Supernytt

Austin synes norske jenter er pene

Austin Mahone var med en radioreporter fra NRK på båttur i Oslofjorden. Han synes norske jenter er pene.

I hovedstaden har sommeren for lengst kommet, men i går skiftet været mellom regn og sol. Det stoppet likevel ikke popstjerna for å møte NRK og ta en båttur i Oslofjorden.

– Jeg har bare vært her i noen timer, men så langt elsker jeg Norge. Alle jentene her er så pene, forteller 18-åringen til NRK.

Mahone kom kledd i jeans, hvit t-skjorte og helt nye sko, laget av krokodilleskinn. Han er cool, hyggelig og synger mens han går mot båten. Han smiler mye og det ser ut til at han koser seg i sola, som endelig viser seg igjen.

Utenfor hotellet har det allerede samlet seg over 50 jenter som roper «Austin, Austin, Austin», og hyler etter popartisten.

I likhet med Justin Bieber ble Austin oppdaget på Youtube da han og en kompis tilbake i 2011 la ut videoer. Nå, tre år senere, har han flere millioner følgere på sosiale medier og monsterhiten «Mmm Yeah» runger ut av radioene verden over.

I kveld stå han på scenen under Nordens største gratiskonsert på Rådhusplassen i Oslo – og tilskuertallet er som regel mellom 50 000 og 100 000. At flere tusen hylende ungjenter vil ha en bit av han – ser han derimot ikke på som et problem.

– Det er topp, jeg nyter det. Jeg er en 18 år gammel gutt – så jeg elsker det.

Kilde: P3, NRK.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!