Supernytt

TV-serie lages bare for Instagram

Nå lages verdens første TV-serie for Instagram. Artistically Challenged blir totalt 8 minutter lang, delt opp i 32 episoder på 15 sekunder lange episodene.

Tre unge serieskapere fra New York publiserer den nye serien sin på Instagram. Allerede 1. juli slippes de sju første episodene.

Serien handler om Nick, en ung kunstner som lever i New York. Han sliter med en karriere preget av fiaskoer helt til en liten løgn gjør han til kjendis over natten. Nick begynner fort å merke at denne bitte lille løgnen kommer med en høy prislapp.

– Vi håper du har et åpent sinn, og vil titte på serien når den slippes 1. juli. Hvis du liker det du ser, så har du kanskje funnet en serie som kan få deg til å le hver gang du kjeder deg i heisen, skriver gjengen bak serien.

Etter at de sju første episodene slippes 1. juli, vil det slippes ytterligere 25 episoder hver dag etter 7. juli. Totalt kommer det 32 episoder, som gir serien en spilletid på 8 minutter.

Selv om Artistically Challenged skal sendes på Instagram betyr det ikke at serien spilles inn med en smarttelefon. Filmcrewet bruker speilreflekskameraer og ordentlige lysrigger. Innspillingen foregår fullstendig profesjonelt, med et crew på mer enn 25 nåværende og tidligere studenter fra New York University.

Serieskaperne hevder selv at det er den første TV-serien som blir sluppet bare på bildedelingstjenesten Instagram, men andre har også forsøkt å vise TV på mediet tidligere.

I mars i år ble en episode av tv-serien Rick and Morty lagt ut på Instagram i 109 deler. Forskjellen er at den episoden også ble vist på TV, mens Artistically Challenged blir lagd kun for Instagram.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!