av den filmen. (og det at de kysset gjør jo litt det også 😛 ) SARA FAN

 136. jeg synes den filmen som er best fra sara er: da Sara og moren dro til svømmehallen for å treffe Siv og Jeppe.
  Jeg synes den er best fordi Siv var så frek mot Sara.

 137. Alene

  Stakkar sara, hun er helt alene i skulegården har ingen og vere med!.. Og deseere og sara er iritert på hverandre, så var det litt skummel musikk og sånn.... men litt senere i filmen dinkte ho på hos thomas og snek seg inn og satt der til thomas kom og så til slutt kom thomas og så gikk de inn på rommet til tommas.......

  Men alle filmene er kjempe fine/bra'e.. og sangen amazing<3<3<3<3

 138. Jeg liker alle filmene jeg men om jerg må velge så synest jeg Desiree gir seg ikke! er den beste filmen!:)
  Klem

 139. Nyttårsaften eller når de blir stengt inne i heisen.

 140. Heii

  Jeg likte den på nyttårsaften best.
  Siden det er veldigt bra gjort av Sara (Louise) å kysse Thomas .
  Jeg vet ikke hva mer jeg skal si..:-D

  Men det er veldigt bra gjort..

  Dere i Sara-Redaksjoner er virkeligt flinke

 141. Jeg syns "Drar Til Stavanger" fordi: det er helt utrolig søtt av Sebastian å løpe etter toget fordi han elsker Sara, mens Sara sitter der og lurer på hva som kommer til å skje senere lissom... + den videoen var den alle ventet på! Alle bare tenkte: hva skjer med Sara NÅ???også kom den filmen og da ble jo alt bra!! så nå slipper jeg å vente på å dø av spenning!!! <3 men er fremdeles veldig spent på avslutnings-videoen .... for der er jeg med 😛 <3

 142. Jeg likte DRAR TIL STAVANGER, siden det var så romantisk og søtt da Seb løp etter toget.

 143. Drar til stavanger! Den er saa bra!! Jeg og en venn satt aa graat! (De 3 siste bokstavene i alfabetet funker ikke). Den er saa bra 😀 Naar Seb kommer aa kysser Sara blir alt lissom helt perfekt! Sara er best 😀

 144. Hei! Jeg liker best GODT NYTT ÅR og GITARKAMERATENE.

  GODT NYTT ÅR liker jeg best fordi du og thomas ble sammen! det var kjempebra.

  (:

 145. jeg synes jeg drar til stavanger et best den er morsom ,spenende ,romantisk og litt trist den er kjenmpe bra alle filmenne er jo brae hilsen vic12345678910

 146. jeg liker drar til stavanger :) den er kjempe fin, så er det mye som skjer der som vi ikke hadde forventa som ikke var kjedelig :)så blir det mye kjærlighet også 😀

 147. Det må bli "drar til Stavanger"
  eller den hvor de skal ha orientering på leirskolen, og Sara går seg vill i skogen!

 148. hei alle sammen

 149. Hei!
  Jeg syntes "drar til Stavanger" filmen er best!

 150. jEG SYNTES DA MAMMAN TIL SARA DRO TIL SVØMEHALLEN FORDI AT DEN VAR GØYY FORDI AT SIV VAR SÅ FREKK MOT DEG HIHI:)

  HÅPER JEG VINNER .:)

 151. Jeg liker " Svømmehallen " fordi jeg syns den er så morsom.

 152. "GITARKAMMERATENE", når Thomas og Sara skulle øve på "Love is all around", og man skjønte at det kom til å bli noe mellom dem, også var Thomas veldig søt når han fikk gitaren i øyet, og når han spurte hvordan Sara fikk arret på kinnet, og hun fikk ikke begynt å fortelle en gang før han nesten kysset henne, desverre rakk de ikke det da, men det var en veldig fin scene, med veldig gode skuespillere. :)

 153. Jeg liker alle filmene like godt:) xD

 154. jeg synes er best
  fordi den er morsom.

 155. Hei 😀
  Jeg syntes at den episoden da Desiree og Sara sitter fast i heisen når de skulle på tur med klassen i nrkhuset.
  Grunnen til at jeg synes denne filmen er best er fordi de to jentene går fra å hate hverandre til å bli kjempe gode venner og til og med bestevenner , jeg glad det ble de to bestevennene.
  Dette har jeg faktisk tenkt på en stund og det er faktisk veldig vanskelig å velge en beste film blandt sååå masse bra 😀 mitt 2.valg var de episodene med saras kjærlighetsliv når hun kranglet sånn med Thomas , men det var så mange at det ikke gikk ann å velge en film blandt de. Jeg sier lykke til alle sammen måtte den beste videoen vinne..:D god sommerferie

 156. Drar Til Stavanger :
  Jo for der springer Seb etter henne og forklarer på en måte at han elsker henne og ingen andre. Og at han sjellte ut Vanessa.. :) <3

 157. Jeg synes "TEMADAG MED SOSIALLÆREREN" er best 😀
  Det er fordi det er en veldig bra film, som passer med både i virkeligheten og på film. Og følelsene dine blir sånn revet med
  Jeg husker fortsatt like godt at jeg satt og kikket på den og jeg skulle bort, jeg var nesten trist og lei meg selv. Den filmen fikk dere følelsene til hver enkelt person til å rive med seg i filme, det synes jeg er utrolig bra. Dere har laget mange brae filmer også, men den var kansje mest følelser og sånt i. Begynte nesten å gråte!

 158. jeg mente jeg synes
  må snakke med mamma
  er best
  fordi den er morsom.

 159. MMMmmm, det er så mange men de beste må være:
  Singstafest
  Kjøpesentere
  Godt Nyttår (e..ls.
  Pubertt i klassen
  Å den der mobbe greia!

 160. Jeg likte filmen : Drar til Stavanger , best : ) Jeg liker den best for den er ganske søt, så var hun jo ganske trist først men når hun så Seb, så var det akkurat som om hele hun lyste opp !

 161. Jeg likte best "drar til Stavanger";D.
  Fordi der var det skikkelig romantisk, og han viste at han ville gjøre alt for Sara, det var akkurat som i en sånn Amricansk film;)

 162. det er et vanskelig spørsmål, men jeg tror jeg syns at den når sara og moren er i svømmehallen med siv og jeppe......for da er siv så frekk mot sara og det er litt spennende og jeppe har mange gode spøker:p

 163. jeg likte nytårsaften fordi da kyssa sara og thomas for første gang og den var veldig spenende:)<3

 164. Jeg likte "drar til stavanger" best, siden den var fin og morsom og lærerikt!!

 165. '' Drar til stavanger ''

  Den er så søt. Du sitter der og tror du bare skal ta toget til stavanger også ender du opp med att du og Seb blir sammen <3 Den er så sø. Kjærligheten seirer :p

  Klemmz Marte

 166. Jeg likte helt klart "Drar til Stavanger" best. For der skal hun til faren sin og så ser hun Sebastian springer etter toget. Sara tok jo så feil av Seb. Han var jo kjempe grei og glad i henne. Jeg likte og at Sara ofra nesten 1000 kr for å snakke med Seb, men det var litt rart og da. Damen i disken sa biletten kosta 750 kr men Sara gav henne bare 700... men jeg synes denne episoden var Romantisk. Jeg likte den og veldig godt for den episoden viser hvor feil du kan ta av folk du ikke kjenner så godt (Vanessa) og hvor mye noen som er glad i deg ofrer. Jeg likte ekstra godt Kysset. Og Seb er jo bare såååå søt! Håper jeg vinner :) hadde vert kjekt (:

  Klem

 167. Jeg synes to filmer er best den ene er :
  31/12 - GOD NYTT ÅR !!
  fordi atte der blir Sara og Thomas sammen, de kysser, det er
  utrolig romatisk, det skjer litt mer drama, og motet at de tør å kysse hverandre på settet. En bra film, fordi alle som har følgt med sara har sikkert trodde det samme som meg, at hun ikke blir sammen med Thomas, men atte han er sammen med Maja.. Så det er en bra film, men ogsåå :

  12/6 - DRAR TIL STAVANGER .
  det var en så utrolig bra film! Den filmen, var så utrolig uforventet, og jeg synes at forholde til Seb og Sara var mye mer seriørst denne gangen, og alle trodde sikkert at hun dro til stavnger uten å få snakket med han. Denne serien, gjorde sånn at jeg ville bare se på sara mere, og mere .. Det er sånn at jeg ikke kan vente med å se neste episode, eller innlegg!

 168. Jeg likte best den videoen fra nyttårsaften, fordi jeg hadde venta LENGE på at Sara å Thomas skulle kysse. Når jeg satt å så på filmen kunne jeg ikke la være å smile. Når jeg så på begynnelsen av filmen hadde jeg aldri trodd at de kom til å kysse. Men når Sara fikk telefon fra Desirèe å hu sa at Thomas var der, så visste jeg at det kom til å skje noe.

 169. jeg synes filmen ''drar til Stavanger '' er finest, fordi det er så utrolig søtt gjort av Sebastian å løpe etter toget, samtidig som er det er tøft av sara å dra i den grønne spaken sånn at toget stopper. Det er bare så utrolig søt video !

 170. Jeg liker kjøpesenter, fordi først er den fin så er den litt trist så ender det med en bra slutt!! det skjer så mye i en film liksom:))

 171. jeg liker best: Jeg drar til stavanger.

  jeg liker den best fordi det er en sånn episode alle jenter vil oppleve. hvem vil vel ikke at en gutt skal bry seg så mye om deg. jeg elsker å se hvor glad Sara blir når hun ser han at hun stopper hele toget for han.

  :)

 172. Jeg liker den filmen som var i svømmehallen best, for det var litt morsomt å se at mora og jeppe ble driti ut;P

 173. Heii 😀 Jeg syntes :Det fines ikke noe gud er den beste filmen

  siden der viser man ossen en god venn skal være og ossen det er og ha mistet en person !

  Derfor syntes jeg det er den beste filmen og det mest koslige :)

 174. da du dro til stavanger
  hvorfor?
  det er fordi da kom liksom sebastian og ja o...s....v

 175. drar til stavanger er skikkelig bra video : D < 3
  da de kysser og sånt , men liker nyttårsaften også jejj : ))

 176. jeg likkte best TEMADAG MED SOSIALLÆREREN !!

  for den viser hvorvanskligt det kan være for dem som mobber og dem som blir mobbet det er gansketrist og da når sangen kommer og sara griner og det ser så ekkte ut det der kunne ha skjedd med vemsom helst jeg såg den nesten tusenganger og jeg såg den nå og da fikk jeg nesten tårer for den er så trist

 177. Jeg digget den drar til stavanger den var så kul. Den var sikkelig romantisk også, jeg digger romantikk. Det jeg likte mest med den filmen var at han Sebastian begynte å løpe etter toget, og at det var jo veldig bra fordi Sara hadde jo ventet kjempe lenge på han da. OG! kysset var kjempe søtt, og Sara for å være ærlig er du kjempe pen og jeg digger deg på en måte.

  Hilsen en som heter Karoline og som digger Sara og som er 11 år :):)

 178. Jeg liker best ''drar til stavanger'' :)
  jeg liker den best fordi alle jenter vil oppleve noe sånt, det var kjempe søtt gjort av sebastian å løpe etter henne på den måten!
  det er kjempe søtt alt sammen.

 179. Jeg liker filmen der Siv besvimer på RG-konkuransen.
  For da dommer siv seg ut:-p

 180. jeg liker best den med RG konkuranksen... fordi den viser at man liksom ikke må slutte å spise

 181. Jeg elsker filmen "DRAR TIL STAVANGER".Den er full av følelser og,jeg den filmen har jeg sett mange ganger!!!!!!!!!!! Jeg kunne ikke la være og smile da jeg så på filmen. Jeg begynte nesten og gråte(jeg gråter aldri!!!!!) da kysse kom.

 182. Helt klart! "Drar til Stavanger" var den beste! Grunn: Sara har begynt å miste håpet og etter mange dager uten at Seb har tatt kontakt drar hun til Stavanger. Når plutselig Seb kommer løpende mens toget har begynt å gå gjør alt veldig spennende! Så er Sara veldig snartenkt og drar i Nødbremsen. Det hele ende fantastisk med at de blir gjennforent som et søtt og nydelig kjæreste par. Musikken er også veldig bra lagt inn samt at de fikk inn små ting som f. eks. at Sara så han fra Natur og Ungdom. Klem <3

 183. Jeg synes " Drar til Stavanger " var en av de beste filmene. Sara drar ifra han og byen, så kommer Seb overaskende. Jeg synes det var en kjempe fin film fordi Sara valgte kjærligheten framfor turen til Stavanger. det synes jeg var utrolig bra gjort av henne. + at de kyssa til slutt, for et liv Sara har! (:

 184. Hei
  Eg elske Sara, det er kjempe gjilt
  Eg synes gitarkameratene er den beste
  den er kjempe god, og ganske bra lagd.
  Den er romantisk og kul.
  Sara og Tommas er veldig gode til å spille inn filmer, men denne var best:-)

  P.S
  Eg håbe så inderlig at dere leser denne
  Eg har så lyst på di tingene det hadde vert SÅ kult
  om eg hadde fot dei
  Eg er VERDENS STØRSTE FAN.
  plis sei at eg vinne.

 185. Drar Til Stavanger.

 186. Dere som jobber med Sara , og selvfølgelig Sara (Louise) er kjempe flinke i jobben sin !
  Dere har laget mange flotte video'er , som viser hvordan ungdommer har det i dag :-)

  Videoen jeg likte best er '' drar til stavanger '' som ble filmet fredag 12/6

  Jeg valgte '' drar til Stavanger '' siden det er en sikkelig romantisk video , og som viser at det du forventer mest , kan drokke opp da når du forventer det minst . Det viser også at vi alle , til og med Sara er klart til å gjøre absolut alt for kjærlighet :-)

  Jeg må nok si en gang til , forsett med jobben deres , dere er utrolig flinke i det !

  Hilsen jente fra Bergen

 187. jeg likkte utrolig godt: drar til stavanger.
  fordi den var en av de mest romantiske og rørende epesodene av sara.
  stor klem andrine <33

 188. Hei!
  Jeg har to yndelingsfilmer. Den hvor hun drar til Stavanger og den der hvor hun og Thomas kysser. Tror den heter "Nyttårsaften".

 189. Jeg syns filmen aktivitetsdag var best.

  Fordi at det var så gøy når Sara hellte maling over Maja.

  Hilsen kristin<3

 190. jeg synes den videoen på nyttårsaften :)

 191. jeg likkte utrolig godt: drar til stavanger.
  fordi den var en av de mest romantiske og rørende epesodene av sara.
  klem<33

 192. Jeg liker best " Drar til Stavanger " !!!
  Den er best fordi Sebastian viste ekte kjærlighet!!!!!!

 193. Jeg liker best den som heter "drar til Stavanger" :) .
  For jeg liker de filmene som varer 3-4 minutter eller mer:D
  *håper jeg blir en av vinnerne* :)
  klææm

 194. Jeg liker vel egentlig "Drar til Stavanger" aller best. Fordi der ordner alt seg for Sara. Pluss at Sara og Seb passer bar sammen<3

 195. Jeg liker filmen drar til stavanger best

 196. hevnen er søt den var bra

 197. Drar til Stavanger ! Totalt , endeleg finner hun norn hun liker å han e utruleg søøt :b <3
  kjempe kjekt å følge med på "Sara" håper det er til hausten også.

 198. Syns den filmen når sara går imot katharina og desireè, altså når sara kom ut fra doen og sprayet des i ansiktet med hårspray. Tittelen på filmen er, Nå eller aldri!
  I den viser sara at hun ikke bare er ei pysete jente men en med mot. Selv jeg ville ikke gjort det engang..
  Sara, du er herlig . 😀
  Morsomste og beste filmen syns jeg. Men selvfølgelig er ALLE filmene i sara veldig bra.
  Og den nest beste filmen dere i sara har lagd er (som jeg syns) er den , Drar til stavanger!
  Romantisk og trist. Som en amerikansk drama/romantisk film. Fantastisk !
  Jeg elsker sara, har følgt med serien siden den kom ! keep up the good work !! - <3

 199. Smache på nettby !!!!!!!!!!!!!
  besøk meg 😛

 200. dar til stavanger i dag den var best

  den er best for de at det var jo så søt nå sebb løp for og få tak i saraog de begynte og kyse kyse på tog starsjonen +at dere filma det

 201. drar til stavanger

 202. hei x'D
  jeg likte den som kom om nyttårsaften. Fordi da kysset jo Sara og Thomas, og den var ganske bra .. Men alle er bra da (I)

 203. Jeg liker best den som heter "drar til Stavanger" :) .
  Fordi Sebastian var så søt når han kom løpende etter Sara, og Sara som var så lei seg etter å ha kjeftet Sebastian, ble endelig glad:D Akkurat den episoden endte jo bra, og ikke minst søtt! Også er det også fordi jeg liker filmene som varer 3-4 minutter eller mer!
  (Grunn til at jeg kommenterer engang til, er at jeg glemte å skrive hvorfor jeg likte akkurat den filmen)
  Klææm

 204. Jeg liker DRAR TIL STAVANGER.. Det er fordi at det er en så fin slutt på den og fordi at Seb gjør alt får å få Sara tilbake og det er en lykkelig slutt.. Og at hun dropper faren sin får Seb.. Hun viste jo ikke at han var så glad i henne og at han brydde seg.. hun hadde jo tatt helt feil av han... Jeg tror det, er det jeg mener.. heeh.. Men den Videoen EIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 205. Jeg liker den hvor sara skal ta tog til Stavanger.Siden han seb kommer for å si unnskyld å det er så søtt og snilt av ham:)

 206. nyttårsaften

 207. "Drar til Stavanger" er helt klart den beste !
  det er jo helt som på film, eller det er jo film da. hehe :)
  men seriøst hvis noen hadde løpt etter et tog BARE for meg, det hadde vært liksom.... WOW! det er alle jenters drøm!
  Han løper, roper: Sara! også stopper sara toget! det er helt fantastisk!!!!! jeg elsker det!
  klem emilie, god sommer alle sammen 😀

 208. Jeg liker best "Desiree gir seg ikkke" for at Sara er først sånn som overser henne, og Desiree gjør ALT for å få snakke med Sara. Og når sara plutselig blir "innesperret" med henne så begynner Desiree og ville forklare... Og sara hører på, og da vises det at Sara har bare misforstått alt...
  På 2.plass liker jeg "Giitarkaameratene" jeg ler HVER gang når han snakker om det øøyet,, det er koooomiisk,,
  På 3.plass liker jeg "alene" den er bare så uuutroooliig søøt ü,, ü,, ü,,

 209. hei. jeg skrev feil:P
  Jeg liker filmen Desiree gir seg ikke, best fordi det er så søtt når di krangler og blir venner igjen og når desiree får rollen i filmen :)

 210. Kanskje den "drar til Stavanger" .. :)
  Den er bra på mange måter :)
  Det når Seb kommer er jo så utrolig flott 😀
  Og jeg ønsker å vinne ! 😀 <3

  :)
  Klem ifra meg , Anette <3

 211. Jeg liker "Spagghett" best, det er så komisk når Jeppe prøver å vere morsom, og selfølgelig at de kyssa da:)

  Hilsen Kristine<3

 212. Hei!
  Jeg liker "drar til stavanger" best, fordi da er det sånn at hun liksom har gitt opp Sebastian, å hun sitter å tenker at nå skal jeg ikke tenke på Seb mer! Så kommer Seb rett utenfor vinduet, og Sara liksom bare stirrer!! Så trykker hun på nødbremsen, og kommer seg ut av toget! Seb ser bare på henne så søtt!! Så går di mot hverandre og så kysser di! Det var den beste film noensinne!!

  Klem Lillenuss

 213. OG, det som treekker "giitarkaameratene" ned er at det med giitarene viiises for godt ü,,

 214. selvfølgelig var jo kysset en stor del av pakka også da 😀

 215. Jeg syntes jeg drar til stavange best.
  fordi det er så søtt

 216. jeg synes '' drar til stavanger'' fordi der viser begge hva de føler og hun stopper toget for han :) og hun velger kjærlighet istede for familie er utrolig romatisk. :) og at det ender godt 😉

 217. hei
  jeg syntes godt nyttår err den beste filmen fordi der er det en sånn fin og lykkelig slutt og sånn syntes jeg er fint
  store klemmer fra Tonje J.S

 218. Hei! Jeg liker best den episoden hvor Sara og moren hennes er på Cubus og kjøper klær.
  Det er så mye som skjer i den episoden. Når Sara og moren prøver alle klærne, er det så koslig, men så har de ikke nok penger på kortet og Sara blir sur.
  Etterpå møter hun Minka og hilser på Thomas :) Det er så søtt! Også når moren prøver å være en sånn "kul mor". hehe!
  Det er i hvertfall min favorittepisode, noensinne 😀

 219. Hei Sara;D
  Jeg syns den episoden med Nyttårsaften var kjempesøt. Tomas og Sara kliner ;D det var så sykt søtt å se på. Så syns jeg alt så så ekte ut, Sara hadde ikke dekning og rakettene skøyt opp i været <3 Så søtt :)

  Jeg syns også den De kommer ikke alikevell.
  Var fin, den var så morsom. Før Sara og Desirée merka dem, så jeg noe i vinduet 8-]
  Jeg skvatt alikevell x) Også når Tomas og han gutten dro, tok han med seg masse pizza x) hahaha, har settt på den mange ganger etterpå.

  -Johanne

 220. Jeg liker best "I dag tidelig klokka åtte" , den er veldig spennende syns jeg :-) Jeg liker også veldig godt "drar til stavanger"...begge er kjempe brae og godt laget! Og ikke minst er det MASSE spenning i dem 😀

 221. :d

 222. Jeg liker dem når Sara er med Desireè på hytta. Og den når Sara er med i svømmehallen med Siv.

 223. Drar til stavanger !! < 3

 224. jeg syntes og så drar til stavanger for der er det også en sånn fin slutt

 225. Jeg synes "alene" er den beste filmen fordi, det var trist da Thomas, Sara og Desireè hadde kranglet. Men så sa de unnskyld og den triste filmen endte lykkelig allikevell. Musikken i bakgrunn var også bra (trist)

 226. jeg liker best den fra nyttårsaften.
  fordi plutselig kysser thomas henne.
  også har han liksom bare sendt feil melding.
  den var BRA !

 227. Jeg likte best , Drar til Stavanger . hun var litt deppa på starsjonen. Når hu satte seg på toget og det begynte å kjøre, kom Seb løpende. SÅ SØTT !
  hun ofra 7oo kroner , får å få møte seb .
  eller ofra og ofra. Men hun dro ikke til Stavanger .
  og det søte kysse da : )
  Håper jeg vinner !
  - Klem

 228. Jeg synes ''Drar til Stavanger'' er finest. Da dropper hun toget bare pga Sebastian. Han løper etter toger og dem er jo sammen nå!!!

 229. Heisann, jeg likte best ' drar til stavanger ' episoden.

 230. jeg synes filmen "nå eller aldri" er best
  PS:i love sara
  sara er drit kul

 231. Hei jeg likte " Drar til stavanger best! " :):)

  PSS håper ikke sara slutter :(:(:(:(:

 232. oi, jeg glømte og skrive hvorfor.
  men jeg velger nyttårsaften, fordi jeg synes det er en utrolig bra video som viser følelser og det er en utrolig bra slutt på året. jeg synes den er absolutt den beste

 233. fordi de va så søtt når sebe kom etter deg på toget !
  Så når dere kysset, de var skikkeli søtt.
  å den va veldi braa ! :)

 234. Hei! Jeg er ei jente som digger sara.
  Den beste i sara noensinne må vere...når mamman til sara sier at hun har fått kjæreste og han(jeppe) kommer på middag.
  Eller så må det vere den med at sara forteller til mammaen sin at hun har fått mensen!

 235. Temadag med Sosial lærene (:
  Fordi da får endelig Sara frem at hun har blitt plaga og mobba :)

 236. Godt nyttår!
  Den er så bra : D Og søt!

 237. Hei:)

  Jeg likte "Cafe med Seb":-D
  Fordi den er morsom, flaut, søtt alt på en gang, det var flaut da hun sølte:-P
  Men det var søtt da dei bare satt der og Sara visste ikke helt hva hun skulle si:-D<33

  Den var fin på mangen måter<3

  Hilsen Monica (Stoooor SARA FAN):-D

 238. " KJØPESENTER "
  den er bra fordi sara gledet seg kjempemye å stråålte nesten når hun prøvde alle klærne , man så at hun var glad mange km fra henne. så har ikke moren flere penger igjen , og alt blir bare trist. så møter hun venner , som gjør det bra igjen , og at hun blir kjent med minka og thomas 😀

 239. Jeg liker " Før skolen" best, for jeg syntes at det var så snilt av sara å hjelpe desiree, for da fikk hu prata ut om det å da hadde hum det sikkert ikke "så" vanskelig mer:D

 240. Denne der avsluttningsfesten på leierskolen

 241. Jeg syns " Drar til Stavanger " Er best fordi den er så søt video

 242. Jeg liker den som handlet om at Sara skulle til pappa hennes .Vi drar til Stavanger fordi seb kom løpende og kyss.

 243. Jeg liker best " Vet dere hva som skjedde" Fordi der ble Sara og Desiree venner, og det var så gøy da de var sammen.

  SARA ER SKIKKELIG GOD JEG DIGGER DEN SERIE!

 244. jeg liker ( DRAR TIL STAVANGER ) best for den er kul for at han Seb løper etter toget <33333

 245. hei vil at dem skal se hannah montana the movie.
  den er så bra kansje han liker den å da hvis ikke sara har sett den før men jeg synes den handler litt om romatikk og vennskap og det er en kjempe fin film

 246. Jeg syns det var best den filmen som ho egentlig skulle til stavanger med så kom sebastian løpende etter toget.
  Det var så romantisk , jeg hadde nervene oppi halsen

 247. jeg likte: den dra til Stavanger! for den var egentlig så virkelig slik som det kunne skjed meg meg selv. jeg synes at sara var så trist i begynnelsen og da hun så seb så ble hun så smilende.

 248. Jeg har tenkt på dette jeg og en stund :) Og har kommet frem til at jeg liker alle like mye, men favortitten må jo bli når hun ' drar til stavanger ' det var utrolig søt, og jeg likte kjempe godt når seb løp etter toget :)<3 Det er en gutt man kan sette pris på!

 249. "Drar til Stavanger" er helt klart den beste her !

 250. jeg synes på med når hun skulle ta toget til stavanger så kom pluselig sebastian den filmen synes jeg er veldig bra fordi jeg liker den måten de ser på hverandre og sånt

 251. Hei,

  jeg likte veldig godt "Da sara var i svømmehallen med Siv"
  Hvor Siv var så morsom,
  Hun var sjølv god:-D
  og Mente att det var så mangen kalorier i muffinsen Sara åt:-P
  Og faren til Siv hadde så rare vitser:P
  Vitsene var så rare att dei var morsome:-)
  --------------------------------------------------
  Jeg likte også utrolig godt "Nyttårs aften med thomas"
  Det var romantisk, og så koslig att dei kyssa:-D
  Alt var så bra med den:-D

  Jeg elsker dei to videoene mest:-D

  Stoor klem Monica

 252. Drar til stavanger forde den e romantisk pluss de e litt komisk nor ho Sara stoppa toget å hen Seb e skikkeli søt:)

  Helsing mathea ( E inne på sida kvar dag kansje 15 gonga ej e so hakta) TRU MEJ JONAS BROREN MIN KAN TIL OG MED SNDE MAIL TIL DOKKE Å SEI DE!!!!!Å SØSTRA MI E DRIT STOR FAN! (kjem de cd'a i butikken ?????

 253. nå eller aldri og drar ril stavanger

 254. Jeg liker den på nyttårsaften :)
  når han har send feil melding syns jeg det er kult ordnet.

 255. Jeg synes "Godt nyttår" er den beste Sara filmen 😀

  Pga. at de faktisk turte å kysse XP

 256. jeg likte Drar til stavanger aller best, den var drit fin. den var så søøt

 257. *nå eller aldir og drar til stavanger*

 258. Det er mange brae Sara-filmer, men om jeg må velge en er det nok den som heter "de kommer ikke likevel." Jeg liker den best fordi man først blir skuffet over at Øystein og Thomas ikke kommer likevel, også blir det spennende og skummelt siden det er noen utenfor vinduet. Så blir man glad for at Øystein og Thomas kommer likevel, og så er det så spennende om Sara skal bli avslørt når de snakker om hjerteplekteret, og tilslutt er det veldig trist når Thomas blir sint, og han og øystein drar. En film hvor det er mange følelser involvert, og hvor skuespillerne spiller utrolig bra! :)

 259. jeg liker filmen som heter "godt nyttår" best:) det er fordi det var første gang Sara og Thomas kysset ordentlig<3
  og fordi Sara trodde at han ikke likte henne, men så var det jo akkurat det han gjorde:) og da ble hun så glad og overassket<3

  hilsen STOR Sara fan<3

 260. Nyttårsaften og drar til stavanger
  Det er så innmari søte episoder begge to <3

 261. Den på nyttår saftn , det er sååå ROANTISK..
  digger alle filmene, var vanskelig og trekke ut den beste..

 262. Jeg synes dra til stavanger var best! Jeg synes den var kul siden du droppa faren din for sebastian!!!

 263. Jeg likte best den "Drar til Stavanger" den var så søøtt....<3

  Klem meg:P

 264. Hei Sara-redaksjonen! 😉

  Jeg likte veldig godt "Før skolen" :-)

  Jeg likte veldig godt "Drar til Stavanger også" 😀

  Jeg likte "Før skolen" fordi den var veldig lang, faktisk den nest lengste, visst jeg tror det rette 😀
  Fordi den bakomfilmen om Sara tror jeg var 1 sekund lengre enn "Før skolen".
  Jeg likte den også fordi det var veldig mye som skjedde.
  Den var utrolig spennende, da Solveig (sosiallæreren) ringte til Desiree, og da hun ble sint på Sara. Da hun var hos psykologen var og veldig spennende.
  Også ble det en lykkelig slutt 😛

  "Drar til Stavanger" var kjempegøy og romantisk.
  Det ble veldig spennende da Seb sprang ved toget;)
  Og kysset... 😛

  Jeg håper at dere vil gi meg en gave, for mailen var vel veldig lang eller?? :)

 265. hei,

  min favoritt er
  1. ''hvet dere hva som skjedde''
  og
  2. ''nå eller aldri''

  1. fordi det er den filmen hvor sara og desire blior venner!!

