Supernytt

Her er klimatrusselen ekte

De fleste forskere er enige om at jorda er truet fordi vi mennesker forurenser for mye. Forurensningen fører til klimaendringer, slik at været forandrer seg. Noen steder blir det for mye regn, andre steder tørke. Noen steder smelter isen, andre steder blir herjet av sterke stormer og orkaner.

Les også: Barn mest utsatt for klimaendringer

Likevel er det mange voksne som ikke tar trusselen om klimaendringer alvorlig. Kanskje fordi de ikke vet nok om det, eller fordi de ikke har merket vær-endringene nok hos seg selv. Men flere steder i verden merker både barn og voksne at dette er på ekte. I Vietnam lærer barna seg å svømme for å forberede seg på flom, på Filippinene er barn redde for orkan når det regner og i Øst-Afrika lever mange i fattigdom fordi tørken ødelegger maten.

Se hvordan klimatrusselen påvirker menneskene rundt om her:

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!