Supernytt

PST: – Mindre sjanse for terrorangrep nå

Trusselen mot Norge er nå nedjustert. Det betyr at det er mindre fare for terror i Norge. Etter flere dager med usikkerhet om Norge kan bli rammet av et angrep, sier PST (Politiets sikkerhetstjeneste) at trusselen nå er noe redusert. Siden de holder på å etterforske, kan de ikke gå ut med flere detaljer om saken.

 Politiet følger fortsatt med og passer på

Selv om faren er mindre nå, kommer beredskapen til å være likevel å være høy. Det betyr at politiet vil passe like godt på i Norge slik de har gjort siden trusselen ble kjent. På flyplassene og andre steder kommer vi altså fortsatt til å se synlig politi patruljere.

LES: Politiet passer ekstra godt på nå

-   Det er politiet sitt ansvar å passe på, og nå skal de jobbe ekstra hardt for at ingenting skal skje, sier Jon-Håkon Schultz som er psykolog. Han mener det er viktig å huske på at det ikke har skjedd noe.

PST sier nå at trusselen mot Norge er noe redusert. Foto: Junge, Heiko, NTB SCANPIX

PST sier nå at trusselen mot Norge er noe redusert. Foto: Junge, Heiko, NTB SCANPIX

Hva er terror? 
  • Det kalles terror når en enkeltperson eller gruppe skader eller dreper andre mennesker for å få det som de vil.

 

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Del din mening!