  2. fordi sara viser hva hun er laget av, og sier at hun ikke gidder å bli herrsjet med av de to jentene. + at minka blir vennen hennes!!

  hilsen stor SARA fan!!! <3 <3 <3

 266. " I KOSKEN " , DEN ER UTROLIG ROMANTISK, når hun finner ut at hun er sulten , så glemmer hun helt av isen og pengene hennes, BARE SÅ DIGG FILM.
  liker alle filmene med den er bra sjø

 267. Jeg likte "I svømmehallen med siv"
  Faren har så rare vitser:-P
  Vitsene er så rare att dei er morsome:-D Jeg satt og lo av dei:-P
  Og Siv er så frekk, hun er ganske morsom når hun er sånn:-D
  Når du sier det er så mangen kalorier i muffinsen sara spiser:D
  det er så komisk:-P
  Og hun skryter av hvor god hun er:-D

  Den episoden er kjempe bra:-D jeg har sett den mangen ganger..
  Men jeg mener egentlig att alle filmene er gode:-D

  Klem fra Monica<33 (en stoooor Sara fan)

 268. Jeg synes den filmen der Seb drar på togstasjonen for og finne Sara, så kysser de.
  Fordi det er så søtt at han kommer etter henne, og at Sara dropper faren sin for og være sammen med Seb.
  Den er best!

 269. FØR SKOLEN syntes jeg okkså er fin film for den viser hvor god venn sara egentlig er mot desiree og at hun bryrseg osv

 270. jeg liker best filmen Bursdag og båttur!
  Den er best synes jeg da

 271. Jeg liker filmen fra nyttårsaften. Fordi Sara tror at Thomas ikke liker henne, men så finner hun ut at det er en misforståerlse og så plutselig kysser Thomas henne. Og det er en fin slutt :)

 272. Drar til stavanger og nyttårsaften ;**

 273. Jeg liker best den ``Drar til Stavanger``
  Fordi det er superfint at den man er glad i kommer å møter eller støtter meg. Jeg elsker kjæresten min og jeg er glad i han. Noen ganger føles det slik ut som i denne filmen.

 274. Jeg liker ''Godt Nyttår'' best, den fra nyttårsaften.
  Etter min mening synes jeg Thomas og Sara var det perfekte paret.. Så da syntes jeg det var kjempe kult at de kyssa akuratt kl. 24.00. Før det hadde det jo vært mye tull å sånn, at Thomas hadde sendt feil melding. Også synes jeg det var tøft av hun som spiller Sara og kysse han da 😀

 275. Jeg liker den når sara kommer på besøk til oslo så finner de en lommebok :-)

  forde jeg syntes det er så koselig når det er første gangen de møter hverandre etter sara hadde flyttet <3
  Også er den episoden litt gal og da xD

 276. Hei jeg likte best "gitarkameratene"
  den var så romantisk og veldig iriterene da!!!
  jeg husker veldig godt at da jeg så den første gang så så eg den uten lyd fordi storebroren min satt ved siden av meg og jeg synes det er flaut me sånne ting foran storebrødre. jeg så den 10 ganger uten lyd for å prøve å tyde på leppene, så sa jeg at jeg måtte på do, så jeg tok med meg pcèn (berbar) inn på do og så den 10 ganger med lyd !!!

  jeg vil vinne fordi jeg virkelig elsker sangen "amazing". jeg kan den nesten utenatt!! jeg er og superfan av sara(louise) og følger med på sidene 2-3 ganger til dagen.... jeg digger virkelig denne siden !!!!! dere i sara redakjonen er super duper flinke !! hilsen Eline 12 år

 277. Jeg liker best "Godt Nyttår" filmen !
  Den ruler, fordi Sara tror at Thomas ikke vil ha noe med henne å gjøre, så på nyttårsaften (Beste dagen i året! Og Julaften da) blir de sammen og de kysser !! ; D
  Og så syns jeg at Sara og Thomas passer bra sammen ! : )
  derfor liker jeg denne filmen så godt !

 278. Hei
  jeg liker den når Minka kommer og Desiree kommer og sier Sare kommer du

 279. jeg synes den beste filmen i sara noensinne er: jeg dro til seb for og snakke:)

  Fordi at det viser hvordan folk er og oppfører seg, mot andre folk . For vis det er noen som bare bryr seg om det den liker så trenger dem ikke og vise det for dem egenskyld og for de at da kan den/de andre bli lei seg fordi at bare den personen ikke bryr seg om vennene sine.

 280. "Jeg må i svømmehallen"

 281. Likte best:
  -Nyttårsaften
  -Drar til Stavanger

 282. "Nyttårsaften"
  Fordi Sara er så lei seg fordi Thomas ikke liker henne, men Maja, men så finner hun ut at det ikke er sant. Da blir hun jo kjempeglad, og da blir jeg også glad! Dessuten var det første kysset :- )

 283. jeg liker best "Drar til Stavanger" for da er Sebastian så søt nårr han springer etter tåget <3

 284. Jeg liker best da Sara ødelegger kolleksjonen.
  Jeg synes den var ganske dramatisk, og jeg liker slike dramatiske filmer.

  For det hender jo aldri I Sara at hun må snakke med politiet eller noe sånt! Så derfor velger jeg "Aksjonen."

  Og min andre favoritt er;

  Den filmen som varte lengst om hvordan dere lagde Sara. For dere har jo aldri vist hvordan skuespillerne og sånt er i bakrunnen av filmen. Og bak scenen! Den varte i 6 min, så første gang jeg så den kjedet jeg meg jammen ikke! Det er veldig kult at de EKTE personene bak Sara, Desiree osv sier hva de heter og hva de liker osv.

  Ja, det var mine favoritter! 😉
  Nuss fra Brita 9 år.

 285. når Sara blir lei seg
  når minka kommer og desiree kommer og sier Sara kommer du

 286. Jeg synes filmen "Nå eller aldri!" er best.
  Sara har vært mobbet og plaget, og har vært "undertrykt".
  I denne filmen tar hun mot til seg og begynner på "oppturen" igjen.
  Denne filmen viser et viktig vendepunkt i serien.

 287. Jeg synes "Godt nyttår!" var den beste vidioen!
  Det var så mange følelser på samme tid,det er sånn et nyttår skal være ,vært fall i mine drømmer ,eller kanskje den "drar til Stavanger" Den er utrolig flott den også,og "desireè gir seg ikke".Det er de jeg synes er best men vist jeg må velge så går for "drar til Stavanger " Jeg trur Sara tok riktig valg Seb er det beste hun kan få eller er det ?

  Jeg er en utrolig stor fan av Sara og jeg elsker sangen hennes Amazing er helt KONGE !Og det er jo hun også eller kanskje mer en dronning ^^ Jeg har til og med fått to av vennene mine til og blitt hening,bare spør på e-posten vist du ikke trur på meg.

  Jeg vil vinne men ,jeg forventer ikke at jeg skal vinne,jeg er glad bare dere leser den ; - )

  Og nokk en gang jeg vil si Sara er best ,hennes liv virker perfekt selv om det er litt hardt noen ganger!Og vist du ikke har skjønt helt har jeg tatt "Drar til Stavanger" ,jeg forklarer litt rart sorry meg ,

  MVH Annette :L

 288. Jeg syns "Godt Nyttår" filmen er best !
  Fordi Sara tror at Thomas ikke liker henne, og så på nyttårsaften, som nesten er den beste dagen i året, kysser de!!
  Den filmen RULER bare !!

 289. nyttårsaften fordi den den er så søt når tomas kyser sara<33 :)

 290. julaften når Thomas khisa Sara. Den var BESt<3.SARA er best.

 291. jeg likte når det var nyttårs aften fordi det var koselig og jeg så den mange ganger etter hverandre

 292. nyttårsaften fordi den er så søt når tomas kysser sara<33:)

 293. På 1 plass: Jeg syntes den fest eps på leiren var best.
  Fordi:
  - Da var det en veldig lang eps.
  - Den var veldig romantisk
  - Det var da hun møtte seb.

  På 2 plass: Da hun skulle dra til stavanger og seb kom å stoppet hun.
  Fordi:
  - Hun var lei seg og den ente bra.
  - Var lang og fin.

 294. Den filmen når hun skulle på audition og ba siv og bli med, selv om hun ikke likte Siv så godt, det var snillt av henne!

 295. Eg liker "Drar til Stavanger" best, fordi Seb springer til hjem til Sara i Oslo og så springer han helt til togstasjonen for å kysse Sara :D<3

 296. Nyttårsaften tror jeg, med thomas 😀

 297. Jeg skrev feil eller for lite for jeg glemte at jeg måtte skrive hvorfor:) så jeg skriver:
  jeg liker best filmen Bursdag og båttur!
  siden da drar hun og moren ut på havet og plutselig stopper båten så dem må ro, etter litt mister sara åren og de kan ikke ro mere. så etter litt kommer de eg til en ubebodd holme som de må bli på resten av natta

 298. Drar til Sravanger

 299. den når sara øvekysser med en tomat 😀
  utrolig morsomt!

 300. Jeg liker best: GODT NYTTÅR....den er så koselig:)
  Hilsen Meg<3

 301. Hei:) ja.. den jeg liker best er Nyttårsaften. den har altid vært min favoritt! jeg hadde ingen anelse om at thomas skulle kysse sara. jeg trodde ikke sara hadde noe sjans på han lenger, helt til det viste seg at det hele var en misforståelse. mange ganger kan du gjette deg til hva som skjer, men det klarte jeg ikke nå. synes også den RG konkuransen var veldig bra, men slår ikke nyttårsaften. det som er bra med RG videoen er at u kommer litt vekk fra alt. Og det kommer noe nytt, så støtter sara siv noe jeg synes var bra! :) det ble litt mye, men følger med på sara hver eneste dag. hihih. veldig gøy! 😀

 302. Jeg elsket Nyttårsaften episoden!
  Den var bare best <3
  Jeg syntes forstsatt at Sara og Thomas passer sammen 😉

 303. drar til Stavanger

 304. + 3 plass: nyttårsaften.
  - Fordi hun ble sammen med Thomas.
  - Og han velgte sara, isteden for hun andre.
  - Sara og Thomas kysset.

 305. jeg liker best den derne nyttårsaften og i kiosken men jeg liker best nyttårsaften der hanThomas kysser deg foren publikum
  og han skulle liksom sende Ida den meldingen men så med en feiltakeelse så sente han den til deg.det var så romantiiiiiiiiiiiiiiisk!!!!!
  det bure du også gjøre med sebastian også.men filmen bør være litt annerledes son foreksempel aleks og katharin også står der og kysser hverandre eller noe.
  PS.:du må ikke slutte med å være sara.

 306. Nyttårsaften likte jeg best :)

 307. Oj det er så masse det hehe..:D
  :):)Jeg liker da det var romantikk:
  Gitarhero:Da Thomas kom.
  Nyttåraften
  Da Sara møtte Seb
  Da Sara fikk et kyss fra Seb
  I kiosken
  Dra til Stavanger.

 308. jeg syns den nytårsaften greia var best

 309. Jeg syns den på nyttårsaften var best fordi den var liksom så kul og spennende.

 310. Jeg liker "Må snakke med mamma" best.

 311. Hallo :)) jeg liker best '' drar til Stavanger '' .
  fordi den er gøy , å viser hva man ofrer for kjærligheten ! :))

 312. Den på nyttårsaften, men egenlitg likker jeg ALLE!
  ingen ting er bedre enn sara,
  dere er kjempe flinke. < 3
  elsker sara!! ^^ : )

 313. Jeg liker best ''I kiosken'' for det var så søtt da Seb kom og betalte for henne og at han tok flagget til Sara. Det var så morsomt da Sara ble helt slått ut for Seb var der.
  Håper jeg vinner !

  Stor Sara Fan !! <333

  Fortsett med Sara !! plis det er den beste serien i hele verden !! klem Fra Sahra <33

 314. jeg synes "drar til stavanger" er BEST!!!

 315. "drar til stavanger"
  den var utrolig bra og søt. seb er kjekk og sara veldig søt og da blir de perfekte sammen 😀 <3

 316. jeg synes den filmen "vet dere hva som skjedde"
  fordi det er en film som vises at selv om dere er uvenner for en ting må du ikke stoppe deg selv får å bli venner

 317. Jeg synes da sara drar til stavanger for da blir hun sammen med seb og da vet vi at dem er sammen. <3

 318. jeg elsker nyttårsaften episoden<3<3<3<3
  <3 hilsen ida marie<3
  stor stor stor stor stor FAN<3<3< 3<3<3<3<3<3<3<3

 319. drar til stavanger

 320. dra til savanger!!

 321. Jeg elsker den derre drar til stavanger fordi der kysser dem og finne kjærligheten og jeg er sikkelig sara-fan!!
  og det er ikke mange som ser på sara fra min skole !!<3

 322. jeg liker kjøpesenter filmen best:)
  - det viser hvor snill Minka var ! 😀 og hun er sikkert det fortsatt..

 323. Jeg likte hytteturen best :)
  der dem lagde sangen, gutta skremte dem osv.
  jeg liker alle <3

 324. Jeg liker akkurat: Jeg må i svømmehallen best. Det er fordi jeg trodde liksom Siv var søt og hyggelig men så viste seg at henne ikke var så søt og hyggelig som jeg trodde. Eller angående utsende er hun søt men ikke i oppførselen.

  Koz & Klemz Jenny<3

 325. Liker den der sebastian springer etter toget.
  Jeg synest den var så fin å søt siden sara satt og tenkte på han og var lei seg for hele sitvasjonen også kommer han og prøver å få snakke med henne. Åsså kysse var jo kanskje det søteste.

 326. Hei :)

  Jeg liker kjempe godt nyttårsaften. Jeg liker den fordi den er så bra når Sara & Thomas møtte hverandre.
  Jeg synes fortsatt Sara og Thomas passer sammen :)
  Den filmen var bare best 😀

 327. hei=D jeg likte best den fra nyttårsaften" godt nyttår". Den var så romantisk og at thomas hadde sendt feil meldingxD. Da derireè ringte og moren maste. JEG satt nesten og sa hysj på moren til sara. Hele episoden var så spennende. Utrolig bra og håper det kommer flere "sånne":D Det Har vært litt daffa i det siste, bortsett fra den "drar til stavanger".

 328. jeg syns sara og thomas burde møtes en gang så kysser de bare plutselig:)

 329. "de kommer ikke likevell" syntes jeg er best^^ Det er jo liksom noe som like godt kunne skjedd IRL, og når de blir skremt og da thomas finner den hjerteformede tingen blir det liksom litt action (: Og på slutten da stikker de jo av med hele pizzaen ! haha! denne filmen er kjempe bra!

 330. Jeg synes nyttårsaften var best <3

  For da fikk Sara vite at Thomas sendte feil melding, og så kysser de ;D

  Jeg syns Thomas og Sara var veldig flinke i den senen og det så ut som det ikke var noe problem med kysset.. Dere er noen flinke skuespillere, og det viste dere godt i den senen !

 331. Heii!! :) Jeg liker best "Drar til stavanger".
  Fordi hun trykka på nødstoppet for å møte Seb! Og så kyssa de :) <33 Og seb er såå søt!!

  Ps: Dere må fortsette med sara!

 332. Jeg liker veldig godt : Drar til Stavanger. pga. Sara trodde at Seb var sur på henne når hann egentlig ikke var det. Og at han til å med løp etter toge for å få tak i henne. Hun ble så gla at hun faktisk stoppet toget. Men alle er kjempe godet!

  Hilsen meg<33

 333. hei, jeg synes at "RG-konkurranse" er best : D

 334. " drar til Stavanger"

 335. fredag 13/02 rg konkurranse.

  Jeg liker best den filmen som heter RG-konkurranse når liv besvimer , fordi da viser sara at hun er så sint fordi hun vil på fest og jeg synest hun er veldig god til å spill å vise hva hun føler , og det ser så ekte ut når siv besivmer ,og det er tydelig at
  anne og jeppe er skilt!

  og siv er bare helt utrolig !!!

  men var det meningen at siv skulle miste den ene køllen??

  hilsen en stor sara, siv, desirèe fannnnnnnnnnnnnn:)

 336. Jeg likte "Drar til Stavanger" best, fordi det var så utrolig søtt av Seb og komme på Oslo S og møte Sara og at de kysset 😛

 337. Jeg liker best den filmen når sara skulle reise til stavanger :) Fordi at hun å Seb ble sammmen igjen :) Og alt ordner seg med dem :)

 338. Min favotitt er ''Drar til Stavanger'' . Fordi den viser kjærlighet og sorg + lykke:D

 339. Før skolen , fredagsfilm på ca. 6 minutter
  I kiosken, 17.mai filmen! <3

 340. Jeg likte den eppisoden når dessire ikke gir seg. Fordi, hun er en god venn som sier det som faktisk er sant...
  Jeg vil gjerne vinne !
  Når får vi vite hvem som vinner??

  Hilsen STOR Sara Fan!<33

 341. eg liker best nyttårsaften

 342. jeg syns den på nyttårsaften var best film,siden det var veldig koselig og at da var alle venner og Sara og Thomas kyssa og det var virkelig den aller beste episoden :- )
  jeg syns dette er veldig bra at dere legger ut episodene på nrksuper.no siden da får alle sett de:)
  jeg gleder meg MASSE til det kommer flere episoder, kryss fingrene <3

 343. jeg synes det er mange kjempebrafilmer, men den jeg har sett flest ganger erkanskje nyttårsaften.
  Det er veldig fin synes jeg siden det skjer så mye på en film.
  Først er hun kjempe lei seg, også blir det litt drama og så skikkelig romantisk. jeg kunne sikerkt ha sitti her å skrivd i en evighet på hver film, men jeg kan jo si det enkelt : alle filmene er kjempe bra :)
  klem

 344. Jeg likte den "i kiosken"
  Den hvar så romantisk og morrsom. + at Sara (Lousie) spilte veldig bra i den senen.<3
  hun spiller bra ialle da, men denne var veldig bra ! <3

 345. Jeg likte best Alene.
  Den var så vakker musikk (sang) til. Sara viste hvor mye hun likte Thomas, men han sviktet henne. Sara sang en sang om hvor mye hun LIKTE

 346. jeg liker filmen "Nå kommer Nora!!!"
  den er så morsom og kul!
  den beste filmen<3

 347. jeg liker best gitarkameratene den er veldig morsom fordi akkurat da Sara og Thomas skulle til og kysse ødela moren til Sara det! DIGGER SARA!
  håper at jeg vinner det har jeg kjempe lyst til!

 348. Hei<33
  Jeg synes filmen der "Sara" og "Thomas" nesten kysser, hva var det den het nå igjen...
  Jo, den het Gitarkameratene.
  Jeg synes Gitarkameratene er best fordi jeg synes det var så morsomt å se at "moren" til "Sara" avbrøt dem rett før de kysset.
  Jeg synes det var så morsomt st jeg st det på nytt, og på nytt og på nytt.
  Så jeg synes Gitarkameratene er best!
  Hilsen Martine <33

 349. Hei Sara redaksjonen !!

  Jeg synes i kiosken var best, fordi da var Sara helt fjern og Sebastian måtte ordne opp og de kyssa for første gang !! 😉

 350. Jeg liker best "Desiree gir seg ikke" aller aller best fordi Desriee prøver dah og overbevise Sara om at hun virkelig brys som om Sara og prøver å være en god venn. Og det er nesten som om det kunne ha vært i virkeligheten. Det er det som er så bra med den video'n! 😀

  Klemz ;p <3

 351. obs gjømte å skrive hvorfor men det er drar til stavanger fordi den er trist i starten og sjokerende når seb kommer løpende og romantisk når dere kysser <3lig hilsen meg

 352. Jeg likte den 'Jeg er sara' filmen!
  Fordi der møtter man liksom Sara! :-)

 353. Da de dro på hytta til Desiree

 354. Jeg liker best drar til Stavanger forde når sara har satt seg på toget også kjører det så kommer seb springende etter og roper SARA!

 355. jeg syns den filmen på nyttårsaften var best jeg!!! loove!! :)

 356. Jeg liker best filmen. . . . ¨Gitarkameratene¨

 357. Jeg likte best "DRAR TIL STAVANGER" !
  Jeg likte den best fordi den var trist i det ene øyeblikket og romantisk i det andre!
  Likte den filmen veldig godt! :)

 358. Jeg likte den "Drar til stavanger" best...
  Fordi der viste dere at dere hører på komentarene og på håpefulle fans!!!
  P.S. Digger sara!!!

 359. Eg synest "nyttårsaften var best" :)

 360. Min favorittfilm er "Drar til Stavanger". Den er bare SÅ romantisk! Skulle ønske at det samme hadde skjedd med meg og! Det var så søtt når han sprang etter toget! Og det søteste er jo at hun gikk av toget og når de kysset! 😀
  Men jeg syns at alle filmene er bra! Elsker Sara! 😀

 361. Synes helt klart atte det er "I dag tidlig klokka åtte" Den er liksom så spennende der sara blir tatt av politiet og litt trist at hu tror seb blir sur, det er lism litt sånn : Spennendetrist film : p

  Elsker i allefall den filmen : )

 362. Jeg synes den beste filmen er da de skulle ha livreddning på den der dukken : ))

  Det synes jeg var fantastisk : ))
  Å etter det så kom Sebb bort og så at han ble misuneli på dukken : ))
  Det var så koseli : ))

 363. hei, den synes vidioeen : drar til stavanger " var bra,
  fordi at den er veldig romantisk , du og Seb passer sammen : - )
  vill gjerne vinne. Ps ; sara er best!

 364. Jeg likte best : Alene. Fordi da viste Sara hvor mye hun likte Thomas og hva hun følte for han. Men han sviktet henne. Sara hadde en nydelig stank og ikke minst en nydelig stemme. Sara var så trist at jeg nesten begynte å gråte. Eller jeg så ikke at hun var så trist men hun viste bare bilder. Men jeg hører den vakre triste NYDELIGE sangen væææææææææææær dag :). Den episoden fikk meg til å inse at gutter kan knuse alt hvis de bare gidd det. Når han bare kommer tilbake og tror hun har gått overdet må det være noe galet. Den episoden er så Nydelig trist å brae sener på, likosm bilder da. Jeg har også lysst å bli skuespiller å vise føleser og sinne. Men Sara\Louise du er fantastisk god til å synge å vise føleser 😉 du kler den rollen veldig bra :D. Du kler å hete Sara tilome, hehe. Sangen er veldig fin. Kan den og synger den masse 😀 Høye fine toner :) men klarer de. Jeg elsker å synge å ønsker å bli skuespiller 😀 Foresten jeg heter Julie 😛 heheh . Håper jeg får noen ting. Men det er mange bra episoden med nå er jeg hekta på den synsyke bra sangen :) elsker den ! <3 Snakkast 😛 PS: det før var bare at jeg kom anig en kanpp hehe ;:D <3

 365. Jeg syns kanskje "i kiosken" , likte den fordi den var søt ^^

 366. Jeg liker den som heter "Godt nyttår" Det er så utrolig søt!! Og sefølgelig " Jeg drar til Stavanger" Det er utrolige søte og brae filmer!!
  Liker det at man føler at man kjenner Sara og vet hva som skjer i livet hennes!!!

 367. Drar til Stavanger , Får den er så romantisk , og trist, Seb e snill

 368. "Nå eller Aldri"
  Den er kjempe bra.*
  Da Desireè og Katharine driver å erter Sara og hu gjemmer seg på do. og når hu prøver å gå så stopper de henner, men sara tar tak i Hårsprayen til Desireè og Sprutter hu i trynne og nesten begynner og grinne.

  Jeg fikk latter krampe^^ og Minka snakket med Sara:)
  Det var bra gjort av sara:)

 369. jeg liker:
  drar til stavanger

  fordi at sebb og sara kysser.-)

 370. Jeg liker best "Drar til stavanger". Jeg liker den fordi sebastian løper etter toget og sara drar i nød stoppen.

 371. Jeg liker best den som heter "Jeg møtte Vanessa"!!
  Fordi Vanessa er så sinnsykt rar at det blir kjempe morsomt.. 😀 haha!

 372. Jeg likte best Drar til Stavanger :)
  Jeg har også kjæreste, han er så søt og gjør alltid søte ting for meg. Denne filmen minner meg om ham! <3

  Mvh. Jorunn 😀

 373. Jeg liker "Drar til Stavanger" best.
  Jeg liker den best fordi den ender godt, og den ender akkurat sånn som Sara ville at skulle skje. Alt ordner seg på en ganske bra og litt morsom måte.

 374. Eg likte " Godt nytt år" filmen

 375. Jeg synes at nyttårsaften er den beste filmen fordi det hvar da sara fikk ordnet opp i alt det som hadde skjedd med hun og tomas og firdi hu kysset thomas for første gang.

 376. Jeg liker best "Drar til Stavanger"

 377. Jeg syns filmen "reiser til stavanger" er den beste ! For hun reiser og seb løper etter hun.

 378. HEVNEN ER SØT
  Fordi den var så gøy at jeg måtte se den flere ganger : )
  Hilsen sara elsker !

 379. jeg liker nyttårsaften best.

 380. "Pubertet i klassen" synes jeg er best..
  Fordi den er liksom.. så kul !
  Jeg syns den var veldig morsom, da de kødda med Eilif.
  Men jeg syns også det var dumt da Sara blødde igjennom.
  Jeg kan sitte og se på den i timesvis !!! 😀

 381. Likte virkelig '' Drar til stavanger '' .

  Jeg likte den så godt, fordi Sara trodde Seb var sur på henne . Så kommer han løpende etter toget Sara sitter i .
  Jeg synes det var så fint av Seb :-) .
  Også ble jeg super glad for at det fiksa seg mellom Sara og Sebastian :-) .

  Mange klemmer fra Sofie . (L)

 382. Jeg syns nyttårsaften er best ! For der blir sara og thomas ilag <3

 383. Jeg liker den "Drar til Stavanger"
  den er såå søt <33 når Seb kommer løpende etter toget og når Sara ser ham <33 så ender den så søtt 😀

 384. Hei alle i Sara redaksjonen : )
  Jeg vil bare si at jeg synes det er helt topp at dere lager så mange bra filmer. Er innom siden hver dag, og liker kjempegodt når det kommer nye filmer. Er blitt veldig fan av Sara!

  Alle filmene er superbra, men skulle jeg velge ut 1 ville jeg ha valgt;

  Desiree gir seg ikke!
  I denne filmen synes jeg skuespillerene spiller veldig bra. Vi får se en lang konflikt mellom Sara & Desiree, og man sitter veldig spent og følger med på om de kommer til å bli venner igjen. Når Desiree endelig får tatt tak i Sara, er det også spennende at vi ikke vet - kommer Sara til å tilgi , eller ikke? Synes også at avslutningen gjorde det spennende, da Desiree fikk hovedrollen. Kom Sara til å bli sur igjen nå?

  Alle filmene er så bra, og jeg håper at Sara kommer til å fortsette LENGE!

  Mvh Caroline :)

 385. Hmmm..... Dette var vanskelig. Kanskje Gitarkameratene. Fordi det er romantisk, og litt morsomt!<33

 386. Hei !
  Først og fremst vil jeg si at jeg elsker SARA <33
  Men jeg syntes ''drar til stavanger'' er best,
  fordi Sara tror at Seb ikke vil snakke med henne og at han er sur på henne ! <3
  Men han kommer hjem til henne og spør men da årpnet moren opp og sa at hun var på togstajonen.
  Og med en gang toget hadde begynt og kjøre kom Seb ! og løp for hare livet og skrek Sara !
  Kjempe spennende !<33
  ALDRI slutt med Sara <3
  Klem<33333

 387. jeg likte den med da sara og siv drar på svømme halen.
  jeg synes den er gøyest forde at siv er så jolete mot sara og liksom bare "jeg er så pen at jeg ikke trenger bruke sminke"

 388. jeg liker best den som heter: På vei hjem fra skolen.

  ;D

 389. Jeg liker ´´Dra Til Stavanger´´

  Og ´´Tidelig Klokken Åtte´´ når den aksjonen er der.

