Supernytt

Verdens dyreste skilsmisse

En russisk milliardær og eier av fotballklubben Monaco må betale sin ekskone over 26 milliarder kroner for å bli skilt fra henne. Det er antagelig verdens dyreste skilsmisse.

Dmitry Rybolovlev har bodd med sin ekskone i Sveits, og det er en domstol i Geneve i Sveits som har bestemt at han må betale sin ekskone så mye penger. De var gift i 23 år, og allerede i 2008 bestemte de seg for å skille seg, men de har i mange år kranglet om hvor mye penger han må betale henne. Han må nå gi fra seg omtrant halvparten av alt han eier.

Dmitry er verdens 79. rikeste mann.

Paret har to døtre på 13 og 25 år. Milliardæren bor i Monaco og kjøpte for noen år siden fotballklubben Monaco. Han har også en rekke eindommer rundt omkring i verden, som Sant Tropez i Frankrike, en gresk øy, Miami, og Hawaii.

 

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!