Supernytt

Skuffet Mix er ute av fotball-VM

Mikkel «Mix» «»Diskerud og USA er ute av VM etter å ha tapt mot Belgia i en dramatisk åttedelsfinale. 23-åringen forteller at han må bruke flere dager på å komme over den bitre VM-exiten.

– Vi hang absolutt med. Det er små marginer som gjør at vi taper, men Belgia var et godt lag og hadde flest sjanser. Det er litt surt. Det tar nok noen dager å fordøye dette, sier Mikkel Diskerud til NRK.no.

Norskamerikaneren smilte tappert da han tuslet gjennom mixed-sone etter 2-1-nederlaget mot Belgia. USA tapte med knappest mulig margin i det som beskrives som et av VMs største fotballdrama.

– Belgia var et godt lag, men vi hadde en Tim Howard i buret som var helt suveren. Det holdt nesten, sier «Mix».

Howard sto som en vegg i over 90 minutter for USA, men måtte til slutt kapitulere for de belgiske stjerneangriperne – og slapp inn to mål i første ekstraomgang.

Amerikanerne reduserte i andre ekstraomgang, men klarte aldri å utligne. Dermed er USA ute av VM i Brasil.

– Jeg skulle gjerne ha kommet inn på i dag, men treneren satte inn Julian Green – som scoret – så det er ikke så mye å si om det, sier Rosenborg-spilleren.

– Hvordan har dette mesterskapet vært for deg?

– Jeg har vært blant de tre yngste på dette laget her, så det har vært veldig lærerikt. Vi har hatt gode utgangspunkt i kampene, og har kanskje ikke trengt en spillertype som meg i alle kampene, svarer Diskerud.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!