 390. Jeg liker "Drar til Stavager" , fordi der ender det godt + at Sara kysser :-)

 391. Jeg liker Nyttårsaften best fordi det er endelig da Sara og Thomas møtes og vet at begge liker den andre hvis dere skønner...:)Søtt<3

 392. Likte best "drar til stavanger"
  Den var spenning i, og ikke minst romantisk!
  Alle trudde jo at Seb ikke likte Sara mere, eller ivertfall var sur på henne, men plutselig ser vi at han springer etter toget. Sara trykker på nødstoppknappen og springer ut og så kysser de.

  VIDUNDERLIG!

  Skulle ønske alle gutter var så romantiske! Sitter bare å drømmer i skjermen, vettu 😉

 393. Helt klart den beste: Bursdag og Båttur!
  Hvorfor: Den er så morsom, fordi Sara og Moren hennes skal ut med båten og feire bursdagen til Sara, men så skal Sara kjøre båten, så pluttselig stopper motoren, og de prøvde og ro inn til land, men så mista Sara åren, så må de gå i land på en ubebodd holme, og der sitter de lenge, så begynner det og bli kalt og de vet ikke hva de skal gjøre.

  Hilsen fra Marie :-)

 394. jeg liker best den filme som heter "cafè med seb" for den var spenende og så fikk vi møte en ny person: Vanessa!

  håper jeg vinner, for det har jeg aldri gjort før=)

 395. Gymtrøbbel.
  Den er spennende og morsom. ☻

 396. Jeg liker ``I dag Tilig klokka åtte``

  Pga at den varer lengre og at den er mere spennende og at det plutselig kommer en og spørr og Sara sier det sellom og da er det litt morsomt og sånt fordi at Vanessa ble i sokk og Seb også og liksom Sara stod der og sånt henne ble litt redd og alle sammen så på henne.

  Hilsen Amy

  Ps: Heter egenklig ikke Amy men er kallenavnet mitt Hehe:)

  HADE!!

 397. Jeg må i Svømmehallen.
  Den er litt morsom og gøy! ☺♥

 398. jeg liker 17.mai best men elsker hele sara serien

 399. Jeg liker "vi flytter i dag" Hun blir liksom venn med nora igjen =)

 400. jeg liker best "drar til stavanger":)
  den ender så fint og alt ordner seg,når seb løper etter toget:)

 401. Den med singstar kvelden i Larvik den var BRA! 😛 PS: dere er VELDIG flinke til og lage film og spille skuespill .. :)

 402. Hei:)

  Jeg liker helt klart "Nyttårsaften" best!

  Det er fordi at Sara får sitt første kyss!
  Av Thomas!

  Den ER og Var den beste!!!!!

  Klem Tina

 403. jeg likte best hvet dere hva som skjedde?,for da blir Sara og Desiree venner.jeg likte også gitarkameratene,for det er så romantisk med Thomas og Sara som NESTEN KYSSER!!!,men så kommer maamaen inn:-(. Desiree gir seg ikke er også bra !og nyttår!!!!!!!!!!! den er så bra!,os bare SÅ romantisk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 404. Jeg syntes Nyttårsaften var best. Den er helt klart den beste.
  Jeg bare digger Sara.

  - Stooor klem fra meg. :-)

 405. Meg ovenfor Jeg glemte og si hvorfor Fordi den er litt dramatisk og jeg liker litt spenning og sånt og det var litt romantisk :P:P

 406. HEI !! Jeg elsker " onsdag 31/12: GODT NYTTÅR " . Denne digger jeg fordi jeg syns Sara og Thomas passa så gost sammen, og når jeg så denne episoden så kjente jeg at jeg bare ble super glad inne i meg 😀 Også er det perfekt med at de kysser på null :) Jeg ble super glad da Sara fikk vite av Desireè at den meldinga om at han likte en annen ikke var til henne (L)

  Jeg elsker sara 😀 Håper dere velger meg 😀

  - Maren 13 år

 407. "drar til stavanger" syntes jeg er den beste. fordi dre kommer seb løpende og er så kjempesøøøøt!!

 408. jeg liker 'drar til stavanger' aller best.
  etter den store krangelen mellom seb og sara, så gir den en så god følelse på at dem er glade i hverandre og sånn.
  da seb løper etter toget, og roper sara, det er bare helt sinnsykt søtt !
  sara stopper togt og velger og gå av for og møte seb. det er så søtt <3
  og når den musikken i bakgrunnen er med, er det skikkelig fint og se på ! og det kysset! det er noe av det fineste av alle 😀

 409. "DRAR TIL STAVANGER"

  Jeg synes drar til Stavanger var best fordi:
  Den var utrolig bra filma, det hadde liksom en handling.
  Og den video snuttet så man at "SARA" altså Louis har blitt utrolig mye bedre skuespiller siden de første videone av henne. Og det var så bra samspill mellom skuspillerne. Det føltes så ekte.

  Og det viser at man alltids bli bedre til no.
  For.eks filming og skuespill.

  Stå på videre !

 410. Det brukte veldig lang tid på å finne den beste videon av alle.. Det er så utrolig mange fine videoer! Jeg valgte videoen som heter "Café med seb",,
  Jeg valgte denne videoen fordi Sara virker så glad og spent, hun blir enda gladere når Seb sier til Vanessa at henne er hans splitter nye kjæreste : ) Denne videoen gjør meg veldig glad, men også litt trist når Vanessa kommer og ødlegger alt sammen. Det virker som om Vanessa er litt sjalu på Sara som er sammen med Seb. Filmen viser også mange følelser, den ender ikke så bra for Sara, men det er en utrolig fin video syns jeg : )

 411. Det må være "Drar til Stavanger" det er fin musikk også er det tøft at Seb løper etter toget og Sara stopper toget selv om den biletten kosta 750 kr! Og det er veldig romantisk at de kysser på slutten! <3 Sara+Sebastian=<3<3<3<3 :)

 412. HEVNEN ER SØT?

  Likte jeg best.... Den var litt slem, men allikevell.... Det var litt gøy. Jeg har rett og slett ikke noen god grunn, men den bare fikk meg til å le og gråte samtidig!! Håper jeg vinner....

 413. Jeg likte den som heter “Drar til stavanger” den var romantisk da Seb løp etter toget.. og den endte lykkelig..

 414. Hjemme hos desiree.

  Jeg synes hjemme hos desiree var kjempe bra, for den var så spennende, du liksom bare måtte se hele tiden. også fortalte det litt om ossen desiree har det og ossen hennes familie er...

  jeg så den flere ganger etter hveradnre ;D'

  hilsen Vilde Marie

 415. Min favoritt er uten tvil " I dag begynner jeg på ny skole" fra del 1.

  Den viser veldig godt hvordan det er og være ny på skolen. Jeg tror det er mange som kjenner seg igjen, det gjorde hvertfall jeg. En annen grunn til at jeg liker den, er at man ser hvordan Desirée var før hun ble venn med Sara.

 416. Sommeravslutningen er veldig morsom synes jeg! :-)

 417. Jeg liker den som heter drar til stavanger, den er så utroilig fin film. man kan egentelig se hva som skjer i hversagen til en tenåring. og at hun stopper hele toget pågrunn av han det kaller jeg får romantisk. det var en helt fantastisk film. og at Sara Redaktører er utrloig flinke til å lage den, det var derfor den ble så fin, uten dere hadde den ikke vært så En applaus for dere. !

 418. Tirsdag 3/3: Må snakke med mamma

  Jeg bare digger den videoen, fordi den er morsom og kanskje mange opplever det på den måten.

  "Dette her syns jeg vi skal feire. Vi kan ha mensfest!"
  Hahaha :)

 419. jeg liker " jeg drar til stavanger " fordi seb løper etter toget for å snakke med Sara også blir de kjærester å kysser. : - D

 420. nyttårsaften:D

 421. Jeg liker den på Nyttårsaften! <3
  Fordi da ble sara og thomas sammen det var sjønt<3 😀

 422. den heter da mamma kommer ikke! den er best

 423. jeg synes dra til stavanger var den beste.<3 seb var så søt når han løp etter toget, jeg synes at han var veldig sprek:)
  og kysset, kjempe fint<33

  stoooor sarrra fan

 424. Jeg digger Munn til munn 😀

  Jeg digger den fordi det var da vi seerene så seb <3
  som er driit deilig må jeg si 😀
  jeg vetter 10 kr at jeg ikke er den enneste 😉

 425. jeg synes at den desidert beste filmen er "Gitarkameratene". Fordi jeg synes at det var veldig gøy når Sara skal hente gitaren sin og går i Thomas. åsså etter et liten stund sier hun au :)

 426. Hei :)
  Vi synes "Spagetthi" er absolutt best!! 😛
  Jeppe er alltid så morsom, kul og teit ;D
  De andre sier også litt morsomme ting.
  Og det er en sånn taus middag og da sier de rare ting...

  Hilsen mØ!

 427. min favoritt film i sara er : nyttårsaften! klem meg 😀

 428. Jeg liker "Vet dere hva som har skjedd!?" best, fordi da blir Sara og Desireè venner.

 429. guitarhero er den beste sara-filmen EVER!!!

 430. "Drar til Stavanger" er definitift den beste! Fordi når Seb kommer løpende etter toget og du, Sara, tar nødbremsen! Det er bare så søtt, dere er kjempe søte sammen =)

  Silje<333

 431. Jeg liker "Hva er det med Desireè best.

 432. Det er så mange!!! men jeg likte den "De kommer ikke likevell"! :))
  og "Nyttårsaften" :))

 433. Drar til Stavanger, fordi den er kjempegøy, har sett den 15 ganger sikkert, elsker den filmen. Egentlig elsker jeg alle Sara-filmene, men denne er ekstra gøy fordi den er så spennende. <3 Håper jeg vinnerr!!
  Klem Edda

 434. Jeg syntes at disse er noen av de beste:
  Nyttårsaften
  På vei hjem etter skolen
  drar til Stavanger

  Nyttårsaften syntes jeg er veldig bra fordi at da kysser Thomas og Sara :)
  På vei hjem etter skolen sytes jeg er bra fordi den er veldig dramatisk og spennende.
  Drar til Stavanger syntes jeg er bra fordi Sebastian må absolut ha Sara tilbake og løper til og med etter toget.

  Men jeg syntes PÅ vei hjem etter skolen er best fordi da sier Thomas at han liker Desiree, og da blir man urolig og tenker seg hva som kommer til å skje 😀 Og det var en spennende episode og man må bare få vite hvordan det går..

  Hvordan går det med Nora??

 435. ''Drar til Stavanger'' liker jeg kanskje best :)

 436. Gidder ikke si hvilken scene/"film" jeg synes er best, grunnet at hele opplegget er ganske amatørmessig, rett og slett. Skuespillerne er dårlige, (noen av dem kan bare ikke spille), hele settingen er heller ikke av det beste, og mangler mer spenning og noe som VIRKELIG kan drive handlingen fremover. I film er det ikke noe "Shit happens", men alvor - DET må dere i redaksjonen lære dere. :)

  Den verste scenen i hele opplegget må nesten være "Jeg drar til Stavanger".. Noe mer KLISJE finnes vel ærlig talt ikke? 😛 Jenta bryter kontakt med gutten, og drar et sted langt borte - gutten kommer i siste liten løpende etter og får stanset henne i siste liten, og det ender med et kyss. Cheers..! (?)

  Ikke spør meg hvorfor jeg skriver dette her, grunnet dette er min personlige mening og ikke deres. :)

 437. Da Sara var ny og begynte på skolen!!
  Det gidde vennina mi tips og hun ble SUPER glad!
  Den "episoden" likte jeg virkelig godt!!
  Og det var kjempe artig å se hvordan hun holdt ut med berta Katarina og Desere 😉
  Utrolig bra at de ble venner da <333

 438. NÅ ELLER ALDRI!
  Den er bra fordi hun viser at hun har mot selvom hun blir pressa og mobbet. Jeg har faktisk vært i nesten samme situasjon på doen, men at hun turde å stå frem å ta igjen etter alt det vonde er skikkelig kult gjort! :)

 439. Hei:)
  Jeg liker best den filmen med amazing hvor det er alt som har skjed med Sara!!

 440. Nyttårsaften 😀

 441. "De kommer ikke alikavell" + "Nyttårsaften"

  TIPS; TA THOMAS NÅÅ! (A)

 442. jeg liker best filmen jeg drar til stavanger fordi sara var veldig trist og lei men så kom seb og da ble alt bedre og sikkelig romantisk når de kysset.

 443. Hei:)

  jeg liker den med nyttårsfesten best kanskje... det er nok fordi skuespillerne spiller veldig bra der... og den er spennende:)

 444. Jeg liker den med Nyttåraften

 445. jeg likte vel best drar til stavanger eller gitarvenner eller nyttår
  det er vel fordi det er kjekt men jeg tror jeg likte best drar til stavanger fordi da kom seb etter sara snakk om romantisk !!1 😛 uansett dere er gode til å lage filmer ...! :) om d går ann å kjøpe sara singelen på butikker som f.eks platekompaniet?

 446. Jeg likte best drar til stavanger. for det ble liksom litt romantik og action, og man viste ikke at Seb kom til å løpe etter. og det var jo en film som var sånn at du ikke kunnesi hva som kom til å skje elle noe.

 447. hei...jeg er en lærer som har hørt mye om sARA PÅ skolen min..alle Jente elevene snakkere ikke om noe anet en sara sara sara...så jeg måtte bare se da....jentene sa at de kunne vise meg en episode på ( veggen) på lærette...så jeg sa ja..da viste de den derre episoden med "blødde igjenom" funny...

 448. Fredag 12/6 , Jeg drar til Stavanger : ]]
  Når du stopper toget for og være med Seb, fordi han kom springene etter toget : )

 449. Jeg synes "drar til stavanger" er den beste dere har laget. Har følgt med på sara siden i sommer,å da satt hun jo liksom forran kameraet sitt på rommet å fortalte hva som hadde skjedd den dagen, mens nå filmer dere det. å jeg synes sara blir bedre og bedre for hver dag. Grunnen tril at "DRAR TIL STAVANGER" er best: Fordi det virket som dere hadde brukt lang tid på å lage den.Å at dere var på togstasjonen å liksom gjorde det man skal gjøre når man er på togstasjonen,Till å med fått med at hun damen i høytaleren ropte at toget til stavanger snart dro,også var det jo super romantisk når Seb kom springenes etter toget,også stoppet Sara hele toget.

 450. Jeg liker filmen med tittel " drar til stavanger".
  Det er så søtt gjort både av Seb og Sara.
  Dette er virkelig en av de beste filmene ;-D

  Hilsen stor Sara fan :-).

  PS: Håper dere fortsetter lenge med Sara :)

 451. Jeg synes gitarkameratene var den beste videoen : )
  de spilte utrolig bra der : )

 452. Jeg liker best Gitarkameratene, for da sitter Sara og Thomas sammen på rommet til Sara og ingen av de tør nesten ikke å si noe liksom og det sånn typisk kjærlighet på film:D
  Og så kysser de akkkurat når moren til Sara kommer innXD
  Koselig<3
  Kristina<3

  (Kristina Soma, Søvikhaugen 28, 5251 Søreidgrend, Bergen)

 453. liker best filmen Desire gir seg ikke, for da blir sara og desire vennet igjen<3

 454. jeg liker best "Drar til Stavanger"
  grunnen til det er at Sara er ganske så deppa og lei seg når hun sitter på toget og når hun prater med moren, mens når hun ser Seb blir hun bare så utrolig glad og at han har løpt helt fra henne og ned dit forklarer hvor forelska han er i henne. Søtt!:)

 455. Jeg har tenkt en del på dette FØR jeg så overskriften. Men da jeg så overskriften tenkte jeg bare "omg, dette er jo umulig!?". Men hvis du tenker nøyer på det er det ikke så vanskelig. Den filmen jeg har valgt er en film jeg har sett MANGE ganger. De filmene jeg satte opp å velge mellom var de mest romantiske. De romantiske er de som får meg i godt humør, de som får meg til å føle ordentlig at jeg blir glad inne i meg. Og de som er bra skuespill. Før jeg sier hvilken jeg har valgt må jeg også få si at den filmen er en film som utvikler seg bra, med ett "toppunkt". Den utvikler seg til og bli bedre og bedre, og bakgrunnsmusikken er bare helt fantastisk. Jeg har valgt filmen "Alene". Du klarer virkelig å sette deg inn i Sara's situasjon der, og det er nesten som om det er du selv som sitter der i trappa.

 456. Den på nyttårsaften.
  Den er bra! : )

 457. jeg synes at "drar til stavanger" er best, det er så romantisk når seb kommer løpende etter toget;) 😉

 458. Jeg syns "Drar til stavanger" er best

 459. Jeg liker "Drar Til Stavanger".

  Der er liksom veldig fint at det ordner seg til slutt.
  Romantikk og action er jeg veldig glad.
  De spillte veldig bra, Sara og Sebastian er veldig talentfulle skuespillere, de kan komme langt.
  Alt så veldig 'ekte' ut liksom.
  Lydeffektene var også kule.

 460. Nyttarsaften synest jeg er best!!^^
  fordi det var då thomas og Sara blei ilag !!^^,<3
  osso liker jeg den ''DRAR TIL STAVANGER''
  fordi det var veldig søtt av seb å springe etter toget som sara var på og sånn : )).. osso fordi då fikk sara vite at han liker henne!! : ))^^<3

 461. auditon:
  forde desire ble hovedrollen. hun hadde det så vondt så det var bra atte det var noe som gjorde henne gladere eller fikk henne til og tenke på noe annet. men hvis jeg hadde vært sara hadde jeg blit litt sur forde jeg skulle på audition og ikke henne, men hadde gotat det som det var, og det gjorde jo sara tror jeg =)

 462. jeg liker best den "desireè kommer hjem allerede neste søndag!" Det er gøy å se henne så glad og engasjert! :)

 463. jeg synes den på nyttårsaften og den på 17. mai da sara kjøper en is i butikken så møter hun seb og sånt:D

 464. Jeg synest filmen der seb kommer springende etter toget for å få tak i deg er den beste fordi den er så romantisk <3
  Klem superstooor Fan <3

 465. -Aller først, sier jeg at jeg ikke vil være med i den trekningen.. Så IKKE ta meg med der!

  " Gitarkameratene"
  - Jeg liker aller best videoen hvor Sara får besøk av Thomas for at de skal øve på gitar, men når de NESTEN kysser hverandre.
  -Jeg likte den fordi det kom veldig uventet at de skulle kysse, i tillegg var det utrolig irriterende når mora til Sara kom inn og ga dem boller! Det gjorde at hele videoen ble ødelagt på en måte, men det skapte en slags spenning for hva som kom til å skje etterpå : )

  "I kiosken"
  -En annen video jeg også likte veldig godt var videoen fra 17. mai. Det kom HELT uventet, selvom jeg hadde en liten anelse om at Sebastian skulle komme. Da han kysset henne på utsiden at kiosken, ble jeg helt stum på en måte. Litt misunnelig på Sara/ Luise egentlig.. Neida.. Men Seb var i vært fall ekstremt kjekk på den videoen også, så det var prikken over i-en! Jeg så den om og om igjen MANGE ganger! Veldig romantisk! <3

  " Nå eller aldri"
  - Iselin og Sara planlegger sommeravsluttning. Sara blir sur og går inn på doen. Desire og Katarina følger etter henne og kaser papir inn på doen der Sara er. Når Sara kommer ut tar hun hårsprayen og sprayer masse hårspray i ansiktet dems. : D
  - Veldig morsom film! Litt død i starten, men etterpå veldig morsom! : D Desire og Katarina fikk som fortjent der!

  " Etter skolen"
  -Husker ikke helt om det var det videoen het, men det var noe sånnt. Det som skjer er i vært fall at Sara møter Thomas etter skolen og blir veldig glad for å se han, men så sier han at han er forelsket i Desire. Jeg lo så godt av den!
  - Jeg likte den ekstra godt fordi alt som hadde skjedd i Sara sitt liv de siste 2-3 månedene hadde bare vært "happy, happy, happy" og det begynnte jeg å bli veldig lei av. Så at det endelig skjedde noe trist og spennende i Sara sitt liv, det var helt greit! : D

  Så er det en siste da! 😀
  " SKAL VI VÆRE SAMMEN?"
  - Eilif ringer til Sara etter aktivitetsdagen på skolen hvor de har "flørtet" fordi Sara ville gjøre Thomas sjalu siden han flørtet med Maja. Han lurer på om de skal bli sammen. Sara vil selfølgelig ikke og later som hun sitter i bilen og blåser luft fra hårføneren inn i mobilen sin.
  - Dette er den filmen jeg har ledd mest av av alle videoene fra Sara! xD xD VELDIG bra film! Og bra spilling av Louise !

  - Jeg har tre spørsmål til Sara- redaksjonen og til alle andre som vet det også: Når slutter Sara? Kommer det videoer i sommerferien? Sara driver jo nå å skriver om at hun og Desire ikke kommer på samme skole kanskje og sånnt, men er det ikke ungdommskole på skolen Sara går på da, siden Thomas lissom var det i friminuttene og sånnt? ( håper dere skjønnte det ) : P

  Så da var jeg endelig feridg med mitt : P Lykke til alle sammen, håper at vinneren fortjener det! : D
  M.v.h Mari <3

 466. Det må være : 5/8 HADET

  Fordi den er så utrolig søt, fint at dem vannt, vi får sett litt av alle, men ikke minst, det som sebb sier til Sara, så utrolig søtt!
  MÅ bli flere episoder med seb osv, de er så utrolig søte sammen!

 467. Jeg likte "Drar til Stavanger" best fordi det var veldig søtt av Seb å komme løpende etter Sara. Hun trodde det liksom var over, men så kommer Seb løpende etter toget og Sara blir helt, ja.. Nesten forvirret og så smiler hun før hun løper for å trykke på nødbremsen. Såå romantisk. Hun løper av toget og bort til Seb. De blir stående å se på hverandre før Seb kysser henne. Det er såå romantisk. Det er en slags drøm.
  Det minner meg om en film eller noe. De har hatt en krangel og jenta drar, men rett etter at jenta har dratt innser gutten at han har gjort en stor tabbe og løper etter. Og det ender bra. ;D

 468. eh, jeg er meeg:) jeg glemte og skrive hvorfor jeg liker de:)
  jeg liker de får på nyttårsaften er så romantisk når Thomas og Sara kysser. Og på den filmen når hun kjøpte is i butikken synes jeg er best fordi da er det lissom det første kysset til sara fra seb, og sara er så surrete i huet sitt inne på butikken:S:D

 469. hvordan får man bort det der med alle komentarene plizz si det til meg hilsen sara fan

 470. Eg lika best den på nyttårsafta fordi den er skikkelig morsom når han, Thomas berre går bort å kyssa ho .. Pluss at den er veldig søt då ! 😀

 471. Det er vanskelig og velge, men jeg syns "De kommer ikke" er best fordi første gang man ser den blir man litt redd av alle de rare lydene, og det blirjo veldig mye drama også.

 472. ååååå alle de mailene jeg få vær så snill og si meg hvordan jeg får de bort

 473. Jeg liker best nyttårsaften,fordi de kysser når klokka blir tolv og det er jo bare sååå super romantisk.

 474. jeg liker den episoden hvor hun blør gjennom og den der hvor sara og des sitter fast i heisen (for det er så fint når de blir så gode venner eller egenklig så er den episoden etter den bedre da therese slår seg og de drar opp til sara og så spiser dem sammen og blir bestiser og den med gitar hiro kvelden var skjempe fin men det var så trist når minka ble så lei seg fordi at hun var med des og ikke fortalte at hun måtte flytte til frankrike, og når sara og moren drar på shooping for å kjøpe sommer klær men så er kortet hennes tomt (det skjedde faktisk med mamma og meg også da vi shoopet i helgen og så etter på når hun skulle skjøppe vesker til søstrene sine så var kortet hennes tomt men heldig viss så hadde jeg kontant så jeg betalte. PUH) så derfor liker jeg den best

 475. Jeg sinnes dra til Stavanger fordi jeg sinnes dere var søte vel de søte:) og jeg liker filmen så godt sinnes jeg veldig bra hilsen Amie. :)

 476. Jeg liker nyttårsaften filmen fordi først va alt snudd på hode så var det bare en missfårstaelse og den filmen gjør meg utrolig glad<3

 477. Jeg liker best ''Drar til Stavanger'' ..
  Det var SÅÅ romantisk når Seb løp etter toget, for å ikke gi slipp i deg .. (L)
  Dessuten endte det lykkelig :)
  PS! Jeg er en kjempe MEGA stor SARA FAN 😀 Håper jeg vinner !:D

 478. Eg liker best den dere la ut fredag 17/4 den som heter Thomas for der vise alle minnene triste og gode + den fine sangen.

  Hva heter egentlig den sangen?

 479. Jeg liker best: Avlutningsfest!

  Fordi, den er så morsom da dem danser osv !

  Det er den beste Sara videon ever !!!!!!!

 480. Eg er ikkje heilt sikker. Men eg synest "må snakke med mamma" er den kjekkaste filmen eg har sett i Sara. Det er fordi den er så morsom fordi more til Sara blir glad fordi Sara har fått mensen, osv.

 481. Heii!

 482. Jeg liker best den videoen da du skulle til Stavanger å så kom Sebastian løpende etter toget :)

 483. Den filmen jeg synest er best er "Hvet dere hva som skjedde"
  12/9- 08 det var jo da Sara & Diseree ble venner <3

 484. JEG DRAR TIL STAVANGER! synes jeg grantert er best fordi Sara (Louise) spiller så utrolig godt og det er mange gode skildringer om hvordan hun har det. det er utrolig gøy og se når hun blir så glad over at Sebastian kommer. Jeg liker spesielt godt kysset i slutten fordi da ser du at begge to er utrolig glade over at de møtest. Dette er en utrolig bra film og det er nok derfor det er så mange som liker denne filmen!

 485. nyttårsaften er helt klart best !
  p.g.a at jeg blir i godt humør av den osv

 486. Jeg syns "Godt nyttår" eller "Drar til stavanger" var de beste!

 487. Jeg liker best ''DRAR TIL STAVANGER'' for da fikk Seb og Sara ordnet opp (: det var veldig bra! de passer kjempe bra sammen <3 klem...

 488. Eg synest at Nyttårsafta var best.
  fordi det var første gong du og Thomas var skikkeleg forelska og Thomas var så søt !!!!!!!!!!:P:D:)

 489. Jeg syns "Godt nyttår" eller "Drar til Stavanger" vaer de beste fordi i "godt nyttår" blir hun venner med Thomas igjen og i "drar til stavanger" løper Seb helt til Oslo S for å stoppe Sara! Også kysser de i begge to :)

 490. Jeg syntes den når Sara er i svømmehallen med siv.
  Fordi Siv oppfører seg veldig slem. Og det er første inntrykke fra Siv til Sara.

  Sara må fortsette....

 491. Vi liker den episoden ''Godt Nyttår''
  Fordi den var så dramatisk/Romantisk.
  Og Thomas er jo søt da 😀

 492. Jeg liker den episoden hvor sara blør igjennom, får da var klassen min og jeg statister.

 493. ¤Jeg likte når Sara fikk mensen, 'Pubertet i klassen', fordi den var spennende når Sara måtte gå opp og vise hvordan man bruker bind. Den var også morsom fordi alle i Sara' klasse bråkte så mye. 😛 Og fordi sara hadde en morsom vits og fortelle Desireè .:D

  ¤Den andre filmen jeg likte best var når Sara og 'natur og ungdom' gikk for å demostrere om vei ut-byggelesen (ny E6), 'I dag tilig klokken åtte', jeg likte den best fordi den var tris, spennende og morsom og litt rar 😛 Den var spennende fordi Sara snakket med den mannen som jobbet med E6, og sa han hva de gjorde og hvorfor de satt der! :) Den var trist fordi Sara sa til mannen hva de holdt på med og at hun ble ''tatt'' av politi-mannen. Den var morsom fordi mannen som ''ledet'' 'natur og ungdom' gruppen var ganske morsom og rar 😛 Den var rar fordi Sara gikk med Jeppe sine klær! Men hun var jo fin med dem :D:P

  ¤Jeg likte også 'Må snakke med mamma' fordi den var Så morsom og rar 😀 Den var morsom og rar fordi når Sara sa at hun hadde fått mensen ''klikket'' moren til Sara og var Så morsom :P:D

  ¤Jeg likte også 'Båttur og bursdag' fordi den var spennende når Sara mistet åren, og de spiste kake og måtte LIGGE over på øye en hel dag! :)
  Hehe ;):D

  Litt mange da men.. 😛
  Håper det går greit :)

 494. Jeg likte ''Straffen 2'' Fordi den er så moorrssoomm og det var veldig gøy å se Katahrina skirke 😛 Men rota var ikke ekte :((

 495. Jeg liker den på nyttårsaften best fordi man får liksom plutselig vite at Thomas hadde sendt meldingen til feil person, så kommer han bare bort og så kysser de. Det var den mest spennende filmen i Sara synes jeg ;):)

 496. Må snakke med mamma !
  den er egentlig VELDIG morsomm da. også litt sånn klønete liksom. haha, litt vanskelig og forklare :- P men den er i hvertfall veldig morsomm og den er en av de filmene jeg husker best ! 😀

 497. De kommer ikke like vell

  den er spenende når de kommer i vindue jeg skvatt første gang jeg så den:)

 498. Jeg liker best videoen <> , fordi jeg syns det er så romantisk når Seb kommer løpene etter toget for å oppklare noen missforståelser mellom han og Sara , slik at de kan gi hverandre en ny sjansje til å være kjærester!!<3<3

 499. Nyttårsaften! <'3 Kjempefin episode. Også når Thomas kysser Sara! Aw <3<3

 500. Den beste filmen som er laget i sara noen sinne !!
  Det er vanskelig men jeg tror det må være Godt Nytt År, for det er så urtolig søtt når Thomas bare kysser henne !! klokken 12 også !! <33
  Elsker alle filemene!!

