Supernytt

Tre fanger flyktet med helikopter

Tre fanger stakk av i et helikopter da de rømte fra et fengsel i nærheten av byen Quebec i Canada lørdag kveld. Politiet sier rømlingene er svært farlige.

– Helikopteret landet inne i luftegården i fengselet. Vi jobber med flyplassene i Quebec, og selvfølgelig leter vi på bakken, sier politiets talskvinne Audrey-Anne Bilodeau.

Det grønnmalte helikopteret landet inne på fengselets område i forbindelse med den spektakulære flukten, før det raskt tok av igjen. Dette skal ha skjedd rundt klokken åtte lørdag kveld, eller like før midnatt norsk tid, melder nyhetsbyrået AFP.

De tre mennene som rømte, ble tatt i 2010 og satt i fengselet mens de ventet på en rettssak som skulle begynne i januar 2015. Politiet mener de har vært involvert i drap, narkotikahandel og mafiavirksomhet. De er også involvert i en annen rettssak, der de står tiltalt for lignende anklager, som kom i gang i april.

Lørdagens rømming er den andre helikopterflukten i provinsen Quebec på et drøyt år. I mars 2013 ble to fanger hentet av et kapret helikopter fra et fengsel nord for Montreal. De ble raskt pågrepet igjen, i tillegg til to medhjelpere som hadde bistått dem under rømmingen.

Ifølge AFP er de tre også anklaget for å være ledere av et narkotikanettverk med bånd til Hells Angels.

 

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!