Supernytt

«Nye Justin Bieber» kommer til Norge

Unggutten bak hiten «Mmm Yeah» er klar for VG-lista Topp 20-festen, sammen med ni nye artister.

I flere år har jentene vært gale og stormet etter Justin Bieber, men nå ser det ut til at de har fått nok en kjekkas å se opp til. I likhet med Bieber, begynte Austin Mahone å legge ut videoer på YouTube og fikk fort stempelet som «den nye Justin Bieber». I 2012 var platekontrakten i boks og i dag har han 1,6 millioner følgere på Youtube og over seks millioner på Twitter. 18-åringen ga ut sitt første studioalbumThe Secret tidligere i år, der låter som «Banga! Banga!» «Mmm Yeah» og «Till I Find You» er å finne.

Hold av fredag 20. juni i kalenderen for da er det nemlig duket for Nordens største gratiskonsert på Rådhusplassen i Oslo.

Om drøye to uker samler artistene med dagens største hits seg, for å lage sommerens store folkefest foran en fullsatt rådhusplass – og du kan bli med på moroa helt gratis. En haug med artister er allerede booket for den store festen, men nå er hele ni nye navn klare.

I tillegg til navn som blant annet Isac Elliot, Mr.Probz, Katy B, Broiler, Bernhoft og Gabrielle, skal også disse opptre på VG Lista Topp 20-show:

Austin Mahone
Jazon Mraz
Cody Simpson
Kim Cecarion
Kanthem
OnklP og de fjerne slektningene
Monica Heldal
Admiral P
Store P

Del din mening!