 501. Jeg liker nyttårsaften best, for da trodde jo sara at thomas likte maja, og ikke henne, men sara likte jo thomas. og da sara skulle finne desireé så står thomas der å forklarer masse sånt, så kysser de på 0 :- )
  alle sarafilmene er jo bra, men denne var best!
  håper det skjer noe med sara og thomas igjen, savner virkelig thomas nå.. eller har han bare en pause fra sara?
  men ja, svaret mitt er : nyttårsaften

 502. hei jeg liker "nyttårsaften" og "drar til stavenger" fordi det er da alle missforståelser går opp for alle og er ekstra spennende
  jeg pleier og være så med at jeg begyner og gråte av glede da det skjer. Jeg valgte disse filmene også fordi de gjør meg så utroli glad og alt er sååååååå spennende, i tillegg er ting som skjer i sara en del av værdagen !;P
  ELSKER SARA!!!<333 ^-^ *_*

 503. Eg tykker '' Drar til Stavanger '' er best.

 504. Singstarkveld!!

  Den er så utrolig kul :-)
  Og da blir Nora og Sindre sammen :-)
  Og Sindre og Nora tulla og det var veldig gøy!!
  Og de hadde Singstar!!!

  Klem en stor Sara-fan!!

  Ps:Jeg vill veldig gjerne vinne!!

 505. Eg liker ''Drar til Stavanger '' er best.
  Fordi alt ordna seg til slutt mellom Sara & Seb !

 506. jeg liker den når du og Desire blir venner i heisen:D

  jeg liker den fordi dere var bitre uvenner men så ble dere venner:D

 507. jeg elsker: Drar til Stavanger !

 508. Jeg liker best videoen Drar til Stavanger , fordi jeg syns det er så romantisk når Seb kommer løpene etter toget for å oppklare noen missforståelser mellom han og Sara , slik at de kan gi hverandre en ny sjansje til å være kjærester!!<3<3

 509. "drar til stavanger" er best!
  jeg liker det med at han løper etter toget og at hu går av og ikke bare sitter der og svikter ham...

  klem ^^

 510. JEG ELSKER DEN DRAR TIL STAVANGER!!!!!!!!

  LINDA THI TRAN
  linda-thi-tran@hotmail.com

 511. Nyttårsaften!! hvar bare best da!
  Den hvar bare så romantisk :) (^-^)
  HeHe!! 😉
  Hvem syntes sara har vert den beste episoden til nå... kan hun som spiller sara si det!! plissssssssss svar da!!!

 512. Eg liker "Jeg drar til Stavanger" Fordi det er kult når Seb springer etter toget for å rekke Sara, det synst eg var litt romantisk hehe! 😀

 513. jeg liker selfølgelig nyttorsaftfilmen best fordi d var så romantisk og bare fint 😀 men egentlig så liker eg best ALLE!!! 😀 ikkje slutt med sara d låver eg dere for da er det mange som blir SURE 😀

 514. Min favoritt er '' SPAGETTHI''
  Jeg liker den mest fordi den er virkelig.
  Mener, alle jenter tenker på å kysse, også er de lissom
  litt redde for at di ikke greier det , eller at de biter noen xp
  Å når Sara kysser på en tomat for å øve seg ..
  DEN ER BEST ..

 515. jeg likte best "drar til stavanger"
  det var så utrolig søtt,når lissom sara trodde at seb hatet henne etter det hun sa,men ¨så skjønte seb at hun sa det på grunn av Vanessa.også kommer han løpende etter toget,oog så trykker sara på stopp,og går ut og da kysser de.det er jo bare så søtt <3
  å i sara serien,så virker det så levende,fortsett med sara jeg syns denne serien er utrolig bra <3

 516. Liker Best den da hun forteller moren om Mensen og da hun møter sebastian i Skgen på leirskogen. Sara er Best klarer meg ikke uten den ..!!

 517. Jeg liker den dere når sara skal flytte,
  fordi da er det så trist at Sara og Nora ikke
  er bestevenner men så når de skal kjøre
  kommer Nora og roper på Sara og så blir de
  bestevenner igjen! og Sara får avskjeds gave
  fra Nora 😀

  Hilsen Silje :)

 518. Jeg liker best "Thomas..." fordi da er det med den fine sangen: amazing..., men egentlig synes jeg jo at episodene er brae:D

  P.S.: Digger Sara!!!!:P

 519. VI FLYTTER I DAG - Jeg syntes den er best, fordi Nora & Sara blir bestevenner igjen, også syntes jeg det er veldig gøy med Nora & Sara sammen:)

 520. Hevnen er søt?

  Hei jeg liker mest denne videon fordi,jeg opplevd en sånn situasjon før at jeg og en annen venninne har på en måte hevnet meg på en annen jente.Men det som var da var at jeg ble lei meg kort tid etterpå,jeg var kjempe lei meg og hadde veldig dårlig samvittighet.Denne videoen er på en måte er forsteårlig og man se hva man må gjøre og IKKE gjøre i den situasjonen.Filmen sier at man skal si STOPP til seg selv og den andre som er innblannet at dette gidder ikke jeg og det er alt for BARNSLIG ellers får du bare en dårlig samvittigeh selv ,og uansett hva du gjør for å hevne deg blir ikke du en bedre person av det.Snakk med den personen du vil hevne deg på eller hadde tenkt å hevne deg på og alltid tenk på(Pliktetikk,dydsetikk og konsekvensetikk=RLE)Denne videoen er altså mitt favoritt av alle videoene :))

  Mvh Anete

 521. jeg syntes drar til stavanger
  fordi da møter sara seb igjen

 522. jeg liker best frdag 12/9.
  fordi det var liksom første gang sara og desiree snakket sammen og det var jo også i heisen:)

 523. Singstarkvelden, Siden Nora & Sindre var søte sammen og Da hadde jeg bursdag xD

 524. Jeg liker "drar til stavanger "
  Fordi den er romantisk, søt og spennende 😀
  Oxo liker jeg "Nyttårsaften " (vis det er det den heter )
  Den der Sara og Thomas kysser mens de teller 10, 9, 8 o.s.v..
  Fordi den er søøt og fordi det endelig skjedde noe spess mellom dem ;D

 525. Jeg likte best "drar til stavanger".
  I begynnelsen var liksom alt så trist, og det virket som sara bare tenkte på seb, og da ble jeg litt trist..
  men når jeg så seb komme løpende, ble jeg skikkelig glad!
  Jeg tenkte på at alle har noen som elsker dem, selv om de ikke tror det. :) Det var nesten som jeg kunne føle saras følelser...
  Og jeg bare elsket slutten.. det var så romantisk! For meg er det en helt uforglemmelig film..
  Seb elsker virkelig Sara :)
  Dere i redaksjonen jobber så utrolig bra, og jeg elsker jobben dere gjør :)
  STÅ PÅ! 😀
  M.v.h. Jetti :)

 526. Jeg syntes den der Sara og Thomas kysser på nyttårsaften. Det var ekstremt søtt, og jeg tror det er det jenter drømmer om, egentlig. Jeg ser nå at det faktisk er mulig at det kan skje, før trodde jeg ikke det. Men nå gjør jeg det. Vil bare si takk for det, uansett.

 527. nora kommer synes jeg er den beste:)B-):-X

 528. Liker den første når vi blir kjent med Sara ^^,
  Da er hun så uskyldig og søt 😀

 529. PS. JEG VIL IKKE VINNE

 530. jeg elsker den gamle episoden som heter: Nå kommer nora!!!
  Men i dette semmesteret liker jeg nyttårsaften

 531. I kiosken , den på 17.mai fordi da kysser Seb. Sara !<3

 532. første skoledag

 533. "Drar til Stavanger" . Det var så søtt :) Det minner meg om en typisk gammel amerikansk romatisk film. Også er det så perfekt, siden alle jenter liker når gutter viser følelser og tar iniativ, og det er akkurat det Sebastian gjør/gjorde.

 534. jeg synes "I KIOSKEN" er best fordi da møtes sara og seb igjen

 535. Jeg synes; overnatte ute, med minka er finest. Siden den filmen viser litt av vennskap og gleden man har når man er barn at man kan gjøre noe som er galt , men like vell så riktig ;-))<3 Alle barn trenger og more seg, uansett hva foreldrene dine sier ;-))<3 Jeg synes også alene var fin :-)) Det viser at alt er ikke så lett her i verden og at noen ganger så tror man at man mister alle som er glad i deg ;-)) De filmene viser noe av sidene i livet, som alle opplever :-))<3

 536. Eg liker "Fredag 6/6 Nå eller aldri" fordi sara viser at det ikke hjelper å bølle med henne + at minka begynner å se at sara egentlig er ganske kul, men det denne filmen viser er at "Karma" alltid slår tilbake så viss desiree og katharina ikke er så grei med sara har ikke sara tenkt å være så grei med dem. Dette er en film man ikke kan glemme og det er derfor eg syns at det er den beste filmen "sara" har laget!!!

  Klem MILLA

 537. drar til Stavanger. jeg synes den er den beste , fordi da vet hun akkurat hva seb føler for ho og at dem liker hverandre kjempe godt! :)

 538. Jeg syntes absolutt den på "NyTTårS-aFteN" var best. 😛 <3

 539. Em..jeg syntes den beste Sara filmen er : Den nyttårsaften.
  Siden Sara trodde Thomas likte Maia pga. de mld. men så viste det seg at det ikke stemte. 😛

  Eller's så syntes jeg at den på 17.mai var ganske bra siden da viste det seg at Sebb likte Sara.

  Eller den på tåge til Stavanger siden da kom Sebb løpede og ropte men du bare smilte men til slutt gikk du av oxo ble dere kjærester <33 Den var lizzom spenndene etter det du hadde sagt og han ikke svarte det

  Håper dere ikke slutter men Sara til sommeren oxo håper at kansje jeg blir den som blir trokket <33

  ELSKER SARA EPISODENE OG SERIEN <3 ♥♥♥♥♥

 540. eg synes: drar til stavanger er den beste videoen i Sara. siden den er romantisk og veldigt søtt av Seb å springe etter sara! itilleg ble sara og seb sammen!

 541. Det er utrolig vansklig å si hvilken film som er best fordi alle er så UTROLIG bra, men en av de beste er "Skal vi være sammen?" fordi den er så morsom.
  Fikk latterkrampe hver gang jeg tenkte på den filmen.

 542. Drar til stavanger. for da blir sara og sebastian sammen igjen
  : )

 543. jeg likte best ''nyttåraften''

  siden... sara er så forelsket i thomas. og hun tror jo også at han liker henne . så skulle jo de to finne på noe.. og etter det fikk hun jo en meld. som det stod : det passer ikke å møtes, helt ærlig så liker jeg en annen...
  og etter det, ringte desiree'
  så sa hun at hun hadde møtt maja.. og at hun hadde kjærlighets sorg.. og så sa hu : fikk du ikke denne ? det passer ikke å møtes , hel ærlig så liker jeg en annen .... så sa hun : den var ment til maja og ikke til deg !
  så gikk hun jo ut, for å møte desiree, og thomas var der !
  så prøvde hun å fortelle han,, så bare ..... KYSSET DEM :) !!!!
  derfor likte jeg den sååå godt !! :)) <3

 544. Jeg tror jeg må si jeg likte den filmen som dere hadde lagt sammen klipp fra Thomas og Sara sin tid sammen:P
  fordi det ble så trist med den musikken og de klippa at jeg nesten begynnte å gråte;)

 545. jeg liker best da du skulle dra til stavanger
  Den var kjempe bra assa :) jeg ble rørt da seb kom
  springene til toget og du stopper hele tåget får og skuller få se seb <3 det var kjempe fint :)

 546. DRAR TIL STAVANGER
  fordi den er veldig bra laget, og veldig fin. grunnen til at jeg syntes en av de nyeste er best av alle. er fordi jeg syntes også at skuespillerene har bevist at de kan bedre. syntes alle har blitt mye flinkere nå enn de var før. syns at sara er ganske sara i denne video'en.

 547. 1. Tåg turen til Stavanger. Pga da Sebb kom løpende etter det som hadde skjedd mellom dere og at han ikke svarte. Men så ble dere sammen.

  2. 17.mai. Da viste han sine følelser for deg og dere kysset <33

 548. Jeg synes den ''drar til stavanger'' er den beste og den fineste filmen dere har laget!
  Fordi den var så søt, også fordi det er ikke mange gutter som gjør noe som å løpe etter et tog for å fa jenta man liker så godt ! Den var bare så nydelig.. Sara og Sebastian =<3 forever! ( håper jeg ;P)

  Hilsen Hanna;] PS: Jeg elsker SARA ser på det vær dag!

 549. pliiiiiiiiiiiiiiiis, jeg vil vinne ! (a) haha , jeg er JO VERDENS KULESTE SARA FÆN, JEG ER BESTEVENN MED HUN ! ;-)) OKEI?!<3 JEG ELSKER DEG SARA MIN<3

 550. Håper dere får en fin sommer ALLE sammen og at kansje jeg endelig får en mulighet til og vinne <33

 551. 😀

 552. eg like best Drar til Stavanger for den e så romantiske eg elske kysse å så går hu av og seb var så nice når han sprang.... det var en fantastisk film ååååja<3

 553. hei

 554. Jeg synes nyttårsaften og de episodene der det er gutter meg : )
  Jeg liker dem på grunn av at dem er så søte sammen 😀
  jeg liker nyttårsaften best, For det skjedde jo så mye der, og pluteselig kyssa tomas henne det er så søt :)

 555. Jeg syns den beste var ''Nyttårsaften'' : )
  For der kysser liksom Sara og Thomas akkurat når det blir 2009 ; P

 556. jeg liker "SOMMERAVSLUTNING!" best fordi det er så morsomt å se Desiree og Katharina synge og Katharina
  så så sinnsykt morsom ut når hun skulle se ut som han gutten i "Grease" :-)

 557. Jeg liker best " drar til Stavanger ". Jeg syns det er så søtt når Seb kommer løpende, og ikke minst kysset <3

  Hilsen stor Sara fan 😉

 558. DRAR TIL STAVANGER er garantert den beste sara filmen som er laget. ikke bare fordi den er søt, men også fordi den er laget jækla profisjonelt.
  Jeg liker en del andre filmer med jeg orker ikke lete dem frem. Så jeg mener at filmen om at Sara skal dra til stavanger er den beste. Håper dere trekker meg : D

 559. Gitarkameratene
  Fordi den var veldig fin og koselig og dramatisk da moren til Sara kom inn 😉
  -Z

 560. Hei jeg liker den som heter drar til Stavanger
  den hva bare så bra:) Sara + Seb = sant(L)(L)

 561. jeg likte best ``drar til Stavanger´´ fordi det var sååå romantisk av Seb å løpe etter henne når hun satt på toget . Han var såååå søøøøøt.

 562. Filmen som var på nyttårsaften var kjempefin. Alt det der med at han hadde sendt feil melding og hun hadde vært så lei seg. Åsså kommer han bare å kysser henne!

 563. jeg liker " drar til stavanger " jeg likte den fordig jeg har venta på det lenge at du og sebb skulle kysse oxo kjedde på denne videoen "drar til stavanger :)
  klem thea bardine : )

 564. Eg likte best " Vet dere va som skjede?"

  Den var så bra for dag fikk Sara og Desere;P snakka

 565. Nytårsaften!
  De var så fantastisktøffe at de turte å kysse, helt rått!
  Veldig morsomt 😀 Bra finl, elsker romantikk uansett 😀

  Hilsen **** *****

 566. Jeg syns den beste filmen noensinne er "Drar til stavanger"
  Fordi det var så gøy når Sebastian løp etter toget og de kysset etterpå.

 567. jeg likte "Drar til Stavanger"
  fordi det var spenning når seb løp etter toget og romantisk når de kyssa og litt trist når hun skulle reise istarten, og for det avr den beste HELT klart

 568. Jeg liker : " Jeg drar til Stavanger" Siden det er så ROMANTISK når Seb løper etter ho når ho sitter i toget , så stopper ho toget ! så går ho ut så kysser de lenge ! den er så sykt bra den filmen ! det er den yndlings filem min! men alle er liker brae men den er best!
  Men alle fortjener å vinne dette! men jeg vet jeg ikke kommer til å vinne denne prisen siden jeg har aldri vunnet

 569. jeg liker best drar til stavanger 😀

 570. Jeg likte best "Drar til Stavanger", fordi den var så romantisk! Jeg måtte se den flere ganger til og med! Hilsen meg : )

 571. æ likte " Drar til Stavanger" best!
  det hva så søtt av Seb å spring etter toget, og når Sara stoppa toget for å møt Seb :')
  det e den beste av alle filman.. men alle va ju bra då! (y)
  vill bre sei; fortsett me Sara, det e så bra! 😀 (y)

 572. eg synst at då seb kom løpande etter ho på toget er den beste<33

 573. Jeg tror jeg likte best "RG-KONKURANSEN" Den var likson så dramatisk. Og det beviste at hun spiste allt for lite..

 574. liksom alt*

 575. Jeg syntes "FREDAG 12/6: DRAR TIL STAVANGER" definitivt er den beste!
  Jeg har fulgt Sara helt siden det startet, og jeg har hatt mange yndlingsvideoer, men denne er vel den beste.
  Jeg satt faktisk å tenkte på den på skolen idag. Den er så utrolig romantisk! Sara og Sebbe er så utrolig søte sammen.

  Fikk frysninger første gang jeg så den, begynte tilogme og gråte litt. Elsker når Sara går av toget og Sebbe står utenfor! Hun og han smiler så søtt, og sangen er så utrolig søt. Skulle ønske jeg også fikk oppleve det vær dag når jeg gikk av toget på Oslo S.

  Jeg er rett og slett helt hektet på Sara, er vel innom 5-10 ganger daglig. Selvom dere har vist hvordan man lager Sara på NrkSuper hadde det vært gøy å på når dere lagde en episode! Elsker Amazing sangen, jeg har fått søsteren min til å like den. Og for å ikke glemme elsker mamma den også!

  Håper jeg vinner premien, det hadde vært utrolig gøy!
  Ønsker redaksjonen og "Sara" lykke til videre. Håper dere fortsetter i lang tid i fremtiden! :-)

 576. Eg lika best den filmen då Nora og Sindre blir i lag.

 577. pubertet i klassen

 578. Jeg liker den på nyttårsaften,det er så romantisk,for Sara begynner å bli sjalu på Maja,men så akkurat på det øjeblikket,finner Sara ut at det var ho an likte,og så står ho med en munnfull og forklarer,og akkurat på tre,da får Thomas lukket munnen på Sara ved å gi ho et stort saftigt kyss
  - og da ordner alt seg selfølgelig!
  Kjærligheten er fantastisk.
  -Hilsen stor Sara fan-

 579. jeg liker best "De kommer ikke likevell" den er litt vittig og så blir det liksom en overaskalse at de kom 😀
  den synes jeg er gøyest 😀

 580. Supert at dere har lagt ut flere og flere filmer og blogger etter
  hvert son tiden går.. 😀 Og min favoritt film må vel være den dernår Sara og Thomas kysset.. 😀 ( altså på nyttårsaften ) Det var så romantisk, også siden dere laget den filmen fikk vi jo seere se hvordan dere laget den filmen der Thomas og Sara kysset. 😀 Også håper jeg virkelig det er jeg som vinner for jeg har aldri vunnet NOE 😀 !!!!!!!!! PLEAZE, JEH HÅPER DET ER JEG SOM VINNER. 😀 😀 😀 😀 Hilsen Alle som heter Sara !:> =-D Ps: Har brukt annen e-post adresse siden den er mye lettere og nå fram til. ( BRUK
  DEN, IKKE DEN ANDRE E-POST ADRESSEN !! 😀 )

 581. Hei!
  Jeg liker den filmen som handler om Sara og Desiree på kolonihytta.

 582. Jeg likte filmen som heter "Audition" best..Èn av grunnene var at jeg alltid har hatt lyst til å dra på audition selv. Så det var veldig gøy å se hvordan de gjør det, for det har jeg alltid lurt på. Den andre grunnen til at jeg liker denne filmen best, er at det er liksom ikke en typisk slutt på den! I steden for at hovedrollen (Sara) får rollen, er det bestevenninne Desiree. Jeg synes det er mye mer morsomt med filmer når man tror man vet hva som skjer, men så skjer det noe helt annet.. Lykke til videre med Sara! Følger med på det hver dag : )

 583. Jeg liker "må snakke med mamma" fordi den er både morsom, og fordi jeg lever meg virkelig inn og ønsker jeg hadde en sånn kul mor.

 584. Hei!
  Jeg liker best den filmen om Sara og Desiree på kolonihytta.
  Da Thomas og Øystein kommer til Sara og Desiree, og Thomas får hvite at Sara har fått et hjerteplekter fra Erlend, og hun hadde løyet og sakt at hun ikke hadde møtt Erlend i det hele tatt.
  Den er så spennende.
  Håper jeg vinner:-)

 585. hei på dere :)
  jeg syns den på nyttårsaften (vist det er sånn det skrives), for sara får en melding også sier tomas at han liker en annen, maja. også mener han å sende meldingen til maja. så ringer desereê, og sier at sara har missforstått, og at hun må komme med en gang, og så kysser sara og tomas ^^ tomas er såå søt (a)

  hilsen en som liker tomas :- P

 586. jeg liker "drar til stavanger" filmen best!!!

  fordi den er kjempe romantisk og kul film<33333
  jeg har kjempe lyst til å vinne ... klem ida<<333

 587. ''Drar til Stavanger'' Ingen ting er mer romantisk enn at Seb løp hele den veien og etter toget <3<3

 588. Eg synnest: Gymtrøbbel var den beste filmen i sara fordi:

  Eg har(blir mobbet selv og vet korleis det er, synnest det var utroleg dårleg jort og bare elsker måten filmen er spilt innpå og alle var kjempe gode til og vere "skuespillere". trur det var alt 😛

  (ellers likte eg alle filmene når hun ble mobbet også, spess. da hun turde og gji igjen xD)

 589. FREDAG 13/02 RG-konurranse

  jeg liker best den sara episoden fordi sara viser så godt hva hun føler !

  og jeg syntest at hun spiller best i den videoen:)

  men siv spiller veldig godt nåår hun besvimer også!

  det er veldig tydelig at jeppe og anne ikke er sammen lengre !

  og det er liksom også en drama serie så da er jo det og så veldig dramatiskt at hun pluselig besvimer!

  men var det meningen at hun skulle miste den ene køllen?

  hilsen stor sara desirèe og siv fannn:):D

 590. Jeg digger den første gitarkursfilmen "GITARKURS" da jeg digger å se på at de tør å synge og p.g.a jeg synes det er massevis av morsomme kommentarer, og ikke minst at jeg aldri blir lei av den.

 591. drar til stavanger

  h
  he
  hei
  he
  h

 592. drar til stavanger

 593. Hei sara-redaksjonen.
  Jeg liker best da Desiree og katharina var så slemme mot sara så satt Desiree og Sara seg fast i heisen, til slutt ble de venner da og det var bra men jeg hadde dødd vis jeg hadde sittet fast i heisen med en uvenn. Det var modiggjort at de begynnte og snakke sammen og alt det der :)
  (jeg husker ikke helt hva episoden heter da)

  Klem Nora <3

 594. jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
  iooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
  iyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  t
  t
  t
  h
  hty

  h
  t
  y

 595. jeg liker 'Gitarkameratene' best, fordi da kysser thomas og sara nesten. og den er så utrolig søt<3 og sangen er også kjempefin!

  - klem camilla.

 596. Ååååå.... Jeg så ikke at den filmen ''Mamma kommer ikke''
  var der. Jeg liker den ganske godt også siden jeg har vært i sånne ''Episoder'' om jeg kan kalle det det, KJEMPE mange
  ganger og vet hvordan det føles når man vil gjøre alt for og hevne seg på mammaen sin, og sier stygge ting og gjør stygge ting. Men når man har roet seg ned vil man bare bli venner med moren igjen, og et er OFTE ( I såfall hjemme hos meg at
  moren kjefter etterpå og er sur en liten stund til før hun tilir deg. ) Jeg synes både '' Nyttårsaften'' og '' Mamma kommer ikke'' Er like bra. 😀 Håper VIRKELIG det blir jeg som vinner, som sagt har jeg aldri vunnet noe. 😀 ( Og husk at den nye e-post adressen er den som skal brukes ikke den gamle, O.K ? ) HILSEN DEN STØRSTE SARA FANEN EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 !!!!!!!!!
  LOVE YOU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 !!!!!!

 597. hei!:)
  jeg syntes at den klippen var den beste..
  Drar til stavanger.

  jeg liker den siden der for sara og sebastian kysse,..
  og at hun ofrett så mye bare fordi hun så han løpende ved tog etter henne.
  så trykket hun faktisk på stopp bare for å snakke med seb...

  jeg liker mange andre men vis jeg skulle ha valgt meg en hadde det sikkert vært den.-
  men jeg lurte på en ting til.. skal dere forsette å sende sara eller er det slutt eller sommeren siden , ja
  sara har På Ekte begyn i 9klasse og da er det mer fokus på lekser,, tentamner..OSV:
  men jeg vil heller at den IKKE skal slutte,

  kleem sara omar ..

 598. Eg digger "quiz" bl.a fordi den er full av drama (og jeg digger drama), og jeg vet ikke hvorfor men, jeg kan se den om og om igjen uten å bli lei! 😀

 599. Jeg synes " Godt nyttår" er best.
  Siden den var så koselig og bra.
  selv om alle er gode

 600. Jeg synes den beste episoden er : <3

  DE KOMMER IKKE :-)

  koffor?: jo fordi den er veldig mye drama i og det er veldig romantisk så ødelegger desiree d litt og da de skremmer de det er bare det beste av alt. og da thomas tror at hun og erlend har liksom vært sammen og sann for hun fikk ett røtt hjerteplekter og da blir det så mye drama den er totalt den beste :)-)

 601. Jeg liker best den ganske nye episoden "Drar til Stavanger".
  Fordi den er så utrolig søt, og spennende!
  Særlig søtt når Sara og Sebastian kysser :-))

 602. Den derda sara må fortelle moren sin at hun har fått mensen. Haha, jeg og venninna mi serpå den hele tiden, og vi dævver av latter 😀

  "Jeg har fåt m..mmMELDING av desireè!"
  "Av Desireè?"
  "Nei, jeg har fått mensen."
  "HAR DESIREÈ FÅTT MENSEN?!?!?!?"

  huff, det er så lættis da morra skriker det xD

 603. Det er garantert Gitarkameratene, hallo ?
  er det så rart liksom. de var så søte, og så kommer "mamma" og ødelegger allt. fyttikatta, jeg skulle øsnke jeg også kunne hatt det sånn. asså, jeg syntes det avr så romantisk og den sangen åsså ! jeg har sett den tusenvis av ganger og jeg blir ikke lei.. den er så søøøt, men nå er det litt lenge siden jeg ahr sett den så jeg tror jeg skjekker den nå jeg :)

  snakkes

 604. Hei, Sararedaksjonen!
  Jeg synes videoen: "Audition" best!, fordi jeg synes det er en veldig bra video, med mange forskjellige hendelser som møtes i enden, men ikke alt går som det skal. Jeg synes også at den er veldig spennende på slutten, ihvertfall den første gangen jeg så den, ble jeg litt nysgjerrig på hva som kom i neste video.

  Det er dere veldig flink til i Sara-redaksjonen!, dere klarer å fa selv en liten video til å være kjempe spennende! Jeg elsker Sara, og håper den varer lenge. Jeg lurer også på om dere har bestemt når Sara er ferdig, håper selvfølgelig på Svar!!

 605. jeg synes den på nyttårsaften er best...fordi da kysser thommas sara!<33333:P

 606. Den der når Sara fortelle mammaen sin om at hun har fått mensen!! Den er så bra fordi ho sier at ho har fått melding fra Desireè og at hu har fått mensen og så tror mammen at ho mener at Desireè har fått mensen!! Det er så bra!!! Den heter "MÅ SNAKKE MED MAMMA".

 607. Jeg syns "ROMMET VÅRT" (Her skal vi bo) er ganske morsom!:D
  Håper jeg vinner!;)

  Stooooor Klem Alvilde.
  PS: Har sett ALLE episodene!

 608. Hei, jeg synest at filmen da Seb løp etter toget/Sara var kjekkest!
  Jeg synest de fordi den var morro og romantisk!!! digger Sara!!!!!!!!!!

 609. jeg liker også den med "mensfest" når hun snakker med moren om mensen...fordi den er UFATELIG morsom!!!<33333

 610. Men av ordentlige episoder likte jeg ganske godt den videoen når Sara og Seb ble venner igjenn. Da når hun satt på toget på veg til pappaen sin.:)

 611. Jeg syns den spm heter "gitarkameratene" Fordi den er veldig søt da "Thomas" ser "sara " inn i øynene, og skal til å kysse henne :) + At den er morsom når mamma`n til "Sara" kommer inn, når de er på vei til å kysse. :)

 612. "Skal vi være sammen" , den er utrolig morsom, jeg holdt på å le meg skakk i hjel, da Eilif spør henne, og hun finner den gode unnskyldningen da vettu 😛 Haha

 613. Synes "drar til stavanger" er best jeg, fordi den viser ekte kjærlighet. Tenk da, hvor søtt er det ikke at en du er drit forelska i løper etter toget for å rekke deg? Uansett så virker den videoen mest ekte ; b Og det er supert.

