Ny boybandbølge?
De danser, de synger og de smiler over hele fjeset. Ikke rart jentene faller for fløtepusene.

Ny boybandbølge?

Noen musikk-kjennere mener det er en ny boybandbølge på gang.

Både fra USA og Storbritannia popper det opp nye, veldige populære boyband.

One Direction er et britisk-irsk band. Det består av fem gutter som ble til en gruppe under TV-showet X Factor i 2010. Gruppa, som består av Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson kom på 3. plass i konkurransen. Nå har de fans i hele verden!

Andre boyband som er populære er "The Wanted" og "Mindless Behavior".
Isola, India og Ella elsker One Direction. Vi møter dem på pikerommet.

- Jeg synes de er gode til å synge, og så er de kjekke og kule og så har jeg lyst til at flere skal like de, sier Isola.

Hvem liker du best?

Del din mening

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Andrea:)

  Jeg blir frustrert over "directioners" som sier at den i bandet er bare demmers. Feks: "HARRY STYLES ER MIN<3<3 INGEN ANDRE FÅR HAN!!". Men skjønner dere INGENTING? Det er ca 1 av 100% at man blir sammen med Harry av directioners! Harry er IKKE deres! Jeg elsker 1D og kommer alltid til å gjøre det! Nialler, Boobear, Hazza, Leeyum/Daddy direction, og DJ malik/ bradford badboi in my heart!♥

  Takk for meg ^-^

  1. Mrs Styles

   Det er jo ikke noe særlig galt ved å si det... Det er jo ikke så lett heller å holde det inni deg, om du er en EKTE directioner!
   Ps: Det er Boo bear, ikke boobear.. ?

  2. Anonym

   Du vet at fans kan ha sine egene meninger og skrive "Harry er min!<3" og det der! Alle vet sikkert at de aldri vil bli sammen med Harry, Zayn eller niall eller hvem av dem, men de kan ha drømmer!!!

 2. marte

  Mååå ha biletter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STOR fan

 3. Ida

  Halvparten av dere "directioners", som dere kaller dere, vet ikke en gang hva de fulle navnene deres er, kan bare en sang av dem, tror at alle kommer fra England, vet ikke hva foreldrene deres heter, ikke minst hva kjærestene heter og bursdagene deres. Så nå skal jeg lekse opp for dere, for jeg er drit lei av at dere tror dere er så mye bedre enn de som har støttet One Direction helt fra 2010 da de ble dannet.
  Zain Javaad Malik. Har vært mye oppstyr om det er Zayn eller Zain, men han heter faktisk Zain. Han ble født med navnet Zain, og valgte å kalle seg Zayn, fordi det er mer originalt. Kjæresten heter Perrie Edwards, hun er med i Little Mix (et annet band som var med i X-Factor UK, de kom på fjerde plass.) Zayn er fra East Bowling, en by i Bradford, han røyker og er muslim. Han er halvt pakistansk. Han er født den 12 januar, 1993. Faren heter Yaser og moren heter Tricia. Så da har vi ham.
  Harold "Harry" Edward Styles - Singel, er fra Holmes Chapel, Chesire i England! Han ble født 1 februar, 1994. Han har blitt beskyldt for å like eldre damer, være løs og forskjellige ting, men han er IKKE det. Han er perfekt. Han sang "Isn't she lovely?" på auditionen på X-Factor. Moren heter Anne og søsteren heter Gemma. Foreldrene er skilte.
  Louis William Tomlinson - er sammen med Eleanor Jane Calder. De har 1-årsjubileum i dag, altså 17.11. Louis har skilte foreldre, og han ble født den 24 desmeber (julafta her i Norge). Hann ble født i 1991. Han ble født i Doncaster, England. Favorittbandet hans er The Fray. Johannah og Troy er foreldrene hans, men de er skilt. Han ble født Louis Troy Austin, men tok navnet til stefaren Mark Tomlinson. Louis kan snakke fransk, og blir kalt Boo Bear av moren Johannah.
  Liam James Payne - Liam gjorde det nylig slutt med kjæresten Danielle Peazer. Han ble født den 29 august 1993 i Wolverhampton. Liam's favorittspill er Fifa. Han har fått en masse soloer i begge albumene deres, både Up All Night og Take Me Home.
  Niall James Horan - Niall ble født i Mullingar, Westmeath som er en by i Irland. Han er den eneste i gruppa som er irsk. (Zayn er halvt irsk/engelsk og halvt paki, så han er jo litt irsk.) Niall ble født den 13 september 1993. Niall spiller gitar, og han skriver låter til blant annet Britney Spears og Usher. Niall har slitt litt med at han ikke har fått soloer, men i Take Me Home har han fått mange flere soloer.

