Supernytt

Carl Espen skal slappe av på hytta

Carl Espen Thorbjørnsen skal nå slappe av på hytta noen dager etter åttendeplassen i Eurovision Song Contest. Nå skal karrieren planlegges, og en plate kommer kanskje til høsten.

– Jeg skal ikke på jobb mandag. Nå skal jeg rett og slett hvile noen dager, og så skal jeg på jobb etter det, fortalte den 31-årige artisten dagen etter finalen.

Festet med Conchita

Det har vært få utskeielser og mye arbeid fram mot selve konkurransen under oppholdet i den danske hovedstaden. Men da finalen var over lørdag kveld, ble det en tur på det offisielle arrangementet Euroclub på utestedet Vega.

– Ja, det ble forholdsvis sent. På Vega var det veldig mye liv, sier Carl Espen, som festet med blant andre vinneren, den østerrikske dragartisten Conchita Wurst.

I tillegg ble det feiring med familie, venner og kjente på hotellet. En gjeng på rundt 30 personer har tatt turen fra bergensområdet for å følge sangeren fra Osterøy i Eurovision Song Contest.

Første spørsmål for Carl Espen er hvilken låt musikkjøperne skal få høre fra ham som neste singel.

– Vi har et par skisser som vi jobber med. Det blir spennende å finne ut hvor veien går videre, forteller han.

Det som er sikkert, er at samarbeidet med kusine Josefin Winther, som skrev «Silent Storm», fortsetter. Mer usikkert er om han fortsetter som artist på egen hånd eller knytter til seg et band, noe som han mener kan være aktuelt.

Uansett blir det trolig under artistnavnet Carl Espen.

– Carl Espen-navnet er jo blitt ganske godt kjent nå. Så det er sikkert lurt å fortsette med det, sier Norges Eurovision-deltaker.

Visste du at:
  • - låten "Silent Storm" er skrevet av Josefin Winther?
  • - at Josefin er kusinen til Carl Espen?

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!