 614. Jeg liker best "Thomas Angrer" Fordi den er så trist og at hun kaster gitaren til Thomas ut av vinduet er jo helt .... helt .... GALT! Jeg bare digger den! Jeg begynte faktisk å gråte på grunn av den filmen! :'(

 615. jeg liker best "desiree gir seg ikke" fordi desiree viser hvordan en god venn skal være. men liker også "drar til stavanger" fordi den er romantisk

 616. Den hvor Siv besvimer på rg- konkurransen

 617. Jeg synes "jeg drar til stavanger" er best. Den er sååå romantisk! Og som jeg liker når Seb finner sara! Han løper etter toget. Han ofrer mye for KJÆRLIGHETEN!!!

 618. Jeg liker best videoen " HVEM SKAL SYNGE?" når de er på koloni hytta til Desirèe. Jeg liker hvordan Desirèe hermer etter Sara, og hvordan Sara reagerer.
  :)

 619. du må bare si det du føler til mamman din så kan det henne at henne forstår deg sara

 620. Jeg liker best "gitarkameratene" siden dere er liksom litt forelska også holder dere på å kysse men så kommer moren til Sara brasene inn : ) .. Den er liksom litt spennende (filmen) ; )

 621. Hei !
  Jg liker den på nyttårsaften siden du tror at thomas ikke liker deg men maja, så ringer desiree deg også møter du thomas også kysser han deg og det var veldig braa siden da likte du thomas VELDIG godt :d

  Hilsen karoline 😀

 622. "DRAR TIL STAVANGER"

  Den som heter drar til stavanger er definnetift den beste for den er bare Sååååå romantisk!!!!!

  Jeg elsket det når seb løp etter toget!!!<3<33<333<3333

  Hilsen sara's #1 fan<33333(L)

 623. Jeg synes " Det finnes ingen gud " er den beste filmen, dette er en blanding av førelser og drama, og den viser hvordan 2 sterke bestevenner holder sammen mellom tykt og tynt, den viser også at en bestevenn ikke er en som kan eller har alt, men en man kan stole på og si ting til, desire' og sara er helt klart de søtese bestevenninene jeg har sett non gang ^^, <3

 624. jeg liker best "drar til stavanger".
  for dette viser at sara på en måte begynner et nytt liv(meg seb). og at hun har komt seg utav alle problemene hun har hatt.. 😀

 625. Hei :)
  Jeg liker nyttårsaften best, det er da hun blir sammen med thomas og det er så spendene når Desiree ringer Sara<3

 626. Jeg syntes drar til stavanger fordi der blir de liksom venner igjen

 627. Jeg synes "orjenteringsløp" Var best siden den var morsom og sara var syyykt fin der og det var liksom veldig bra filmet! God lyd efekt og den var ganske romantis da <3

 628. Hallo 😀

  Jeg likte Nyttårsaften best 😀
  Men rundt juletid var det jo veldig spenende då 😀

  Klem fra Camilla 😀

 629. Heii!
  jeg synes " Drar til Stavanger " var best!
  Fordi der viser Seb at han liker Sara og Sara trodde jo ikke det!
  Åssså viser de hverandre at de er glade i hverandre og da kysser de!! :) <3 <3
  Ps: Sara er drit bra serie følger med på det hver dag:o)

 630. Jeg syntes drar til stavanger fordi der blir de liksom venner igjen og det er så romantisk når seb løper etter=)(sendte feil i stad

 631. Hei<3
  Jeg elsker den episoden der Seb kommer løpende etter toget når du sal dra til stavanger den er sååå søt<3!!!
  Dere to er søte og passer bra sammen og den episoden syntes jeg var konge fordi at den viser at uansett hvor mye du sjelte ham ut. Så kommer han etter deg allikevel!
  Det kaller jeg "ekte " kjælighet!<3

 632. Jeg syns den når Minka og sara overnatter i skogen , den er så morsom 😉

 633. Jeg liker både den filmen "Jeg møtte Vanessa" og "RG-konkuransen", men om jeg måtte velge er det nok "RG- konkusansen" som vinner min stemme. Begge filmene er liksom så dramatiske =D

 634. Eg liker best :Drar til stavanger :-)

 635. Eller eg liker alle helt siden : på leirskole

 636. Jeg elsker "godt nyttår" !
  Det er en så søt film, da de kysser klokka tolv :)
  jeg husker jeg skrek av glede da jeg så den :)

 637. Jeg syntes det var best den derre nyttårsaften :) den var så spendene og se på og romantisk da de kyssa de er som ett parr og det var spendene når sara trodde at han ikke likte hu mer jeg syntes litt synd på sara da men det gikk bra etter hvert

 638. Jeg synes den filmen hvor Thomas og Sara skal øve gitar, også ser Thomas på Sara, også holder de på å kysse, men så kommer moren inn å ødelegger det (det synes jeg var litt dumt da). Også synes jeg at nyttårsaften var så koselig, for da trodde jo Sara at Thomas ikke likte henne, fordi hun hadde fått en melding. Men så fant hun ut at den meldinga ikke var til henne også kyssa Thomas henne<33

 639. Jeg liker best den som heter ''drar til stavanger'' fordi sara trodde seb har vært sur på sara etter den aksjonen men det var bare vannesa som hadde lyvd..... Men så løpte seb etter toget så sara fikk stoppet det... Så kysset sara og seb....!

 640. hei 😀

  jeg likter best båt-turen på bursdagen til sara 😀

  den likte jeg beest <3 :-) <3 <3 <3

 641. Det finnes ingen gud!!

  Fordi den er sååååå trist, jeg sitter å gråter....å du får virkelig sagt til Des at du er glad i henne:') Har sett på den såååå mange ganger at jeg kan alle replikkene, men gråter når jeg ser på den ennda:')

 642. Jeg liker best gitarkammeratene fordi de gjør så mye rart og Thomas hadde ltenkt til og kysse Sara, men akkuat da kom mammaen til sara inn. Jeg liker egentlig alle filmene jeg, men saaa rocker!!!!!!!

 643. jeg liker best gitarkammeratene fordi de gjør så mye rart og Thomas hadde tenkt til og kysse Sara, men akkurat da kom mammaen tl Sara inn.

  Jeg liker egentlig alle filmene.

  Sara rocker!!!!!!!!!!!!!!:)

 644. eg likar best den vidioen når du skal til stavanger og
  når du sitter på tåget så kommer han og dere kysser <33

 645. jeg liker best drar til stavanger
  for den er så utrolik romantisk for hun er lei seg å sånn

  ps:digger alle episodene:)

 646. Nyttårsaften og da sara blødde igjennom ; p

  Fortsett med sara ass.. <3

 647. Min ynglings film er "drar til stavanger"
  Jeg liker filmen fordi:
  Sara var veldig deppa pågrunn av seb hadde vært frekk eller hun trodde han var frekk men det var jo Vannessa som hadde settet "en finger med i spillet".
  Den var morsom fordi:
  sara prøvde å gjemmme seg for han mannen som sa " NEI til ny E6 ut bygging" og hadde lapper i hånda!
  det som var morsomst var at Seb løp for å snakke med Sara og Sara sara trykka på "nødutgang" knappen!
  hilsen Marie
  jeg er en STOR fan og jeg håper jeg vinner premiene!!!!

 648. Da du å diseree ble venner ! men den er ikke der ?

 649. Hei jeg synes at den filmen der hvor Sara og Desiree er på den konolial hytta er best. Pga. at de blir skremt av Thomas og Øystein 😉 knis...
  hilsen Poppcorn!!!

 650. jeg synest den når du skulle til stavanger det var jo drit søøøt!
  dere passer i lag og jeg er glad får at du har det braa i gjen det var braa du ikkje ble sammen med Tomas (Peter) får tenk om han sviktet deg igjen ! Tenk om han og Desire blir sammen då kan dere Dobbeldate hehe nei hun kan bli i lag med Martin jeg elsker denne serien den minner meg litt om mitt liv Men bare at nå er alt vansklig alle hater meg ingn tror på meg jeg hater meg selv og mye mer men uansett jeg digger deg Sara (Louise)

 651. Hallo ! jeg synes at '' Singstarfest'' eller hva den hetter er bra, det er noe som kan skje ganske ofte på den slagks tider. Det er veldig vanlig at bestevenner er forelska i samme gutt, og når den ene blir sammen så blir den andre sur og lei seg. Jeg synes også at hvordan dere har laget den er veldig bra, tror kansje dere har fått noen ideer fra sara eller noe eller kansje at dere også vet mye om ungdomslivet. Vel dere vet vel kansje det siden dette er jo om ungdomslivet da. Til slutt vil jeg bare si at dene vidoen har også kjedd med noen jeg kjenner så jeg vet også hvordan det er for de to personene.

  PS: det har ik kjedd med meg altså ! 😛

  Hilsen Mathusha =D

 652. eller kansje den når Moren din ikkje komm såg den netopp stakars deg. men Moren din er kuul men akkurat på Barne skolen du skulle slutte kunne ikkje hun ha set generalprøven ..?

 653. Nå skal vi overnatte i skogen, og på kjøpesenteret, nå kommer nora! Sara var mye mer gøy før!

 654. jeg elsker "drar til stavanger" episoden! den er så utrooolig søt!
  det er liksom sånn alle jenter drømmer om at skal skje en eller annen gang :)

 655. Jeg likte best videoen bort ifra bråk fordi der viser seb tydelig at han har fallt for deg ;D Likte også Nyttårsaften veldig godt, den var veldig romantisk, og jeg ble kjempe glad når dere kyssa:)

  Hilsen en stor Sara fan;D

 656. heii sara jeg liker
  den videoen på nyttårsaften
  den var bra
  hehe elsker deg sara
  du er den beste skuespilleren i mitt liv
  <3<3 klemzz

 657. MAMMA TRØSTER .
  Den likte jeg veldig godt :) siden det var så morsomt da mamma'en til Sara snakke i tlf 'en :p å sånt, vet ikke helt hvorfor jeg likte akuratt den så godt å ikke de andre :P, hehe .
  det var den som slo meg, da jeg så på den videoen MAMMA TRØSTER. Sara hadde fått mensen å greier også hadde noen tatt bilde av det, så ringte det jo, så hadde sara banket opp en elev :p tehe.

 658. Jeg liker best episoden "band camp" og "drar til Stavanger"

  Disse liker jeg best fordi "band camp" viser hvordan man kan gjøre noe gøy med en bestevennvenn, og "drar til Stavanger fordi endelig Seb og Sara blir sammen og den er romantisk<3

 659. Den filmen jeg likte best var "Jeg må i Svømmehallen"
  Fordi da blir hun treffer hun sin stesøster for første gang.

 660. Eg synes julaften er den fineste filmen, fordi den var utruli koseli =) <3 <3 <3 <3 <3 <3

 661. Jeg likte best den dere I KIOSKEN får den var så gøy. Jeg synes den var gøy pågrunn av det var en litt sånn romantisk film. hilsen Julie <33

 662. Jeg liker 'Temadag med sosiallæreren' aller best.
  Fordi den handler om noe viktig og som skjer i virkeligheten.
  Den er veldig godt laget, spesielt skuespillet.
  Og det er en film mange kan lære noe viktig av. :)

 663. Jeg liker best gamle Sara filmer men den jeg liker best er Gymtrøbbel ganske gøy episode der Sara står inne og får skryt får hjelpe til og Desiree og Katharina FAILER totalt i slutten der det eneste drøye med den er at Sara får gymbagen kasta i dusjen men den er utrolig kul og morsom og litt men ikke for mye drama i og derfor er Gymtrøbbel den beste Sara episoden !

  PS: Jeg ser at veldig mange liker drar til stavanger og nyttårsaften er det kun fordi de kysser der ??? Må bare spørre ...

 664. Jeg liker best "drar til Stavanger", fordi den er så utrolig fin.
  Sara drar liksom til Stavanger også kommer Seb løpende etter toget. Det er bare så utrolig søtt. For Sara er liksom så lei seg for at hun sa at hun var skikkelig sur på han og sånn, også sendte hun han meldinger men han svarte ikke. Så Sara trodde at han var sur på henne, men så kommer han løpende etter ho og det er så utrolig koselig å se på. Så "
  drar til Stavanger" er yndlingsepisoden min :)

  Håper jeg vinner en av premiene:D

 665. Hei jeg likte "Må snakke med Mamma" (da hun fortalte at hun hadde fått mensen)!

  Haha, den var kjeme gøy lå på gulvet og lo og lo, og jeg så den flere ganger!!!

  Den var både spennende og morsom <3 !!!!

  LOL!!!!

  Cille....<3

 666. Det er kjempe mange! Men jeg sier en...

  ''JEG ER SARA!''
  Jeg liker denne episoden best for det var den første episoden som kom ut. Og jeg fikk vite mer om Sara og hva hun likte best til middag. Jeg vet at denne episoden er gammel men det er like gøy å se den 😀 Det var den episoden som fikk meg interessert med å se på Sara. Jeg har følgt med på Sara siden da. Jeg fikk vite mer om Sindre, Nora, Foreldrene til Sara med å se på 1 episode. Det var veldig hyggelig å se på den episoden ^^ Det var da foreldrene bodde sammen og takket være den episoden så har jeg fulgt med på Sara i over 1 år 😀 Det er like gøy hver dag! Hvis ikke jeg hadde lagt merke til den episoden hadde jeg kanskje aldri vist om Sara.

  Håper dere legger merke til denne kommentaren!
  Hilsen Kami!

 667. Jeg synes at den Girtarkameratene var best..
  Fordi : Hun hadde så mange bamser å gøyme, også holdt hun den "I love you puta", også fordi de neste n kyssa. Men så kom Mora inn..

  :)(:

 668. Jeg liker den på Nyttårsaften..

  Fordi det var ganske spennende..
  Sara trodde jo at Thomas var forelsket i en annen jente..
  Men så hadde han sendt feil, fordi han likte egentlig Sara...
  Og da sara kommer bort til Thomas kysser han henne lenge..
  Det var utrolig romantisk..

  klem Sara/Louise fan :)

 669. Jeg likte den på nyttårsaften best fordi jeg synes den var så fin <3 Jeg vil at Thomas og Sara skal bli sammen igjen ! plis, kan de ikke bli det ? : (

 670. Jeg liker best "Med sosiallæreren" eller hva den heter. Det er fordi at jeg faktisk ble veldig rørt av den, jeg pleier ikke å være SÅ inni det, men jeg liker denne godt. Har selv opplevd noe lignene, men skulle ønske at jeg gjorde det samme som henne. Har sette den om og om igjen :)

 671. Jeg liker den i svømmehallen fordi Siv bare går og er frekk mot Sara og sånn og da blir det sånn spenning som Sara red. er då god til og få fram og da blir jeg sittende og se filmen om og om igjen!
  Men alle er bra da!!!!

 672. jeg synes den beste filmen er den ifra nyttårsaften , jeg liker den bare best . den er bare så utrolig søt .. jeg bare elsker den filmen..

 673. Hei dere i Sara ! :- )

  Jeg liker best den filmen med overskriften "I dag begynner jeg på ny skole".
  Jeg liker den best fordi det er så spennende å se hvordan det går, og hvordan hun takler nye personer, lærere og ikke minst et annet skolemiljø. :-)

  Og en liten ting til ved siden av dette...
  ... har bare så lyst til å rose dere for denne fine siden :)
  Jeg er nesten innpå her hver eneste dag for å se om det har kommet noe nytt ! Stå på, dere er kjempeflinke ! ;- D <3

 674. jeg liker nest den episoden som heter "drar til stavanger"
  jeg liker den fordi den handler om kjærlighet og virkeligheten og sånn den et også spennede den minner meg faktisk om "twilight" filmen og jeg bare
  E
  EL
  ELS
  ELSK
  ELSKE
  ELSKER
  den filmen det er den beste filmen jeg noen gang har sett og derfor liker jeg akkuratt denne episoden best "drar til stavenger" håper jeg vinner hade
  (kan det ikke komme flere videor i løpet av en dag)

 675. jeg mente mest over denne (skrev feil)

 676. jeg likte best den mobbe aksjonen den var bra egentlig hele den mobbe aksjonen var best helt klart og jeg har sett på appsolytt alle vidioene

 677. Jeg liker den filmen da , sara går ut av toge. Den er med romantikk :) jeg synes det er en fin film. *Sara er et forbildet for meg*Ønsker meg en ny t-sjorte men jeg får ikke av mamma og pappa ... håper jeg får av dokker 😉

 678. Jeg liker den da Sara kysser en tomat, men jeg finner ikke ut hva den heter ! Også liker jeg Gitar kameratene , For det er så morsomt for de glemmer at de er der for å øve, så kysser de nesten så kommer mammaen til sara inn xD
  Hihi : )

 679. nyttårsaften <33 definitivt !

 680. Eg likte nr 4/5 NATTA

  Da var det litt morsomt med Eilif og Katarina var grei mot Iselin <3

 681. Drar til Stavanger

  Jeg liker den fordi sara finner ut at Seb liker henne, også kysser de, det var litt overraskende, men filmen var veldig bra : )

 682. Jeg liker best de seriene på nyttårsaften da Thomas og Sara kysser. Fordi de er så søte sammen også kommer Sara og tror at Thomas ikke liker henne, men så hadde han sendt feil! Også kommer Sara og forklarer at hun hadde fått feil, også teller de ned så kysser de <3 Det er så dramatisk samtidlig med at det er romantisk. Også den da Sara skal til Savanger. Hun er så lei seg fordi hu tror at Seb er sur på hu så sitter hu på toget og er lei seg så kommer Seb for å snakke med hu. Så går hu av toget så kysser de! Det er veldig søtt og spennende 😀 DIGGER SARA!

 683. Jeg synes kansje at det fimen da desire og sara var på hytta og thomas og han andre kom på besøk 😀
  ps. også likete jeg veldig godt den når hu drar til stavanger :d

 684. Jeg liker best "drar til stavanger" :)

 685. jeg likte best:
  jeg drar til stavanger og nyttårsaften.
  siden begge var litt romantiske, men nyttårsaften var mest romantisk.
  og 'drar til stavanger' var veldig spennende:)

 686. jeg syntes at ``etterpå`` var den beste fordi da kunne man vite litt mere om desiree og familien hennes og at desiree, sara og catarina ble venner igjenn og at ingen var sure eller mobbet hver anndre lissom.jeg vil bare si at jeg har sett ALLE sara episodene helt fra de første da hun sier hvem hu er og hvem bestevennen nora er også hvem mamman og pappan er. og jeg håper at sara og tommas blir sammen igjenn:)pliiis si at jeg vinner da......
  hilsen jenny<3<3<3:*

 687. Liker best "Jeg gikk for å snakke med Seb".
  Den viser at Sara ikke er redd for å si ifra, men sier det hun mener og det gjør henne til en sterk person. Og det er VELDIG bra!! 😀

 688. Den hvor hun skulle øve seg på å kysse,
  På en tomatxD

 689. Jeg liker best når Sara får besøk av Nora, da de shopper og tuller og koser seg. Det minner meg om min egen bestevenn, som jeg har flyttet ifra. Og derfor likte jeg den veldig godt, får nesten tårer i øynene fordi jeg tenker på min egen bestevenn, og hun er helt topp.

 690. "Drar til Stavanger" den liker jeg godt siden det er så søtt ◕‿◕
  hadde jeg vært sara, hadde jeg aldri turt å stoppe toget.. men hun gjorde det for kjælighetens skyld, og det viser bare hvor stekt kjærlighet kan være!!
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  -
  jeg elsker sara-serien!! jeg er 15år, og har sett alle filmene og nesten alle bloggene, sykt kjipt at det snart er slutt!!◕‿◕

 691. Jeg syns "Drar til Stavanger"; Da får Sara vite hva Seb virkelig føler for henne, og sannheten. Jeg syns også "Stengt inne", for da får to personer (Sara og Desirèe) et forhold selvom de ikke liker hverandre så fryktelig godt. Liker ikke at noen folk irriterer,plager,erter eller mobber andre. I min verden er det en bot på 1000000000.000000 kr om du gjør det!
  NB! Det var en advaring.

 692. Hei!
  Jeg likte best Nyttårsaften.
  For, etter mange misforståelser hadde det jo en bra slutt på det. Og det viser denne filmen, også var jo filmen romantisk i tillegg da, og det gjør den kjempe bra! Skuespillerne er også kjempe flinke som greier å lage det sånn at det blir helt virkelig, også tørr de å gjøre alt mulig, til og med å kysse.!
  Klem fra meg<3

 693. jeg liker "drar til Stavanger".
  den er bra og romantisk... jeg liker at seb kommer springenes men så klarer han ikke å løpe fortere enn toget. den filmen er realistisk og veldig fin å se på : D
  jeg håper dere ikke sletter det jeg skriver..
  klem

 694. Jeg liker den når Sara og Thomas kysser på nyttårsaften,
  hvet ikke hvorfor meg liker den så forbanna godt

 695. Jeg likte best "Drar til Stavanger."
  Fordi det var så UTROLIG søtt av Seb og komme løpende
  etter toget. Og Sara som trodde at alt var over osv.
  Og når de kysset ! Det var så utrolig søtt det også. (-:

 696. Jeg liker den der de har om mobbing på skolen, fordi det er spennede, og sara er flink til å spille der. Det er også spennende den filmen som er etter på, der Katharina, Dessirè og Sara måtte sitte igjen og snakke om hva som hadde skjedd. De liker jeg best!

 697. Jeg syns"Drar til Stavenger"
  Den var så romanisk!!!! <33

 698. Vansklig, jeg syns alle er så gode...

  Må jo bestemme meg så jeg tror nok det må bli "Jeg må i svømmehallen"

 699. Jeg syns"Drar til Stavenger"
  Den var så romanisk!!!! <33 jeg syns selvsagt den var best<33

 700. Jeg syns "JEG MØTTE VANESSA" er så utroolig bra! Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg bare elsker den! Ser den om og om igjen! 😀

 701. Eg lige den me når Sara åg Thomas har krangla. Fordi den e så søte når de sette seg i trappå åg alt blir greit ijen:)

 702. Jeg synes den videoen når Eliff leser boka til Iselin er den beste fordi den er så morsomm og han får så utrolig kul stemme xD

 703. Jeg liker aller best den som heter; Drar til Stavanger. Den er utrolig romantisk og det er veldig søtt. Så syntes jeg musikken i filmen var veldig bra !!

 704. jeg synes: i dag tidlig kl. åtte. Fordi da hun sa til den mannen hva de skulle gjøre, men så viste d seg at det var den mannen som jobba der de skulle demonstrere hun snakket med. og så gikk han til politiet å sa d. den synes jeg er best:)

 705. Liker den "Sommeravslutning"-filmen best!
  Den er lang, og det er spennende å se den!

 706. Jeg syntes "nå eller aldri" fordi det viser at Sara ikke er redd får og vise hvem hun virkelig er. Da blir hun ikke sett på en sånn liten "Bondeknøll"

 707. Den heter Alene Foressten!

 708. Jeg liker best den første videoen av Sara, det er der vi blir kjent med henne og begynner å følge med.
  En veninne av meg viste meg dette, og helt siden første gang har jeg sett på alle videoene og lest all bloggen.

  Elsker deg Sara... <3
  Hilsen Katrine^_^

 709. hei.jeg synes julaften var bra. fordi hun var liksom glad,trist og litt av hvert. jeg likte den filmen for jeg har opplevd akkurat det samme. pappa fløtta når jeg var 10 år, og da satt jeg og mamma rundt juletreet og opna pakka alene , pappa ringte kanskje 30 min sia jeg hadde opna gaven som jeg fikk av pappa, så kanskje 15 min sia jeg hadde opna pakken som jeg fikk av mamma og kjeresten hennes, jeg fikk en mobil. men jeg sa bare til pappa i telefonen at jeg hadde fått mobilen av mamma :) og det einaste æ tenkt på over kvelden var pappa.men jeg feiret nyttårsaften hoss pappa.det e drit bra filma dåkker har laga, PS: det var vanskelig og velge film.hilsen camilla

 710. jeg synes at disse er best: i kiosken, drar til stavanger og den i heisen når hun blir kjent med desiree(:

  PS: jeg vil ikke bli med i trekningen(:

 711. ''Drar til Stavanger'' er definitivt den beste filmen, herregud det var jo såååå søtt at Sebastian kom løpende og at Sara trykket i nødbremsen og droppet å dra til faren sin for å heller være med Seb!!!! Jeg bare digger den filmen!!! Har sett den UTROLIG mange ganger og har tenkt til å se den mye mer nå, så nå må jeg slutte å skrive for jeg skal jo se på videon!!! Hadet, og Natta!! <3

 712. Jeg ELSKER filmen ''I kiosken.'' Den er så kul og har mye humor. Foreksempel når hun gir 300 kr til damen hun skal betale isen hun kjøpte til. Og glemmer flagget som seb må ta med det til henne. Og det beste er at de kysser! For de passer så bra sammen. Klem fra Elise!

 713. Hei! Jeg syntes at drar til stavanger er best...Den er best for det er bare så spenede og det er liksom så mye følser, Jeg likte også den best for det minte meg om en... 😀 Klem sara fan!!!!

 714. Hei! Tittelen på den beste filmen er: Hva er det med Desiree?
  Fordi: Desiree og Sara er egentlig ikke så særlig gode venner, men akkurat fra den dagen så blir de kjent ordentlig med hverandre og Sara skjønner at det er noe med livet til Desiree.

  PS: Sara er verdens beste serie!!! er helt avhengig av det, klarer meg ikke en eneste dag uten å se hva som skjer med henne og livet hennes! Det er bare så spennende! HÅPER VIRKELIG DERE IKKE SLUTTER MED SARA!:p

 715. Heihei:p

  Jeg liker den 'pubertet i klassen' best : )
  Fordi den er spennende og kul..:)
  Og den er ikke så urealistisk som de fleste andre filmer sånn som den 'drar til Stavanger', det er ganske usannsynlig at det ville ha hendt på ekte hun skulle bare bort em helg ... ikke flytte til andre siden av kloden og aldri komme tilbake eller noe sånt ...
  men uansett så liker jeg 'pubertet i klassen' best:) den er drit KUL:)

 716. :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  :)
  du er helt fantastisk sara

 717. Liker best '' Jeg gikk for å snakke med Seb''.
  Du ser at Sara tør å si ifra. Og det hjelper kanskje til andre at de å tør å si ifra til noen. Viss du ikke tør og si ifra, så hjelper nok vidoen litt : )
  Det er veldig bra viss det hjelper <3

 718. Hei 😛
  Jeg liker den den som ble lagd Onsdag 31\12-08 GODT NYTTÅR 😉
  Fordi jeg liker paret Sara & Thomas <33333:D
  og det kysse så romantisk :D<333

 719. jeg vet egentlig ikke , det er så mange , men den når Sara møtte han Seb på leir skolen når hun bare : Ble du skjalu nå Eilif :)
  då så seb så søtt på henne og sara var veldig god skuespiller i den ! :)

  Så likte jeg den med når Sara og Seb var på Kafeè !!
  den tror jeg var den beste siden jeg DIGGET Vanessa !
  haha ,, hun har kjempe kul !!
  Jeg likte den siden Seb presenterte henne som den nye kjæresten hennes og at han spanderte på henne !! <3
  kjempe søtt !

 720. drar til stavanger.
  fordi hun for hele toget til å stoppe.

 721. på nyttår og sånnt :)

 722. Jeg syntes når du og Thomas øvde var best ,forde det var så romantisk og att dere turte.
  Syntes du er modig.
  har følgt med helt fra begynnelsen og gjør det fortsatt det er så spennende.
  håper jeg vinner ..:)
  Stor klem Claudia<3

 723. HEI !
  jeg syntes alle filmene er bra!
  litt vanskelig å bestemme en, men tror det må være nyttårsaften da. Det var så romantisk! Alt gikk sa bra inn i det nye året, med venner å kjærester. Akkurat sånn det skal være.
  klem

 724. jeg liker den : "godt nyttår".
  jeg husker den filmen best av alle fordi den er romantisk og den får meg i veldig godt humør!:D jeg ser på den filmen veldig ofte, og jeg blir alltid glad som en sol når jeg ser på den! og innimellom blir jeg rørt og begynner å gråte :) ♥♥♥♥♥

 725. Yndlings episoden min er på cafe med Seb og nest best liker jeg episoden med demonstrasjonen fordi jeg synes det er så gøy å se alt det rare Sara sier og gjør; )

  DIGGER SARA

 726. gitarkameratene er best, romantisk og morsom, den viser hvordan du er sara

 727. Jeg synes "På vei hjem fra skolen" er den beste filmen fordi det er litt "action" på en måte som er realistisk. Musikken på begynnelsen viser at Sara har det så bra, helt til Thomas sier det med Desiree da slutter den sånn at man bare må se hva som skjer. Jeg har sett filmen mange ganger.

 728. Jeg liker " Godt Nyttår" Fordi da blir Sara OG Thomas sammen og de kysser og...... Ja det er så søtt !

 729. Jeg liker best "Drar til stavanger" fordi den det er akkurat da Sara og Seb blir kjærster <33 Den er litt romantisk =)

 730. "Etterpå" og "Jeg drar til Stavanger"

  Elsker Serien ! :- )

 731. jeg liker den filem * godt nyttår jeg * : - ))<3

  :)(L)

 732. Eg liker den med nyttårskysset mellom sara og thomas.
  Det var bere såååå romantinsk.
  Det mest romantiske eg har sett i hele mitt liv.