  Så, kan jeg få lov til å føle meg verdig til å si at jeg er directioner, directionators?
  Er rett og slett flaut at dere alle liker Harry. Alle som er helt nye i å være fan, liker Harry, for Harry kan minne om frontfiguren. Svar med på disse spørsmålene, så skal jeg si om dere er verdige eller ikke:

  Hvilken dato, årstall og klokkeslett ble One Direction dannet?
  Hva heter trommisen og gitaristen deres?
  Hvem er Kevin og Paul?
  Hvor mange EMA's vant de?
  Hvem skadet seg under øvelse av Torn?
  Hvem sa "I like girls who eat carrots!" ?
  Hvem sang "If I'm louder, would you see me?" ?
  Hvem skrev sangen "Little Things" ?
  Hvem er Hannah Walker og Caroline Flack?
  Hva er Larry, Narry, Ziall, Ziam, Niam, Louam osv. ?
  Hva er Elounor?

  PS. Niall Horan er min. My special irish snowflake.

  PPS. Til Nrk Super, hvis dere ikke har skjønt det, så syns jeg at One Direction er best. The Wanted, Big Time Rush og Mindless Behavior suger. :)))

  1. libin

   1d ble dannet 24 juli 2010 8 22pm
   Ed Sheeran, Fiona Bevan skrev sangen
   kevin og paul er vaktene til gutene
   el er dama til lou
   larry er harry plus louis narry er niall plus harry ziall zayn plus niall niam er niall plus liam louam er louis plus liam
   de vant 2 ema
   louis skadet seg under torn
   tromisen dems er josh
   lou sa i like girls who eat carrots
   "If I'm louder, would you see me sang niall i sangen more than this
   og bare så du vet det er jeg directioners 4 ever

  2. StjerneTilHunSomSkrevDette

   Stjerne til deg. Ikke spør hvorfor jeg skriver dette i januar 2013, jeg bare liker å søke på one direction :3

   1. Mrs Styles

    1. 24 juli, 2010, 8:22pm
    2. Josh devine er trommisen, og Dan Richards er gitaristen.
    3. Kevin er Louis sin "due", og Paul er vekten.
    4. De vant 2 EMA's i allerede 2012
    5. Louis skadet foten under øvelsen av torn. (Han fikk glasskår kutt)
    6. Louis sa "i like girls who eats carrots"
    7. Niall sang "if i'm lodder, can you hear me(?)" i more than this.
    8. Fiona Bevan og Ed Sheeran, skrev little things.
    9. Hannah Walker er Ex-en til Louis Tomlinson, og Caroline Flack er Ex-en til Harry Styles.
    10. Larry: Louis+Harry - Narry: Niall+Harry - Ziall: Zayn/Zain+Niall - Ziam: Zayn/Zain+Liam -
    Niam: Niall+Liam - Louam: Louis+Liam

    Jeg VET at jeg har ALT riktig! Siden jeg er en EKTE directioner! Jeg har følgt dem helt siden 2010, til å med 2008 Liam sin opptreden. Jeg visste om alt du skrev.
    + Det er bare teit å spørre om spørsmål "du" allerede kan. Jeg kan alt som er verdt å vite om dem.
    Og jeg har noen spørsmål til deg!

    1. Hvor mye solgte "Up all night" i den første uken?
    2. Hvilken film fikk Liam til å gråte?
    3. Hva er Zayn/Zain sin favoritt sang av alle tider?
    4. Hvor gjorde 1D første album debut på den amerikanske Billboard 200?
    5. Hvem først foreslo at guttene danner 1D?
    6. Hvilken medlem av 1D er kjent for sine matvaner?
    7. Hva betyr YOLO til en 1D fan?
    8. Hvilken dato var Up All Night utgitt?
    10. Hvem ville Zayn elsket å samarbeide med?

    Svarer du på dem, kan du det meste om dem. Og dere som sier at dere er directioners, trenger ikke å bevise ved å svare på spørsmålene som Ida lagde. Det er dere som vet best!

    1. Directioner♥

     1. Hvor mye solgte "Up all night" i den første uken? nesten 180 000
     2. Hvilken film fikk Liam til å gråte? Toy story 3
     3. Hva er Zayn/Zain sin favoritt sang av alle tider? Husker ikke
     4. Hvor gjorde 1D første album debut på den amerikanske Billboard 200? 1 Plass 😀
     5. Hvem først foreslo at guttene danner 1D? Simon Cowell
     6. Hvilken medlem av 1D er kjent for sine matvaner? Nialler
     7. Hva betyr YOLO til en 1D fan? You Obviously Love One direction
     8. Hvilken dato var Up All Night utgitt? Argh i don't remember, husker bare at det var i november.
     10. Hvem ville Zayn elsket å samarbeide med? Usher?

  3. auroralove1dforever

   Man trenger jo ikke å vite ALT om dem, man liker musikken dems.

   Jeg vet mye om dem, og skal på konerten i mai 2013, og sitter faktisk med en One Direction T-skjorte på meg nå, men jeg synes det er galt å si at man ikke er directioner hvis man ikke vet alt om dem... :-)

  4. @BTR1Norwayfan

   Man trenger ikke vite alt om noen selvom man sier man er dems største fan. Du er ikke fan av dem om du er mest opptatt av å vite alt om dem istedet for å bare nyte det de gjør og musikken dems. Jeg er fan av Big Time Rush å jeg trur ikke du akuratt har hørt så masse på dem, mange syntes Big Time Rush er mye bedre til å synge live ( Å ærlig talt er det noe av det viktigste om du skal være en fan ). Jeg elsker Big Time Rush å kan det meste om dem, men det er kun fordi jeg så dem, de var så talentfulle.. De kan både danse, synge de er også godeskuespillere, morsomme å ikke minst, de har verdens beste personlighet, om du sier at de suger vet jeg ikke hva du liker as, de må være for gode for deg! Jeg er en Rusher, men jeg kan fortsatt like 1D.. Jeg sier aldri at de suger, det er å gå over grense. Du kan si at du ikke liker dem sååå godt. Jeg trur ikke du kan gjøre noe av det Kendall, James, Carlos eller Logan kan så ikke kom her å si at de suger! Mer enn halvparten sier at BTR er bedre til å synge LIVE ENN ONE DIRECTION, så om du syntes de suger så hva syntes du om forskjellen mellom 1D og BTR live da ?

  5. True directioner

   One direction betyr alt for meg det gjør det helt sikkert for deg også men vi er en familie directioners famely. Vi er kjent for å være de mest lojale nå må vi vise at vi kan være det. Det er blitt sore komflikter mellom foreksempel belibere og directioners det er helt tulete NIall liker jo Justin Bieber. Og da skal vi støtte NIall på det

   Jeg elsker alle mine directioner søstre og brødre så vi må respektere hverandre, ser man n directioner på foreksempel 1d3d snakker man med henne/ hann

   Sort for skrivefeil har en sykdom

   1. Linnea Puzzz!

    Du vet at alle kan like one direction selv om man kansje ikke vet hva favoritt maten,fargen OSV!! Det er ikke du som liksom kan bestemme over alle andre å si -hvis du ikke vet hva moren til Niall Horan heter Ække du en ekte directioner!! alle kan få lov til å like de!!

 4. silje

  Jeg elsker one direction og bare så dere vet det er harry styles og niall horan mine og de spørsmålene og svarene tipper jeg dere prøvdeå finne ut av ved hjelp av internett og bare så dere vet det er jeg 1D sin største directoner ikke dere fordi dere bruker bare internett så LOL alle er mine. Hilsen VERDENS STØRSTE DIRECTIONER

  1. Miss Styles❤️

   Altså ærlig talt dere, enig i det 'true directioner' sier. Og 'Cassy Styles' du vet da ikke særlig mye om hvor de fant svarene fra. Kan jo hende at de faktisk kan det selv, så det er ikke særlig mye du trenger å bry deg om.

   Vi må vise støtte til andre fans, siden vi er ikke de eneste..

 5. DIRECTIONER4ever

  Jeg klarer ikke velge mellom hvem jeg liker best! Klarer ikke rangere dem! Jeg elsker alle like mye! :) Jeg er en sikkelig stor DIRECTIONER og kommer alltid til å være det! 😀

 6. Directioner!

  ERMAHGESH!! Herregudd asss jeg bare elsker Harry STyles og vet du hva eller?!!111111!!!! JEg skal aldri bruke en skje i HELE mitt liv og jeg BARE spiser gulrøtter fordi Lewis sier at jeg må!!!!111§!§§§ ..... Den Typiske Directionator. 😉

 7. ...

  Gleder meg til å se hvem av dere som kommer til å bli sammen med en av de ... Ps;Harry dater 40 åringer så lykke til ……

 8. MARGRETE

  One direction er livet mitt<3<3
  NIALL HORAN ER BARE MIN !!!!<3<3
  ELSKER ONE DIRECTION<3<3
  ER REAL DIRECTIONER<3<3
  SKAL KANSJE PÅ KONSERTEN <3<3

 9. Karianne

  Jeg EEEEEELLLLLSSSSSSSKKKKKKKEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRR alle, men hvis jeg måtte velge, hadde jeg nok valgt Niall! I'm in love With him, and all his little Things!

 10. love one direction

  jeg ELSKER 1D over alt i hele verden <333 håper jeg får treffe de en dag <3 det er mitt aller største ønske.

 11. Christina

  Jeg elsker alle sammen!! De er så søte og morsomme. Jeg syntes det er vanskelig å velge en favoritt. Hazza, BooBear, Daddy Payne, Nialler og DJ Malik<3<3<3<3<3 Love you guys!!

 12. mrs styles

  min harry eg var på konserten sat på føste rad !!!!! dei er mye bedre en justin dusten bieber han er bare og bare min min min!!!!!!!!!!

 13. malin styles

  Eg e verdens største fan var på konserten de var helt magisk
  Jeg lå på samme hotell som de
  Og jeg skal på konserte neste år også
  Og på meet and greet!!!
  JEG ER VERDENS STØRSTE DIRECTIONER

 14. Guro Styles

  Harry Styles han er miiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Om fem år skal han flytte til Norge og da skal jeg bo med han. For jeg elsker han så mye.:-) I LOVE HARRY STYLES!<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 15. Directioner4evah

  det er mange som sier Justin Bieber er 1 å 1D er 5 men det handler ikke om hvor mange de er, men hvor mye talent de har!

 16. 1D FAN

  jeg liker 1D og jeg liker best og Louis jeg er bare 8 år men jeg har 13 plakater av dem.Vis dere tror dere kan stjele louis fra meg.

 17. rusher

  jeg liker big time rush så jeg mener at one eteleranet ikke er så interesangt jeg er en rusher og det er jeg for altig

Informasjon

NRK Super er NRKs kanal for barn. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i forbindelse med programmene.

Kontakt

Epost: info@nrk.no

Telefon: 23 04 70 00

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen