Supernytt

Politiet tror de finner jentene

Politiet har stor tro på at de skal finne de to jentene som ble bortført i Kongsvinger i går. To søstre på 6 og 8 år har blitt tatt av pappan sin.

Barnas far er siktet for frihetsberøvelse, og politiet sier at han var på stedet i forbindelse med bortføringen av de to jentene tirsdag ettermiddag. Barnefaren er etterlyst av norsk og internasjonalt politi.

Jentene var på vei fra skolen, og skal ha blitt tatt av to menn da de gikk av skolebussen.

– Vi søker nå overalt der han kan tenkes å være. Det har ikke skjedd noe i natt som har brakt oss noe nærmere en løsning. Vi har fått tips fra flere som mener de har sett jentene, og kommer til å følge dette videre i dag, sier politiadvokat Iren Johnsen Dahl.

Jentene skal ha blitt fraktet bort i en sølvfarget mellomstor SUV-lignende bil. Politiet ønsker kontakt med eier og bilfører av en mørk Volvo XC90 med registreringsnummer BR 50003, og en sølv-beigefarget Toyota Corolla Verso med registrering KH 41262. Disse er observert i området der bortføringen fant sted.

 

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!