 733. Jeg liker den når Sara og Thomas kysser og Thomas sier "Au Sara! Du beit meg!"
  For da kan jeg mobbe Ole Petter/Thomas når jeg er med han :)

 734. Nyttårsaften, helt klart
  det er så bra at thomas og sara blir sammen !
  Skulle ønske de kunne bli sammen igjen de er bare så SØTE sammen, sorry meg men synes ikke noe om Sebastian !

 735. Ei syns "nyttårsaften" e best<3 fordi sara trur at thomas ikke lika ho lenger! å så møtest dej..... så kysser dej <3

 736. Ei syns "nyttårsaften"e best<3 Den e kjempe bra!! :)

 737. For jeg vil ikke ha dem og jeg har over HUNDRE.

 738. jeg liker best "de kommer ikke likevell" den ser jeg på nesten hele tidenXD

 739. Jeg liker best: Gitarkameratene,Fordi det er ganske søtt når de spiller sammen,å kysser,den videoen er også ganske godt skuespillet!
  Men jeg liker egentlig alle sara episodene like godt<3

 740. hei . jeg synes det er 2 filmer / videoer som er veldig bra fordi jeg liker veldig godt spenning så jeg likte veldig godt "siv kommer i dag " og rg-konkuranssen " . :) det er fordi jeg synes det er spennende med det som skjer mellom jeppe og anne :)

  hilsen meg :)

 741. Jeg likte episoden fra nyttårsaften, den var kjempe søt!
  Den var også ganske spennende og morsom, selv om den mest
  var søt og romantisk :-))

 742. Jeg liker best:
  Drar til stavanger og Nyttårsaften:)
  For der får Sara kjærester og kysser med de:P
  PS: Stooor Sara fan!

 743. Jeg er ikke så sikker. Jeg liker både "Drar til Stavanger", "Alene" og "Godt Nyttår". Men av de tre synes jeg "Drar til Stavanger" er best og da velger jeg den! Jeg likte den best for det var liksom så koselig å se på den. Var nesten som om man levde seg inn i det og opplevde det samme liksom!

 744. Jeg lieker best da thomas kom til Sara for å spille gitar..men så kyssa de NESTEN!! den var den beste! men den nyttårsaften var også bra da! 😀 :)

  xoxoxo 😉

 745. Jeg liker best "Drar til Stavanger".
  Den var liksom så koselig, det så liksom så profosjonelt ut.
  Også var det utrolig søtt når Sebastian løp etter toget og ropte og når de gikk mot hverandre og da han sier " Hei " og når kyssa ! : ))

 746. Hei... Jeg liker best episoden nor Sara blør gjennom på skolen. Fordi da får alle se hvordan det er og bli mobbet på skolen eller andre steder. Da er det ikke sikekrt folk har samvitighet til og mobbe...

 747. jeg likte den på nyttårsaften og drar til stavanger jeg.klemmer fra meg ..

 748. Jeg liker egentling alle men en favoritt er nok de kommer ikke alikevel fordi den er morsom, fin og trist .. Snart har jeg følt med på sara i et år og ELSKER det forsatt 😉

 749. Jeg likte best "Guitar Hero" Når Desiree er hos Sara og Minka kommer så blir hun sjalu og sur :)
  Jeg syntes det så så koselig ut også kommer Minka også krangla de og når filmen var ferdig tenkte jeg bare : Ååå! Kan det ikke komme mer?! jeg vil vite hvordan det går!
  Hehe

 750. Jeg liker alle best klippet som heter "drar til Stavanger". Det var så koselig. Hun var så lei seg ut og veldig nedenfor, helt til Sebastian kom og løp etter toget. Du så hele henne lyste opp. Og kysset var veldig søtt!

  Likte veldig godt hvordan det ble laget, veldig profosjonelt!¨

 751. Sara er bare kjempe bra.
  jeg liker "drar til stavanger" best, det er bra at de ble venner igjen, eller noe mer kanskje??

 752. Hei!
  Jeg likte "GODT NYTTÅR" best!
  Jeg syns den var fin og spennende!
  Og så klart var det jo kult at de kyssa!
  Det var også veldig kult at det liksom
  var akkurat da de hadde telt ned:)
  Det ble extra kult!
  Jeg syns også at de var tøffe som turte
  og kysse!Det var veldig profesjonelt!:)

  KOZ<3

 753. NYTTÅRSAFTEN

  kysset til sara og thomas gjorde så jeg gråt

 754. Hei!
  Jeg syntes "Nyttårsaften" og "Drar til Stavanger"

 755. den med nyttårsaften.

 756. NYTTÅRSSAFTEN

  denne filmen var best fordi da fikk Sara sitt første kyss!
  de turte å kysse og de spilte syyykt bra

 757. Jeg synes at den imens vi spiste..

  Da Eilif leste fra dagboken til Iselin..

 758. Jeg syns at den beste filmen var avslutningsfest.

 759. "Nå eller aldri" synes jeg.
  Den viser at man må stå for sine egne meninger, og at man ikke tollererer å bli mobbet/ertet for noe. Jeg synes at det var bra det med at Sara sprutet hårspray i ansiktet til Desiree, og at hun ble litt venn med Minka :)

  Håper at dere trekker meg :)

 760. Hei jeg synes kanskje at " Drar til stavanger" er best den varer lenge og Seb viser ekte kjærlighet til sara.
  Men jeg liker nyttårsaften også veldig godt.
  Håper jeg vinner
  KlemZ Via

 761. Jeg liker egentlig alle videoene like godt, men hvis jeg må velge en favuritt må det bli staffett, der sara møter sebbastian, fordi han er utrolig morsom, og jeg lo veldig mye!

 762. Jeg likte episoden(e) der Desiseé og Sara ble venner :-) Det er jo alltid å se ekte vennskap bli oppbygd. Jeg følte også Desireé ble mer ekte av å være med Sara, hun virket så utrolig fake da hun var med Katharina.

 763. på vei hjem fra skolen helt klart.. da finner hun jo ut at thomas liker desiree og da begynnte alt dramaet:D:D:D:D:D:D

 764. Heei!
  Jeg synes at "Drar til Stavanger" er den beste filmen...
  Hun er skikkelig deppa og tror at hun har ødelagt alt men så kommer Seb løpende og hun blir utrolig glad.
  Så går de til hverandre og kysser<33
  Akkurat som i en kjærlighetsfilm...

 765. Jeg syns at alle filmen er bra jeg.
  Det er ikke en film som er best.....
  Alle filmene er best. Det syns iallefall jeg.....
  Håper jeg vinner en premie , det hadde vært så kult!!!
  Klem fra meg................

 766. eg synest den da du drar til stavanger.
  eg synest den for den er så romatisk<3
  også kysset på slutten er så romantisk=)

 767. JEG SYNES ''DRAR TIL STAVANGER'' ER BEST !!!

  DEN ER VELDIG ROMANTISK OG SEB OG SARA ER KJEMPE SØTE SAMMEN :)

  <3<3

 768. Hei, jeg likte godt den på nyttårsaften, den er helt klart min favoritt, men jeg liker også den videon på 17.mai, "i kiosken" ellerno ;p Og den "drar til stavanger".

  Sebastian og Sara er perfekte sammen, jeg og venninna mi følger med på sara hver eneste dag, nesten hvert minutt ;p
  Sara er så bra serie, skulle ønske det aldri slutta :(

 769. hei jeg liker audition det ser så ekte ut og hun er såååå flink til å synge håper jeg blir så flink og jeg håper å komme med i camp rock har meldt meg på!
  PS: er innpå sara hver dag og sjekker om morningen etter skolen hele tiden digger sara

 770. Jeg liker best den scenen hvor Sara leter etter Desiree, og så finner Sara hu med helt rød arm og hun ser skikkelig lei seg ut.
  Så sier hun: hjelp,sara,jeg trenger hjelp.
  Desiree(Helene) spiller veeeeeldig bra i den scenen, selvom den ikke er så lang:]

 771. Hei. Jeg liker best den som heter ''Drar til Stavanger''. Jeg liker den best, fordi: Sara hadde kranglet med Seb, så kom han og stoppa Sara, inne på toget, så ble de sammen igjen:) Hilsen Christina.

 772. Jeg likte best den “” Drar til Stavanger “”

  For det var så fint, sara trudde at seb hatet hun etter at hun skjelte han ut. Men han kom løpenes, og det var for seint,
  men sara stoppa toget. Det var spennende og romantisk <3

  Tenk vis en gutt hadde gjort det for meg

  Såååååå spennende den epsidoen var!

 773. Jeg liker "Drar til Stavanger" veldig godt.
  Tenk at hun hoppet av toget for Sebastian da!
  Sara er sø søt!
  Den filmen er så romantisk, det er derfor jeg synes den er best.

  Stor Sarafan :)

 774. hei sara jeg elsker den nyttår den er SÅÅÅÅ digg å koselige forde du å tomas sanakke men så kysse han deg åå at han hadde sent feil meldig men det va ein missforståelse!:D:D

 775. Vet ikke helt? liker alle egentlig.

 776. jeg liker '' Drar til Stavanger '' best.
  fordi den er så fin, når Seb løper etter toket, å når de kysser, det er såå romantisk 😀

  hilsen Malin ( en suuuper sara fan ) (L)

 777. nyttårsaften var best fordi sara tror at Thomas ikke liker henne lenger, men Maja. men så finner sara ut at meldingen var ikke til henne men til maja! Også kysser de :) Derfor liker jeg den best 😛 men alle er bra!!
  drar til stavanger var også mega bra 😀 😀 😀 :)

 778. jeg liker ” Drar til Stavanger ” best.
  fordi den er så fin, når Seb løper etter toget, å når de kysser, det er såå romantisk

  hilsen Malin ( en suuuper sara fan ) (L)

 779. Jeg liker "drar til stavanger"
  For jeg synes den er litt morsom og litt romantisk:)

 780. Jeg vet egentlig ikke helt, jeg liker egentlig alle de er så fine ♥
  Jeg syns kanskje ''Drar til stavanger'' Var ganske kul xD

  Men men mine favoritter er alle ♥

  Klem Anna !

  Ps: Hadde vært kult og vinne 😀

 781. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  Hei lurte bare på hvor dere fikk tak i det speilet med lys på ?

  Takk om dere svarer

 782. Jeg liker best "drar til stavanger"

 783. jeg liker den på nytersaften for den var veldig koselig og gøy likte den kjempe godt;D;D

 784. Jeg liker videoen som heter "nyttårsaften" best.
  Filmingen var også super..
  10 poeng til dere ^^,

 785. Hei, jeg synes nyttårsaften er den beste!

  jeg liker den filmen siden der kysser de å det er romanntisk 😛 XD
  jeg liker også den siden lyse sånn at du kunne se ble bra =)

 786. alle var bra:P

 787. Jeg liker den på nyttårsaften best.
  Jeg syns det var så kult når Thomas kysset Saraog jeg elsker nyttårsaften:)
  Det var så romantisk og spennende, de passet så bra sammen og. Jeg har sett alle episodene som har kommet ut.

 788. TOTALT Nyttårs aften 😀 !

 789. TOTALT NYTTÅRS AFTEN <3
  VORFOR : fordi jeg hadde venta så lenge på at di skulle kysse sikkeli ! Og så skjedde det ! FAKTISK ! 😀 Og så på nyttårsaften asså <33 Og det var så romantisk da stå på marka og kline/kysse når rakettene blir skutt opp <3 :)

 790. Jeg liker best "Desiree gir seg ikke".
  Det er så utrolig søtt at de blir venner igjen, men så kommer den telefonen at Desiree har fått rollen, så blir det littegrann dramatisk igjen 😉

  Hilsen Frida.

 791. Først vil jeg si at jeg ELSKER sara og syns ALLE vidioene er best men den som heter ''drar til stavanger'' er nok den beste, fordi den er veldig romantisk og den er utrolig bra på ALLE måter: ))

  hilsen meg: )))

 792. Jeg likte Drar til stavanger best fordu der viste det seg at de virkelig likte værandre.
  syns det var en utrolig stilig episode

 793. Hei <3 Jeg syntes '' Kjøpeseter'' var kulest...
  fordi der ble Minka & Sara så gode venner, jeg likte når Minka sa til Sara at hun kunne kjøpe Taco til dem begge.

  Hilsen Sara fan <33

  (sandra)

 794. "JEG MÅ I SVØMMEHALLEN" Er min favoritt, for den er bra lagd! :)

 795. jeg liker best nyttårsaften :)

 796. Hei.!
  Jeg synes filmen som heter ''På vei hjem fra skolen'' er totalt den aller beste. Spenningen bare stiger og stiger. Å spesielt denne scenen:

  Sara; Vi har hatt innbrudd, alt var bare slengt utover. De har tatt alle CD'ene og CD'spilleren......

  Thomas; Jeg er forelska i Desiree !!

  Sara; HÆ!?

  Thomas; Sry det har ikke noe med deg å gjøre, du er bare for bra for meg liksom.. Men vi snakkes.

  Da MÅ man bare følge med videre på Sara..!!! DØDSBRA!!!

 797. jeg likte best den filmen da hu drar te Stavanger.. den heter " drar til Stavanger"

  liker alle filmene men dette er den BESTE :>

 798. Godt nyttår 😀 Det er så søtt, åsså når de teller ned, så kysser de ( aa ) Det er den søteste vedeoen jeg har sett tror jeg :)

 799. "i Kiosken" den er søt :) hu liker han så godt at hun er helt borte, glemmer flagget og når hun betaler.. 😛
  Det er jo en ganske søt video. Hun går om har ikke så mye å gjøre når hun er med Kattarina og Alex, men når han kommer og "redder" dagen da 😀

 800. i mens vi spiste

 801. nyttårsaften helt klart

 802. Jeg likte "GODT NYTTÅR" og "Gitarkameratene" best.
  Fordi de var morsome og romantiske <3

 803. Nyttårsaften ;D Fordi det sjer så mye .. 😀

 804. Jeg likte absolutt alle men favoritten var faktisk når du kom til sara Hilsen en stor fan av deg 😀

 805. min favoritt sara-video er: GODT NYTT ÅR!!
  håper jeg vinner;D diggger sara foresten:*

 806. min yndlings video i sara er "Nå kommer Nora!!!"
  Jeg elsker den filmen fordi de er så fine sammen. det viser hva ordentlige venner gjør!<3 Love den filmen!

 807. nyttårsafta var aller best!

  alle er kjempe bra da men eg likte den best av alle!

 808. s
  sa
  sar
  sara
  sara e
  sara er
  sara er b
  sara er be
  sara er bes
  sara er best
  sara er bes
  sara er be
  sara er b
  sara er
  sara e
  sara
  sar
  sa
  s

  den beste filmen må være godt nytår eller spagethi<3<3<3

 809. Jeg likte den som heter "spaghetti" best 😀

  MORSOM XD

  Klemz Tinka

  Sara Ruler!!
  (egentlg så er nesten alle filmene favoritt men "spaghetti" er den beste 😀

 810. Jeg liker best "hjemme hos Desiree". Da får vi endelig se Desirees "hemmelighet", og hvor gode venner Sara og Desiree har blitt.

 811. eg liker best "i dag tidleg klokka åtte"

 812. Hei eg liker best "Hevnen er søt" , Di kommer ikke likevell" , "nyttårsaften" , singstarfest" og "Drar til stavanger"

  Eg liker alle disse<3 men eg liker jo flere da men disse er best synst eg da men dere liker sikkert mange andre men disse er bare konge ass...!

  Eg er veldig glad i sara serien og eg digger hvordan dere lager det til<3

  Klem fra Lena<3<3

 813. Klarer ikke velge!! det er ALT for mange!! De fleste pleier og være både spennende og morsomme så jeg klarer ikke velge hvem som er best! 😛
  Liker alle filmene :) <3

 814. Hei ;- )
  Jeg synes " Drar til Stavanger" er best pga. at Sara tror at Seb ikke liker henne noe mer men så kommer han løpende etter toget å det er SÅ romantisk! Man ser på Seb at han virkelig prøver og rekke toget for og snakke med Sara, og Sara drar i nødbremsen og spolerer hele turen til pappan sin som hun ikke har sett på lenge<3
  Hilsen meg<3 !
  PS. Sara er best; )

 815. jeg liker "godt nyttår" fordi det var da hun ble ordentlig sammen med thomas og fordi jeg snes kysset var bra! den var bra liksom filma

 816. jeg lier best "drar til stavanger" siden da blir de venner igjen . ogsåer det bra at pappaen til sara ikke blir sur:).

  kleem marlene<3<3
  når får vi vite hvem som vinner???(dere må skrive det på siden)

 817. Jeg liker best "Drar til Stavanger".
  Da blir du sammen med Seb, du stopper toget bare for han, Sara!
  Det kalles ekte kjærlighet :)

  siljje@hotmail.com

 818. Jeg liker"Drar til Stavanger" est:-)

 819. jeg likte best "drar til stavanger" fordi da blir alt oppklart og det dere at de kyssa gjør akkuratt den filmen til min favoritt.

 820. Hei! jeg likte best den filmen da nore kom på besøk, når dere fant penger og kjøpte is og solbriller og masse sånt den var bare så kul <3

 821. Drar til stavanger.

 822. Jeg 17.mai var best!elsker deg sara

 823. Jeg liker best godt nyttår!!!

 824. Jeg liker den "Desireè gir seg ikke"
  For da blir dem venner og Desireè er liksom så lei seg. Også får hun den telefonen og det ødelegger liksom litt. Også er det litt gøy når hun setter seg foran døra så er det en som vil inn så bare åpner Dess og sier "Stikk". Men det har vært veldig mange kule filmer i Sara.

 825. Godt nyttår
  DEN ER SÅ DEILG OG SE PÅ!

 826. Jeg liker best ''Dra til Stavanger''

  Fordi den er såå sykt spennende!
  Må se den om og om igjen :)

 827. (L)

 828. Da sara blødde igjennom !! xD

 829. Hei! Jeg likte best filmen: "Gitarkameratene"
  Jeg likte filmen fordi: Først så får vi se en musikkvideo om
  hva hun skal ha på seg. Så kommer Thomas, Så skal de liksom øve da... Så ender det opp med at de skal kysse <3 Men moren til Sara avbryter dem. Og jeg synes de var så søte akkurat da!

 830. jeg liker : drar til Stavanger

  fordi den var spennende og romantisk <3

 831. Jeg liker "Drar til Stavanger". Fordi den er veldig bra filmet.Så handler den om følelser. Først så er hun skuffet/ trist og etterpå blir hu glad. Det er bra action og det ser ut som om det er en kjærlighetsfilm. Skuespillerne er ganske flinke. Og videoklippet gir mening 😀

 832. Jeg syntes at da Desire og Sara ble venner er best ever

 833. det må vere "de kommer ikke likevil"
  fordi, da vet men liksom ikke noe om hva som kan sje!
  eks. vil thomas tigi sara??
  har thomas slått opp??
  vil sara bare gji spipp på thomas, tenk om han hater henne??
  blir de sammen igjen??
  hva sjer???
  da ver det lissom VELDI spennende, men på de fleste andre filmene kunne du nesten se hva som kommer tilå sje(ikke alle da) og så når du leste overskrifta viste du liksom at de ikke kom til å komme, men så kom de alikavel, og så vart de lissom en kjærestekrangel!det var veldig morsomt 😀 😀 tror de var de som var det beste:P

  kos og klem fra en saraelsker:-D

 834. ops likevel!! mente jeg

 835. du e så bra tel å spille sara du må lage flere e du å tomas sammen

 836. Hei! Jeg liker "Gitarkameratene" veldig godt! Fordi jeg liker å se på når SARA gjør deg klar og fordi det er da Thomas og SARA vet at de liker hverandre liksom 😉
  Også liker jeg den første episoden der hvor Nora kommer på besøk!

  Mange klemmer fra Sarafan Ida<3

 837. Hei! <3

  Jeg liker: <3

  1. Nyttårsaften! fordi Sara tror ikke Thomas liker henne men så for hun vite det og de kysser!

  2. Drar ttil Stavanger! Fordi hun skulle ta toget til faren sin og Seb har ikke svart på meldingene og e-postene og så kommer han i siste liten og de kysser ! xD !

 838. jeg likte "drar til stavanger" best, fordi =D
  så søttttt da sebe løp etter toget=D
  så stopper sara toget så kysssssssssa de såååå romantiskkk=D
  og den var spennende og romantisk =D
  håppppppppper jeg blir trekkkkkt =D

  sara serien er den besteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee=D
  klem helene=D

 839. jeg likte “drar til stavanger” best, fordi =D
  så søttttt da sebe løp etter toget=D
  så stopper sara toget så kysssssssssa de såååå romantiskkk=D
  og den var spennende og romantisk =D
  håppppppppper jeg blir trekkkkkt =D

  sara serien er den besteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee=D
  klem helene=D

 840. hei! jeg liker best episoden som heter "i kjosken" på grunn av at det var første gang sara og seb kysset... det var også da jeg på en måte fikk svar på om de var kjærester eller ikke .. jeg synes at det passet litt bra at de kysset på 17 mai. =) når seb betalte isen til sara så følte jeg at det var et tegn på at han likte henne.
  jeg eeelsker saraepisodene og sitter og ser på episodene mange tusen ganger etter hverandre, og en gang satt jeg og så på sara til klokken var midt på natt! sara ruler!
  klem fra thea fra stavanger!!

 841. sara siste uke på skolen episode 1
  sara rocker

 842. drar til stavanger!
  For den er bra.
  romantisk og veldig god!
  Det er den beste filmen ever !

 843. jeg syns drar til stavanger er best siden jeg ville at sara å seb skulle bli sammen. og de ble det.

 844. eg like NYTERSAFTEN og da POLITIET tok deg

 845. Da Sara og Minka var på fredagsklubben! 😉

  Liker den best fordi at, jeg hvet ikke, er bare sånn :)
  Den var gøy :)

 846. jeg liker rg-konkuranksen best. den handler om mamman din og deg og på en måte den nye familien din.selom det bare er da du er sara og ikke onkelig deg. men den er litt spendene, derfor liker jeg den best

 847. Jeg liker den filmen der ho sosial læreren snakker om mobbing

 848. Thomas... filmen. Den synes jeg er ALLER BEST 😀 Også alle andre med Thomas i ! Kan han ikke komme tilbake?! Det var mye bedre når han var med !

 849. Jeg liker best *Gitarkameratene *:D
  Fordi Sara og Thomas nesten kysser for første gang, men moren til Sara kommer og avbryter xD <333

 850. hei alle sammen . Vil dere være vennen min??????????????????????????????????????????

 851. Jeg liker best filmen "KJØPESENTER" fordi da møter Sara to mennesker som avgjør mye av livet hennes fremover. Det er da vennskapet med hun og Minka starter, siden Minka blir med Sara hjem og spiser taco. Og sist men ikke minst møter Sara -->Thomas!<--. Det er rart å tenke på at hvis ikke Sara hadde dratt til kjøpesenteret den dagen, så hadde livet vært helt annerledes, og hun hadde kanskje ikke fått kontakt med Thomas eller Minka? To fluer i en smekk!

 852. drar til stavanger

 853. nyttårsaften !

  HELT klart!!!

 854. jeg liker da du drar til stavanger,
  fordi sara er lei sei og når hun drar så kommer
  seb og da stopper hun og går av også kysser di :)

 855. Jeg liker 17. mai episoden best, for den var så koselig.

 856. jeg synes den hvor Sara dra til Stavanger...

  Liker den liksom for Sebastian kommer på en uventet måte, man kan liksom ha på følelsen at han skal sette seg ved setet hennes, men, så kommer han LØPENDE etter toget! Elsker det at Sara og Sebastian er sammen.
  men, synes kallenavnet "Seb" er ganske barnslig ig teit... Ikke vont ment altså!

 857. Jeg liker: XD

 858. det er så masse bra

 859. jeg liker den da du drar på audition:):)

 860. jeg synes den da du drar til stavanger og du å seb kyssssssser<<<<<

 861. Jeg liker jo da den som Heter THOMAS .
  Den er så fin synes jeg .
  Når sara har kjærlighets Sorg .'

  Og Amazing er jo bare helt nydelig : )
  Jeg har skrevet med maling på rommet mitt :

  Now i just wont to cry , push that i can die .
  Det har jeg skrevet.

  Sara er Veldig tøff !

 862. ''Nyttårsaften''

 863. "drar til Stavanger" fordi da kysser Seb og Sara

 864. "Drar til Stavanger" liker den best fordi da fikk Sara og Seb virkelig ordnet opp og slik :) Fin film!

 865. Liker best "drar til stavanger"
  Liker veldig godt de filmene som seb er med i!! =)
  Spennende, romantisk og fordi han er såå kjekk og "mystisk"...hehe

 866. Kommentaren din venter på godkjenning av Sara.
  Jeg liker best: “Pubertet i klassen” fordi den synest jeg var SÅÅ spennende, sellom jeg syntes synn på Sara daa.. det var veldig stygt gjort av de andre å le av henne.. Uansett kommer ALLE til å få mensen en gang! Det der var veldig stygt gjort av de!! Fint med Desiree som trøstet, hun fortjener virkelig mye, eneste som støtter Sara på den filmen.. Stakkar’ en “Saramin”, synest ikke det var snillt, hvis dere skjønner, men veldig spennende og lang film. lærte(/minte meg på) noe av den også:

  - Ikke le av andre og dumme dem ut.
  - Trøste de som er lei seg..
  - alle kan gjøre en feil.
  - Stakkar den som blir ledd av.
  - ikke le av en person, men med den personen!

  STAKKAR SARA!!
  Kommer aldri til å le av noen hvis det der skjer med dem.. men det var den mest spennende og gøye filmen, sellom jeg eeelsker alle, .. (PS! ble avhengi av å se den om og om igjen:P)

  I LOVE ALL THE SARA- MOVIES AND HER!!

 867. Jeg liker best: “Pubertet i klassen” fordi den synest jeg var SÅÅ spennende, sellom jeg syntes synn på Sara daa.. det var veldig stygt gjort av de andre å le av henne.. Uansett kommer ALLE til å få mensen en gang! Det der var veldig stygt gjort av de!! Fint med Desiree som trøstet, hun fortjener virkelig mye, eneste som støtter Sara på den filmen.. Stakkar’ en “Saramin”, synest ikke det var snillt, hvis dere skjønner, men veldig spennende og lang film. lærte(/minte meg på) noe av den også:

  - Ikke le av andre og dumme dem ut.
  - Trøste de som er lei seg..
  - alle kan gjøre en feil.
  - Stakkar den som blir ledd av.
  - ikke le av en person, men med den personen!

  STAKKAR SARA!!
  Kommer aldri til å le av noen hvis det der skjer med dem.. men det var den mest spennende og gøye filmen, sellom jeg eeelsker alle, .. (PS! ble avhengi av å se den om og om igjen:P)

  I LOVE ALL THE SARA- MOVIES AND HER!!

 868. sara+seb=4ever

  de er perfekt sammen!

 869. Jeg syntes egentlig alle er like brae alle sammen , men den beste var nok når Sara skulle møte Seb på kafeen og når Vanessa kom jeg bare digget Vanessa og blikkene hennes 😉
  og då Seb presenterte Sara som den nye kjæresten det var veldig søtt :)
  Men den mest romantiske var nok da Sara satt i trappen til Thomas og ventet på han og så satt hun i trappen og grein det var veldig søtt !!
  Men jeg likte veldig godt den da Sara ble mobbet !
  eller det var ikke bra men det var litt morsomt siden no er jo liksom Sara og Desiere bestevenner .. Men då de hadde laget felle for Katarina det var sinsykt kult !

  Men jeg likte også veldig godt den når Thomas sa at han var forelsket i desieree ! jeg likte kvaliteten på filmen <! hehe ! :)

  Men så når Eilif spurte Sara om de skulle være kjærester , det var veldig morsomt, når hun tok hårføneren og sa at hun var i byn med moren ! 😉

  Men det er såå UTROLIG mange og velge mellom så jeg har egentlig ikke PEILING på hva jeg syntes var best men her har jeg jo skrevet en del dere kan se hva jeg liker !

  men den beste var nok da Sara og Seb var på kafeè eller så syntes jeg den beste var da Seb løpte etter doget !!!!
  JJAAAAA !!!
  DET VAR DEN BESTE !!
  Holdte på og grine den var så søøtttt !!!<3

  BESTE I SARA NOEN SINNE: DRAR TIL STAVANGER ! 😀

  SARA EIER !! Dere må ikke ikke gi oss så vanskelig spørmsål ! :)

 870. Jeg liker Drar til Stavanger

  Den er bra for Sara klarer å stoppe toget og Sebastian og Sara kysser:)

 871. Jeg liker heller Kjøpesentere eller DA Sara og Desireè litter fast i heisen.

  PÅ di 2 filmene starter nye vennskap:)

 872. Heisann <3
  Jeg synes flere filmer har vært bra'e. sånn som da du blødde igjennom, vet ikke hvorfor jeg likt den. også da du kyssa med seb på 17.mai og hn spanderte is på deg, dere passer bare så godt sammen! også husker jeg skikkeli godt videone fra leirskolen, de likte jeg siden det skjedde så mye og du, Iselin og Katharina var så go venner. husker også veldig godt. + da du ødela den natur og ungdom greia og skjellte ut Seb etterpå. Elsker Sara bare så mye! er innpå sidene hver dag!<3
  klem!!: D

 873. Etter en stunn å tenke synes jeg kansje at den beste filmen i sara er det med mobbing i klassen med sosiallæreren. Alle kjønner at det er dumt å mobbe og er dumt å ta igjen. for vis Sara bare hadde sakt til læreren at hun hadde blitt mobba med en gang så hadde det vært vanskliere for sara å mobbe tilbake!
  det er vanskelig å ikke ta igjen når noen har gjort deg sur, men sonn er det bare, det får man leve med. og så synes jeg det var kjempe fint at sara og dessire sa hade til Catarina! det betygjo litat de angrer seg på det de hadde gjort og det er jo VELDIG bra. Synes i afal jeg !!!! :) Og for å være ærlig så angrer man påp noeen tin men gjør, men det går jo ikke ann å spole bakover i tid så, det er lurt å vise at man angrer på det man har jort. Eks: at sara sa hade til Catarina!

