Supernytt

Fengslet i to uker i bortføringssaken

Politiet har tatt en mann som de mener kjenner og hjalp barnefaren med å bortføre jentene. Han ble i dag fengslet i to uker.

Mannen ble tatt av politiet da de fant én av de to bilene som har vært etterlyst etter bortføringen på Kongsvinger, en Volvo XC90. Bilen ble funnet på Fjellhamar i Lørenskog kommune.

– Volvoen ble stoppet med bileier i. Både Volvoen og bileieren er nå her hos oss, sier politiadvokat Iren Johnsen Dahl i Hedmark politidistrikt.

Hun bekrefter at bileieren har en forbindelse til barnefaren, men vil ikke si hvordan de kjenner hverandre. 33-åringen nekter for å ha gjort noe galt, men aksepterer at han fengsles slik at politiet kan sjekke han ut av saken.

– Han benekter kjennskap til saken. Han har gitt en hel del opplysninger som vi må sjekke for å se om han har gjort noe galt eller ikke, sier Dahl.

Politiet har i tillegg etterlyst en sølvfarget eller beige Toyota Corolla Verso med registreringsnummer KH 41262. Denne er foreløpig ikke funnet. To maskerte menn skal ha forsvunnet i denne bilen sammen med de to søstrene, på 6 og 8 år.

Den dramatiske bortføringen fant sted utenfor Kongsvinger da jentene gikk av bussen på vei hjem fra skolen tirsdag ettermiddag. Både mamman og pappan til jentene er mistenkt for å ha bortført jentene.

Politiet jobber fortsatt hardt for å finne jentene.

Kilde: Norsk Telegrambyrå (NTB).

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!