Supernytt

Fotballtilhenger drept før kamp

FOTO: BJÖRN LINDGREN / TT NYHETSBYRÅN / NTB SCANPIX

FOTO: BJÖRN LINDGREN / TT NYHETSBYRÅN / NTB SCANPIX

Svenske fotballfans er opprørte etter at en tilhenger av Stockholms-laget Djurgården ble drept på vei for å se fotballkamp. Politiet vet ennå ikke helt hva som har skjedd, men alt tyder på at den 43 år gamle mannen har blitt angrepet og slått ihjel av tilhengere fra motstanderlaget Helsingborg.

Les flere fotballsaker fra Supernytt

En av mange som er sint og fortvilet over drapet er den svenske fotballstjernen Henrik "Henki" Larsson. Han spilte selv for Helsingborg tidligere, og mener at noe må gjøres for å stoppe fotballvolden.

- Det er på tide at noen begynner å våkne. Slik vil jeg ikke ha det i svensk fotball eller i annen fotball, sier Larsson.

Politiet i Helsingborg etterforsker nå drapet, og forteller at de foreløpig har én person mistenkt for ugjerningen.

Del din mening!