  Klem meg !

 874. Jeg liker best "I dag tidlig klokka åtte" den synes jeg er gøy.

 875. hvem synes det bar bra det anonym skrev??

 876. Jeg syns at den filmen som heter "GODT NYTTÅR" fordi Sara var trist over at hun ikke hadde fått noe kontakt med Thomas, også plutselig kommer han å kysser henne! Det er fortsatt spendene.

  Håper dere likte kommentaren min!!!

 877. da
  moren sa sån sara har du fåt mensen dette må vi snakke litt om .å
  sara dette skal vi feire vi skal ha mensfest

 878. Hei min yndlingsfilm i sara er "Drar til Stavanger" Jeg liker den pga. når seb kommer så er det så søtt!!! ps: det er mange andre filmer også da! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 879. Jeg liktedenfra nyttåersaften

 880. Jeg liker den på Nyttårssaften

  <3<3<3<3

 881. Jeg liker best den jeg drar til stavanger, fordi Seb er så søt når han løper etter toget, og det viser at han ELSKER SARA

 882. Jeg likte best "Drar til stavanger" jeg.
  Forde da kommer Seb løpende til Sara og Sara stopper toget og de går ut og kysser og ALT blir bra igjen<33
  Den episoden er så bra siden alt blir bra igjen
  og alt går bra til slutt, Jeg bare ELSKER Happy Ending<33

 883. helt kart "Nå eller aldri" !!!! for den viser saras kjempe flotte personlighet. og jeg har alltid vært et stort mobbeoffer, men jeg gjorde akkurat det samme som sara (tok hårsprayen og spruta ned bærta) og nå har jeg flere venner enn jeg kan telle:)
  så takk, denne filmen gjorde livet mitt MYE bedere....=)

 884. Jeg liker best "drar til stavanger" det er så søtt at han løper etter toget og det er så bra at han ikke var sur på deg<3<3<3

 885. Jeg har tenkt på det en stund, faktisk. Jeg tror det må bli “Alene”, fordi det var så trist når Sara, Thomas og etter hvert Desirée hadde den store krangelen. Musikken i filmen og spenningen helt fram til da Thomas kom opp trappa var helt herlig! Også var det veldig koselig da begge unnskyldte seg. Det var så bra at de fikk ordna opp igjen. Begynte faktisk å gråte jeg. Ble ganske glad av den. Skuespillet er bra, også var det kult å få se “Ida”. Dessuten er det ikke noen store feil i den filmen, sett bort i fra at Ole Petter måtte ta med seg sekken sin hjem da han var ferdig med sine scener. Shit happens.

  Det er veldig mange andre gode filmer også, men det var denne jeg tenkte på først da jeg så overskriften, og da betyr det vel at det er den jeg liker best. ;- )

  Mitt svar :

  Enig i det Mh skrev!!
  Det begynte jo så trist men så møttes de jo ! <3

 886. drar til stavanger er best

 887. Der å da likte jeg veldig godt "RG-Konkurransen" . Filmen viser at livet ikke alltid handler om moro. Man får se 2 mennesker som er uenige og skilt, noe som gjør det vanskelig for Siv. Kranglenen til Anne og Jeppe gjorde et inntrykk på Sara, og hun begynte og skjønne inni seg hvordan Siv egentlig hadde det. HUn spurte jo Siv om hun ville komme inn på rommet hennes og sove istede på stua. Sara prøvde å være grei mot Siv uansett om Siv ikke alltid er like grei. Kanskje hun forstod at det var en grunn hvorfor Siv oppførte seg slik hun hadde gjort ?

  Det er det jeg synes er veldig fint med denne filmen :) Det handler om å bry seg, ikke sant?? :-)

 888. Jeg liker best drar til Stavanger og Kiosken. De var søte, Sara og Seb er så søte sammen <3 Håper dere ikke slår opp på en stund... 😀 ;*

 889. Jeg liker forresten også den filmen hvor Sara og Desiree er uvenner også slepper ikke Desiree Sara ut fra toalettet. Den er så braa, fordi jeg vet hvordan det er når man prøver og fortelle sannheten og forklare seg mens du får aldri det frem! Det er kjempe dårlig! Åsså etter diskusjonen så ringer jo telefonen til Desiree og hun har fått hovedrollen... Og da er jo kanskje stemingen litt rar i lufta.

  Digger dn episoden!

 890. Jeg likte best den da Siv, Sara, moren til Sara og Jeppe var i basenget.

  For at det er så sinsykt artig når Jeppe og moren til Sara kliner og badevakten kommer der - Der er ikke lov å kysse!

 891. Hei
  Jeg spør ikke bare for meg. Men for alle sara fans. Kan dere i redaksjonen svare meg på dette spørsmålet:
  FORTSETTER SARA ETTER SOMMERFERIEN, ELLER ER DET SISTE EPISODE I DAG???
  Plis svar. Jeg tror det er et spørsmål som mange jenter vil ha svar på...
  PLIS SVAR!!!!

  Hilsen MEG!!!!

 892. Jeg synes den der hvor sara sitter på toget og seb kommer løpende og så kysser de ≈)

 893. Jeg synes den der hvor sara sitter på toget og seb kommer løpende og så kysser de ≈) <3

 894. Jeg synes den der hvor sara sitter på toget og seb kommer løpende og så kysser de ≈) De var så søte<3

 895. Den er veldig morsom der sara og desiree setter seg fast i heisen ≈P

 896. eg liker best drar til stavanger

  det var så romantisk 😀

 897. Jeg syns den når Sara og Minka overnatter i skogen , fordi den var morsom og begge 2 ble veldig redde 😉

 898. Den er litt morsom der Sara prøver å være med i natur og ungdom når de skal sitte forran den bilen ≈s Men så ødelegger hun hele greia xD

 899. Jeg syns Pubertet i klassen var den beste videoen!
  Jeg likte den på grunnen av at jeg syns det er spennende når noen blir flaue og fikk vite litt om puberteten og sånt!

 900. Jeg likte best: Drar til stavanger. for da blir sebastian og sara sammen igjen : )

 901. Den beste filmen må bli "Gitar kameratene"
  Den er så fin, det bare virket så tilfeldig!

 902. "drar til stavanger" den var utrolig gøy, og så utrolig søtt med kjekke seb !

 903. Jeg synes "vet dere hva som skjedde?" er den beste. Den viser jo at Desire hadde tatt helt feil av Sara og jeg synes det er utrolig at de er så gode venner nå. Jeg har sett alle episodene og denne er denne synes jeg er aller best.
  Hilsen Julie <3

 904. Jeg synes den beste episoden er "Desiree gir seg ikke''.
  De er liksom så morsomme og søte, og midt opp i alt får Desiree rollen..!

 905. Jeg liker best , DRAR TIL STAVANGER
  fordi da ble du sammen med seb påenmåte : )
  god sommer, klem.

 906. Jeg synes "Drar til Stavanger" er helt klart best!
  Den viser hvordan ekte kjærlighet er og er så romantisk. Det er bra at den ikke avslører noe før helt i slutten : )

 907. DE ER MEI

 908. Hallo<3
  Den beste filmen var ¨Drar til Stavanger¨
  Det var bare såå romantisk da Seb kom etter henne<3

  Hilsen en stoooor Sarafan<3 😀

 909. Drar til stavanger fordi hun kjøpte en bilett og for 700 kroner så stoppa hun toget bare fordi hun ville møte sebb

 910. Hei :)

  jeg syns den "drar til stavanger" er best!
  den viser liksom at man må ofre noe får kjærligheten <3
  og at alt ikke altid går så bra,
  at folk kan missforstå og krangle, men alika vel elske hverandre <333

  klem Sara 😀

 911. JEG LIKER BEST DEN EPISOMDEN NÅR SARA Å SEBASTIAN KLINGER ELLER KYSSER DA

 912. Jeg synes den derre "Fredag 12/9 Hvet dere hva som skjedde ? " var den beste for da ble du og Desiree Ble venner.
  Men egentlig ssynest jeg alle er like bra men den var best !

 913. jeg liker da du bløde i gjenom.du er morsom.sssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ddddddddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuu eeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

 914. Jeg liker alle, men spessielt så liker jeg " Nå eller aldri"

  Jeg liker den fordi det er litt tøft at Sara turte og gjøre det mot Desireè .!

 915. ''Godt nyttår'' Den er så søt :)

 916. jeg liker den filmen som de hadde om mobbing i klassen og at sara sa at desiree og katharina hadde mobbet hun.
  (husker ikke tittelen)
  fordi den var veldig spenende og litt trist og jeg gråt nesten litt sammen med sara.

 917. Jeg liker best nyttårsaften!
  den viser at liver ikke altid er sånn som det ser ut til og være! og da thomas kysset sara ble jeg så glad at tårene bare rant! den viser og at ekte vennskap er noe og holde på! siden desire var der og støttet sara og bare så positivt på det løftet det liksom sara litt opp! så jeg sier det igjenn en virkelig god bestevenn er en som desire! sara kan stole på henne og hun støtter henne<3<3<3

 918. Gymtrøbbel :-) Den når Sara er ny, å desiree og katharina er shikkeli bitchy mot henne ^^.

 919. Hei Sara (Louise) 😉
  Ville bare si at bloggen din er kjempekul.
  Jeg driver med det samme som deg (sang, teater O.L) og ville bare si lykke til videre.

  Jeg liker filmen -I kiosken best.
  Noen av grunnene er at jeg alltid heiet på deg og Seb, men også fordi den er veldig søt. Jeg har også opplevd noe lignende med min nåværende kjæreste.

  Stå på!

 920. Jeg liker den"De kommer ikke like vel" best jeg.: )

 921. Drar til stavanger!!

 922. Jeg liker den " Drar til stavanger" best jeg: D

 923. Du du blødde igjenom er den jeg aldri kommer til og glemme:D'

  Du er kul azz

 924. Jeg likte " Drar til Stavanger " best fordi den var så romantisk<3

 925. eg likte best: ``this is band camp``
  mvh Stine 11 år :D:D

 926. De kommer ikke likevell Er den beste filmen

 927. jeg liker best den "Reise til Stavanger"

 928. den i heisen var bra...

  det var da du og desireè ble venner, det ble jo et fint vennskap!

 929. jeg husker ikke hva den het, men jeg likte den hvor sara og des sitter fast i heisen!
  jeg syntes den er best fordi det der sara og des blir venner! også likte jeg nyttårsaften litt!

  1.sara og des i heisen!
  2.nyttårsaften!
  3.sara i svømmehallen med Siv!

  håper dere liker det jeg har skrevet! sommer klem fra Lille meg! <3

 930. den i heisen var bra...

  det var da du og desireè ble venner, det ble jo et fint vennskap!

 931. den i heisen var bra...

  det var da du og desireè ble venner, det ble jo et fint vennskap!

 932. Jeg liker den som heter "Drar til stavanger" den er sykt romantisk siden du går inn i toget , også begynner det å løpe så kommer Sebastian løpende KJEMPE raskt etter toget å roper "Sara!" Også går sara hen til en grønn ting sånn at det stopper , så går ho ut så kysser de lenge å romantisk:-*

 933. Jeg likte ikke når sara blødigjenom for hun var så stakkar:(
  Men jeg likte leirskolen og nyttårsaften det var så ROMATISK
  Og Sara OG Seb Dem er så bra til og være i lag:)

 934. Jeg liker "DRAR TIL STAVANGER" .
  Jeg liker den fordi den er veldig spennende å se på.
  Liksom når hun drar kommer sebastian å hun går av toget å de kysser å blir kjærester igjen .
  Det er bare så pent.

  PS: HÅPER JEG VINNER ! :b

 935. jeg syntes den beste var helt klart. den på toget til stavanger.
  hilsen en som ser på sara hver dag!<333

 936. Jeg liker best "Godt Nyttår" filmen, fordi Sara tror at Thomas ikke vil ha noem ed henne å gjøre, så på nyttårsaften kysser de !! 😀
  det er bare perfekt !

 937. "Godt Nyttår" er helt klart den beste !
  Den er så bra fordi Sara er forelsket i Thomas men Sara tror Thomas ikke vil ha noe med henne å gjøre !!
  så når de møtes kysser thomas plutselig sara !!
  det er jo bare supert ! 😀

 938. Jeg likte "Gymtrøbbel" best, det er gøy å se på Katarina og Desiree når de er sånn "la di da" = jålete og sånn.

 939. Heei !
  Jeg synes den episoden som heter : DRAR TIL STAVANGER er best fordi da blir sara og seb sammen ! : D

  Jeg elsker Sara !

  Hade <3

 940. hei sara:(lovise) jeg synes da du drar til stavanger er den fineste fordi: Du tror jo at seb har glemt deg og ikke vil snakke med deg, men du vil snakke med han.
  Du er lei deg for at han ikke svarer når du ringer og skriver til han. Men seb elsker deg å han kysser deg håper jeg vinner jeg er din største fan 4ever ser på deg hele dag på pc stoooor klemz fra marin din største fan

 941. Veldig vanskelig å velge ÈN film, men får jo prøve : ] Jeg syntes "drar til stavanger" er kjempe bra, men den ALLER beste, må være den når Des Og Sara sitter fast i heisen, men jeg fant ikke videoen på videoer, så da vet jeg ikke hva den heter.

 942. avslutningsfest. pga det sjedde så masse morsomt på den dagen og det syntes eg var best:)

 943. Eg tykker Rg-konkuransen er veldig gøy.
  Fordi da blir Siv også lei av foreldrane.
  Og eg tykker og litt synn på Siv når foreldrane krangler heile tida . :)

 944. jeg synes egentlig alle videoene er BRA.

  Men hvis jeg må velge en blir det ' gitarkameratene'
  Den er så utrolig søt, også når Thomas skal akkurat til å kysse Sara så kommer mamma'n inn.
  jeg satt klistra forran skjermen, og venta på at de skulle kysse vøttu, og akuratt da de skulle det kom mamma'n inn. TYPISK.

  JEG LIKER DEN VIDEOEN FORDI DEN ER SØT, OG FORDI
  DET ER SPENNANS.
  :)

 945. jeg liker den episoden I KIOSKEN den var dritt kuuuulllllllll.
  Det er fordi da kommer seb og kysser sara og det er det fineste
  hade:-XD

 946. Kysset på nyttårsaften, det kommer jeg aldri til å glemme...

 947. hei :)

  jeg liker cafê best
  pågrunn av den filmen var intressang og vi fikk vite vordann det gikk og ikke skriftli!!
  veldi bra filmer!! men cafê er best:P

 948. Den beste fimen var da du skulle til Stavanger.
  Da seb kom..
  Den er finest fordi han kom løpende etter toget også kysset dere.<3

 949. Jeg synes "drar til stavanger" er den fineste fordi den er veldig romantisk, og Sara for svar fra Seb og seb er veldig modig der, pluss at de kysser<3

 950. Jeg liker best den filmen da sara må bli med moren og den nye kjæresten i svømmehallen. :-)^^)^^O^^P^^0
  Da siv er slem mot sara !!!!!!!! :-(

 951. hei sara den filmen (episoden) eg synnes var best var du og desiree sat fast i heisen da dere ble venner den var veldig gøy

  og bra for deg siden dere ble venner til slutt:)
  <3lig hilsen Meg aliiballi

 952. Jeg liker best da Desiree og Sara sat fast i heisen den er veldig morsom. Jeg liker den fordi det er i den episoden at Sara og Desiree blir venner, og for at den er morsom og veldig fin.

 953. Jeg liker best den filmen da sara må bli med moren og den nye kjæresten i svømmehallen. :-)^^)^^O^^P^^0
  Da siv er slem mot sara !!!!!!!! :-(

  p.s . SKrev feil mail adresse på den forrige!!!

 954. Jeg likte best Drar til Stavanger
  fordi hun skulle egentlig dra til pappan sin med droppet det siden Seb. kom og hun ville jo gjerne ha han tilbake.

 955. Jeg synes den da des klikka på RLE prosjekte!!

 956. jeg synes 17.mai var best når du og seb kyssa!!!! GOD SOMMER ALLE SAMMEN OG SPIS MYE IS. Hilsen meg

 957. Den jeg liker beste er "godt nyttår"
  får der kysser Sara og Thomas. SÅÅÅ romantisk!
  Jeg håper egentlig at thomas og sara blir sammen igjen.
  og jeg håper at jeg vinner denne konkuransen! :)
  klem fra "Victoria"

 958. Jeg vet ikke hvilken film jeg skal velge fordi jeg liker alle!
  Men......kanskje "Drar til Stavanger" fordi den er romantisk.....
  Pluss at jeg elsker låta "Amazing"!!!!!!:-)

 959. Den filen der du og Deesire sitter fast i heisen

 960. Jeg liker best godt nytt år.
  Sara og Thomas er så søte sammen.:D

 961. Liker den på nyttåraften <3

 962. Sara drar til stavanger. Det var så søtt. Plutselig kommer Sebba løpende også går hun av osv.. Innmari søtt 😀 <3

 963. Thomas...
  Og godt nytt år

 964. Hei!!!
  Jeg bare digger den "Nå eller aldri!" ........da du sprayet hårspray i tryne til Des!.......
  Der viste du at du ikke er redd for og vise hvem du er.
  Pluss at du viser at du er en dyktig skuespiller!
  Jeg liker også den dær "Drar til stavanger" fordi der viser dere at dere hærer på seerene! det var mange som sa at det kom til og hende og det gjore det!!!
  P.S. Ikke at jeg ikke liker Des nei...;P
  DIGGER SARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 965. "pubertet i klassen" Den er best !

 966. jeg liker best "Drar til Stavanger"
  den er så utrolig søt. Skulle ønske at noen løpte etter toget jeg satt på for å være sammen med meg.<3
  den episoden er best på alle måter:)

 967. Nårr sara skulle til stavanger når hun kranglett med seb.
  så kom seb springene etter toget.

  det var DRIIIIT SØTTT

 968. Drar til Stavanger er best EVER!!

 969. Jeg synes Drar til Stavanger er den beste episoden, det er så søtt når Seb kommer løpende etter toget og så kysser de.

 970. jeg likte den filmen der sara og nora møttes også fant de lommeboka osv

  jeg likte den fordi det var en film om et vakkert nydelig vennskap som ingen kan bryte

 971. Jeg må bare si at jeg liker filmen "i svømmehallen" best.
  jeg syntes at den er veldig bra og det er skrevet veldig gode replikker til Siv. og hun som spiller Siv er en veldig god skuespiller. jeg og bestevenninnen min hadde mange skueespill i svømmen etter å ha sett den filmen. dette fikk mange i klassen til å begynne å se på sara.. jeg liker filmer som er litt lange og morsomme. ikke bare fine. siv var ganske frekk der og det var veldig gøy : )

  PS. jeg liker nesten alle filmene. men den syntes jeg var helt klart best.

 972. jeg liker best når dessirè og sara sitter i heisen

 973. Spagetti ..
  den er morsom og søt ;D <3
  Morsom fordi: Jeppe sier så utrolig mye rart !
  Søt fordi: Thomas viser at han ikke bryr seg om Sara sine feil! 😀

 974. Jeg liker best den episoden hvor dere sitter fast i heisen, for det er liksom da dere begynner å bli venner

 975. jeg liker nyttårsaften best for sara tror at thomas liker mia, men så liker han sara i stedet og thomas og sara kysser

 976. jeg liker den der sara skal dra til stavanger.'drar til stavanger'

  men når får vi se mer av sebastian og sara ?

 977. Må innrømme at: Godt nyttår! Er den beste. Den er både romantisk men tøff, så den er veldig bra.

 978. munn til munn

 979. Hei! <3
  Faktisk synes jeg den singstar filmen best.. ; ) Det er så lenge siden de kom ut, og jeg så på dem en gang til for litt siden. Jeg synes den var spennende.. :)

 980. jeg liker best drar til stavanger.. klem helene 12 år

 981. Jeg liker: Hevnen er søt, Hva er det med deesire? og når sara og deesire sitter fast i heisen

 982. Jeg mener "Thomas angrer" er best. Grunnen er at han rota det til med Sara og han fikk litt som fortjent! Og så var det litt romantisk på en måte:P. Men det var jo litt slemt av Sara å hive ut gitaren fra vinduet men det var morsomt. Tross alt hadde Thomas gjort noe ganske dumt.
  Håper jeg vinner:) Hadde vært gøy<3
  Hilsen MEG

 983. Jeg liker best: "Hilsen fra Are"

 984. syntes den dagen Nora kommer til sara når de finner den lommeboka , de har det kjempe gøy der og koser seg veldig ..

 985. Den filmen når Sara drar til Stavanger! Den er så braaaa!!! Plutselig kommer Seb løpene ved siden av toget for å møte Sara. Det er en ekte gentleman! Den er best!

 986. jeg liker drar til stavanger for hun tror jo ikke at han liker henne !!!!

  akurat som på film

 987. jeg liker best " drar til stavanger"
  Fordi Seb kommer løpende etter Sara så kysser de:) edt er en veldig romantisk sene<33

 988. godt nyttår <3

 989. jeg likte godt nyttår best elsker deg sara

 990. Hei! jeg liker den filmen som heter "drar til stavanger".
  grunnen til det er at... jeg syntes det var sååå bra med at SEb kom og de ble venner igjen. Det var ogsåå såå bra fordi det vasr som EKTE KJÆRLIGHET!!!<33

 991. Jeg liker den vidioen når Sara drar til Stavanger og Sebastian og ja når de ja osv. :)

 992. Som mange av de andre! :) " Drar Til Stavanger " 😀
  Fordi der blir Sara og Seb sammen! <3 Så kult at Sebba løp etter toget og Sara tok den den derre nødbremsen!<3 ( Det hadde aldri jeg turt! 😛 )

 993. T
  TH
  THO
  THOM
  THOMA
  THOMAS
  THOMAS E
  THOMAS ER
  THOMAS ER B
  THOMAS ER BE
  THOMAS ER BES
  THOMAS ER BEST
  THOMAS ER BEST!
  THOMAS ER BEST
  THOMAS ER BES
  THOMAS ER BE
  THOMAS ER B
  THOMAS ER
  THOMAS E
  THOMAS
  THOMA
  THOM
  THO
  TH
  T

  S
  SA
  SAR
  SARA
  SARA E
  SARA ER
  SARA ER B
  SARA ER BE
  SARA ER BES
  SARA ER BEST
  SARA ER BEST!
  SARA ER BEST
  SARA ER BES
  SARA ER BE
  SARA ER B
  SARA ER
  SARA E
  SARA
  SAR
  SA
  S

  SARA +THOMAS=DE PASSER BEDERE SAMMEN ENN SEB OG SARA

  SARA DROPP SEB

  SARA+SEB=SANT

 994. "Jeg må i svømmehallen"!
  Den er sykt morsom når Siv kommer med kommentarer til Sara.. GØY =)

 995. jeg liker best drar til stavanger!

  tor klem fra meg er kjempe stor fan av SARA<333

 996. Jeg liker best '' Drar til Stavanger''
  Fordi den er romantisk :D<3

 997. Gymtrøbbel: fordi det er så morsomt å se Des og Kat så bertete og i den filmen er alle skuespillerne på flinke, filmen er litt lang, men det er jo litt synn på sara da.

 998. jeg likte filmen '' på vei hjem fra skolen '' best.
  fordi at det var så uventet at thomas sa det, og sara var så glad og lo og prata til han, og da når han sa det ble hu så lei seg..

  tror jeg har sett den filmen 20 ganger 😉

 999. Jeg liker drar til stavanger!!
  For da kysser du og SEB og at du blir venn med han igjen!!!

 1000. Videoen som heter "Drar til Stavanger" var helt klart BEST! 😀
  Det var bare så fint da Seb og Sara kyssa :) Kjempe bra film. Elska den no helt sjukt. Både begynner og slutter bra. Fint filma og bra finni på 😀 Litt romantisk da. Hehe.

 1001. jeg likte , dra til stavanger <3

  stor klem , meg <333333;****

 1002. Hei : D

  Jeg syntes "Drar til Stavanger" er sikkelig kul og romantisk<3
  Og jeg liker "Nyttårsaften" begge er sååå romantiskeKlemz : D <3

  Klemz meg vettu xD

 1003. er det slutt på sara???????????????????? det må det ikke være!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😛

 1004. hei<33
  jeg syntes den beste sara filmen er drar til Stavanger.
  jeg syntes den er den beste fordi det er den mest romantiske og rørende filmen dere i sara noengang har laget.
  <33;)

 1005. Jeg likte Den filmen der du og Desiree var i heisen mens den stoppa 😛

 1006. Ps, jeg likte den pga , den er morsom og det er der du og desiree blir bedre kjent ; )

 1007. Jeg synest NYTTÅRSAFTEN!!
  Når SARA og THOMAS blir/blei sammen!!
  osso DRAR TIL STAVANGER!!!!
  då Seb springer etter ''toget''!!^^<3: )))))))))

 1008. Tema dag med sossiæle 😀 <3
  Jeg må i svømmehallen :D<3

 1009. Jeg liker best den på nyttårsaften, siden da ble Sara og Thomas sammen ! :)

 1010. Å, jeg synes da dere satt fast i heisen fordi dere var jo ikke venner liksom dere ventet og ventet for at noen kunne hjelpe dere ut av heisen.det var alt hilsen Amie.

 1011. jeg syntes :Nyttårsaften er den beste filmen, fordi jeg syntes at Sara og Tomas passer så godt sammen!

  Kan ikke Sara & Tomas bli sammen igjen??
  Stakar Tomas da!!!

 1012. drar til stavanger er best da :)

 1013. drar til stavanger

 1014. "Må snakke med mamma" synes jeg er en av de beste. Synes den er så utrolig morsom, og moren til Sara er jo helt hysterisk morsom 😀

 1015. drar til stavanger!!

 1016. jeg syntes at munn til munn var litt kul 😛
  fordi at det var litt kul måten sara svarte på;-)
  klem bigg fan

 1017. Drar til Stavanger synes jeg er best ! Sara er litt deppa til å starte med, når hun går til toget hun skal på . Når toget begynte å kjøre kom Seb løpende etter toget . Så droppa Sara turen til Stavanger . For hun ville møte Seb . Ikke minst det kysse ! så søtt : )

 1018. drar til stavanger liker jeg best! det at hun tro hun aldri kommer til og snakke med sebastian mer og at han hater henne er så trist!! men så kommer han:-):-) det er mange og velge mellom

 1019. Eg har mangen favoritt filma , men eg lika godt Nå eller aldri! Fordi det var modig gjort av Sara , og det var begynnelsen på vennskapet mellom sara og minka . :) Sefølgelig var de domt att desiree og katarina var slemme mot sara , men nå er de litt morsomt å tenke på sida sara og desiree er bestevenner og att katarina er ganske snill :) Men , ja . Det var ein av mine favoritt filma 😉

 1020. nyttårsaften og drar til stavanger er best : )

 1021. kan dere svare meg?? Har spurt flere ganger.. 😛
  Er Sara slutt for alltid i dag?? :(
  Og er katharina og Aleks sammen enda??
  Få et svar plisss!

 1022. jeg syntes : nyttårsaften er den beste filmen, fordu jeg syntes at Sara og Tommas passer så godt sammen!
  Kan ikke Sara og Tommas bli sammen igjen??
  Stakkers Tommas da:(:(

 1023. heiii<3

  jeg syntes at epesoden :" Tomas angrer " egentlig er ganske rørende:-D
  og så syntes jeg at tomas er så utrolig søt i den epesoden<33

  hilsen Sara fan nr: 1.<33

 1024. jeg liker best:

  - nyttårsaften, fordi da kysser Sara og Thomas og da er de lissom sammen:D og det var så romantisk når de kysset akkurat når rakketene fyrte opp:)
  - drar til stavanger, fordi da kommer seb løpende etter Sara når hun sitter på toget, og da stopper sara HELE toget(ikke halve:p) og når sara kommer ut så kysser de. Perfekt timing:D

 1025. jeg synes blod i snøen var best men jeg likte og 17 mai filmen den var så søt sara du er best :)

 1026. Jeg liker:
  Dato: 12 juni
  Episodenavn: *Drar til Stavanger*;)

 1027. hei.
  jeg liker nyttårsaften best for da kysser Thomas og Sara og Thomas og Sara er et bedre par en Seb og Sara.

 1028. hei
  jeg syntes den beste videoen er den som heter stavanger

  loise er såå tøff big fan av deg loise

 1029. Jeg syns "Gitarkameratene" er best<3
  Fordi da kysser de nesten.

 1030. Jeg liker den med nyttårsaften for den er så innmari koslig og romantisk. Begge prøver å snakke, men snakker i munden på hverandre.
  Da er de så søte! :]

 1031. "JEG MØTTE VANESSA" syns jeg er bare alt for bra! Jeg vet ikke hva som er så bra med den, men den er veldig spessiel føler jeg, sånn at jeg bare må se den om og om igjen.

  KLEM! ;D

 1032. Må snakke med mamma.
  Fordi den er så morsom. Sara sier at jeg har fått melding fra Desire og så sier Sara at mamma jeg har fått mensen. Og da svarer jo mamman at har Desire fått mensen, Det synes jeg er morsomt.

 1033. drar til stavanger er best, er så søtt når seb løper etter toget pga sara : )

 1034. Jeg syntes den tog turen til stavanger !

 1035. Hadet!!!
  Den liker jeg pga den er morsom og man får også vite hvorfor Seb hadde tatt posten og da tenkte jeg at han ville vere mere med Sara det er sikkert derfor Hege<3

  Hade

 1036. jeg syntes: drar til Stavanger er BEST 😀

 1037. Jeg likte best den når det var nyttårsaften ;D det var så søøtt ! da du trodde thomas ikke likte deg ;( men så hadde han sendt feil :S da dere kyssa var dere så søøøte ! kan ikke dere to bli sammen igjen da ? :S dere passer så sammen :D<3

  jeg likte også den attte sebastian løp etter toget ;D han var så romantisk og at han tørte :O når de var llk der.....du ser att sebastian liker deg sara ! han gjør nesten alt for deg ;* ;D

 1038. Heei!
  Jeg liker best "munn til munn" og "nyttårsaften". Fordi "nyttårsaften er bare sååå romantisk, det er såå søtt når di kysser på slutten. "Munn til munn" er bare såå morsom og kul, jeg har sett den mange ganger.
  Håper at dere fortsetter med sara.
  Klem fra Tine <33

 1039. Folk der mente jeg :S

 1040. Jeg husker best den drar til stavanger =)
  Siden der kommer Sebastian løpende etter Sara da hun sitter på toget. og da stopper sara toget og da sier Sebastian at han forsatt liker Sara og Skulle ikke tror Sara viste det =)
  Den husker jeg kjempe goodt <3
  God Sommer <3

 1041. jeg liker: drar til stavanger! det at hun tror han hater henne er helt forferdelig synes jeg, men han gjør jo ikke det ! han skjønner hva vanessa har gjor og ja den filmen liker jeg best!:)

 1042. Jeg liker flere videoer best egentlig, som; "Drar til stavanger", "Audition" , "Nyttårsaften" , "Gitarkameratene" og "Straffen 2"
  Men den Beste må nok bli: "Gitarkameratene" fordi jeg syntes Sara & Tomas var skikkelig søte sammen! og det var romantisk da de spilte gitar sammen og nesten KYSSET!!

 1043. jeg synes dra til stavanger var best for den bynte liksom med at hun skulle til pappan sin og så ser hun han som sto for for og stoppe ny E6 utbygelse og så gik un på toget og så kom seb og da tryka sara på nød stop og så kyssa de den epesoden var kul klem emilie

 1044. Hei dere i Sara - redaksjonen =)
  Jeg likte best "Jeg drar til Stavanger) Musikken gjør dt spennende og at Seb kommer løpene etter toget er romantikk 😛 Og spennende når han mannen fra Natur & Ungdom står og selger reklame for vei gravingen eller noe sånt . Liker egenlig alle da , men den var nok best den "Jeg drar til Stavanger"

 1045. Håper at Sara fortsetter leenge<3

 1046. Jeg Syntes nyttårsaften er den beste filen, fordi det hadde skjedd så mye mellom Sara og Thomas og så var det så søtt når de kyssa.

 1047. jeg liker best "vet dere hva som skjedde ?" for da ble sara og desirèe "venner"

 1048. drar til Stavanger <3

 1049. Eg likte best den videoen med : Spagethi. det var litt rart at du beit han 😀

 1050. drar til stavanger!!!! det at han gjør alt for henne og hun gjør alt for han er helt fantastisk! altså han kommer til oslo s og løper etter toge for og stanse henne og at hun trykker på nød brems det er helt fanastisk!!!!!også skjønner han alt som har skjed og at han ikke er sur på henne! han skjønner hva vanessa har gjørt !!! han har bare ikke fått tid til og svare!!
  vinner jeg blir jeg sinsykt glad da kommer jeg til og ja jeg vet ikke hva jeg kommer til og bli så glad at jeg kan gjøre hva som helst! jeg bare elsker sara!!!Ps. dere må ikke slutte med sara!!! plis ikke gjør det, vær så snill!!!

 1051. Jeg syntes når hun var på leierskole og møtte Seb;)

 1052. Jeg syntes "de kommer ikke likevell" er best. det er så morsomt med han øystein som tar med seg nesten helle pizzan. liker masse humor<33

 1053. Hei:)
  Jeg digger filmen med AMAZING!!
  Den hører jeg på vær dag, og nå har jeg den også på
  mobilen:)
  Jeg er veldig SARA FANN, og går inn på siden dinn vær
  dag;)
  Hilsen EN litten jente, men digger SAra
  P.S Har et litte spørsmål, jeg err så forelska i en på slalåmen som jeg går på, men tør ikke og spøre. Hva skal jeg gjøre??

 1054. huff og huff, jeg vet ikke hvilken episode jeg liker best av
  ''drar til stavanger'' eller ''de kommer ikke likavell''..
  hmmmmmmmmm... jeg tror jeg liker best den ''de kommer ikke likavel'' ; )

 1055. eller, jeg tror jeg liker best den på nyttårsaften, da thomas og sara kysset : )

 1056. Jeg har sett på Sara helt siden det startet, og synes serien er driiit bra! Det er kjempemange bra filmer som har kommet, synes dere i Sara-redaksjonen har vært utrolig flinke:)
  Jeg tror nok den beste filmen som har kommet var den på nyttårs- aften...;) Det er fordi det var såå utrolig tøft gjort av Loise å kysse Thomas.(vet ikke hva han heter i virkeligheten...) Også var det liksom noe stooort som skjedde! og Jeg ble liksom så glad på saras veiene! Samtidig som jeg ville ha det sånn jeg også...<33

  Lykke til med Sara videre!<333

 1057. Jeg er verdens største fan.
  Jeg har skriv litt lenger oppi her, og håper jeg vinner.
  Hvis jeg ikke vinner,kan dere ihvertfall sende singelen til meg?????
  Jeg er verdens største fan.
  Jeg har blitt en bedre person etter at jeg begynnte og se på SARA.
  Jeg vil ikke mase men kan jeg vær så snill vinne???
  for min, mamma og pappas skyld?????

 1058. Den med Desiree og Sara i heisen, fordi da blir de venner 😀

 1059. Heii :):) jeg synes den " reiser til stavanger " er best

  den er gøy spennende og trist dere i sara - redaksjonen og ikke minst Louise er kjeme dyktige det skal dere Ha*!!!!!!!:):D

 1060. Hallo <3
  Drar til Stavanger synes jeg var helt topp... den beviste hvor mye han likte deg siden han ikke tok seg ner når du ødela aksjoen og det med expressoen og arket:P Jeg liker sara veldig godt, og jeg skulle ønske jeg kunne være med <3
  klem fra meg:D

 1061. jeg liker den på nyttårsaften!

 1062. Jeg syntes ''Siste dag på barneskolen'' var den aller beste episoden! For den var så koselig, og Sara syngte for hele skolen.. Og ikke minst at Minka og Desiree kom til bake, og Jeppe, Siv og pappen til Sara kom + at kjæresten til Sara var der:-D♥♥

 1063. Pubertet i klasserommet ! syns den var best jeg ; ) jeg tenke at det var sikker flaut ogsånt

 1064. jeg liker best den på togstasjon når du og sebastian kysser , det er så søtt, at liksom han bare springer etter toget også stopper det bare for deg , og det er så søtt <3

 1065. den på nyttårsaften!!
  den var så fin og romantisk! <3

 1066. da dem var på hyttetur

 1067. Den episeoden jeg likte best var når hun var på adition!
  fordi den varkoselig og veldig morsom !!!!
  jeg syns det var en fin og passe lang film som jeg syns var best !!!!!!!!

 1068. Den på Nyttårsaften! : DDD

 1069. Hei:) jeg synes hele serien er best:):):)

 1070. Hei Jeg likte den filmen som het siste dag på barneskolen:D
  Siden Sara & Deserè var så flinke til å synge og det var så koslig:D

 1071. Jeg likte den filmen som het siste dag på barneskolen:D
  Siden Sara & Deserè var så flinke til å synge og det var så koslig:)

 1072. Jeg likte den filmen som het siste dag på barneskolen:D
  Siden Sara & Deserè var så flinke til å synge og det var så koslig<3

 1073. Deg og nyttårsaften

 1074. Jeg liker filmen RG-Konkuransen best. Den er så dramatisk og spennende!

 1075. Jeg likte best den når dessire ble så lei seg for at moren fylte 40 år

 1076. Jeg liker alle jeg. Men favoritten er "spagetti".
  Det er fordi den er så søt, og Jeppe er kjempe morsom.u

 1077. Jeg likte den filmen som het siste dag på barneskolen fordi at sara syngte den fine sangen og desiree var også flink til å synge. men det var jo ikke bare sara og desiree som var flink alle andre var kjempe flink synes jeg og det var fint at sara gikk opp på scenen for å synge og at hun hjalp den venninnen hennes <3

 1078. Jeg liker Nyttårsaften best!
  Fordig:Det er så trist,spennende og veldig romantisk på en gang!
  Men jeg liker også Drar til stavanger

 1079. eni me Lise Yvonne Olaussen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 1080. JEG SYTES AT DEN BESTE FILMEN VAR SISTE DAG PÅ SKOLEN OG GITARKAMERATENE

 1081. Jeg liker egentlig alle sara filmene men den jeg liker best er den da de er på svømming med henne ste søstern. Fordi i den episoden skjedde det så mye og det som skjedde var spennende. Selv om det var litt frekkt sagt. Sara er veldig morsomt når det kommer video. Klem : )

 1082. Jeg liker den der Sara og Desirèe later som de er Thomas, og avtaler med Katharina at de skal på kino. -Den er morsom, også varer den ikke så kort..

 1083. Jeg liker Nyttårsaften best fordi den var så romantisk.
  Det var mange andre fine, men jeg likte nyttårsaften best. 😀

 1084. Da Sara og Thomas var på første gitarkurs. Og den siste filmen <33

 1085. jeg likte den når sara og thomas var på første gitar kurs hilsen cassa94

 1086. nyttarsaften!! :) elsker den ser på den nesten ver gang jeg er innpå sida, å det er jo hverdag!

 1087. (Nyttårsaften)

  Den er romantisk og kjempe fin fordi den ble spilt inn i selveste nyttårsnatten.

  Elsker alle Sara videoene, men skulle ønske de fleste varte litt lenger at det foreksempel var en video som varte i 10 min der masse spennende skjer.

 1088. Egetlig alle, men den beste var den "siste dag på barneskolen".

 1089. Jeg likte best Alene og avsluttningen . Fordi på Alene var det mange brae bilder som passset til. Jeg likte også den da deserre og Sara satt i heisen. De var liksom ikke venner så hadde ikke dessere mere pengeer på mobilen og sara hadde ikke den med en gang. Så ble det helt stille og de viste liksom ikke hva de snakket om. Tror de var uvenner . Husker ikke helt, hehe. Jeg husker det veldig godt. Det var så dramatisk liksom. Så begynte jo de å snakke om morsome ting de hadde gjort og flue. Jeg ledde mange minutter senere LATTER KICK !

  Hehe Klem JULIEEEEEEEEEEEEEEEEE MEG ALLTSÅ

 1090. Jeg vant sist gang :) og det er jeg utrolig glad for <3

 1091. Jeg liker veldig godt den når Sara og Deesire sitter fast i heisen:)

 1092. jeg likker alle jeg go sommer sara kozz fara men hilsen tine sara fan

 1093. Hei , jeg liker den siste dag på barneskolen best jeg :) den var gøy og fin :)

 1094. Jeg liker best den filmen på nyttårsaften da thomas kysset deg;) :)

 1095. .......den var så fin å romantisk

 1096. Jeg synes den beste var når du kysset Thomas på Nyttårsaften..
  Dere passer sammen..

 1097. Jeg liker den på nyttårsaften den er bare rå! <3
  Jeg liker det at hun tror at Thomas ikke liker henne, og vi tror jo også at han ikke gjør det. Så helt plutselig ringer Desire, så møtes de og til slutt kysser de 😀

 1098. Jeg likte best den "siste dag på barneskolen" fordi sara gikk ut for å synge, for hun venninna turde ikke. Også sang hun så fint, også kom Desiree, også var Seb og Thomas der. Også var det så hyggelig på slutten, når alle satt seg på gresset. ååå...
  Klemz Emma <3

 1099. jeg husker den episonden somheter ( tror jeg ) `kysse`den er lite bra eller? sarah burde være sammen med thomas fortsatt

 1100. jeg likte i kosken veldig bra.forde da var sara så forelska i seb at hun glemte isen og flagge.også fordi de kyssa.

 1101. jeg likte filmen som jeg tror het "i kosken"fordi da kysssa de og ble kjærster på en måte.hun glemte også isen og flagge fordi hun var så forelsket.det synes jeg var veldig romantisk.

 1102. eller , jeg syns den derre : hvem skal synge ? er best haha , den er så morsom :-D<33

  hilsen , sarafan ;***<33

 1103. hei:)jeg liker best da sara og thomas kysset på nytersafta!!!!!

  klem kathrine

 1104. Hei, jeg vet at konkurransen er avslutta, men jeg må bare få si at etter at jeg har sett de siste videoene så liker jeg den sommer avsluttningen i 7 klasse best :) Jeg elsker det at Sara hjalp hun som skulle lese dikt (husker ikk hva hun heter). Det var så søtt når Thomas kom ut med gitaren til Sara, og det at alle Sara er glad i uten om moren hennes plutselig var der 😀 Jeg elsker sangen Amazing!! Den er KJEMPE bra !! Jeg hadde egentlig tengt til å melde meg på til å være med på avsluttningen til Sara, og da hadde jeg tengt til å synge, men jeg rakk ikke å sende inn søknad :( Kjempe trist at Sara skal slutte, men jeg tror hun kommer til å ha det kjepe fint på ungdomsskolen, det har i hværtfall jeg :)

  Lykke til :D:D:):)

  - Maren 13 1/2 år 😀

 1105. av alle videoene i hele sarabloggen har det vært da hun og thomas kysset på nyttårsaften ! jeg har vært HELT HEKTA på denna bloggen, og har begynt å grine flere ganger, blant annet gikk jeg rundt og kunne ikke gjøre annet enn å le etter jeg hadde sett videoen da de kysset! den var bare helt hærlig lagd syntes jeg, da hun begynner å forklare seg, også ender det jo fort med at thomas kliner til med det kysset! har sett den videoen utrolig mange ganger.

 1106. jeg liker den episoden som heter "siste dag på barneskolen"..fordi jeg bare Elsker den sangen du sang..som du har laget selv..jeg fikk seriøst tårer i øynene når du begynte å synge på refrenget..også filmet dere Seb og Thomas.. også hunsker jeg jo selvfølgelig veldig godt den på nyttårsaften..da du Thomas kyssa på akkurat da rakettene ble skutt opp..
  kommer virkelig til å savne å gå inn på denne siden og se på nye videoer..

 1107. En ting til..
  Jeg Digger den videoen mens du kaster gitaren til Thomas ut av vinduet:D

 1108. jeg synes siste dag på barneskolen er best for jeg synes den var fin fordi desirè kom til sara når hun sang

  PS:Jeg begynte å grine av videoen fordi den var så fin

 1109. Jeg likte best siste dag på barneskolen fordi det var så fint å se på alle som opptrodde og se hvor mange som smilte deg Sara når du sang.
  Det så veldig gøy å synge for alle sammen(drømmer om det selv) :)
  Ellers så likte jeg egneltig alle sammen, digger deg Sara og hoper du kan fortsette<3 Kommer aldrid til og glemme deg:)
  Hoper du får det fint.
  Jeg vil bare si at du er en kul jente<3
  Hilsen fra Camilla

 1110. Sara du må ikke slutte

  Sara jeg syns den beste filmen var da de kommer ikke likevel :)

  Og sara du mååååååååååå ikke slutte:( du er så flink

  :)

  Jeg hadde seriøst ikke klart og gjøre det som deg jeg Sara:)

  Jeg Kommer til og Savne deg : (

  Klem Marianne:)

 1111. Jeg drømmer om mog synge heletiden på skolen når vi har fellles greie men jeg tør ikke:(:(

  Men du er flink til og synge:)

  KLEM Marianne:) 😛

 1112. Jeg liker best, den filmen da sara får sitt første kyss av thomas(K) LOVE (K)

 1113. jeg liker best bad camp !! det deesere sier er veldig morsomt:)

 1114. Hallo Sara! eg liker best avslutningsfesten den sangen er kjempe kul digger deg sara STOR klem fra Oda Emilie!!

 1115. jeg liker den når du var i svømme hallen med siv(:

  Klem Emilie<3

 1116. Jeg syntes den beste videoen er da Sara drar til Stavanger, men det som er litt rart er at da ho skal betale for billetten gir ho først en 500-lapp(Dama sier ho skal ha 735,-), og dama sier ho trenger litt mer. Sara gir da en 200-lapp til, og da får ho billetten og går... Ho ga jo for lite penger? RART!

  Jeg liker også nyttårsaften, for det er så søtt at Sara beklager seg, og Thomas bare kysser ho:)

  DET ER DÅRLIG AT DERE SLUTTER MED SARA!

  Klem fra Sara i Tønsberg...

 1117. Jeg har et lite problem:(

  Da jeg skrev innlegget i dette forumet kom jeg borti Send meg en epost når noen kommenterer dette knappen:( Nå kommer d mange melinger på MSN og d er irriterende Kan dere i sara ta d bort eller ordne d?

 1118. jeg likte best jeg må i svømmehalen!!!!
  sara yuo are the rock!!klem meg!!!!!!!!(L)

 1119. Hallo Louise :)
  Jeg er en jente fra Trysil som bare digga alle innleggene dine :)
  Jeg likte veldig bra siste skoledag for det var litt trist siden det var ditt siste innlegg :(
  Men artig ! håper du får en fin sommer-ferie (selv om den snart er slutt)
  Du var perfekt i rollen som sara det må du vite :)
  Kommer til å savne å se deg som sara :(
  Men håper du kommer til å være sara etter hvert igjen :)
  Du har en nydelig sang stemme å spiller utrolig på gitar spiller gitar jeg å :)
  Sara with the song kaller jeg deg :)

  kommer til å savne deg sara !!!!!!!!!
  Klem <3333
  Mvh : Meg :)

 1120. Hallo igjen du er utrolig <333333333
  Håperdet går bra mellom deg å Seb :)
  mvh : Synne
  10 1/2 år :)

 1121. den jeg synes var best er siste skole dag, svommehallen, og nytorsaften

 1122. sara jeg synes du er best til den rollen og du er kjempe kul
  og jeg synes den``drar til stavanger ``er kulest

  mvh:jwana

  11 år:)

 1123. Jeg liker best '' siste dag på barneskolen '' , for den gjør meg glad vis jeg er i dårlig humør og jeg bare elsker sangen Amazing for den også gjør meg glad . Sara er det beste tv programmet / serien jeg vet om ...
  Jeg elsker dere :)

 1124. jeg liker best *tomas * og *siste skoledag* tomas:er litt trist,jeg har nesten opplevd det samme og jeg savner han sykt.
  siste skoledag: den er så fiin , spessielt på slutten, og jeg digger amazing, den er SÅ BRAAA!!!!! seeer sara episodene hele tiden, men alle mest de med amazing...

 1125. jeg glemte noee, håpeer dere lager mer av sara :) jeg digger det , men håper på noen nye episoder, blir lei meg vis det ikke kommer noen nye.. digger amazing, sara du synger den driit bra og har en fin stemme, håper på mer sara <33
  Klem fra martine :)

 1126. Jeg syns siste dag på barne skolen er den beste..

  fordig: der er nesten alle skuespillerene med .
  og sara framfører Amizing og at desire kommer :)
  det er veldig mye mer jeg vil skrive om episoden.
  men da ville jeg brukt hele siden 😛
  men det går nesten ikke an og si noe kort om episodene deres
  fordig det veldig mye bra :) men ET ord kan jeg bruke er KJEMEBRA :) !

  LYKKE TIL VIDERE ALLE SAMMEN :) !

 1127. jeg synes at: den du satt på toget også kom Seb. også...... you know!!!;)

 1128. Jeg synes Hurra for Larvik er best!

 1129. jeg liker best den som var på nyttårssaften . jeg er veldig stor fæn av sara kan der hilse fra mg å si at jeg er veldig stor fæn å vil møte hene

 1130. Jeg syntes syntes at alle Sara videoene er gøy, men hvist det skal bli en favoritt blir det vell når sara og moren var på båttur og de hadde ikke mer bensin igjen og sara filmet mens hun rodde og så mast hun åren. Den var morsom for de måtte spise tiggys til middag

 1131. Siste dag på barneskolen var best !!!
  <3 :)
  😉

 1132. Jeg syns også at alle sara vidioene er gøy, men min favoritt er nok siste dag på barneskolen, når Sara og moren var på båttur eller da sara og desire var på hytta til desire da de lager sangen sin....eller så er det nå sara og desire setter seg fast i heisen....det var morsomt:)

 1133. Jeg liker den med at Thomas kommer hjem til Sara for og øve på gitar..
  Den er så morsom da han får gitaren i øyet, også er den litt teit for de har tenkt til og kysse og da kommer moren til Sara inn 😀 Jeg måtte se den om og om og om igjen fordi det var så teit og morsomt at han fikk gitaren i øyet :]

 1134. Skoleavsluttningen var best!!<33

 1135. Jeg liker siste skoledag best!! fordi da blir alle venner:-)

  S
  SA
  SAR
  SARA
  SARA R
  SARA RO
  SARA ROC
  SARA ROCK
  SARA ROCKE
  SARA ROCKER
  SARA ROCKER!
  SARA ROCKER
  SARA ROCKE
  SARA ROCK
  SARA ROC
  SARA RO
  SARA R
  SARA
  SAR
  SA
  S

 1136. Jeg liker siste dag på barne skolen best!!! For da kommer Desiree, og da blir alle venner!!!

  S
  SA
  SAR
  SARA
  SARA R
  SARA RO
  SARA ROC
  SARA ROCK
  SARA ROCKE
  SARA ROCKER
  SARA ROCKER!
  SARA ROCKER
  SARA ROCK
  SARA ROC
  SARA RO
  SARA R
  SARA
  SAR
  SA
  S

 1137. jeg likte sommer avslutningen og den varte sååååååååååååååå lenge

 1138. du må bare ikke slutte og leege ut filmer

 1139. siste dag på barneskolen var best ass

 1140. jeg mente legge ut filmer

 1141. da nor Desiree og Sara tok hevn på Katharina!

 1142. Sara jeg digger deg så vilt altså!
  Jeg liker den med avslutninga det er så fint at Sara er så godhjertet og hjelper hun som ikke greier å lese diktet på svensk. skjønner ho <3 men i vertfall har jeg sett alle og det var liksom sånn når jeg kom hjem sto lissom bare PC`en der og jeg tenkte er det kommet noen nye nå da??
  jippi å den varer lenge dette blir digg å sitte og se på! <3 SARA ER ET STORT FORBILDE FOR MEG ALTSÅ!<333
  Og dette sier jeg for jeg syntes Sara er dritt gøy og dere burde ha mere Sara fremover!!!

  DIGGER DEG VILT!!!

  ELSKER DEG!!!

  HÅPER

  DET

  KOMMER

  MERE

  AV

  SARA!!!

  <333

  <333

  <333

  <333

  <33333333333333333333333333333333333333333333333

 1143. Jeg syns alle er like bra:D
  Du/dere har jobba kjempe bra:D
  ¨'

  Klem Meg

 1144. Hei alle sammen det er faktisk så spennende å se på dere eg gleder meg til å se neste gang dere er på tv dere er så fine sammen.Men er du å han seb sammen det e faktisk store søstra mi så lurte på om det.......for hun liker han gutten

 1145. s
  sa
  sar
  sara
  sara r
  sara ro
  sara roc
  sara rock
  sara rocke
  sara rocker
  sara rocker!
  sara rocker
  sara rocke
  sara rock
  sara roc
  sara ro
  sara r
  sara
  sar
  sa
  s

 1146. s
  sa
  sar
  sara
  sara r
  sara ro
  sara roc
  sara rock
  sara rocke
  sara rocker
  sara rocker....!
  sara rocker
  sara rocke
  sara rock
  sara roc
  sara ro
  sara r
  sara
  sar
  sa
  s

 1147. s
  sa
  sar
  sara
  sara e
  sara er
  sara er
  sara er be
  sara er bes
  sara er best
  sara er best!
  sara er best
  sara er bes
  sara er be
  sara er b
  sara er
  sara e
  sara
  sar
  sa
  s

 1148. j
  je
  jeg
  jeg e
  jeg er
  jeg er d
  jeg er di
  jeg er din
  jeg er din s
  jeg er din st
  jeg er din stø
  jeg er din stør
  jeg er din størs
  jeg er din størst
  jeg er din største
  jeg er din største f
  jeg er din største fa
  jeg er din største fan
  jeg er din største fan !
  jeg er din største fan
  jeg er din største fa
  jeg er din største f
  jeg er din største
  jeg er din størst
  jeg er din størs
  jeg er din stør
  jeg er din stø
  jeg er din st
  jeg er din s
  jeg er din
  jeg er di
  jeg er d
  jeg er
  jeg e
  jeg
  je
  g

 1149. j
  je
  jeg
  jeg e
  jeg el
  jeg els
  jeg elsk
  jeg elske
  jeg elsker
  jeg elsker d
  jeg elsker de
  jeg elsker deg
  jeg elsker deg !
  jeg elsker deg
  jeg elsker de
  jeg elsker d
  jeg elsker
  jeg elske
  jeg elsk
  jeg els
  jeg el
  jeg e
  jeg
  je
  j

 1150. j
  je
  jeg
  jeg d
  jeg di
  jeg dig
  jeg digg
  jeg digge
  jeg digger
  jeg digger d
  jeg digger de
  jeg digger deg
  jeg digger deg k
  jeg digger deg kj
  jeg digger deg kje
  jeg digger deg kjem
  jeg digger deg kjemp
  jeg digger deg kjempe
  jeg digger deg kjempe
  jeg digger deg kjempe u
  jeg digger deg kjempe ut
  jeg digger deg kjempe utr
  jeg digger deg kjempe utro
  jeg digger deg kjempe utrol
  jeg digger deg kjempe utroli
  jeg digger deg kjempe utrolig
  jeg digger deg kjempe utrolig m
  jeg digger deg kjempe utrolig ma
  jeg digger deg kjempe utrolig mas
  jeg digger deg kjempe utrolig mass
  jeg digger deg kjempe utrolig masse
  jeg digger deg kjempe utrolig masse!
  jeg digger deg kjempe utrolig masse
  jeg digger deg kjempe utrolig mass
  jeg digger deg kjempe utrolig mas
  jeg digger deg kjempe utrolig ma
  jeg digger deg kjempe utrolig m
  jeg digger deg kjempe utrolig
  jeg digger deg kjempe utroli
  jeg digger deg kjempe utrol
  jeg digger deg kjempe utro
  jeg digger deg kjempe utr
  jeg digger deg kjempe ut
  jeg digger deg kjempe u
  jeg digger deg kjempe
  jeg digger deg kjemp
  jeg digger deg kjem
  jeg digger deg kje
  jeg digger deg kj
  jeg digger deg k
  jeg digger deg
  jeg digger de
  jeg digger d
  jeg digger
  jeg digge
  jeg digg
  jeg dig
  jeg di
  jeg d
  jeg
  je
  j

 1151. h
  he
  hei
  hei p
  hei på
  hei på d
  hei på de
  hei på deg
  hei på deg !
  hei på deg
  hei på de
  hei på d
  hei på
  hei p
  hei
  he
  h

 1152. dere kan ikke slutte og lage sara...

  men e likte best da sara og deriree var på hytta !!:)

 1153. jeg likte best den med nytt års aften.For da trodde Sara at Thomas ikke likte henne like vell.Men han hadde bare sendt en feil melling.Derfor trodde hun ikke at han likte henne men til slutt så kysset de det var noe trist og søteste je noen gang har sett.Jeg ellsker deg Sara du er noe av de beste som har aendt meg.Hade¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

 1154. Hei eg likte best den som deesire og sara satt fast i heisen!!

  eg tror iallefall at det var det den hettet hehe ;D

 1155. Jeg synes ''Siste SkoleDag på BarneSkolen'' er best :)

 1156. jeg likte nytt års aften.JEG ELSKER DEG SARA.ALDRI DRA FRA MEG.

 1157. hei:) jeg er her

 1158. Siste skole dag<3 syntes jeg 😉

 1159. Siste skoledag. syntes jeg :)

  Men jeg syntes alle filmene er kjempe bra da 😉

 1160. PUBERTET I KLASSEN

You must be logged in to post a comment.

 

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 230 47 000

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen